Dodaj do ulubionych

"chcę byś mnie nienawidził"

21.08.15, 12:27
Dostałem m.in. taką informację. Myślę że za dużo oczekujesz. Dostałem właśnie 4 zastrzyki, kręci mi się w głowie i zastanawiam się jak dojadę do domu, potem muszę ogarnąć dom( pani Lidia na urlopie), zrobić zakupy (goście w weekend), z dzieckiem obejrzeć 2 mieszkania, przygotować doku na poniedziałek, rozwiązać problem prawny, zrobić reklamację a ty chcesz mi powiedzieć, że powyższe jest nieważne bo ciebie laluniu z twoim wirtualnym oblakanie zakochanym mam czytać i jeszcze wyrażać emocje w postaci nienawiści? Żyj człowieku ze swoją pijawkĄ jak najlepiej a mnie daj spokój.
To wszystko co mam do powiedzenia. Na odp nie czekam i nie zajrzę. Czy dam radę? Tak, dam. Najpierw muszę się przytrzymać by wstać i wyjść z metra a nie czytać pl forum i wypowiedzi ludzi chorych na własne życzenie.
Kardiolog
Obserwuj wątek
    • cossa Re: "chcę byś mnie nienawidził" 21.08.15, 23:28
      :)
    • feministkapl Re: "chcę byś mnie nienawidził" 22.08.15, 00:55
      A ktoraz to z tutejszych 'gwiazd' cie tak neka? ...
      • mona.blue Re: "chcę byś mnie nienawidził" 23.08.15, 23:54
        feministkapl napisała:

> A ktoraz to z tutejszych 'gwiazd' cie tak neka? ...

Też jestem ciekawą ;)

"Bo do tanga trzeba dwojga"
        • kardiolog Re: "chcę byś mnie nienawidził" 25.08.15, 09:53
          O nie wiesz jak bardzo nasz rację cytując że do tanga trzeba dwojga😃 Meine Rede. A teraz nowość z ostatnich dni. Miałem gości w weekend, korzystali z mojego wi-fi. Dziś czytam na forum o życiowym problemie 14 letniej dziewczynki, która u mnie była. Ma nowych znajomych na facebooku, na których kliknęła z rozpędu. Tak, dobrze czytasz. Dorosłą wręcz starą osobę interesują rozmowy nastolatki. Czy jest to zdrowe? Czy muszę odpowiadać na pytanie? Przez wiele lat rozmowy z forum były wykorzystywane do różnych poza netowych celów. Czy inni rozmówcy wiedzą cokolwiek nt osoby zawierającej informacje? Czy wiedzą ile ma lat, jak wygląda, gdzie mieszka, czym się zajmuje? Jestem na 99% pewny z kim mam do czynienia ale też zwatpilem widząc jak misternie tkane jest kłamstwo i szczelność informacji na własny temat. Jeśli ktoś strzeże w nieprawdopodobny wręcz obsesyjny sposób swoich danych, kreuje się na dalece inną osobę niż jest w rzeczywistości i to już latami oznacza, że nie chce, nigdy nie chciała i chcieć nie będzie by jakiekolwiek informacje wyciekły do netu. Dlaczego? Po prostu od początku ochrona siebie była zaplanowana i do dzisiaj, po latach, nic nie uległo zmianie. Zastanawiam się tylko co ja z tym wszystkim mam wspólnego? Co wspólnego ma moja żona (o cyber-atakach na domowy i firmowy komputer już pisałem). Co wspólnego ma moja córka, której niektóre rozmowy na fejsie, jej słówka slangowe są cytowane (oczywiście jako własne) tu na fgw? I na końcu co wspólnego z tym wszystkim ma 14 letnie dziecko? Kiedyś pisałem, że podszyla się pod moją koleżankę z czasów liceum, której dziesci lat nie widziałem i prowadziła ze mną rozmowy po latach prywatnie dopoki nie zorientowałem się, że coś nie gra. W jaki sposób wiedziala, że osoba należy do mojej przeszłości? Otóż przyjąłem nazwisko żony ( co w Polsce nie jest typowe). Założyła Facebooka na moje kawalerskie dane. Po latach zorientowałem się dopiero gdy uczestniczki na fgw zaczęły nosić dane osób z mojej zamierzchłej przeszłości. Na policję nie mogę pójść, wiadomo dlaczego. Napisałem już powyżej.
          Tak, masz rację. Do tanga trzeba dwojga i jeśli tego drugiego nie ma to chocholi taniec jednej osoby zaczyna przybierać formę obłędu, który pewnie doprowadzi niebawem do tragedii. Ale póki co ja i mnie podobni pozostajemy w formie eksperymentu, którego tezą jest pytanie o ile cm można jeszcze rozciągnąć metrową gumkę do majtek wiedząc że osiągnięto już statystyczne 100%. No ale w Oświęcimiu dr Mengele też nie zadawalal się byle jakimi statystycznymi odpowiedziami.
          Kardiolog
      • kardiolog Re: "chcę byś mnie nienawidził" 25.08.15, 09:55
        Pytasz o konkretne imię nicka?
        Kardiolog
        • feministkapl Re: "chcę byś mnie nienawidził" 25.08.15, 11:01
          tak, ciekawi mnie ktory to nick - i dlaczego nieby na policje pojsc nie mozesz? ... Bo romansowales z nia?..
          • kardiolog Re: "chcę byś mnie nienawidził" 25.08.15, 21:34
            Ojp!!!!! Ojp!!!!!!!!😃😂
            Była jeszcze ewa0.b ale nie wiem co z nią się stało. Chyba gdzieś zakopala się pod ziemię co absolutnie rozumiem wczuwajac się w jej horyzontalne położenie.
            Kardiolog
        • mona.blue Re: "chcę byś mnie nienawidził" 25.08.15, 13:59
          Tak albo nick
          • mona.blue Re: "chcę byś mnie nienawidził" 25.08.15, 14:04
            mona.blue napisała:

> Tak albo nick
            >
            A dlaczego ta osoba Cię obserwuje?
            • kardiolog Re: "chcę byś mnie nienawidził" 25.08.15, 21:29
              Ojp!!!!

#######
              magda_g
              Kardiolog
              • mona.blue Re: "chcę byś mnie nienawidził" 25.08.15, 21:47
                kardiolog napisał:

> Ojp!!!!
                >
                ???
                >
                >
                > #######
                > magda_g

takiego nicka na Psychologii nie pamiętam
                >
                >
                • kardiolog Re: "chcę byś mnie nienawidził" 25.08.15, 22:32
                  Nie chciałbym pisać o ewie0.b, tyle o nieJ wszędzie.
                  Ale o co pytalas?
                  Kardiolog
                  • mona.blue Re: "chcę byś mnie nienawidził" 25.08.15, 23:02
                    kardiolog napisał:

> Nie chciałbym pisać o ewie0.b, tyle o nieJ wszędzie.
                    > Ale o co pytalas?
                    > Kardiolog

Chyba coś pokręciłeś, ewab0 to poczta mojej przyjaciółki, ale nie na poczcie gazety.
                    • kardiolog Re: "chcę byś mnie nienawidził" 25.08.15, 23:11
                      Idę bubu ale o ile mnie pamięć nie myli jeszcze przed to ewa0.b też tutaj była. O może tam była? Tyle kobiet wszędzie. Za dużo tego cudu i puchu marnego😊 dla mnie nieszczęsnego😄
                      Kardiolog
                      • mona.blue Re: "chcę byś mnie nienawidził" 26.08.15, 01:00
                        kardiolog napisał:

> Idę bubu ale o ile mnie pamięć nie myli jeszcze przed to ewa0.b też tutaj była.
                        > O może tam była? Tyle kobiet wszędzie. Za dużo tego cudu i puchu marnegoԅ
                        > 22; dla mnie nieszczęsnego😄
                        > Kardiolog
                        >
                        Ewa?
                        • kardiolog Re: "chcę byś mnie nienawidził" 27.08.15, 08:01
                          magda_g
                          • mona.blue Re: "chcę byś mnie nienawidził" 27.08.15, 13:43
                            kardiolog napisał:

> magda_g

To nick czy imię i pierwszą litera nazwiska?
                      • feministkapl Re: "chcę byś mnie nienawidził" 26.08.15, 10:32
                        a to ty urojenia masz poprostu, tak..? ;) .. not tak,przeciez to forum psychologia..
                        • kardiolog Re: "chcę byś mnie nienawidził" 27.08.15, 08:03
                          Nie. A jak ty rozumiesz zachowanie osoby wychodzącej poza dozwolony obszar znajomości w sposób przeze mnie zacytowany? Czy wg Ciebie to żart co ta osoba uprawia?
                          Kardiolog
                          • feministkapl Re: "chcę byś mnie nienawidził" 27.08.15, 09:44
                            Oczywiscie ze nie powinna taka osoba tak sie zachowywac i ze powinno sie takie scigac i karac - ja sie jedynie zastanowilam czy taka w ogole w twoim zyciu istnieje, po tym jak na nasze tu pytania odpowiadasz. I tyle.
                            • kardiolog Re: "chcę byś mnie nienawidził" 28.08.15, 07:13
                              Nie powinna..?

Drogie Panie dwie zapewne o ładnych glowkach i jeszcze ladniejszych buziach- skupcie się. To jest forum psychologia więc nieco miejsce zobowiązuje. Zanim mi odpowiecie (w co naiwnie wierzę ludzac się myślą ze towarzystwo dziadka mile widziane) siegnijcie po jakąkolwiek książkę Hemingwaya. Dlaczego akurat po niego? Pomyślcie.
                              Kłaniam się,
                              Kardiolog
                              • feministkapl Re: "chcę byś mnie nienawidził" 28.08.15, 11:14
                                ... ze niby to Hemingway nam powie ktora to z forumowych bab sie na ciebie uparla? ... ?

Moze, sam poczytaj! ;)
                                • kardiolog Re: "chcę byś mnie nienawidził" 28.08.15, 11:34
                                  Dokładnie tak będzie. Sam Hemingway powie Ci która to.
                                  Kardiolog
                                  • feministkapl Re: "chcę byś mnie nienawidził" 28.08.15, 12:21
                                    'Stary czlowiek i morze' ... czy moze jednak nie moze..?
                                    • kardiolog Re: "chcę byś mnie nienawidził" 29.08.15, 08:47
                                      Nie wiem czy stary człowiek i moze. Hemingway pozwoli znaleźć odpowiedź nie ja, maluczki.
                                      Kardiolog.
                                    • hansii a jak z tym u Ciebie, Femi ? 29.08.15, 13:33
                                      feministkapl napisała:
                                      czy moze jednak nie moze..?

jak to nie moze ?
                                      jak potrafi wejsc 10 pieter na czubek latarni, to znaczy, ze chyba moze... ?

a jak z tym u Ciebie Femi ?
                                      - bo ja z wejsciem na czubek latarni - to tesz nia mam problemow :)
                                • kardiolog Re: "chcę byś mnie nienawidził" 29.08.15, 11:56
                                  Naprowadzę Cię nieco. Jest Magda G i Ewka B. Magda jest oddalona o lata świetlne od Ewki, obie mną zainteresowane, tyle że Ewka to zwykła dziwka, ciągle chce abym ją rypal i nie pomaga gdy mówię nie. Kładę więc jej gazetę na twarz bo patrzeć niej mogę i wychodzę. Podobno ma znajomych pod budka z piwem. Wpadają i robią swoje. Doprawdy nie wiem co dzieje się dalej z gazetą, czy czytają czy też nie. Morze...
                                  Kardiolog
                                  • mona.blue Re: "chcę byś mnie nienawidził" 29.08.15, 13:03
                                    O Ewce napisała, może teraz coś o Magdzie?
                                    • mona.blue Re: "chcę byś mnie nienawidził" 30.08.15, 00:10
                                      mona.blue napisała:

> O Ewce napisała, może teraz coś o Magdzie?

Hej, jesteś tam?
                                      • kardiolog Re: "chcę byś mnie nienawidził" 30.08.15, 11:29
                                        Jestem na sekundę ale zaraz jadę nad jezioro. A dlaczego pytasz?
                                        Kardiolog
                                    • kardiolog Re: "chcę byś mnie nienawidził" 30.08.15, 11:35
                                      O Magdzie piszę cały czas i dla niej założyłem wątek z nadzieją ze porozmawiamy nt, niestety Ewka B weszła między wódkę a zakaske stąd opóźnienie rozmowy. Ale i tak z Magdą G rozmawiam a ona ze mną, więc wszystko na dobrej drodze. Miłej letniej niedzieli.
                                      Kardiolog
                                      • mona.blue Re: "chcę byś mnie nienawidził" 30.08.15, 12:50
                                        Magda jest też niechciana?
                                        • kardiolog Re: "chcę byś mnie nienawidził" 30.08.15, 16:35
                                          Nie jestem pewny czy wiesz o kim mówię, ale w sumie też nie podaję. Tak samo jak Ewka B to nie każda znana Ci Ewa. Tak czy inaczej na razie oddalam się do zajęć grillowych na tarasie. Mam też bardzo ciekawą książkę Reinera Stacha do przeczytania, chciałbym też bez interferencji skupić się na lekturze 😊
                                          Kardiolog
                                          • mona.blue Re: "chcę byś mnie nienawidził" 30.08.15, 22:33
                                            Jak tam grill? Naczytales się już? To co z ta Magda?
                                            • kardiolog Re: "chcę byś mnie nienawidził" 31.08.15, 17:38
                                              Był mniam😌
                                              Jeszcze nie😊
                                              Kardiolog
                                            • kardiolog Re: "chcę byś mnie nienawidził" 01.09.15, 09:24
                                              To co z ta Magdą?
                                              No cóż, myślałem że po latach przestanie kraść ale nie docenilem jej kuerewskiego charakteru. Znów mnie okradla. Nie ma co- trzeba ewakuować się z tego siedliska zlodziejek i narkomanek. Jeśli Madzia G ma zamiar pójść ze mną na wojnę niech liczy się z konsekwencjami.
                                              Kardiolog
                                              • kardiolog Re: "chcę byś mnie nienawidził" 01.09.15, 09:37
                                                i jeszcze ps o Magdzie. Ja wyrażam swoje osobiste poglądy na temat uchodźców a zakompleksiona zlodziejka bije w osobiste tony. Paranoja! Madziu zanim zaczniesz leczyć równie psychiczną Ewę B- zacznij od siebie!. Będziesz bardziej wiarygodna i może przekonasz ją kiedyś do terapii. Jesteś dokładnie taką sama, więc jeśli mówisz o Ewie B= mówisz o sobie. A teraz idź i ukradnij coś znowu.ufufhfhfhfhfhfhdhdvhugf!!!
                                                • kardiolog Re: "chcę byś mnie nienawidził" 01.09.15, 10:14
                                                  A teraz Magdo G bezpośrednio do Ciebie więc skup się: jeżeli nie rozumiesz o czym mówię/piszę to zapytaj lub przemilcz moją wypowiedź czy obecność. W twoim zachowaniu nie ma przypadkowych działań, zwłaszcza gdy się powtarzają i są wspierane przez twoje przydûpne Nicki. Dwa: dalsze kradzieże czyli rozumiem to twój chleb powszedni czyli eksperymentu ciąg dalszy? Mnie Chuck do tego kogo jeszcze wykorzystujesz do zabawy, za którą dostajesz kasę (masz w końcu przyzwolenie Ewy B by nią się odżywiać) ale nie licz na moją zgodę. Jak dla mnie masz prawo bytu na forum jeśli nie będziesz żył a cudzym kosztem i nie będziesz kraść. Chyba dużo nie wymagam aby utrzymać Cię tu przy życiu? Jesli zaproponowane przeze mnie warunki są zbyt spartanskie możemy jeszcze ponegocjowac o dotacje do wysokości 5% w ramach obowiązującego prawa i etyki. Na więcej nie licz- możesz poruszać się tylko w granicach prawa. Zlamiesz prawo= przetrącę Ci kark.
                                                  Miłego dnia
                                                  Kardiolog
                                                  • hansii sluuchaj.. 01.09.15, 11:03
                                                    moze jednak foro Psychiatria ?

a nie Psychologia?
                                                  • kardiolog Re: sluuchaj.. 02.09.15, 00:27
                                                    Nie, generalnie żadne foro powinno być.
                                                    Skoro się zameldowałem jednak i niejako wpisałem pod twym swiatlym komentarzem uzupełnię co dzisiaj jeszcze nastąpiło:
                                                    1. Magda akceptuje moje zwierzchnictwo w jej dalszej drodze życiowej pozwalające jej rozumieć granicę swobodnego poruszania własnych kończyn bez naruszania innych dóp r osobistych;
                                                    2. Magda G chce odpowiadać wyłącznie za własne wyznaniamilosne do mnie, które nie będą mylone z wyznaniami Ewy B.; W sytuacji pomyłki musi być przeprowadzona natychmiastowa interwencja aby doszło do gwałtu na właściwej osobie dla której gwałt jest po żądany. W tym wypadku chodzi o przyjemność i zdrowie.
                                                    Co do pkt 1 to muszę przespać się z tematem. Bycie zwierzchnikiem wymaga zaangażowania czasowego. Jeśli chodzi o punk 2 to ma rację. Kiedyś tę opcję odrzuciłem ale teraz uważam za wartą przywrócenia.
                                                    Natomiast w kweście punktu 3 zastanowię się jeszcze. Co nagle to po diable.
                                                    Karlolog
                                                  • kardiolog Re: sluuchaj.. 02.09.15, 12:18
                                                    Odpowiem na razie częściowo: udział na forum przy pomocy telefonu może ograniczać sie jedynie do zamieszczania krótkich wypowiedzi nieproporcjonalnie długo przygotowywanych ze względu na małą dotykowa klawiaturę i automatyczny program poprawiania każdego słowa i zaimka na domyślne czyli wg widzimisię telefonu, nie autora. Komputera nie odpale ze strachu przed kolejnym zawirusowaniem lub włamaniem do poczty. Tyle w kwestii technicznej i ingerencji osób trzecich w moją wolną wolę. Co do reszty odniosę się przy okazji.
                                                    Kardiolog
                                                  • mona.blue Re: sluuchaj.. 02.09.15, 18:30
                                                    Dziwne i nie na miejscu wydają mi się żarty z gwałtu.
                                                  • kardiolog Re: sluuchaj.. 05.09.15, 11:47
                                                    Muszę odnieść się jeszcze do punktu zwierzchnictwa. Otóż po dłuższym zastanowieniu i przespaniu z tematem kilku nocy😌 doszedłem do wniosku, że Magda G jest dla siebie samej najlepszą zwierzchniczką i dodatkowego führera nie potrzebuje😊
                                                    Czyli wg słów Kanta o prawie moralnym na niebie i niebie gwiaździstym w niej żyć będzie🙈🙊
                                                    Kardiolog
                                                  • mona.blue Re: sluuchaj.. 05.09.15, 17:08
                                                    kardiolog napisał:

> Muszę odnieść się jeszcze do punktu zwierzchnictwa. Otóż po dłuższym zastanowie
                                                    > niu i przespaniu z tematem kilku nocy😌 doszedłem do wniosku, że Magda G
                                                    > jest dla siebie samej najlepszą zwierzchniczką i dodatkowego führera nie potrz
                                                    > ebuje😊
                                                    > Czyli wg słów Kanta o prawie moralnym na niebie i niebie gwiaździstym w niej ży
                                                    > ć będzie🙈🙊
                                                    > Kardiolog

Nic nie rozumiem, wcześniej pisales, że ma kur.wski charakter i Cię okrada, więc jak to jest?
                                                  • mona.blue Re: sluuchaj.. 05.09.15, 17:09
                                                    mona.blue napisała:

> kardiolog napisał:
                                                    >
                                                    > > Muszę odnieść się jeszcze do punktu zwierzchnictwa. Otóż po dłuższym zast
                                                    > anowie
                                                    > > niu i przespaniu z tematem kilku nocy😌 doszedłem do wniosku, że M
                                                    > agda G
                                                    > > jest dla siebie samej najlepszą zwierzchniczką i dodatkowego führera nie
                                                    > potrz
                                                    > > ebuje😊
                                                    > > Czyli wg słów Kanta o prawie moralnym na niebie i niebie gwiaździstym w n
                                                    > iej ży
                                                    > > ć będzie🙈🙊
                                                    > > Kardiolog
                                                    >
                                                    > Nic nie rozumiem, wcześniej pisales, że ma kur.wski charakter i Cię okrada, wię
                                                    > c jak to jest?

Widzę, że jakieś obrazkowe emotikony dopuszczono na forum 😁
                                                  • kardiolog Re: sluuchaj.. 06.09.15, 22:11
                                                    Udało się= życzenie= tytuł.
                                                    Magdalena G(oebels) to takie same rasistowskie prawicowe null jak Ewa B(raun). Nie wiem na jakim celu miałem rasistowskie zero odróżniać od identycznego rasistowskiego zera. Null to null a teraz nawet dwa razy!!
                                                    Kardiolog
                                                  • mona.blue Re: sluuchaj.. 08.09.15, 16:18
                                                    kardiolog napisał:

> Udało się= życzenie= tytuł.
                                                    > Magdalena G(oebels) to takie same rasistowskie prawicowe null jak Ewa B(raun).
                                                    > Nie wiem na jakim celu miałem rasistowskie zero odróżniać od identycznego rasis
                                                    > towskiego zera. Null to null a teraz nawet dwa razy!!
                                                    > Kardiolog

Normalny człowiek, w przypadku różnicy zdań stara się podać argumenty za swoją racją, przekonać drugą stronę.

Agresja taka jak powyżej to przemoc werbalna, nienawiść i pogarda dla drugiego człowieka, czyli hejt - to co zarzuca GW prawicy i cenzuruje. Ale jakoś na forach można hejtowac i znęcać się sadystycznie w ten sposób nad innymi (bo nie są uchodźcami, tylko parszywymi katolami?)
                                                  • kardiolog Re: sluuchaj.. 06.09.15, 22:18
                                                    Już po wszystkim. To rasistowska sciera. Mam nadzieję, że uniesie się honorem i wreszcie odpetdoli się ode mnie i od mojej rodziny bo suka już odpisuje mojej córce na pewnym forum, na które dziecko przypadkowo trafilo!!!!!!!!!!!!!Już jej ja nie wystarczam, teraz wciąga moją rodzinę!!!!!!!!!##### Tfu! Zbliz się jeszcze o centymetr do mojej rodziny a przysięgam że Cię zajwbie i wszystko mi jedno będzie ze też wszystko strace!!!!!! Tu tez!!!!!##Wg życzenia: NIENAWIDZE CIĘ PSYCHOPATKO!!!!! Wreszcie koniec tego gooowna!!!!
                                                  • kardiolog Re: sluuchaj.. 06.09.15, 22:45
                                                    Jeszcze raz powtarzam: rasistowska szmato- zbliz się do ludzi, których najbardziej kocham a przysięgam, że zrobię wszystko by zapłacić ci pięknym za nadobne. A teraz śpieardalaj do tej smutnej pijaczki, która nie jest w stanie zrobić przerwy od forum.
                                                    Tylko jeszcze raz zbliz się do mnie, tylko jeszcze raz zamieścij wpis do mojej córki na forum na którym była.... a kuerwa nie ręczę za siebie!!!!!!!!!!!!!
                                                  • kardiolog Re: sluuchaj.. 06.09.15, 22:52
                                                    Ps
                                                    A jeśli to smutne uzależnione pizdzisko jest w części odpowiedzialne za to się stało oznacza ze TO TY I TYLKO ty jesteś odpowiedzialny w 100%, bo pozwolilas na to wszystko!!!!#### Jesteś tchórzliwym gnojem, złodziejem i manipulantka ale to twój scierwojebliwy rasizm przelal czarę. Zbliz się do mnie a popamiętasz mnie do końca swego parszywego zycia!!!!!!###
                                                    No wystarczy już pobytu w tym gnoju. Leb' wohl, tfu!
                                                  • mona.blue Re: sluuchaj.. 07.09.15, 20:51
                                                    Atak szału? Obeszło się bez leków?
                                                  • mona.blue Re: sluuchaj.. 07.09.15, 21:00
                                                    Strach by Cię znać w Realu.
                                                  • kardiolog Re: sluuchaj.. 08.09.15, 09:37
                                                    Nie boj sie. Mam nadzieje, ze NIGDY sie nie spotkamy w realu ani innym sklepie i nigdy wiecej nie przeczytamy wzajemnie wlasnych slow. Zgodnie z wola tutejszych uczestnikow mam ponownie zablokowany dostep do portalu. Jak nie ma sily na konfrontacje to wbija sie sztylet w plecy i po sprawie. Gnida pozostanie na zawsze gnida.
                                                    Watek zostaje zamkniety i obym nigdy juz wiecej tutaj nie wchodzil.
                                                    kardiolog
                                                  • kardiolog Re: sluuchaj.. 08.09.15, 13:02
                                                    Zeby byla jasnosc. Ewka B zablokowala moje IP a nie nicka, na ktorego nie ma nic lamiacego regulamin lub netykiete poza nazwaniem przeze mnie osob przeciwnym uchodzcom polskim gnöjem. Skorzystala z okazji, ze w zwiazku z hejtem na wileu stronach wciagnela mnie na liste tych, ktorzy hejtuja uchodzcow zeby wyrownac porachunki prywatne. Czy ja z nia ostatnio w ogole rozmawialem, bo o ile dobrze pamietam rozmawialem z Magda G.
                                                    Niewazne- Magdo wyhodowalas na swej piersi potwora i czytam teraz ze niejako " w dobrej wierze". Albo masz juz naprawde raka amigdali i nie wiesz co piszesz albo probujesz znowu zmniejszyc swoja role kata. Historia lubi sie powtarzac i ty nie ja jestes temu winna, ze ona mnie zablokowala z zadrosci. Widzisz, gdyby Hitler poprosil Ewe Braun o morderswo dla niego w imie milosci bez problemu zabilaby. Taki charakter. zreszta duzo o tym powstalo juz filmow, napisano ksiazek. Nie ma lepszego i bardziej oklepanego motywu w kryminalach jak bezradnosc, zazdrosc i narastajaca nienawisc. Nawet nie nie chce myslec co mogloby sie stac gdybys podeszla ktorego dnia na ulicy do Ewy Braun i powiedziala- "to ja Magda a wlasciwie ta i ta.." Dla zdroworozzsadkowych ewa dalaby ci najpierw w gebe a potem poszlaby z toba na kawe. Wg mojego kodeksu poszla by na kawe bez dawania w gebe, ale widzac jej zachowanie domyslam sie opcji trzeciej: padlaby na kolana we lzach wznoszac rece do Boga, ze wreszcie spelnil jej marzenie o poznaniu jej ukochanej przyjaciolki Magdy G .
                                                    Magdo G - musisz czuc sie teraz lepiej niz twoj byly maz Goebels. Twoje eksperymenty sa jeszcze bardziej perfidne i jeszcze lepiej potrafisz sterowac innymi niz przypuszczalem. Nawet nie musisz otwierac oka, spokojnie dopijasz kawe, by zobaczyc, iz strazniczka twojej nie dokonca uczciwej moralnosci (vide moje wpisy nt) i twojego gospodarstwa domowego byla juz w akcji. chcac oczywiscie dobrze (cytuje) zaczela mordowac. co dalej? Odczeka kilka dni bez komentarza, byc moze jak za pierwszym razem przyzna sie po czasie, byc moze nie, bo zbyt niebezpiecznie jest gdy gw sama zaczyna rozprawiac sie z hejtem. nie zapominajmy, ze to osoba dzialajaca wlyacznie anonimo, strzelajaca zza wegla, podstawiajaca noge w ciemnosci, gdy inni nie widza. Ewa B to twoja nagroda za zycie na jakie sie zdecydowalas. wyciela juz wszystko oprocz twojej rodziny, do ktorej nie ma jeszcze dostepu. Rezsty juz nie masz. Masz tylko ja- oblakana, nieszczeliwa, zagubiona ofiare wlasnej milosnej histerii, od ktorej nie potrafi sie uwolnic bo nie ma alternatywy na zycie. Dla niej to walka aby przezyc wiec czym-ze sa straty innych osob, gdy wylacznie o jej zycie chodzi? Za kilka dni skruszejesz jak posolone mieso, poczucie niesprawiedliwosci ustapi jej aktywnosci, ktora wprowadzi, bys nie miala poczucie pustki i zbyt duzo czasu na analize zachowan. Tak bylo przynajmniej bylo za pierwszym razem. A ze zaprostestujesz? Chleb powszedni. zawsze protestujesz.. a sama wiesz.. gdy kobieta mowi "nie" ma na mysli "moze" a nawet "tak". Nieraz jeden dalas pokaz iz wlasnie twoje niezdecydowanie tak nalezy odbierac. Dziwi mnie tylko ze zle piszesz o Niemcach, powinnas byla czegos nauczyc sie od siasiadow (zakladajac ze Niemcow za takowych masz a nie samych Polakow). Twoje przyzwolenie, brak reakcji na sukcesywne wycinanie mojej osoby, przyzwalanie na akcje zazdrosci (na cafe do dzis nie moge pisac) jest twoim udzialem. A wystarczylo poczekac kilka godzin, gdy juz wszystko zostalo powiedziane i napisane, by spokojnie polaczenia zawiesic. Ale nie, ona musiala powiedziec ostatnie slowo, wciac udzial choc nie miala prawa. Mieszala sie od poczatku do naszych rozmow i mimo zwracania jej uwagi nie przestawala. My juz domykalismy te znajomosc, ale nie! Ona musiala pokazac, ze istnieje, ze ma cokolwiek do powiedzenia, ze decyduje o czymkolwiek. Tak, o jednym na pewno decyduje- o trzymaniu cie w matni, no ale lepiej matnia niz nic- tu jestescie podobne. Dlatego nie szkoda roz gdy plona lasy, nie szkoda Polski, gdy biedna nieszczesliwa zapomniana przez wszystkich cukrzyczka nie ma nikogo bliskiego ani dalekiego, nie ma kontaktow interpersonalnych ani pracy. ma tylko swoja nienawisc, ktora trzyma ja przy zyciu. Jesli zabierzesz jej hejtowanie jakie uprawia w stosunku do ciebie od 13 lat okaze sie, ze musialaby skapitulowac czyli zwyczajnie powiesic sie. A ona walczy i hüj z uchodzcami gdy jej osobiscie zle, hüj z twoim bylym mezem i dziecmi gdy ona cierpi wswoim pustym mieszkaniu, hüj z polska i patriotyzmem, gdy zaden rodak do niej nie puka nawet po cukier. to nie depresja lecz ostatnia faza mentalnego raka osobistej godnosci, to ostatnia juz walka przed upodleniem na oczach tych, ktorzy juz nic nie powiedza. bo nie chca, bo nie moga, bo to nic nie zmieni. zmiana oznacza dla niej smierc, a wiec walczy o zycie za wszelka cene, nawet za cene honoru, ktory juz dawno utracila. mysle, ze powinnas dotrzymac jej kroku do dni ostatnich. w koncu tu, znajdziemy tysiace jej slow o twojej odpowiedzialnosci za jej stan. gdyby byla alko dawno by sie zapila, ale ona nie pije. poza bezzennoscia i nadwaga ma sie dobrze, wiec przed toba jeszcze wiele lat bycia na forum, przy jej boku.

mysle, ze tym razem zrozumialas, ze nie ma sensu juz sledzic moje prywatnego zycia by znalezc dla siebie luke. Mam cie nienawidziec? Nie potrafie. nawet biednej Ewki B niepotrafie nienawidziec. Mnie jest jest zwyczajnie szkoda, nie pojmuje jak mozna tak nisko upasc ale nie musze pojmowac. Nie musze rozumiec jej motywacji ani wielkosci uczuc.
                                                    Musze juz isc. Byc moze za chwile i nick bedzie zablokowany. Mam nadzieje, ze przeczytasz ten wpis Magdo G. zanim go wytnie.
                                                    Klaniam sie
                                                    kardiolog
                                                  • mona.blue Re: sluuchaj.. 08.09.15, 13:17
                                                    Jak rzucasz oskarżenia to wyjaśnień chociaż dlaczego nazywasz Magdę złodziejka, manipulantka, suka, scierwem, trchorzliwym gnojem. Swoją droga nigdy w życiu nie slyszalam, żeby ktoś w ten sposób wyzywał inną, znajomą osobę.

Jeżeli chodzi o uchodźców, to gdy ktoś ucieka przed wojna, to wiadomo, że czynem miłosierdzia jest go przyjąć - byłem przybyszem, a przyjeliscie mnie, ale czym to się skończy, w przypadku masowej imigracji to sam papież pisze, że nie wiadomo.
                                                  • mona.blue Re: sluuchaj.. 08.09.15, 13:22
                                                    Dlaczego piszesz, że Ewa B zabrała wszystko Magdzie, poza jej rodzina? I jak ją hejtuje od 13 lat? I dlaczego Magda miałaby być winna za to, co dzieje się z Ewa?
                                                  • mona.blue Re: sluuchaj.. 08.09.15, 13:25
                                                    I co Magda ci takiego zrobiła, że tak ją ostatnio hejtujesz?
                                                  • mona.blue Re: sluuchaj.. 08.09.15, 13:28
                                                    I czy jest ktoś na tym świecie, oprócz twoich dzieci, do kogo zywisz pozytywne uczucia?
                                                  • mona.blue Re: sluuchaj.. 08.09.15, 16:26
                                                    Co do braku obrony to mógł on myślę wynikać z zasady, że najlepiej ignorować trolle, bo inaczej daje się im pożywkę do dalszego hejtu, czego to forum jest fantastycznym przykładem. Tak fajne osoby jak Malwi, Szamanka, ostatnio też Wiolcia przestają pisać na tym forum z tego powodu, że wdaly się w walkę z hejterkami takimi jak Leda i nie będąc osobami sadystycznymi nie mogly wygrać z jej okrucieństwem i sadyzmem, a klocac się z nią dawały jej pożywkę do wyzywania się na nich.
                                                  • mona.blue Re: sluuchaj.. 08.09.15, 16:40
                                                    To, czego nauczylam się na grupie kobiet doznajacych przemocy domowej, to to, że z psychopatą się nie wygra bez użycia siły, której mógłby się bać, jedyną metodą jest odseparować się od niego.
                                                    Mój mąż dotąd się wyzywał na mnie, aż jednego razu wezwalam policję, a ponieważ był dodatkowo pijany policjanci chcieli zabrać go na izbę wytrzeźwień. Byłam na tyle głupia, że nie zgodziłam się, zrobiło się go żal, chociaż teraz myślę, że należało mu się, za to wszystko co przecierpialam od niego i że mogłoby to być dla niego dobra nauczka na przyszłość.
                                                    W każdym razie od tej pory, jak próbował swoich numerów to gdy dzwoniła na policję to uciekał z domu do mamusi, he he. I jak zalozylam sprawę na policji to tak się biedak wystraszył, że zgodził się na rozwód, na który nie chciał się zgodzić od lat.
                                                    Niestety tzw. solidarność jajników nie istnieje, bo w ośrodkach orzekających zasiadają głupie panie psycholog, które nawet nie potrafią rozpoznać osobowości dyssocjalnej i alkoholizmu, nabierają się natomiast na czar i urok socjopaty (co jest szeroko opisane, że takie osoby potrafią świetnie się maskować i bajerowac płeć przeciwną).
                                                    Przyplacilam to dużymi nerwami, cholernym stresem. Długo dochodziłam do siebie.
                                                    Teraz, jak mamy kontakt w sprawie dzieci sprawą jest prostą - jak tylko podnosi głos, zaczyna coś na mnie wymuszać, czy obwinia mnie bezpodstawnie rozlaczam się i mam mój ukochany swiety spokoj.
                                                  • feministkapl Re: sluuchaj.. 08.09.15, 16:52
                                                    Zgadzam sie, ze to na ogol tchorzliwi ludzie sa - dlatego zawsze powtarzam by natychmiast 'walic w zeby' takich.....

.. w znaczeniu: nie poddawac sie strachowi i, zamiast, silnie odpierac !

Powodzenia!
                                                  • mona.blue Re: sluuchaj.. 08.09.15, 17:02
                                                    feministkapl napisała:

> Zgadzam sie, ze to na ogol tchorzliwi ludzie sa - dlatego zawsze powtarzam by n
                                                    > atychmiast 'walic w zeby' takich.....
                                                    >
                                                    > .. w znaczeniu: nie poddawac sie strachowi i, zamiast, silnie odpierac !
                                                    >
                                                    > Powodzenia!

To możliwe, jeżeli jesteś równie mocna w gebie i nie przeszkadza przejmujesz się ich inwektywami. Ale może masz rację, nie można tego tak zostawiać, żeby się rozbestwiali.
                                                  • feministkapl Re: sluuchaj.. 08.09.15, 16:43
                                                    A ja Mona mysle ze ty w te religie to poszlas z poczucia winy - bo dobrze wiesz jaki masz pasakudny charakter.

Od kilku dni przyjazna tu dla kardiologa rznelas, wyrozumiala i zainteresowana, a dzis siup i go w leb.

To taka podla strategia - najpierw zdobyc zaufanie a potem uderzyc. Nie katolicka! Stosowala ja tez tu szamanka. Wielbicielka kardiologa z opisu do zludzenia przypomina mi wiolcie!

I tyle.
                                                  • mona.blue Re: sluuchaj.. 08.09.15, 17:11
                                                    feministkapl napisała:

> A ja Mona mysle ze ty w te religie to poszlas z poczucia winy - bo dobrze wiesz
                                                    > jaki masz pasakudny charakter.

Co Ci się nie podoba w moim charakterze? Pisz śmiało, to dla mnie ważną informacja zwrotna, rzadko kto chce takich informacji udzielać.
                                                    >
                                                    > Od kilku dni przyjazna tu dla kardiologa rznelas, wyrozumiala i zainteresowana,
                                                    > a dzis siup i go w leb.

Bo poczulam się personalnie zaatakowana. Ponieważ też kilka dni temu byłam przeciwna przyjmowaniu muzułmanów to równie dobrze do mni mogły być adresowane słowa o scierwojebliwej, prawicowej suce (tym bardziej, że wszystkim tu wiadomo, że jestem zaangażowana katoliczka) i określoną mianem gnoju. Prawdę mówiąc wśród znajomych nigdy nie zetknelam się z takim chamstwem, ostatni raz slyszalam jak jakiś chłopak nazywał dziewczynę suka na koloniach - widocznie obracamy się w różnych środowiskach. W moim środowisku mówi się o tym, aby innym zwracać uwagę z miłością, co oczywiście nie zawsze jest możliwe, często emocje wygrywają, ale nikt nikogo nie obdarza inwektywami.
                                                    >
                                                    > To taka podla strategia - najpierw zdobyc zaufanie a potem uderzyc. Nie katolic
                                                    > ka! Stosowala ja tez tu szamanka. Wielbicielka kardiologa z opisu do zludzenia
                                                    > przypomina mi wiolcie!
                                                    >
                                                    > I tyle.
                                                  • feministkapl Re: sluuchaj.. 08.09.15, 17:28
                                                    Napisalam co mi sie nie podoba - udawanie przyjaznej i wyrozumialej po to zeby uderzyc.

Silnie zareagowalas na jego ostatnie slowa olewajac cala opowiesc - jakby w ogole nie byla istotna, i sie nie liczyla - czyli ze zaaprobowalas znecanie sie nad nim i jego rodzina. ...

Twoje srodowisko a srodowisko internetowe to dwa rozne swiaty - i jestes wystarczajaco dlugo tez w tym internetowym zeby sie zorietowac ze jesli ludzie sa anonimowymi to zachowuja sie inaczej - rozne sa tez sposoby wyrazania emocji, rozny poziam i kultury i inteligencji - wiec, byc moze nie tak jak w twoim katolickim srodowisku. ... choc, przeciez, na 100% nie wiesz czy ktorys tam z tych twoich swietobliwych nocami nie klepie jakiegos hejtu, prawda?

.. tak samo jak, jestem pewna, i ty sie zachowujesz inaczej.

• mona.blue Re: sluuchaj.. 08.09.15, 19:21
                                                    feministkapl napisała:

> Napisalam co mi sie nie podoba - udawanie przyjaznej i wyrozumialej po to zeby
                                                    > uderzyc.

Nie udawałam przyjaznej, tylko byłam faktycznie życzliwie nastawiona do Kardiologa.
                                                    Ale on pierwszy zaatakował - a ja tylko oddałam. Nie pozwolę się bezkarnie wyzywać.

> Silnie zareagowalas na jego ostatnie slowa olewajac cala opowiesc - jakby w ogo
                                                    > le nie byla istotna, i sie nie liczyla - czyli ze zaaprobowalas znecanie sie na
                                                    > d nim i jego rodzina. ...
                                                    >

Nie aprobuję znęcania się nad nim i jego rodzina, nie akceptuję znęcania sie nad nikim. Ale jego opowieść jest tak zagmatwana, że trudno mi byłosie do niej odnieść, może powinnam, ale tu też pewne aspekty brzmiały mi znajomo i niepochlebnie.

> Twoje srodowisko a srodowisko internetowe to dwa rozne swiaty - i jestes wystar
                                                    > czajaco dlugo tez w tym internetowym zeby sie zorietowac ze jesli ludzie sa ano
                                                    > nimowymi to zachowuja sie inaczej - rozne sa tez sposoby wyrazania emocji, rozn
                                                    > y poziam i kultury i inteligencji - wiec, byc moze nie tak jak w twoim katolick
                                                    > im srodowisku. ... choc, przeciez, na 100% nie wiesz czy ktorys tam z tych twoi
                                                    > ch swietobliwych nocami nie klepie jakiegos hejtu, prawda?

Wiem, że w internecie można się spodziewać wszystkiego, ale gdy przyjaciel staje się wrogiem i hejtuje to juz nie mieści się w moim rozumieniu świata. Nienawiść, pogarda wobec bliskich tez nie. Widocznie mam inne rozumienie lojalnosci i przyjaźni, która wg mnie do czegoś zobowqiązuje. Bynajmniej nie do poniżania przyjaciela. A nawet gdyby zdarzył się jakis hejt (dodam, że to co wyczyniał tu ostatnio Kardiolog nie mieści mi się w rozumieniu normalnych ludzkich reakcji, to jakaś patologia) to po ochłonięciu oczekiwałabym przeprosin, i to w takiej formie w jakiej wystapił hejt, czyli publicznej i pisemnej.
                                                    >
                                                    > .. tak samo jak, jestem pewna, i ty sie zachowujesz inaczej.
                                                    >
                                                  • feministkapl Re: sluuchaj.. 08.09.15, 19:52
                                                    no i jasne teraz gdzie blad tkwi - w tym ze odczytalas jego wpis jako skierowany do ciebie - a nie byl!

• mona.blue Re: sluuchaj.. 08.09.15, 15:07
                                                    kardiolog napisał:

> Już po wszystkim. To rasistowska sciera. Mam nadzieję, że uniesie się honorem i
                                                    > wreszcie odpetdoli się ode mnie i od mojej rodziny bo suka już odpisuje mojej
                                                    > córce na pewnym forum, na które dziecko przypadkowo trafilo!!!!!!!!!!!!!Już jej
                                                    > ja nie wystarczam, teraz wciąga moją rodzinę!!!!!!!!!##### Tfu! Zbliz się jesz
                                                    > cze o centymetr do mojej rodziny a przysięgam że Cię zajwbie i wszystko mi jed
                                                    > no będzie ze też wszystko strace!!!!!! Tu tez!!!!!##Wg życzenia: NIENAWIDZE CIĘ
                                                    > PSYCHOPATKO!!!!! Wreszcie koniec tego gooowna!!!!

Zastanowiles się chociaż chwilę czym twój hejt różni się od hejtu nt. uchodźców, który został zablokowany na GW?

Czy Ty w ogóle kiedykolwiek przeprosiles kogokolwiek za swój hejt?
                                                  • feministkapl Re: sluuchaj.. 08.09.15, 15:30
                                                    Mona, napisz nam tu prosze jaka reakcja Kardiologa na ciagnace sie znecanie Magdy.G. nad nim i jego rodzina zasuzylaby na twoja akceptacje?!
                                                  • mona.blue Re: sluuchaj.. 08.09.15, 15:45
                                                    feministkapl napisała:

> Mona, napisz nam tu prosze jaka reakcja Kardiologa na ciagnace sie znecanie Mag
                                                    > dy.G. nad nim i jego rodzina zasuzylaby na twoja akceptacje?!

Nie pisał o ciągnącym się znecaniu nad nim i jego rodzina i ma czym miałoby polegać. Z tego, co zrozumialam z jego bardzo zagmatwanych wywodów to, że osmielila się mieć inne zdanie na temat masowej imigracji muzułmanów, za co została nazwana scierwojebliwa suka, zerem i gnojem.
                                                  • mona.blue Re: sluuchaj.. 08.09.15, 15:49
                                                    Cóż, wydaje tu się na miejscu gadka znana z przedszkola - "jak się przezywasz, tak sam się nazywasz", tylko w odniesieniu mężczyzn jest to trochę inne słownictwo.
                                                  • feministkapl Re: sluuchaj.. 08.09.15, 16:33
                                                    hmm, ciekawe, bo ja co innego wyczytalam, i nawet cofnelam sie i skopiowalam specjalnie dla ciebie:

'a ty chcesz mi powiedzieć, że powyższe jest nieważne bo ciebie laluniu z twoim wirtualnym oblakanie zakochanym mam czytać i jeszcze wyrażać emocje w postaci nienawiści? Żyj człowieku ze swoją pijawkĄ jak najlepiej a mnie daj spokój.
                                                    A teraz nowość z ostatnich dni. Miałem gości w weekend, korzystali z mojego wi-fi. Dziś czytam na forum o życiowym problemie 14 letniej dziewczynki, która u mnie była. Ma nowych znajomych na facebooku, na których kliknęła z rozpędu. Tak, dobrze czytasz. Dorosłą wręcz starą osobę interesują rozmowy nastolatki. Czy jest to zdrowe? Czy muszę odpowiadać na pytanie? Przez wiele lat rozmowy z forum były wykorzystywane do różnych poza netowych celów. Czy inni rozmówcy wiedzą cokolwiek nt osoby zawierającej informacje? Czy wiedzą ile ma lat, jak wygląda, gdzie mieszka, czym się zajmuje? Jestem na 99% pewny z kim mam do czynienia ale też zwatpilem widząc jak misternie tkane jest kłamstwo i szczelność informacji na własny temat. Jeśli ktoś strzeże w nieprawdopodobny wręcz obsesyjny sposób swoich danych, kreuje się na dalece inną osobę niż jest w rzeczywistości i to już latami oznacza, że nie chce, nigdy nie chciała i chcieć nie będzie by jakiekolwiek informacje wyciekły do netu. Dlaczego? Po prostu od początku ochrona siebie była zaplanowana i do dzisiaj, po latach, nic nie uległo zmianie. Zastanawiam się tylko co ja z tym wszystkim mam wspólnego? Co wspólnego ma moja żona (o cyber-atakach na domowy i firmowy komputer już pisałem). Co wspólnego ma moja córka, której niektóre rozmowy na fejsie, jej słówka slangowe są cytowane (oczywiście jako własne) tu na fgw? I na końcu co wspólnego z tym wszystkim ma 14 letnie dziecko? Kiedyś pisałem, że podszyla się pod moją koleżankę z czasów liceum, której dziesci lat nie widziałem i prowadziła ze mną rozmowy po latach prywatnie dopoki nie zorientowałem się, że coś nie gra. W jaki sposób wiedziala, że osoba należy do mojej przeszłości? Otóż przyjąłem nazwisko żony ( co w Polsce nie jest typowe). Założyła Facebooka na moje kawalerskie dane. Po latach zorientowałem się dopiero gdy uczestniczki na fgw zaczęły nosić dane osób z mojej zamierzchłej przeszłości.
                                                    O Magdzie piszę cały czas i dla niej założyłem wątek z nadzieją ze porozmawiamy nt,
                                                    To co z ta Magdą?
                                                    No cóż, myślałem że po latach przestanie kraść ale nie docenilem jej kuerewskiego charakteru. Znów mnie okradla.
                                                    i jeszcze ps o Magdzie. Ja wyrażam swoje osobiste poglądy na temat uchodźców a zakompleksiona zlodziejka bije w osobiste tony.
                                                    A teraz Magdo G bezpośrednio do Ciebie więc skup się: jeżeli nie rozumiesz o czym mówię/piszę to zapytaj lub przemilcz moją wypowiedź czy obecność. W twoim zachowaniu nie ma przypadkowych działań, zwłaszcza gdy się powtarzają i są wspierane przez twoje przydûpne Nicki.
                                                    Komputera nie odpale ze strachu przed kolejnym zawirusowaniem lub włamaniem do poczty.
                                                    już odpisuje mojej córce na pewnym forum, na które dziecko przypadkowo trafilo!!!!!!!!!!!!!Już jej ja nie wystarczam, teraz wciąga moją rodzinę!!!!!!!!
                                                    mam ponownie zablokowany dostep do portalu. Jak nie ma sily na konfrontacje to wbija sie sztylet w plecy
                                                    Gnida pozostanie na zawsze gnida. [Oj, tak!]
                                                    nazwaniem przeze mnie osob przeciwnym uchodzcom polskim gnöjem.
                                                    Skorzystala z okazji, ze w zwiazku z hejtem na wileu stronach wciagnela mnie na liste tych, ktorzy hejtuja uchodzcow zeby wyrownac porachunki prywatne.
                                                    mysle, ze tym razem zrozumialas, ze nie ma sensu juz sledzic moje prywatnego zycia by znalezc dla siebie luke.'

Reasumujac, dosc zagmatwanie, sfrustrowany Kardiolog pisze tu do nas i do swojej wielbicielki Magdy. G., ktora to od dluzszgo czasu sledzi na forach jego wypowiedzi, dochodzi szczegolow z jego prywatnego zycia, komentuje co pisze, to co on pisze przeinacza i za swoje podaje (kradnie), i sledzi i pisze do jego rodziny - na co sie biedaczysko wku.. na maxa.

A ty Mona go za to objechalas ze sie niewlasciwie zachowuje - wiec ja sie ciebie zapytalam jaka jego reakcja na takowe zachowania bylaby przez ciebie zaakceptowana jako wlasciwa?!
                                                  • mona.blue Re: sluuchaj.. 08.09.15, 16:57
                                                    Nie wiem kim jest ta Magda G, skojarzyla mi się z jedną znajomą, może niesłusznie. Poza tym poczulam się personalnie obrażona, bo też wyrazilam pod zdjęciem na portalu GW swój niechętny stosunek do pewnego przyjmowania imigrantów, kto wie, może przypadkiem wdalam się w dyskusje z jego córka, jeżeli tak, to zupełnie nieświadomie, duchem świętym nie jestem, żeby wiedzieć kto pisze pod jakim nickiem. Co do uchodźców to zmieniam zdanie, że tych, którzy uciekają przed wojna należy przyjąć, choć boje się muzułmanów, wydają !i się być nieobliczalni.
                                                  • feministkapl Re: sluuchaj.. 08.09.15, 17:08
                                                    Ani ty ani ja nie znamy prawdy, bo Kariolog nie pisze wprost i bardzo zagmatwanie, ale wciaz mi trudno uwierzyc ze obie wyczytalysmy cos zupelnie innego. Ja ze on pisze o kims z kim pisuje od lat gdzies na jakims forum, ty ze jedynie ostatnio o uchodzcach...

Moze ty czytasz tylko wyrywkowo i tak sobie komentujesz co tam akurat przeczytasz?
                                                  • mona.blue Re: sluuchaj.. 08.09.15, 17:13
                                                    feministkapl napisała:

> Ani ty ani ja nie znamy prawdy, bo Kariolog nie pisze wprost i bardzo zagmatwan
                                                    > ie, ale wciaz mi trudno uwierzyc ze obie wyczytalysmy cos zupelnie innego. Ja z
                                                    > e on pisze o kims z kim pisuje od lat gdzies na jakims forum, ty ze jedynie ost
                                                    > atnio o uchodzcach...
                                                    >
                                                    > Moze ty czytasz tylko wyrywkowo i tak sobie komentujesz co tam akurat przeczyta
                                                    > sz?

Może ją się czegoś domyslam, może błędnie, a może nie.
                                                  • mona.blue Re: sluuchaj.. 08.09.15, 17:23
                                                    feministkapl napisała:
                                                    >
                                                    > Moze ty czytasz tylko wyrywkowo i tak sobie komentujesz co tam akurat przeczyta
                                                    > sz?

tak naprawdę on rzuca tylko aluzje, które mozna róznie kojarzyć, równiez błędnie

ale to jego sposób, moim zdaniem powinien napisac jasno co ma do kogo, bo taki sposób pisania rodzi tylko konflikty i wku...enie
                                                  • mona.blue Re: sluuchaj.. 08.09.15, 19:23
                                                    feministkapl napisała:

> Mona, napisz nam tu prosze jaka reakcja Kardiologa na ciagnace sie znecanie Mag
                                                    > dy.G. nad nim i jego rodzina zasuzylaby na twoja akceptacje?!

Niech napisze wyraźnie, p r o s t o o co chodziło to mogę wtedy odpowiedzieć.
                                                  • duchswiety6 Re: sluuchaj.. 08.09.15, 19:27
                                                    ale teatr dwie hipokrytki kłócą się która większa.

ciekawa jestem jaki będzie finał :lol:
                                                  • mona.blue Re: sluuchaj.. 08.09.15, 19:31
                                                    duchswiety6 napisał(a):

> ale teatr dwie hipokrytki kłócą się która większa.
                                                    >
                                                    > ciekawa jestem jaki będzie finał :lol:

dlaczego uważasz, że jestem hipokrytką?
                                                  • mona.blue Re: sluuchaj.. 08.09.15, 19:37
                                                    Właśnie odkryłam, że powtarzają "Chirurgów" - "Grey's Anatomy", mój ukochany serial. Jestem pod wrażeniem amerykańskiej bezpośredniości, tak dopiero sie kłócą i wywalają sobie wprost i od razu co kto ma przeciw komu, ale też Meredith potrafiła przeprosić swojego partnera (nie pamiętam imienia) za nazwanie go, w delikatnym polskim tłumaczeniu "wałem".
                                                  • mona.blue Re: sluuchaj.. 08.09.15, 17:31
                                                    kardiolog napisał:

> Już po wszystkim. To rasistowska sciera. Mam nadzieję, że uniesie się honorem i
                                                    > wreszcie odpetdoli się ode mnie i od mojej rodziny bo suka już odpisuje mojej
                                                    > córce na pewnym forum, na które dziecko przypadkowo trafilo!!!!!!!!!!!!!Już jej
                                                    > ja nie wystarczam, teraz wciąga moją rodzinę!!!!!!!!!##### Tfu! Zbliz się jesz
                                                    > cze o centymetr do mojej rodziny a przysięgam że Cię zajwbie i wszystko mi jed
                                                    > no będzie ze też wszystko strace!!!!!! Tu tez!!!!!##Wg życzenia: NIENAWIDZE CIĘ
                                                    > PSYCHOPATKO!!!!! Wreszcie koniec tego gooowna!!!!

Tak dla porównania, mój kolega ze wspólnoty w odpowiedzi na posty na fb niektórych z nas dotyczące obaw przed muzułmańskimi imigrantami i uchodźcami zamieścił link do wypowiedzi papieża, w której ten wzywa do miłosierdzia i swój komentarz popierający ten punkt widzenia- widać różnicę? (że zacytuję styl Feministki). Co więcej czynnie szukają pracy dla Syryjczyka.
                                                  • feministkapl Re: sluuchaj.. 08.09.15, 17:54
                                                    a bez wypowiedzi Papierza sama bys tego nie wiedziala? Hmmm.

.. a jak sie niby jedna wypowiedz ma do tej drugiej to nie pytam.. bo dla mnie one w ogole zadnego zwiazku nie maja!
                                                  • mona.blue Re: sluuchaj.. 08.09.15, 18:02
                                                    feministkapl napisała:

> a bez wypowiedzi Papierza sama bys tego nie wiedziala? Hmmm.
                                                    >

Papież sie pisze przez samo ż

Przychodziły mi do głowy słowa: "Byłem przybyszem, a przyjęliście mnie"

> .. a jak sie niby jedna wypowiedz ma do tej drugiej to nie pytam.. bo dla mnie
                                                    > one w ogole zadnego zwiazku nie maja!

Dla mnie mają - obie są niezgodą na moją opinię, z tym że wypowiedź Kardiologa to stek obelg, a wypowiedź kolegi to delikatne zwrócenie uwagi, że brak mi miłosierdzia
                                                  • feministkapl Re: sluuchaj.. 08.09.15, 19:49
                                                    ano pisze zie przez 'z', racja! Ale nie napisalas dlaczego bys nie wymyslila sama tego?

Czy twoj katolicyzm to czekanie na instrukcje Papieza?.. a w sercu pusto..?

I, dlaczego do ciebie nic nie dociera?

Jak moga miec cos wspolnego - poza tym ze obie sa wypowiedziami, ale na tym koniec kropka.

On wcale tego jako odpowiedz tobie nie napisal, zwracal sie do Magdy.G. !

Tak, jedna wypowiedz jest wsciekla i ordynarna a druga jakas tam, rozumiem ze ci mila - na dwa zupelnie nie majace ze soba nic wspolnego tematy!!!
                                                  • mona.blue Re: sluuchaj.. 08.09.15, 20:04
                                                    feministkapl napisała:

> Ale nie napisalas dlaczego bys nie wymyslila sama tego?
                                                    >
                                                    > Czy twoj katolicyzm to czekanie na instrukcje Papieza?.. a w sercu pusto..?
                                                    >
                                                    Napiszę w Twoim stylu - "Umiesz czytać ze zrozumieniem? To się postaraj!"
                                                    Napisałam, że jak rozważałam w sercu sprawę uchodźców to nasunął mi się cytat: "Byłem przybyszem, a przyjęliście mnie" - i to zanim przeczytałam wypowiedź papieża.

> I, dlaczego do ciebie nic nie dociera?
                                                    >
                                                    > Jak moga miec cos wspolnego - poza tym ze obie sa wypowiedziami, ale na tym kon
                                                    > iec kropka.
                                                    >
                                                    > On wcale tego jako odpowiedz tobie nie napisal, zwracal sie do Magdy.G. !

A kim jest ta mityczna Magda G? Bo on robił takie aluzje, że można było czegos sie domyslać.
                                                    >
                                                    > Tak, jedna wypowiedz jest wsciekla i ordynarna a druga jakas tam, rozumiem ze c
                                                    > i mila - na dwa zupelnie nie majace ze soba nic wspolnego tematy!!!

Na ten sam temat - przyjmowania uchodźców. Skup się!
                                                  • feministkapl Re: sluuchaj.. 08.09.15, 20:16
                                                    ale napisalas tez ze najpierw bylas przeciwna - wiec cos tam w tym sercu jednak nie od razu fajnie zagralo, czyli..

I ty sie skup - bo ci klaruje jak wolu ze on do kobiety ktora go neka od lat pisze. Na temat uchodzcow sie spieli wczoraj, tak ja zrozumialam. I bardzo sie zdziwilam ze tak silnie zareagowalas na jego pomstowanie skierowane do Magdy - i ja bronic sie rzucilas w dosc paskudny sposob...

... a ty po prostu nie rozumiesz co kto ,do kogo ani o czym ale i tak swoje sobie klepiesz.

Amen.
                                                  • duchswiety6 Re: sluuchaj.. 08.09.15, 20:21
                                                    tak,tak wszyscy piszą "do Ciebie i tylko pod Ciebie" bucha cha cha.

następna debilka he he ze schematycznym myśleniem od a do z i nijak dalej .

i formy wypowiedzi mi nikt nie będzie wybierał skoro mogą inni to ja też :D
                                                  • feministkapl Re: sluuchaj.. 08.09.15, 20:46
                                                    no wlasnie, ani nie o tobie ani nie do ciebie wiec po co sie wpierdzielasz?

.. a ze dobrego zdania o mnie nie masz to wszyscy tu wiemy bo klepiesz o tym dzien w dzien. Nudne!
                                                  • mona.blue Re: sluuchaj.. 08.09.15, 22:04
                                                    feministkapl napisała:

> no wlasnie, ani nie o tobie ani nie do ciebie wiec po co sie wpierdzielasz?

Gratuluje kultury i życzliwości, pewnie już brak swojej kumpeli Leduni odczuwasz?
                                                    >
                                                    > .. a ze dobrego zdania o mnie nie masz to wszyscy tu wiemy bo klepiesz o tym dz
                                                    > ien w dzien. Nudne!
                                                  • feministkapl Re: sluuchaj.. 08.09.15, 22:22
                                                    he he, ze po tym dzisiejszym popisie jeszcze masz czelnosc cos takiego do mnie napisac - a idz no ty po pokute tam do swoich!!
                                                  • mona.blue Re: sluuchaj.. 08.09.15, 22:02
                                                    Sduchswiety6 napisał(a):

> tak,tak wszyscy piszą "do Ciebie i tylko pod Ciebie" bucha cha cha.
                                                    >
                                                    > następna debilka he he ze schematycznym myśleniem od a do z i nijak dalej .
                                                    >
                                                    > i formy wypowiedzi mi nikt nie będzie wybierał skoro mogą inni to ja też :D

Licz się że słowami, też miałabym ochotę odpowiedzieć ci odpowiednim epitetem, żeby w pięty poszło.

Kolejna sfrustrowana forum-maniaczka?
                                                  • mona.blue Re: sluuchaj.. 08.09.15, 21:59
                                                    feministkapl napisała:

> ale napisalas tez ze najpierw bylas przeciwna - wiec cos tam w tym sercu jednak
                                                    > nie od razu fajnie zagralo, czyli..

Trudno, żeby zagrało, mając w pamięci fotografie chrzescijan w pomarańczowych kombinezonach, którzy za chwilę będą scieci przez bojowników ISIS. I przypominając sobie fragmenty video z niszczenia kościołów chrześcijańskich, rzeźb, krzyży i nagrobków chrześcijan.

>
                                                    > I ty sie skup - bo ci klaruje jak wolu ze on do kobiety ktora go neka od lat pi
                                                    > sze. Na temat uchodzcow sie spieli wczoraj, tak ja zrozumialam. I bardzo sie zd
                                                    > ziwilam ze tak silnie zareagowalas na jego pomstowanie skierowane do Magdy - i
                                                    > ja bronic sie rzucilas w dosc paskudny sposob...
                                                    >
                                                    > ... a ty po prostu nie rozumiesz co kto ,do kogo ani o czym ale i tak swoje sob
                                                    > ie klepiesz.
                                                    >
                                                    Pewnie tak, myślałam, że on mnie ma na myśli.

> Amen.
                                                  • feministkapl Re: "chcę byś mnie nienawidził" 01.09.15, 14:57
                                                    Ja popieram!
                                                  • mona.blue Re: "chcę byś mnie nienawidził" 02.09.15, 18:26
                                                    A co Ci ta Magda kradnie?
                                                • mona.blue Re: "chcę byś mnie nienawidził" 02.09.15, 18:28
                                                  Ewę to może kojarzenia tu na forum, ale Magdy nie - może jakąś wskazówka?
                                                  • kardiolog Re: "chcę byś mnie nienawidził" 03.09.15, 06:29
                                                    Magda G nie pisze pod prawdziwym imieniem i nazwiskiem lecz korzysta z tzw.nicka bzw. aliasu.
                                                    Kłaniam się
                                                    Kardiolog
                                                  • mona.blue Re: "chcę byś mnie nienawidził" 03.09.15, 20:12
                                                    kardiolog napisał:

> Magda G nie pisze pod prawdziwym imieniem i nazwiskiem lecz korzysta z tzw.nick
                                                    > a bzw. aliasu.
                                                    > Kłaniam się
                                                    > Kardiolog

To lubisz te Magdę w końcu czy nie, bo nie mogę się polapac?
                                                  • kardiolog Re: "chcę byś mnie nienawidził" 05.09.15, 10:52
                                                    A co ma sympatia lub jej brak do rzeczy?
                                                    Kardiolog
                                                  • kardiolog Re: "chcę byś mnie nienawidził" 05.09.15, 11:34
                                                    Tak. Lubię Magdę G.
                                                    Kardiolog
    • duchswiety6 Re: "chcę byś mnie nienawidził" 24.08.15, 09:43
      nienawiść? a cóż to takiego?
      Może jakaś forma agresji - przykre, patrząc na takie niedorobione istoty to raczej niesmak,pogarda i smutek.

A jak jeszcze dojdzie wyjepane ego to już w ogóle kaplica.

Jak to miało miejsce w przypadku pewnej tutejszej "pani" he he - teoria na 5 ale praktyka na 2 :( i wychodzi potem gooowno a jedyny argument to "ban" he he :D
      Tak to bywa z idiotami,że jak nie dociera do mózgownicy to używają mięśni,władzy itp.
      • kardiolog Re: "chcę byś mnie nienawidził" 25.08.15, 09:54
        Coś w tym jest o czym piszesz. Jakiś mechanizm reakcji i akcji ale ja się nie znam.
        Kardiolog
    • mona.blue Re: "chcę byś mnie nienawidził" 02.09.15, 21:25
      A mi się dziś snila jedną osoba z forum ;)
    • mona.blue Re: "chcę byś mnie nienawidził" 06.09.15, 23:23
      Ha, ha ha, GW zamknęła możliwość komentarzy pod artykułami o muzułmańskich uchodzcach podając jako powód mowę nienawiści. Jakoś nigdy GW nie przeszkadzała mowa nienawiści pod artykułami na temat chrześcijaństwa i hejterstwo na forach dotyczące chrześcijaństwa. Co za hipokryzją i cynizm.
      • kardiolog Re: "chcę byś mnie nienawidził" 07.09.15, 20:31
        Pod naszymi tekstami o uchodźcach pojawiała się zatrważająca liczba komentarzy, które nawoływały do przestępstw, zawierały treści rasistowskie i ksenofobiczne. Nie chcemy ich pokazywać. Nie godzimy się na naruszanie godności innych ludzi na naszym forum. Dlatego zdecydowaliśmy, że wyłączymy możliwość komentowania pod naszymi tekstami o uchodźcach. Będziemy też zgłaszać do prokuratury przypadki nawoływania do nienawiści na tle rasowym i religijnym.

Po prostu syf polski!!!!
        Kardiolog
        • kardiolog Re: "chcę byś mnie nienawidził" 07.09.15, 20:44
          Nie,: polski gnoj.
          Kardiolog
          • mona.blue Re: "chcę byś mnie nienawidził" 07.09.15, 21:08
            m.deon.pl/religia/serwis-papieski/aktualnosci-papieskie/art,3375,przesladowania-chrzescijan-zaczely-sie-od-jezusa.html
            Papież, tak lubiany przez liberałów mówi o konieczności miłosierdzia i przyjmowaniu uchodźców, ale nawet on realistycznie wypowiada sie, że "nie wiadomo co tu się stanie" i że być może będziemy wystawieni na próbę męczeństwa - polecał ostatni paragraf.
    • duchswiety6 Re: "chcę byś mnie nienawidził" 08.09.15, 20:02
      mi ktoś kiedyś wrzucił na jednym z forum,że debil ponoć nabija się,że ja to niby salceson he he.
      Jakoś nie chciało mi się w to wierzyć i zaczęłam ja pisać między wierszami.
      Dostałam bana,bo admin dopatrzył się mowy nienawiści he he.

Pisałam o lasce jako o alkoholiczce? a odezwał się facet,że to niby o nim,bo pisał mi o tym na priv,że miał z tym alkohol.
      Wyszły jaja podjęłam temat ( no ze względu też na to,że chciałam się czegoś dowiedzieć ) i okazało się,że to ja mam chorą główkę.
      A jak się k u r w a biedactwo naszarpało aby udowodnić swoją tezę he he
      No bo i gooowna narobiło.
      ziefff
      Matko mam odruch wymiotny - nigdy już więcej żadnych kontaktów z ludźmi.
      • feministkapl Re: "chcę byś mnie nienawidził" 08.09.15, 20:04
        ciebie to w wulgarnosci nikt nie przescignie, spokojna glowa!
        • duchswiety6 Re: "chcę byś mnie nienawidził" 08.09.15, 20:10
          do autora - jak łazi za Tobą po necie to właź na takie strony gdzie nałapie w uj wirusów,może się czegoś nauczy?

a co do wcześniejszego postu - dam satysfakcję niech się ściera ucieszy,że miała rację tyle jeszcze mogę zrobić he he
          • kardiolog Re: "chcę byś mnie nienawidził" 09.09.15, 09:44
            Przeczytałem wpisy, zalogować się dzisiaj tez moge, zapewne moja odpowiedź jeszcze pożądana przez chwilę. Pisze oczywistości, jestem w szoku, ze muszę.
            Nie przyszło mi po długiej przerwie na forum do głowy, że Ewka B moze przyjmowac wpisy do Magdy G jako do siebie. Wyraźnie zaznaczyłem że mowa o 2 osobach i chodzi mi o Magdę. Kilkakrotnie zaznaczylem żeby Ewka nie mieszała się do mojej z Magdą dyskusji. Tematy są dwa a raczej drugi pojawił się przy okazji rozwscieczajac mnie do czerwoności bo co jak co ale po Magdzie mogłem spodziewać się niemal wszystkiego ale nie faktu, że jest zwykłą obrzydliwą rasistka. Tematem glownym i przewodnim mojej obecności na fgw jest ingerowanie Magdy w moje zycie prywatne niedopuszczenie i opuszczenie strefy Internetu. Właśnie tę ingerencję (przykłady poniżej) uważam za niedopuszczalna i Magda doskonale wie co robila. Gdyby zbierala info nt mojego życia z moich prywatnych maili, nie podpisywala się tu na forum firmą mojej żony i wreszcie nie uzywala imion, nazwisk osób z mojej kawalerskiej przeszłości i teraźniejszości nie wpadlbym na jej hakerska aktywność. Ale ona chciała abym wiedział, że ma dostep do moich słabo zabezpieczonych maili, że próbowała włamać się na sluzbowy mail mojej żony (nieskutecznie ale prywatna jej skrzynka yahoo nie pogardzila), że założyła za mnie(!!!) kawalerski FB i koresponduje z moimi znajomymi. Do tego stopnia ze napisała do mnie prywatnie spod osoby z mojego rodzinnego miasta, ktorej nie widziałem 30lat. Nie wiedząc radośnie opisalem mojej dawnej koleżance obszernie co u mnie slychac podając niejako całe swoje prywatne i zawodowe cv. Jakież było moje zdziwienie gdy w odpowiedzi zaczelo padac dukanie i typowe literówki i zwroty z forum. Nigdy nie czułem się bardziej upokorzony i przegrany. Wtedy zrozumiałem że to właśnie Magda jest nieobliczalna i perfidna. Rozmawialem ze znajomymi rowniez z niemieckiej policji. Ona łączy się przez międzynarodowe ip (często już nadane innym) dlatego poszukiwania będą nieskuteczne. Jedyną możliwością jej ujęcia i zebrania dowodów i postawienie oskarzenia za stalking jest podanie jej danych osobowych. Póki co powiedziałem, że nie wiem kto to ale ja naprawdę wiem! Policjanci to moi pacjenci i ich rodziny i jak wspomnieli mają dług wdzięczności. Deklarują iż pomogą mi zawsze, gdy będę ich potrzebował.
            Owszem rzuciłem tu bluzgami i jak ktoś zauważył daleko mi jeszcze do królowej polskiego słownictwa bagiennego którą jest Ewka B ("Blondi komm zu Führer").

Nikogo nie będę przepraszał.

Od 15 lat jestem tu obrazany, moje wypowiedzi fekowane, mój udział fizycznie ograniczamy tylko dlatego ze Ewka B jest lesbijką i zakochała się do utraty zmysłów w Magdzie G, która z kolei jest hetero i lubi towarzystwo mężczyzn czego byłem dowodem. Wszelkie próby tłumaczeń Ewce ze nie jestem dla niej żadnym zagrożeniem, powtórzenia ze rozmawiam wyłącznie z Magdą która śmie wlamywac się ze szkodą do mojej prywatności (vel wirusy i koszty) i jest moją stalkerką, prośby by nie mieszala się do naszych rozmów spelzly na panewce. Dlaczego? Ano dlatego ze Ewce w jej blond główce nie przychodzi do głowy, ze pisząc do Magdy można pisać do Magdy a nie do zasranej Ewki, że można myśleć inaczej i co najważniejsze: Magda może być traktowana jako zwykła koleżanka forumowa a nie obiekt westchnień i obsesyjniej miłości. Wiele razy nt pisałem (jak i ten wątek) i za każdym razem Ewka wpie...la się tam gdzie nie trzeba i za każdym razem rozumiała z moich bezpośrednich wpisów coś innego, a na pewno nie to co autor miał na myśli. Czas na mnie, nic innego nie robię od 15lat jak tylko powtarzam żeby Ewka ode mnie się odpuwrdolila i skutkuje już. Blokuje mi dostęp do forum. To jedyna forma jej reakcji. Zablokowala mnie bym nie mógł dalej rozmawiać z JEJ ukochaną Madzia czyli Madzia dalej może być stalkerką mojej rodziny bo Ewunia myśli, że ja coś od niej czyli Ewuni chce! Tfu! Nikogo nie będę przepraszał choć mnie samego bolą bluzgi bo w zyciu prywatnym nie używam, ale do królowej bluzgów tylko taki język dociera.
            Jedyna osobą która należałoby przeprosić za całokształt 15lat jestem wyłącznie ja. Tyle, ze ja przeprosin nie potrzebuje, chce spokoju w życiu prywatnym i braku Magdy w nim. Tylko tyle. Reszta mnie nie interesuje.
            Kardiolog
            Ps. a co do luźno rzucone rady żebym Magdę zawirusowal może wpaść tylko Ewka B żyjąca poczuciem zemsty. By Magdę zawirusowac musiałbym dokonać szkód na własnym kompie i ciele, poświęcić czas by dokonać zemsty i ja jeszcze wdrożyć. To nie ja i nie moja chęć zemsty i zawzietosc.
            Ps2. Ewka może mnie znów blokować. z całego mojego dzisiejszego wpisu zrozumie tylko 2-3 zdania, które napisałem do niej czy o niej. Przecież nie może być inaczej, nie może być iż cały świat nie kręci się wokół globusa Ewki!. Kręci na pewno w 100%!
            I tak 15-letnia historia kołem zebatym się toczy...
            • duchswiety6 Re: "chcę byś mnie nienawidził" 09.09.15, 10:38
              kardiolog,a po co Ty w ogóle wchodzisz jeszcze w problemy natury psychicznej tych kobiet?
              Miej wyjepane.
              Choroby psychiczne,zaburzenia się leczy.Zwłaszcza takie które utrudniają żywot innym i powodują reakcje zwrotne.
            • kardiolog Re: "chcę byś mnie nienawidził" 09.09.15, 10:42
              Ewka: do Ciebie, jeszcze raz powtórzę: odpie...się od tematu stalkingu Magdy a zajmij się lepiej swoją postawą! To nasza sprawa a nie twoja i nie tobie z zachowań ma tłumaczyć się Magda, bo najwyraźniej w opisywanych działaniach Cię ominęła!!! Kapewu?! Jesteś ostatnią, Ewka, która może dokonywać jakichkolwiek prawnych, etycznych czyli podobnych rozstrzygnięć!!! Zajmij się swoją etyką i swoimi zachowaniami na przestrzeni ostatnich 15 lat. A teraz w odpowiedzi możesz mi zablokować ip, bo portal otworzył się znów i znów jestem na foro.
              Do Magdy i o Magdzie: jest zbyt wiele dowodów by zadawać banalne pytania typu pytania Ewki blondi czy to prawda och! Interesuje mnie co dalej Magdo z stalkowaniem mojej prywatnosci!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka