kardiolog 03.10.15, 10:44 Obejrzałas wczorajszy heute show w całości? Polecam. Cały tydzień czekam na podsumowanie tygodnia przez Olivera W.🍁Schönes WE🍁🍁🍁🍁🚶 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kardiolog Re: Madzia 04.10.15, 11:35 Nie zdzierze dłużej juz tej tepoty umysłowej, faszystowskiego skürrwiénia i świadomości ze gnidy zajęły forum publiczne niczym własny chlew i nie maja zamiaru nawet w części zdechnac. Tschüssi Kardiolog Odpowiedz Link Zgłoś
hansii Kardio, 04.10.15, 14:44 kardiolog napisał: > Nie zdzierze dłużej juz tej tepoty umysłowej, tesz bym na twoim miejscu nie zdzierzyl. - pora odchodzic... Odpowiedz Link Zgłoś
kardiolog Re: Madzia 05.10.15, 09:03 tesz bym na twoim miejscu nie zdzierzyl. - pora odchodzic...(cyt) Wiesz jaką jest różnica między stonką ziemniaczaną a szczurem? Tak myślałem. ============= A teraz do Ciebie Madzka: 15 lat temu nazwałem już rzeczy po imieniu więc zdziwienia nie ma. Ale ty najwyraźniej zaczynasz trenować teraz oczy szeroko zamknięte? Albo zrobisz porządek z tym forum albo odchodzisz. Twoja nawet aneroba obecność sprawia że pi$dy doznają analnego rözjebänia umysłowego. To twoja wina więc wreszcie przetnij tego wrzoda! Odpowiedz Link Zgłoś
hansii zosiu, 05.10.15, 14:58 wiesz jaka jest roznica miedzy bidulinka bezsilnie tupiaca nozkami - a placzaca ? Odpowiedz Link Zgłoś
kardiolog Re: Madzia 05.10.15, 23:04 Pytałem czy wiesz jaka jest różnica między stonka ziemniaczaną a szczurem. Naprawdę nie wiesz ?Dziwne. Bardzo dziwne. Co do 2 części===== Madzka ma honor: odejdzie. Madzka nie ma honoru po tym wszystkim co zrobiła wszystkim ludziom: zostanie na forum. Innych opcji nie ma. Kardiolog Odpowiedz Link Zgłoś
kardiolog Re: Madzia 08.10.15, 22:22 Widzę Magdaleno G że zostajesz a nawet pozostanie stało się wręcz sprawą honorową (honoru nadanego przez równie honorową osobę). Rozmowa ze ślepym o kolorach, słuchanie Schumana z gluchym.. Tak. Prędzej bieg w maratonie z osobą bez nóg się uda niż powyższe. Najważniejsze że Twoja obecność jest rozgrzeszona. Nie musisz mieć zatem żadnych wyrzutów sumienia. Względem nikogo. Kłaniam się, Kardiolog Odpowiedz Link Zgłoś
kardiolog Re: Madzia 08.10.15, 22:24 Obrazki nie wyświetliły się. Nie mam żadnych ani więcej pytań. Kardiolog Odpowiedz Link Zgłoś
duchswiety6 Re: Madzia 09.10.15, 03:06 replikatv.hvs.pl/samobojstw-poprzez-puste-ego-czyli-o-gatunku-pozbawionym-inteligencji/ Odpowiedz Link Zgłoś
kardiolog Re: Madzia 10.10.15, 12:19 Widzę Madzia, że wciąż jesteś i Twoje zarobkowe boty. Rozumiem: masz zlecenia do wyborów i musisz się wywiązać. Widzę też, ze podpisalas umowy nie tylko z jednym zleceniodawcą co znacznie ułatwia Ci pracę. Jeden wątek: dwóch lub trzech płatników. Po wyborach liczę, że ograniczysz swoją obecność. Mam nadzieję, że nie będę musiał wielokrotnie się powtarzać wzorem wieloletnich przypomnien do "zakutych lbow". Miłego we Kardiolog Odpowiedz Link Zgłoś
kardiolog Re: Madzia 10.10.15, 13:21 I jeszcze dopisek, Madzia. Nie widzę już innego rozwiązania jak opuszczenie przez Ciebie forum. Nie oczekuje żadnych drastycznych akcji, po wyborach zaczniesz się ograniczać w nickach, pisaniu i odpowiadaniu. Polecam wyznaczyć sobie ramy czasowe obecnosci. W jednym z Twoich wątków zauważyłem dość trzezwa i dobrą (wg mnie skromnego zuczka) ocenę niektórych sytuacji a raczej konsekwencji. Uzupełnię po swojemu myśl, która nie daje Ci spokoju. Tak, gdyby nie manipulowanie złymi emocjami może dziś byłaby możliwa rozmowa z Ewą B. Nie pozostało nam nic innego jak schodzić sobie z drogi, no chyba ze będzie łamana konstytucja lub etykieta wówczas o schodzeniu z drogi czy zwykłym omijaniu (trafniej) nie może być mowy. W uzupełnieniu Twoich rozważań dodam tylko jedno: przez 15 lat (aż do końca wrzesnia2015) w moim z Tobą konflikcie (niezależnie przez kogo sterowanym) Ewa upatrywala WYŁĄCZNIE SZANSY DLA SIEBIE. Co to znaczy? Przez lata cokolwiek by się stało negatywnego w naszych forumowych relacjach negatywne konsekwencje brała za dobrą monetę w polepszeniu kontaktów z Tobą i realizacji własnego celu (wiadomego). Przez lata uważała, że JEDYNYM POWODEM dla którego Ty nie chcesz zostać zakochana w niej lesba jest moja osoba. Wszelkie uszkodzenia mojej osoby czy obecności odbierala jako szansę dla siebie, dlatego tak bardzo dopisywal jej dobry humor po naszych awanturach czy ciepowaniu przeze mnie forum. Gdy mieknelas szansa malala dlatego przyjmowała inicjatywę i sekowala moją osobę wykorzystując do tego niejako Ciebie. I tak przez 15 lat. Od października jest inaczej. Co jest inaczej? Ma świadomość tego czego my mamy od dawna czyli własnej bezproduktywności w "kontaktach"(zza wegla) ze mną przypisanych na wiele głosów. Idę już. Ciao. Kardiolog Odpowiedz Link Zgłoś
duchswiety6 Re: Madzia 10.10.15, 22:19 Wiesz co jest najśmieszniejsze w tym wszystkim kardiologu? ha ha,że osoby,które nie mają za grosz kultury osobistej nie panują nad sobą, swoimi zachowaniami próbują Ciebie uczyć jak masz żyć jak sie zachowywać czy myśleć. Doprawdy "zabawne" że ktoś kto nie potrafi kontrolować siebie samego próbuje drogą stronę he he. pa Odpowiedz Link Zgłoś
kardiolog Re: Madzia 11.10.15, 10:44 Masz rację. Tyle że ja nie "pouczam" jak być kulturalnym kulturalnym nie będąc. Ja mówię o byciu człowiekiem w stosunku do drugiego człowieka. Czy uważasz że nie wiem o czym mówię? Kłaniam się, Kardiolog Odpowiedz Link Zgłoś
kardiolog Re: Madzia 11.10.15, 11:00 Masz rację. Tyle że ja nie "pouczam" jak być kulturalnym kulturalnym nie będąc. Ja mówię o byciu człowiekiem w stosunku do drugiego człowieka. Czy uważasz że nie wiem o czym mówię? Kłaniam się, Kardiolog Aby znać człowieka, wystarczy poznać samego siebie; aby poznać ludzi, trzeba żyć pośród nich. Stendhal Odpowiedz Link Zgłoś
duchswiety6 Re: Madzia 10.10.15, 23:03 aaa i jeszcze coś kardiolog-nie interesuj się czyimś życiem seksualnym :) każdy robi to co lubi :D Odpowiedz Link Zgłoś
kardiolog Re: Madzia 11.10.15, 10:47 Nigdy nie interesowałem się życiem seksualnym drugiego chyba ze swoje pożycie opisywał na blogu lub kafeterii i siła rzeczy i dostępności dla ogółu przeczytałem. Kłaniam się, Kardiolog Odpowiedz Link Zgłoś
kardiolog Re: Madzia 11.10.15, 11:28 Acha, jeszcze do Magdy, bo to dla niej i o niej wątek. Najpierw:układ drzewka mi się podoba. Tyle osób denerwowało się, ze inni nie podpisują się pod wlasciwymi wypowiedziami. Drzewko zmienia też sens obecnosci: z czatowego na listę dyskusyjną czyli forum odzyskuje swoją rolę. Można zaglądać raz na kilka dni i od razu znaleźć odpowiedź do siebie z pominięciem wypowiedzi innych uczestników. Czyli jesli mnie ktoś odpowiada w innym wątku lub innej gałęzi do innej osoby wpisy stają się trudne do znalezienia. Oczywiście można wertowac wiele wpisów w poszukiwaniu perełki lub trufla dla siebie no ale komu chciałoby się na podobne w październiku 2015? Zmiana układu forum powoduje zanik dawnej formuły komunikacyjnej. Wszystko dobrze się składa, Magdo. Łatwiej będzie znaleźć odpowiedzi do siebie no i Twoje (post)boty też mogą miec się lepiej. Boty mogą być podwiazane wyłącznie do jednego drzewka, tyle w kwestii technicznej, powiedział kolega informatyk. Jeszcze 2 tygodnie do wyborow. Jakoś się przemecze. Potem nastanie nowa era dla Polski. Kardiolog Mam nadzieję że ogladalas wczorajszego Wilsberga?? Czy z to nie świetny pomysl na zarabianie pieniędzy zamiast produkcji politycznych botów? Dlatego chciałem żebyś obejrzała. Miłej niedzieli dzisiaj z córkami i wnusiem. Mam nadzieję, że drugie pokolenie pozwoli Ci naprawić to co zaniedbalas w pierwszym. Nie zmarnuj drugiej ( i ostatniej) szansy, Magdaleno G. Odpowiedz Link Zgłoś
duchswiety6 Re: Madzia 12.10.15, 00:08 Maruda jesteś :D ale wiesz co? dla mnie świat to system naczyń połączonych :) I zadam pytanie z serii w sumie logika,psychologia. Patrzyłam przez okno dzisiaj,a tam same gołębie srające na parapet ani jednego szarego zwykłego wróbelka - komu zależy aby to co żywe wybić? Odpowiedz Link Zgłoś
kardiolog Re: Madzia 11.10.15, 11:33 i.huffpost.com/gen/1697948/images/o-OPA-facebook.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
kardiolog Re: Madzia 11.10.15, 11:42 Po 2x zamieszczeniu wpisu pierwsza odp sprzed 1h nie pojawiła się do ducha. Jeszcze raz choć w sumie mało ważna. Uczę się nowego układu forum" Masz rację. Tyle że ja nie "pouczam" jak być kulturalnym kulturalnym nie będąc. Ja mówię o byciu człowiekiem w stosunku do drugiego człowieka. Czy uważasz że nie wiem o czym mówię? Kłaniam się, Kardiolog Odpowiedz Link Zgłoś
kardiolog Re: Madzia 11.10.15, 17:26 Acha, zapomniałem dodać rano bo widze ze jeszcze Cię gnębi i przeszkadza w niedzieli z wnukiem i córkami. Ten 15nletni niekończący się w powtórzeniach i zawodzeniach o winie bełkot rozpisany na nowe glosy widzialem ale nie uznałem za istotne nadmieniać. Średniowiecze opuscilem wraz z opuszczeniem wieży Babel i nie mam zamiaru tematem się interesować. Nie jestem historykiem średniowiecza choć zamiłowanie do czasów mocno zamierzchłych mających niewiele wspólnego z rzeczywistością mogę teraz (po latach) zwyczajnie zrozumieć. To się nazywa zwyczajne zboczenie zawodowe. Ani wtedy ani dziś rano nie uznałem za istotne o tym pisać. Skoro jednak pytasz: odpowiadam, widziałem, wolę ciekawsze książki. Za istotniejsze uznaje pytanie: jak czuję się..babcia mając nareszcie wnuka, mężczyznę? Jak dotąd byłaś Magdo otoczona samymi kobietami zaczynając od babci, przez matkę po córki a teraz MALY LUDZIK=FACET?? Tyle masz mu do przekazania. Pamiętaj o tym i nieublaganym upływie czasu. Ciao Odpowiedz Link Zgłoś
duchswiety6 Re: Madzia 12.10.15, 00:15 Eksperyment zakończony i wypiertalaj? he he dobre Odpowiedz Link Zgłoś
duchswiety6 Re: Madzia 12.10.15, 07:02 tak,i z mojej strony koniec bełkotu.Zostawiam kompa tutaj,a idę do taty na mieszkanie.Rozwód.Nie jestem idealna ale to co dostałam od świata i ludzi złamało mnie skutecznie,że wątpię abym mogła mnie kasa,seks czy cokolwiek innego.. Zresztą patrzę na zewnątrz i widok też przygnębiający naszego środowiska,planety.Nie dość,że tłuczemy się między sobą to i niszczymy nasze naturalne środowisko :( a nasze dzieci,wnuki,prawnuki? Mam nadzieję,że czyta to dużo ludzi - jeżeli mogłabym prosić o coś to o wyższe wyroki za tego typu przestępstwo aby i odstraszająco działało.I aby te osoby miały potem dobrą opiekę - chociaż z mojego punktu widzenia zostawić taką kobietę czy dziewczynę to zwykłe sku...syństwo i okrucieństwo,bo fakt faktem żyje - tylko pytanie JAK? pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
kardiolog Re: Madzia 13.10.15, 20:38 No jak Madziu. Uruchomisz wszystkie swoje martwe dusze by wesprzeć Ewke w jej proteście? JIeśli narkoman poprosi Cię o działkę to też dasz a może zabijesz? Brawo"!?? Odpowiedz Link Zgłoś
kardiolog Re: Madzia 13.10.15, 21:10 Ps.Mafziku, nie wystrzelaj się tylko ze wszystkich nickow:D Odpowiedz Link Zgłoś
kardiolog Re: Madzia 13.10.15, 22:09 Madziu, ciekawy jestem jak daleko sie posuniesz w stosunku do mnie. Może mnie zalogujesz wzorem Ewki, bo nie jestem jednomyślny i nie popieram Waszego stanowiska? Co zrobisz obrazisz mnie? Kardiolog Odpowiedz Link Zgłoś
kardiolog Re: Madzia 13.10.15, 22:11 Zalogujesz, haha. Zablokujesz miało być. Kto by pomyślał, że mój telefonik myśli tak pozytywnie:) Odpowiedz Link Zgłoś
kardiolog Re: Madzia 13.10.15, 22:43 No jak Madziu? Umylas Ewie rączki po toalecie? Pociagniesz dalej? Tylko się nie spu...j (cytacik) Lubię ten szlachecki i intelektualny sznyt:) Kardiolog Odpowiedz Link Zgłoś
kardiolog Re: Madzia 14.10.15, 13:41 14.10.2015 Do wyborów zostało jeszcze 10 dni. Chyba. Magdaleno G są dwie możliwości: albo prawo urwie łeb hydrze albo Ty zrobisz porządek. Jak? W pierwszym przypadku napiszę prywatnie do GW, w której kiedyś pracowałem i zwrócę uwagę kolegom na pewną osobę i jej połączenia. Będzie miała wizjer. Pieniądze nie śmierdzą ale reklamodawcy podnieśli bunt ze względu na martwe dusze i jest problem. Nawet jeśli nie wprowadza zmian teraz, zmiany będą. Żaden reklamodawca nie pozwoli na to by jego reklama znajdowała się wśród hejterow o sile nabywczej równej zeru. Dodatkowo rusze kilku znajomych z tv i netu żeby podjęli temat hejtu w necie. Nawet jeśli gw nie udostępni danych mają swoje własne na stronach np TVN czy Onetu, z którego korzysta też Polsat. Może nikogo nie zamkną ale kilka nazwisk poleci do publicznej wiadomości. Zdziwią się znajomi słysząc że niegdysiejsi szefowie należą dzis do najbardziej aktywnych hejterow Rzeczpospolitej Polskiej. 2.Zrobisz Ty porzadek. Dwukrotnie w 2014/5 dałaś wyraz swojego niezadowolenia i dwukrotnie byliśmy świadkami jak osamotnienie wśród własnych nickow zmienia percepcję na wydarzenia. Wrocilas, powrócił tez hejt. Twoje ograniczenie obecności do niezbędnego minimum- dobrowolne lub nie, jest jedynym jak dotąd rozwiązaniem, w wyniku którego ofiarami stają się przypadkowi ludzie. Oczywiście jest jeszcze opcja trzecia: wychodzisz z netu z Ewka, bierzecie ślub w Holandii lub DE i wszelki słuch wirtualny po Was ginie a Wy żyjecie długo i szczęśliwie. Dobrze wiesz, że trzecia opcja jest moją ulubioną i do niej namawiam już od 15lat, ale nie do mnie należy decyzja. Szczytem tchórzostwa i nieodpowiedzialnośći byłaby zgoda na wdrożenie punktu pierwszego nie dając mi żadnego innego wyboru. Ty masz wybór i to Ty możesz zmienić bieg wydarzeń, nie oczekuj za mnie wykonania brudnej roboty. Bo jeśli będę zmuszony zrealizować pierwszą opcję będzie to TWOJ SWIADOMY WYBÓR ROZWIĄZANIA dzisiejszej sytuacji, która jest nie do zniesienia. A zatem Magdo: właściwie 3 opcje i po trzykroć TWOJ WYBÓR. Czekam na działanie. Kłaniam się życząc udanego dnia (emotikony już nie funkcjonują więc bez) Kardiolog Odpowiedz Link Zgłoś
duchswiety6 Re: Madzia 15.10.15, 13:29 Masz wielkie serce kardiolog - trza Ci przyznać :D że zostawiasz jeszcze jakiś tam wybór.Opcja nr.3 faktycznie kusząca z uwagi na to,że każdy kogoś tam potrzebuje. I ja znikam z neta. detox :D Dzięki tutejszemu byłam w stanie pomóc sobie i bliskim.I nie ważne,że nie byli wobec mnie w porządku.Nie kocha się za coś :D Odpowiedz Link Zgłoś
kardiolog Re: Madzia 15.10.15, 15:39 Smutno..jakoś.. ale nie ma już innego wyboru i Madzia o tym wie. Przez 15 lat proponowano różne rozwiązania ale jak widać nie sprawdziły się. Może odejście Magdy lub ograniczenie obecności do niezbędnego minimum zmieni wreszcie coś tutaj?Mogę mieć nadzieję lecz człowiekiem małej wiary w tej kwestii jestem.. Widzisz, duchuswiety6, od dawna walczę o etykę i kulturę dyskusji na forum. Nie udało misie prośbami, tłumaczeniami czy krzykiem.Prawo musi zdecydować jeśli taka wola. Magda zdaje sobie sprawę dlatego też czuje że musi coś zmienić zwłaszcza po przeczytaniu informacji o grożeniu śmiercią Tokarczuk.. Brak słów. Gazeta też się zmienia. Zablokowała wpisy pod artykułami, teraz zmienia formułę. Wszystko się zmienia. Tylko Ewa BBraun pozostaje wciąż niezmienna. Żegnaj duchu! Tobie też wszystkiego dobrego na detoksie:'o). Jedz dużo naturalnych witamin i uprawiaj sport wysiłkowy dla serca. Będę zaglądał też w moim, narzucony sobie, niezbędnym egzystencjalnym minimum. Kardiolog Odpowiedz Link Zgłoś