mona.blue 03.01.17, 23:38 Co Was motywuje do działania? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
duchswiety6 Re: Motywacja 04.01.17, 00:17 Mnie swojego czasu? Znaleźć śmiecia, który mnie sponiewieral i poobcinac mu paluszki,żeby nie miał już możliwości zeszmacic kogoś. Ale doszłam do wniosku po co? I tak dostanie za swoje jak się stąd zawine Odpowiedz Link Zgłoś
duchswiety6 Re: Motywacja 30.01.17, 14:41 Szkoda,że nie mam środków na to,bo jeszcze nim pójdę sobie to dojechalabym śmiecia skoro sprzedają sucz z prokuratury nie wie za co się jej płaci. Ot moja motywacja. Odpowiedz Link Zgłoś
duchswiety6 Re: Motywacja 04.01.17, 00:19 Żyć dla zemsty za zjepane,zdrowie, czas to za mało Odpowiedz Link Zgłoś
duchswiety6 Re: Motywacja 04.01.17, 00:23 Ale on będzie musiał wraz ze swoimi przyjaciółmi bucha cha cha Odpowiedz Link Zgłoś
duchswiety6 Re: Motywacja 04.01.17, 01:04 Inni wezmą za mnie odwet-tacy sami jak on i jego przyjaciele, a tam nie ma zmiłuj się bucha cha. Nawet gdyby był samym prezydentem ujepal na siebie haka i tych co w to wciągnął. Ha ha ha. Ja się oglądam wychodząc na ulicę ale smieciom też nie będzie lekko. Za wysoko się cenię by gownem sobie ręce brudzić. Odpowiedz Link Zgłoś
duchswiety6 Re: Motywacja 04.01.17, 04:39 A tak po za tam nie mam marzeń ani motywacji,ambicji,kilka lat deprechy skutecznie mnie wypralo ze wszystkiego :) Odpowiedz Link Zgłoś
duchswiety6 Re: Motywacja 04.01.17, 04:40 Jedyne o czym marzę i chcę to spokoju, świętego spokoju. Odpowiedz Link Zgłoś
mona.blue Re: Motywacja 04.01.17, 15:43 Może ktoś ma coś w temacie do powiedzenia? Czy do pracy motywują nas głównie pieniądze? Czy nasza motywacja są nasze potrzeby? Odpowiedz Link Zgłoś
lyzeczka_raz Re: Motywacja 04.01.17, 18:03 Motywacja do pracy przeliczana tylko finansowo, zapewne w jakims stopniu tak. Latwiej zyc, mozesz zaszalec, nie myslisz ile zostalo na koncie....to wazna motywacja, dla niektorych najwazniejsza. Duzo lepsza motywacja jest rozwijanie siebie, wyzwania jakim mozesz sprostac, uznanie, a w polaczeniu z dobra pensja, coz do pracy chce sie chodzic. Odpowiedz Link Zgłoś
1klementyna Re: Motywacja 04.01.17, 21:38 Bardziej zależy mi na rozwoju, ale faktycznie można to połączyć z zarabianiem pieniędzy. Ideałem jest robić to, co się lubi i zarabiać na tym.;) Odpowiedz Link Zgłoś
duchswiety6 Re: Motywacja 05.01.17, 04:19 Mnie napędza manipulacja ale taka w pozytywnym tego słowa znaczeniu. Śmiesznie to zabrzmi ale obecnie mam pod opieką alkoholika,kobietę którą regularnie facet napiertala. Jemu próbuję uświadamiać cały czas negatywne aspekty bazując równocześnie na swojej atrakcyjności seksualnej ile traci chociaż by w tym aspekcie, czasami Freudowskie teorie mają zastosowanie. Zmotywowalam sąsiadkę by zadbała o siebie odwiedziła lekarzy itp.itd. Fascynujące jak można kręcić umysłami sugestiami, skojarzenia mi. No i oczywiście nad swoją matką. Udało mi zbudować taką otoczkę, że jak mnie kopie to łapię dystans i nie jest w stanie. Współczuję jej,bo ona jest tak w środku nieszczęśliwa, że kopie mnie osobę, która mimo wszystko zawsze była koło niej. Próbowałam jej tłumaczyć skąd według mnie w niej tyle agresji do facetów i zazdrości do kobiet. O dawnych osobach,których pisałam sąsiad Romek przestał pić na tyle,że chodzi do pracy jego laska też. Coś pozytywnego. Nie odzywamy się ale i tak się cieszę. Odpowiedz Link Zgłoś
duchswiety6 Re: Motywacja 05.01.17, 04:58 Miałam lokatorke poznałam ja w szpitalu. Urojenia jej sięgały absurdy. Wina amfetaminy. Lekarz mnie ostrzegał, że nie poradzę sobie, prowadził nas ten sam. Potem jak z nim gadałam to potwierdził, że ona się nie zgrywa tylko jest chora.Szkoda dziewczyny byłam u niej kilka razy w szpitalu teraz też jest w dodatku bezdomna ale chyba ją chłopak weźmie do siebie na stałe.Z tego co mi mówił doktorek to nawet specjalistyczny ośrodek w Gliwicach to za wysokie progi jak dla niej :( Odpowiedz Link Zgłoś
duchswiety6 Re: Motywacja 05.01.17, 05:31 Chociaż ja tam jej zupełnie nie przekreslilam,fakt faktem zupełna dezorganizacja osobowości ale kilka razy wykazała się empatią, tęsknotą,a to już coś. Nie wiem jakim cudem wiedziała o tym,że zespół D.M ściśle wiąże się z moją osobistą traumą ale kiedyś się obudziłam a koło łóżka był ołtarzyk-plyta D.M a koło niej figurka sowy i aniołka aż mnie zatkało i się poryczalam. Załatwiła mi leki żebym nie płakała interesuje życiem uczuciowym. Niby chora ale jeszcze jakieś uczucia jeszcze ma. Mam nadzieję, że chociaż ona się pozbiera i ogarnie. Odpowiedz Link Zgłoś
mona.blue Re: Motywacja 30.01.17, 17:54 Ja już się boję wyzwań, ostatnie było zbyt duże i nie dałam rady. W związku z tym chciałabym coś łatwiejszego, ale boję się, że to z kolei będzie nudne i nie rozwijające. Z drugiej strony to co piszesz o rozwijaniu siebie, uznaniu i checi chodzenia do pracy brzmi dobrze. I jak tu zdecydować? Odpowiedz Link Zgłoś
sallvia Re: Motywacja 30.01.17, 14:04 Motywacja ciezko to stwierdzic bynajmniej mi patrzac na swoje zycie nie mialam jej jak juz to sie zmuszalam przez co nie bylam szczesliwa ale wiedzialam ze tak trzeba co tracilo sens i jeszcze wiecej niecheci jak juz cos znalazlam i mialoby to w plynac na moje szczescie to i byla motywacja ale bardzo szybko ja tracilam tak bylo z wszystkim nawet jak dazylam do jakiegos celu na ktorym bardzo mi zalezalo tak sie nastawilam pozytywnie ale i tak na sam koniec musialam sie zmuszac uwazam ze Szybko sie poddajemy za szybko rezygnujemy Motywacja to tak jak dziecko jesli sprawia tobie przyjemnosc kiedy jest szczesliwe to nie swiadomie robisz juz tak by tak bylo boli cb kiedy jest nieszczesliwe i tez starasz sie reagowac bo samo patrzenie na nie sprawia tobie przyjemnosc to tu podobnie jesli zaczniesz watpic w swoje mozliwosci to i Motywacja znika i checi zawsze na poczatku jak na czyms nam zalezy to sie nakrecimy analizujemu wszystkie plusy i wyobrazamy to sobie ( oj ta wyobraznia w niej wszystko jest takie proste,latwe )ale kiedy juz cos nie wychodzi to mamy mysli zniechecajace jesli zaczniemy bardziej sie w nie wczuwac to szybko odpuscimy i tu sie zaczyna walka czy beziemy sie nastawiac pozytywnie czy negatywnie nie sugerujac sie zdaniem trzecich osob Ty my sami musimy wiedziec czego chcemy nie ludzie oni nieraz z zazdrosci robia nam mentlik w glowie... Odpowiedz Link Zgłoś
mona.blue Re: Motywacja 30.01.17, 17:58 Święte słowa, sami musimy wiedzieć czego chcemy, a nie ludzie. Tylko jeżeli ma się kilka opcji do wyboru to czasami ciężko jest zdecydować, szczególnie, jeżeli każda ma swoje plusy. Odpowiedz Link Zgłoś
herakles-one Re: Motywacja 30.01.17, 18:11 Mona , ale są plusy dodatnie i plusy ujemne, jak mawiał nasz były Prezydent. Odpowiedz Link Zgłoś
mona.blue Re: Motywacja 30.01.17, 18:29 :) Każda z tych opcji, które mam do wyboru ma też plusy ujemne ;) Więc tym trudniej wybrać. Odpowiedz Link Zgłoś
mona.blue Re: Motywacja 30.01.17, 18:30 Tym bardziej, że dopiero w trakcie realizacji okaże się, czy dana opcja się sprawdza. Odpowiedz Link Zgłoś
sallvia Re: Motywacja 30.01.17, 19:02 Zastanow sie na ktorej najbardziej Tobie zalezy dzieki ktorej bedziesz Ty sama szczesliwa i sproboj.Bynajmniej Ja tak staram sie robic wybierac te Dzieki ktorym bede szczesliwa nawet jak nie osiagne tego co chcialam to chociaz probowalam a od tego jak daleko zajdziesz bedziesz widziala czy odpuscic czy dalej probowac...tak nie robisz nic stoisz w miejscu a tak chociaz idziesz na przod...kazdy cel kazda proba czegos nas uczy... Odpowiedz Link Zgłoś
duchswiety6 Re: Motywacja 04.02.17, 15:51 Znajdę cię liluchna,pieknaja,dojade obojętne ile blokad i śmieci pod moim adresem wiesz i wszyscy wiedzą za co Baj Odpowiedz Link Zgłoś
duchswiety6 Re: Motywacja 04.02.17, 15:53 I módl się o moją kondycję psychiczną wraz z przyjaciółmi Odpowiedz Link Zgłoś
duchswiety6 Re: Motywacja 04.02.17, 16:04 A ten lipny programik wystaw na Allegro jak podrasujesz to może jakiś frajer kupi i nie będziesz musiała jako troll na necie. Będę miała kasę to cię do jadę k u r w o i nic ci nie da podpisanie się pod jakiego polityka a potem to będzie obojętne i to ty się pogódź z przegraną, bo ja nie mam już co stracić Odpowiedz Link Zgłoś
duchswiety6 Re: Motywacja 04.02.17, 16:29 Generalnie tylko to mnie trzyma przy życiu zdobęde kasę i ktoś mi cię w końcu sprzeda. Odpowiedz Link Zgłoś
arjanii Re: Motywacja 04.02.17, 19:00 Kondycja psychiczna uzalezniona jest od wielu czynnikow i zawsze ktos kogos dorwie. Kiedys spod bodajze xy2 napisalas o mnie parszywy wiersz jak o ku...e. Po mnie splynelo to jak po kaczce woda, ale napisala poemat obelzywy o Stasi Bozowskiej i o Wodzu. Ja tych ludzi znam, u Stasi malam praktyke a u Bozowskiego specjjalizowalan sie Odpowiedz Link Zgłoś
duchswiety6 Re: Motywacja 04.02.17, 19:51 To prawda śmieć nie wytrzymał ciśnienia w porach i jechał po mnie kilka lat teraz niech się modli o moją kondycję psychiczną i czeka cierpliwie aż się zjawie Odpowiedz Link Zgłoś
duchswiety6 Re: Motywacja 04.02.17, 19:54 A zjawie się i ponabijam na ile został wyceniony motywacja i plan jest Odpowiedz Link Zgłoś
duchswiety6 Re: Motywacja 04.02.17, 20:00 I sreberko na tel też to dla tych którzy nie chcą być podsłuchiwani,diagnozowani i prostowani za pomocą świni jaką mi postawili na Mazowieckiej. Odpowiedz Link Zgłoś
arjanii Re: Motywacja 04.02.17, 20:06 Czasem sprawiedliwosc istnieje. Jeden stary zbok, o ktorym mowia handy zgwalcil kobiee prawie nieprzytomna po narkozie. W necie pisal ku... dziekuj, ze zrobilem ci dobrze, Bog go pokaral rakiem prostaty i nie moze ruchac Odpowiedz Link Zgłoś
arjanii Re: Motywacja 04.02.17, 19:56 Odpie...sie ode mnie w ramach pracy nad kondycja psychiczna. To ty zjebo masz drzwi z kamerka, nikt inny nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
duchswiety6 Re: Motywacja 04.02.17, 20:06 Ha ha nie mam jej ale to już przestał być mój problem. A pracować? Nic z tych rzeczy Odpowiedz Link Zgłoś
duchswiety6 Re: Motywacja 04.02.17, 20:52 Ale zdaje się, że śmieć podciągnął się pod TS a więc adresy e-mail owe konta na FB pójdą w ruch z ksero decyzji pani prokurator Mam czas zacięcie he he mam nadzieję, że śmieć umie przegrywać Odpowiedz Link Zgłoś
arjanii Re: Motywacja 04.02.17, 18:49 I duch cie zwyzywala Mona a propozcje kalendarzyka uczuc. Pewnie dopatrzyla sie skojarzen z malzenskich i z pi... Odpowiedz Link Zgłoś
mona.blue Re: Motywacja 04.02.17, 19:01 To ty coś pisalas o fanatycznych katolikach, prędzej to moglabym wziąć do siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
arjanii Re: Motywacja 04.02.17, 19:11 Mialam klotnie z Januszkiem, ale to w zaden sposob nie dotyczylo ciebie. Januszek mial w zwyczaju pisac o muzulmanskich ku...ch. Nie baw sie w jego adwokata, bo jego takie prowokacje podniecaja seksualnie Odpowiedz Link Zgłoś
mona.blue Re: Motywacja 04.02.17, 22:35 Jak niby się bawię w jego adwokata? Nawet go nie znam. Odpowiedz Link Zgłoś
arjanii Re: Motywacja 04.02.17, 19:07 Pod twoim postem napisala. A moze mnie zbluzgala ale jak mnie bluzga to pisze albo w_w albo aa Odpowiedz Link Zgłoś
mona.blue Re: Motywacja 04.02.17, 22:36 A masz coś wspólnego z ww? Był tu taki nick który używał ww. Odpowiedz Link Zgłoś
hefa89 Re: Motywacja 23.01.17, 11:54 Spotkanie we Wrocławiu z Robertem Rutkowskim - najpopularniejszym psychoterapeutą w Polsce: www.facebook.com/events/583794091818398/ Odpowiedz Link Zgłoś
345tr Re: Motywacja 30.01.17, 18:00 Może motywuje mnie, że tego czasu na ziemi mi mało zostało, ale tyle jeszcze do zrobienia. Ale im bardziej człowiek zmotywowany tym w lepszej kondycji do końca swych dni. Odpowiedz Link Zgłoś
arjanii Re: Motywacja 07.02.17, 13:30 Czyzbys az tak narozrabiala, ze masz dozwotke do odsiadki? Odpowiedz Link Zgłoś
fotomotywacja Re: Motywacja 18.10.17, 21:40 fotomotywacja.blogspot.com/ :) motywują mnie pochwały, pieniądze. A najbardziej motywuje mnie ja sama. Odpowiedz Link Zgłoś