Dodaj do ulubionych

Paranoja...raczej dla kobiet:-)

18.04.02, 20:51
Glownie dla kobiet-z tego co wiem, mezczyzni nie maja takich problemow;-)
Czy zdarza sie Wam wyobrazac sobie po obejrzeniu np. w TV filmu o chorym na
jakas ciezka chorobe(rak,itd), ze same zaczynacie myslec o tym, czy jestescie
calkiem zdrowe?
Zastanawiam sie, czy jestem calkiem normalan. Np. niedawno obejrzalam film o
stwardnieniu rozsianym, po czym znalazlam u siebie podobne objawy. A jestem
calkiem zdrowa. Kiedys wydawalo mi sie, ze mam guza w glowie.Czasem mam ochote
przebadac sie w jakies klinice, takie calkowite badania, zeby raz na zawsze
(albo choc na jakis czas) wybic sobie z glowy takie wymyslone choroby.
Panikara ze mnie chyba...
Obserwuj wątek
    • Gość: mariposa Re: Paranoja...raczej dla kobiet:-) IP: *.biz.mindspring.com 18.04.02, 20:55

starzejemy sie, kochana, latek przybywa... ;-)

ale nie przejmuj sie, jak ogladam filmy karate to mnie kosci potem bola ;-)
    • Gość: Sławek Re: Paranoja...raczej dla mężczyzn:-) IP: 213.186.93.* 18.04.02, 20:59
      Zapewniam cię Kasiu, że znam więcej facetów którzy tak mają niż kobiet.
    • maly.ksiaze Normalka 18.04.02, 21:02
      Nie masz pojecia, co sie ze mna dzialo po obejrzeniu 'The Matrix'. Trzy dni
      mnie trzymali w kaftanie!

Pozdrawiam,

mk.
      • Gość: mariposa Re: Normalka IP: *.biz.mindspring.com 18.04.02, 21:08

a co Matrix dzis na lunch przygotowal? ;-)

m.

• Gość: mala Re: Normalka IP: *.dsl.lsan03.pacbell.net 18.04.02, 21:16
          Jestes normalana !!! A do reszty jestescie naprawde zabawni !!! Mnie tez po
          filmach karate kosci bola i powiem wam ze kilkanascie lat temu obejrzaalm film
          karate i pozniej przez kilka dni czwiczylam karate na drzewach moje nogi mialy
          siniaki ze szkoda gadac !!Wiec jestes zupelnie normalna !!! Gratuluje
          wszystkim poczucia humoru!!
    • Gość: ida Eeetam.. IP: *.csk.pl 18.04.02, 21:32
      kasia_76 napisał(a):

> > Panikara ze mnie chyba...

Żadna tam panikara, po prostu za mało tych filmów oglądasz. Spóbuj oglądać trochę
      więcej. Zacznie Ci generalnie zwisać czy masz coś czy nie :-))
      Naprawdę! Ja na medycynie przechodziłam swego czasu to samo, jak zaczynałam to
      miałam wszystkie możliwe objawy. A potem zobojętniałam i wszystkie objawy
      zniknęły jak ręką odjął. Może jakiś maraton trillerów medycznych? albo "ostergo
      dyżuru"?
    • Gość: Pastwa Re: Paranoja...raczej dla kobiet:-) IP: *.rivnet 19.04.02, 23:31
      Skoro oglądając horror,komedię, czy erotyk, można się
      odpowiednio,przestraszyć,wpaść w dobry chumor,podniecić, to może i rozchorować
      się można, np. po " Ostrym dyżurze", zapewne :-)
    • Gość: Biala do Kasi_76 IP: *.sympatico.ca 19.04.02, 23:37
      Wyobraz sobie co czuja studenci medycyny po wykladzie omawiajacym kolejna
      chorobe. 90% mysli, ze wlasnie ta choroba dreczy jego cialo ;)
    • Gość: fnoll Re: Paranoja...raczej dla kobiet:-) IP: *.bydgoska.krakow.pl 20.04.02, 00:41
      nie badz wstretna seksistka...

hipochondria jest ponadplciowa! ja mam dajmy na to chore serce i kregoslup,
      chociaz obiektywnie jestem zdrowy ;)
      • Gość: andzela Re: Paranoja...raczej dla kobiet:-) IP: *.dsl.lsan03.pacbell.net 20.04.02, 01:53
        Gość portalu: fnoll napisał(a):

> nie badz wstretna seksistka...
        >
        > hipochondria jest ponadplciowa! ja mam dajmy na to chore serce i kregoslup,
        > chociaz obiektywnie jestem zdrowy ;)

A wiecie w zwiazku z hipochondria powiem wam cos bardzo zabawnego od roku mecze
        sie z potwornymi bolami bioder i odwiedzilam wielu lekarzy zgadnijcie co mi
        wiekszosc powiedzia mi ze cytuje : " to babskie paranoje " . A inni mi wmawiaja
        ze udaje dla lekow ktore mi pzrepisuja bo jestem uzalezniona !! wiec jesli ci sie
        wydaje ze jestes hipochondrykie(czka ) idz do lekarzy oni cie w tym upewnia a
        jesli ci sie wydaje ze umrzesz z bolu nie masz co na nich liczyc !!
        • Gość: fnoll Re: Paranoja...raczej dla kobiet:-) IP: *.bydgoska.krakow.pl 20.04.02, 01:58
          Gość portalu: andzela napisał(a):

> Gość portalu: fnoll napisał(a):
          >
          > > nie badz wstretna seksistka...
          > >
          > > hipochondria jest ponadplciowa! ja mam dajmy na to chore serce i kregoslup
          > ,
          > > chociaz obiektywnie jestem zdrowy ;)
          >
          > A wiecie w zwiazku z hipochondria powiem wam cos bardzo zabawnego od roku mecz
          > e
          > sie z potwornymi bolami bioder i odwiedzilam wielu lekarzy zgadnijcie co mi
          > wiekszosc powiedzia mi ze cytuje : " to babskie paranoje " . A inni mi wmawiaja
          >
          > ze udaje dla lekow ktore mi pzrepisuja bo jestem uzalezniona !! wiec jesli ci s
          > ie
          > wydaje ze jestes hipochondrykie(czka ) idz do lekarzy oni cie w tym upewnia a
          > jesli ci sie wydaje ze umrzesz z bolu nie masz co na nich liczyc !!

no bo powazna hipochondria nie da sie tak latwo przekonac... ja to jestem
          miekki, jak mi wybija z glowy jedna chorobe, to sobie wymysle druga, a ostatnio
          to nawet do lekarza nie chce mi sie chodzic - co ma mnie zludzen pozbawiac
          • wredna2 Re: Paranoja...raczej dla lekarzy ...:( 20.04.02, 08:15

Jak w tym dowcipie o szpitalu, w ktorym zauwaza sie wielkie poruszenie, wszyscy
            biegaja i sa zdenerwowani...

jeden lekarz pyta drugiego
            " Co wlasciwie sie stalo?"

A nic... Symulant umarl!

• neutralny_nick Re: Paranoja... 20.04.02, 08:54
              hmm to rzeczywiście paranoja, ale każdy z nas ma chyba jakieś symptomatyczne
              objawy hipochondrii w zależności od podejrzeń co do własnych chorób.
              Poza tym kiedys lekarz mi powiedział że po 25 roku życia ma już prawo coś kłuć
              coś boleć w końcu starzejemy się
              • Gość: andzela Re: Paranoja... IP: *.dsl.lsan03.pacbell.net 21.04.02, 01:37
                neutralny_nick napisał(a):

> hmm to rzeczywiście paranoja, ale każdy z nas ma chyba jakieś symptomatyczne
                > objawy hipochondrii w zależności od podejrzeń co do własnych chorób.
                > Poza tym kiedys lekarz mi powiedział że po 25 roku życia ma już prawo coś kłuć
                > coś boleć w końcu starzejemy się

Ale ja jeszce nie wkoroczylam w moj 25 rok zycia !! napisze wam druga historie
                moj maz ( wkrotce ex) jest strasznym hipochondrykiem za kazdym razem jak sie
                klocimy o czywiscie z mojej winy to on mowi oh moje serce albo oh moj zoladek ja
                nie moge miec swojego zdania bo juz wtedy slysze moje ulubione slowa OH moje
                serce!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka