caorle 14.10.04, 19:17 no w jakiej ja jestem? ale o innych też możecie napisać... :-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
caorle Re: szufladka 14.10.04, 19:28 a ty konia za uzdę trzymasz i oboje zęby szczerzycie :-))) czyli szuflada: cowboy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Luty Re: szufladka IP: *.dialup.mindspring.com 14.10.04, 19:24 caorle napisała: > no w jakiej ja jestem? > Ja te szufladke nazywam 'groch z kapusta'...hihihi Odpowiedz Link Zgłoś
caorle Re: szufladka 14.10.04, 19:30 wigilijna potrawa... :-) trzeba czekać cały długi rok... dzieci aż gwiazdki wypatrują... aż im oczy mgłą zachodzą :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baba zona Re: szufladka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.04, 19:24 Karolcia, ja nie lubie szufladkowania - nigdy nie oddaje rzeczywistosci. Albo kogos lubie, albo nie - Ciebie lubie bez szufladkowania. Moze byc? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: etta Re: szufladka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.04, 19:25 szuflandia była tylko w kingsajzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malgo Re: szufladka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.04, 19:26 Mysle ,ze u kazdego w trochę innej szufladce siedzisz. A ja to sobie jeszcze nie poszufladkowalam ,ale nos do szufladek chętnie wepchnę..a co..:D Odpowiedz Link Zgłoś
scrivo Re: szufladka 14.10.04, 19:33 miałam już tyle szufladek...ale czyszczę je i przewietrzam po kilkakrotnym użyciu i wciąż zapełniam na nowo bo nowe dzieje sie wkoło nieustannie. Przyjemna taka robota, poznawanie ludzi, konfrontowanie z własnymi doświadczeniami. Niektórzy dają popalić, inni zaskakują pozytywnie, wciąż się uczę choć to nie dwudziesta i nie trzydziesta moja jesień. Sama zaś chciałabym wiedzieć (czasem tylko)u kogo w jakiej szufladce siedzę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gf Re: szufladka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.04, 21:12 u mnie siedzisz na szyfonierze i majtasz nogami :) Odpowiedz Link Zgłoś
m.malone Re: szufladka 15.10.04, 01:23 Gość portalu: gf napisał(a): > u mnie siedzisz na szyfonierze i majtasz nogami :) czyli n a d wszystkimi szufladkami:) A gdzie teraz szyfonierę można dostać? W IKEI? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malgo Re: szyfoniera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.04, 01:26 Szyfonierę drogi MM,to się dziedziczy po przodkach ;) Odpowiedz Link Zgłoś
m.malone Re: szyfoniera 15.10.04, 01:36 Tak tylko spytałem. Dla prowokacji:P Moje szyfoniery zostały znaczy w obecnie Zwią... nie - Ukraina:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malgo Re: szyfoniera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.04, 01:49 A u nasz nigdy szyfonier nie było :(( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gf Re: szyfoniera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.04, 09:56 > Moje szyfoniery zostały znaczy w obecnie Zwią... nie - Ukraina:( Moje na Litwie ;)) A ta, co na niej Caorle siedzi, targana z przeciwnego kierunku. Bo ja mam tak: im dalej jade, tym wieksze rzeczy mi sie podobaja ;D Odpowiedz Link Zgłoś