mona.blue 26.08.19, 13:34 Dlaczego czasami się zdarza, że ludzie zrywają długotrwałe, bliskie relacje bez żadnego wyjasnienia? Czy nie bardziej fair byłoby wyjaśnić? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
afq Re: Zrywanie relacji 26.08.19, 14:03 mona.blue napisała: > Dlaczego czasami się zdarza, że ludzie zrywają długotrwałe, bliskie relacje bez > żadnego wyjasnienia? Czy nie bardziej fair byłoby wyjaśnić? byłoby fair ale czasem ludzie nie chcą się z czymś lub kimś konfrontować Odpowiedz Link Zgłoś
mona.blue Re: Zrywanie relacji 26.08.19, 14:24 A czy mozna kogoś kochac i nie chcieć z nim być? Odpowiedz Link Zgłoś
nnn.1 Re: Zrywanie relacji 26.08.19, 14:48 Można. Kiedy się stwierdzi, że nie jest się w stanie dać drugiemu człowiekowi nic więcej, co byloby dobre. Odpowiedz Link Zgłoś
in.113 Re: Zrywanie relacji 27.08.19, 10:03 Kiedyś usłyszałam takie słowa: Gdy kochasz, to chcesz być blisko. Stawiam, że poznał kogoś innego. Może juz czul sie samotny w związku na odległość, uczucie się wypaliło i otworzył na nowe. Odpowiedz Link Zgłoś
mona.blue Re: Zrywanie relacji 27.08.19, 14:51 Odezwał się, ale więcej relacji na forum nie bedzie, to w sumie zbyt osobiste sprawy. Odpowiedz Link Zgłoś
in.113 Re: Zrywanie relacji 27.08.19, 22:43 mona.blue napisała: > Odezwał się, ale więcej relacji na forum nie bedzie, to w sumie zbyt osobiste s > prawy. > Mona, to pewnie szczęśliwa jesteś, skoro się odezwał po nieznośniej niepewności? Wiem, wiem, to zbyt osobiste pytanie. Odpowiedz Link Zgłoś
jeszcze Re: Zrywanie relacji 28.08.19, 08:43 Może są zmęczeni otoczeniem. Może osoba, z którą się zadawali była toksyczna i tak naprawdę nie docierało do niej, że taka jest i odbiera swoim mówieniem lub działaniem energię innym. Odpowiedz Link Zgłoś