Dodaj do ulubionych

Wampiry energetyczne w Waszym otoczeniu

IP: *.mapster / *.mapster-net.com.pl 25.10.04, 23:05
co sądzicie o takich ludziach? jak się przed tym bronic??
Obserwuj wątek
    • m.malone Re: Wampiry energetyczne w Waszym otoczeniu 25.10.04, 23:09
      Gość portalu: hajo napisał(a):

> co sądzicie o takich ludziach? jak się przed tym bronic??

Ty poważnie, czy Cię na oddziale zamknioetym do kompa dupuścili?
      • Gość: Imagine Re: Wampiry energetyczne w Waszym otoczeniu IP: *.unl.edu 25.10.04, 23:21
        to jest calkiem realny problem. na przyklad papiez Wojtyla jest takim wampirem.
        nie chce tu nikogo obrazic, zaznaczam. sam kiedys sie przyznal, ze jak go
        otaczaja setki ludzi, to nabiera niesamowitej sily.
        dla kontrastu, ja jestem dawca energii, dlatego wszelkie zebrania ludzkie,
        stadiony, autobusy, koscioly ... mecza mnie. ktos to jednak wysysa ?
        Imagine.
        • j_ar Re: Wampiry energetyczne w Waszym otoczeniu 26.10.04, 13:21
          czy papiez wie co ty o nim wypisujesz?
    • caorle Re: Wampiry energetyczne w Waszym otoczeniu 25.10.04, 23:10

owinąć się bandażem pod ubraniem
      :-)
      • Gość: 30latka Re: Wampiry energetyczne w Waszym otoczeniu IP: *.netg.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 26.10.04, 12:59
        zdecydowanie moja tesciowa!!!instynktownie rozmawiając z nią unikam jej
        spojrzenia, po każdym spotkaniu z nią jestem całkowicie pozbawiona energii,
        czyję się jakby ktoś spuścił ze mnie całe powietrze,długo się regeneruję
        słyszałam ,ze w kontakcie z taką osobą, będac blisko niej należy wytworzyć
        sobie psychiczna ścianę, lustro odbijające złą energię(jesli jest to dodatkowo
        osoba wysyłająca złą energię, na zasadzie wymiany odbierze Ci dobrą,
        konstruktywną energię a wyśle złą, niszczącą)
    • fnoll rewelacyjny sposób na wampiry energetyczne 26.10.04, 13:10
      dzięki temu rewelacyjnemu sposobowi pozbędziesz się wapirów energetycznych ze
      swego otoczenia raz na zawsze, a ponad to poprawisz swoje zdrowie,
      samopoczucie, a także odniesiesz życiowy sukces

ten sposób to HEIKI

wystarczy zwrócić swe trzecie oko i drugie usta ku kosmosowi i myślą
      zakrzyknąć: "HEI energio HEI HEI HEI wlej się we mnie WLEY WLEY WLEY!"

i już! płynie przez nas energia kosmiczna

i ssie wapir, niech ssie - nie przyzwyczajony do takiej obfitości nie będzie
      mógł przestać i ... padnie z przejedzenia, pękną mu czakry jak brzucho smokowi
      wawelskiemu

natomiast tobie energia dostarczy: zdrowia, dobrego samopoczucia i życiowego
      sukcesu

HEI HEI HEI!

powodzenia :)
    • j_ar Re: Wampiry energetyczne w Waszym otoczeniu 26.10.04, 13:20
      a czosnek nie dziala na nich? podono jest dobry na wszystko, nawet na lupiez,
      kto by pomyslal...
      • m.malone Re: Wampiry energetyczne w Waszym otoczeniu 26.10.04, 14:12
        j_ar napisał:

> a czosnek nie dziala na nich? podono jest dobry na wszystko, nawet na lupiez,
        > kto by pomyslal...

To genialne, Jar. A Ty tam nie rób lustra na teściową, tylko najedz się czosnku
        usiądź bliziutko i chuchaj:DDDDDDDDDDDDDDD
        • kokesz1 Re: Wampiry energetyczne w Waszym otoczeniu 26.10.04, 14:14
          m.malone napisał:

> To genialne, Jar. A Ty tam nie rób lustra na teściową, tylko najedz się czosnku
          > usiądź bliziutko i chuchaj:DDDDDDDDDDDDDDD

Chociaz Polanski kiedys ostrzegal ze trafia sie wampir starozakonny... ;)
          • Gość: malgo Re: Wampiry energetyczne w Waszym otoczeniu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.04, 14:29
            Pestki z dyni na owsiki,czosnek na wampiry
            lustra na bazyliszki ,mial rację Imagine,ze
            to popyrtania wiek nadchodzi:)))
            ps gdzie to trzecie oko?U kotów to pod ogonem,
            tak się mówi potocznie.Słysząlam tez o jednookich
            węzach u ludzi,(a właściwie u mężczyzn),ale gdzie to
            ludzkie trzecie oko i usta drugie?,(usta Mariana-wargi
            znaczy?).Chcę mieć pewność.
            Tak jak mi się kojarzy to do pobierania energii z
            kosmosu trzeba byc mongolską akrobatką cyrkową(ew.akrobatą).
            :))))

• ziemiomorze Re: Wampiry energetyczne w Waszym otoczeniu 26.10.04, 20:24
      Umrzec najlepiej - wampirz niezywego nie ruszy,
    • Gość: hajo Re: Wampiry energetyczne w Waszym otoczeniu IP: *.mapster / *.mapster-net.com.pl 26.10.04, 20:32
      łatwo Wam sie smiać. mam niestety tzw. 6 zmysł i wyczuwam takie rzeczy. w
      intuicję też nie wierzycie??? prosze, potraktujcie to poważnie.
      • Gość: gf nad czym tu deliberowac? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.04, 20:38
        wyeliminuj takiego wampira ze swojego otoczenia i juz :)
        • Gość: malgo Re: byle nie dosłownie,niech sobie żyje gadzina:)n IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.04, 20:42
          • Gość: gf Re: byle nie dosłownie,niech sobie żyje gadzina:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.04, 20:46
            toc ja nie mowie, zeby zaraz zycia ogolu go eliminowac ;)))
      • julla Re: Wampiry energetyczne w Waszym otoczeniu 26.10.04, 21:03
        No zdarza się czasem spotkać kogoś upierdliwego nieznośnie do umordowania,
        ale żeby od razu wampir??
        to może brzmieć jak komplement:)
      • wykalaczka Re: Wampiry energetyczne w Waszym otoczeniu 27.10.04, 08:28
        Hej trochę na ten temat czytałam. Oczywiście od osób nie mających 3-ciego oka
        nic się na ten temat nie dowiesz. Polecam:
        -wizualizację - wyobraź sobie, ze jesteś w szklanej kuli i ta osoba nie ma do
        ciebie dostępu lub jeszcze lepiej - szklane lustro, które odbija jego\jej
        negatywną energię
        -blokadę psychiczną musisz blokować swoje myśli
        obie te metody są łatwe dla ciebie, jeżeli masz 3-cie oko,
        metoda praktyczna ( bardzo głupia ale pomaga) będąc w obeności tej osoby
        skrzyżuj ręce, nogi( jak siedzisz) lub palce.
        Wampiry energetyczne czasami nie wiedzą, że są wampirami. Jeżeli jednak
        działają świadomie ( znam takie przypadki) należy koniecznie się zabezpieczyć.
        • j_ar Re: Wampiry energetyczne w Waszym otoczeniu 27.10.04, 08:30
          ktore palce?
          • wykalaczka Re: Wampiry energetyczne w Waszym otoczeniu 27.10.04, 08:36
            No oczywiście środkowy i wskazujący :0 innych nie da się skrzyżować. Jeżeli
            temat Was naprawdę interesuje mogę zacytować szersze opracowanie - tylko proszę
            by go nie wyśmiewano
            • j_ar Re: Wampiry energetyczne w Waszym otoczeniu 27.10.04, 08:38
              dlaczego skrzyzowaniepalcow ma uchronic przed wampirem energetycznym?
              • wykalaczka Re: Wampiry energetyczne w Waszym otoczeniu 27.10.04, 08:42
                j_ar napisał:

> dlaczego skrzyzowanie palcow ma uchronic przed wampirem energetycznym?
                No w tym momencie przydałby sie wykład z białej magii ale nie ma na to czasu.
                Czy słyszałeś coś o efekcie placebo ? To jest takie placebo na wampiry
                energetyczne. Praktycznych sposobów jest więcej, jest natomiast jeden problem -
                trzeba w nie wierzyć :)
                • j_ar Re: Wampiry energetyczne w Waszym otoczeniu 27.10.04, 08:43
                  czyli jezeli nie wierze, to chocbym pokrzyzowal nogi rece i palce to mnie
                  wampir dopadnie?
                  • wykalaczka Re: Wampiry energetyczne w Waszym otoczeniu 27.10.04, 08:46
                    j_ar napisał:

> czyli jezeli nie wierze, to chocbym pokrzyzowal nogi rece i palce to mnie
                    > wampir dopadnie?
                    Dokładnie tak. Z pewnością wielokrotnie krzyżowałeś nogi i ręce w obecności tej
                    osoby, ale bezwiednie.
                    • j_ar Re: Wampiry energetyczne w Waszym otoczeniu 27.10.04, 08:49
                      czyli sam gest skrzyzowania jest tutaj nieistotny?
                      • wykalaczka Re: Wampiry energetyczne w Waszym otoczeniu 27.10.04, 08:55
                        j_ar napisał:

> czyli sam gest skrzyzowania jest tutaj nieistotny?
                        Jest istotny, jest formą blokady twojej energii. Tak jak pisałam, wiekszość
                        wampirów energetycznych, nie wie że są wampirami. Krzyżowanie nóg i rąk też
                        wykonyjemy bezwiednie, ale psychologowie ( chodzi mi o mowę ciała) interpretują
                        te czynności jako blokadę.
                        • j_ar Re: Wampiry energetyczne w Waszym otoczeniu 27.10.04, 09:01
                          - czyli jezeli nie wierze, to chocbym pokrzyzowal nogi rece i palce to mnie
                          wampir dopadnie?

-"Dokładnie tak. ("znaczy sie, ze dopadnie mnie, mino pokrzyzowania rak i nog i
                          palcow- czy moze zle zrozumialem, to "dokladnie tak?")"

- czyli sam gest skrzyzowania jest tutaj nieistotny?

- Jest istotny, jest formą blokady twojej energii. Tak jak pisałam, wiekszość
                          wykonyjemy bezwiednie, ale psychologowie ( chodzi mi o mowę ciała)
                          interpretują te czynności jako blokadę.

tak wiec, jak to jest? skrzyzowanie nog i rak bez wiary pomaga w koncu na
                          wampiry energetyczne czy nie?
                          • wykalaczka Re: Wampiry energetyczne w Waszym otoczeniu 27.10.04, 09:05
                            Przepraszam a tak w ogóle to wierzysz w wampiry energetyczne ?? Bo jeżeli nie
                            to po co ja mam Ci opisywać rzeczy o których nie masz pojęcia ?? To tak jakbym
                            osobie niewidzącej tłumaczyła jak wygląda kolor czerwony. Pewnie da się
                            wytłumaczyć ale po co ?
                            • j_ar Re: Wampiry energetyczne w Waszym otoczeniu 27.10.04, 09:06
                              opczywiscie, ze wierze, pisz
                              • wykalaczka Re: Wampiry energetyczne w Waszym otoczeniu 27.10.04, 09:12
                                Ale co mam pisać ? Większość sposobów już opisałam. Dla osób nie mających
                                pojęcia o magii tyle wystarczy. Magię należy odprawiać z szacunkiem. Nie mając
                                doświadczenia, lub gorzej - mając złe intencje można SOBIE niezłą krzywdę
                                zrobić. Lepiej nie bawić się zapałkami.
                                • j_ar Re: Wampiry energetyczne w Waszym otoczeniu 27.10.04, 09:23
                                  ale przeciez nawet nie napisalas jasno odpowiedzi na moje bardzo proste
                                  pytanie, kilka pytan po kolei i juz brakuje ci logiki, a chcesz sie w magie
                                  bawic?
                                  • wykalaczka Re: Wampiry energetyczne w Waszym otoczeniu 27.10.04, 09:34
                                    Które?
                                    • j_ar Re: Wampiry energetyczne w Waszym otoczeniu 27.10.04, 09:44
                                      - czyli jezeli nie wierze, to chocbym pokrzyzowal nogi rece i palce to mnie
                                      wampir dopadnie?

-"Dokładnie tak. ("znaczy sie, ze dopadnie mnie, mino pokrzyzowania rak i nog i
                                      palcow- czy moze zle zrozumialem, to "dokladnie tak?")"

- czyli sam gest skrzyzowania jest tutaj nieistotny?

- Jest istotny, jest formą blokady twojej energii. Tak jak pisałam, wiekszość
                                      wykonyjemy bezwiednie, ale psychologowie ( chodzi mi o mowę ciała)
                                      interpretują te czynności jako blokadę.

tak wiec, jak to jest? skrzyzowanie nog i rak bez wiary pomaga w koncu na
                                      wampiry energetyczne czy nie?
                                      • wykalaczka Re: Wampiry energetyczne w Waszym otoczeniu 27.10.04, 09:52
                                        j_ar napisał:

> tak wiec, jak to jest? skrzyzowanie nog i rak bez wiary pomaga w koncu na
                                        > wampiry energetyczne czy nie?

Nie wiem bo ja akurat wierzę i stosuję tę metodę. Jeśli ktoś nie wierzy, pewnie
                                        mu nie pomaga, w takim stopniu w jakim tym co wierzą. Jednak człowiek nazwijmy
                                        go "niewierzący" krzyżuje nogi i ręce. Robi to bezwiednie, ale wyraża w ten
                                        sposób swoje podświadome emocje. Załóżmy, że jesteś tym człowiekiem
                                        niewierzącym. Czy zastanawiałeś się kiedykolwiek dlaczego czasami krzyżujesz
                                        nogi lub ręce podczas rozmowy z kimś ?? Dlaczego czasami zaciskasz dłonie w
                                        pięści ?? Dlaczego czasami patrzysz w oczy rozmówcy a czasami nie ??
                                        • j_ar Re: Wampiry energetyczne w Waszym otoczeniu 27.10.04, 09:58
                                          przepraszam cie bardzo, ale jak ty w takim razie cokolwiek moglas zrozumiec z
                                          magii skoro nie znasz odpowiedzi na podstawowe pytania? ty po prostu wierzysz w
                                          cos bezmyslnie
                                          • wykalaczka Re: Wampiry energetyczne w Waszym otoczeniu 27.10.04, 10:15
                                            Na tym polega efekt placebo. To po pierwsze. Placebo raczej nie nastąpi np. u
                                            lekarza, który wie że dana rzecz mu nie pomoże. Kiedyś oglądałam film
                                            dokumentalny na temat placebo. Lekarz medycyny, w szpitalu żle zdiagnozował
                                            chorego na słoniowatośc skóry ( wada genetyczna) myślał, ze chłopak ma po
                                            prostu za dużo kurzajek; słyszał, że dobrą metodą na leczenie kurzajek jest
                                            hipnoza, więc poddał go kilku seansom. Za cel przyjął sobie uwolnienie lewej
                                            ręki chłopca z kurzajek. Po 3 seansach kurzajki zniknęły. Lekarz zgłosił się ze
                                            swoimi osiągnięciami do ordynatora. Ordynator po prostu oniemiał. Pacjent,
                                            który został wyleczony, był chory na nieuleczalną chorobę genetyczną, kończącą
                                            sie śmiercią w wieku 18-20 lat. Człowiek ten żyje do dziś i jest fenomenem.
                                            Powiedz mi czy gdyby lekarz wiedział, na co choruje chłopak, a chłopak
                                            wiedział, że hipnoza mu nie pomoże osiągnęli by taki efekt ?? Nie. Lekarz ten
                                            próbował poźniej stosować hipnozę na pacjentach chorych na słoniowatość skóry i
                                            nigdy już nie udało mu się wyleczyć pacjenta. Dlatego, że wiedział, że to
                                            niemożliwe.
                                            Po drugie nie param się magią. Chyba nie pisałam nic na ten temat, oprócz tego,
                                            że można sobie samemu wyrządzić krzywdę ??
                                            • j_ar Re: Wampiry energetyczne w Waszym otoczeniu 27.10.04, 11:40
                                              > Po drugie nie param się magią.

"No w tym momencie przydałby sie wykład z białej magii ale nie ma na to czasu. "

no po tym tekscie sadzilem, ze jednak cos tam wiesz
                                              • wykalaczka Re: Wampiry energetyczne w Waszym otoczeniu 27.10.04, 12:20
                                                j_ar napisał:

> no po tym tekscie sadzilem, ze jednak cos tam wiesz

Wiem tyle, by nie wdawać się w dalsze dyskusje :) Jeśli próbowałeś dowieśc, ze
                                                moje sposoby są bez sensu, to jako sceptykowi udało Ci się. Chyba napisałam na
                                                samym początku, ze trzeba wierzyć ?? Zapewne wszelakie cuda, które jednak
                                                zdażają się są dla Ciebie zwykłym przypadkiem. Ja akurat w cuda wierzę, ale nie
                                                dociekam, dlaczego następują, na tym polega wiara. Nie mam też skłonności do
                                                parania się magią, bo tak jak powiedziałam, można sobie zaszkodzić. Tak
                                                naprawdę, to rok temu moja koleżanka przeżyła atak wampirki energetycznej.
                                                Stosowała wszystkie trzy sposoby. I wygrała. W magii jest jedna zasada, źle
                                                sformuowane życzenie może powrócić do ciebie zdwojoną falą. Tamta wampirka
                                                chyba parała sie również magią. I wiesz co ?? Po zastosowaniu moich głupich
                                                metod "złe" wróciło do niej. To było nawet straszne. Nie spodziewałyśmy się
                                                takich efektów. Dziewczyna - wampirka przez ponad miesiąc miała na przemian
                                                ostrą biegunkę i wymioty. Moja koleżanka ma trzecie oko, więc poprosiłam ją, by
                                                trochę przystopowała, bo tamta zacznie jeszcze rzucać z zemsty uroki.
                                                Pozdrawiam znawcę magii.

• j_ar Re: Wampiry energetyczne w Waszym otoczeniu 27.10.04, 12:55
                                                  o qrcze, to bylo naprawde niezle, slowo

przeciez ja napisalem, ze wierze
                                                  • wykalaczka Re: Wampiry energetyczne w Waszym otoczeniu 27.10.04, 13:39
                                                    j_ar napisał:

> o qrcze, to bylo naprawde niezle, slowo
                                                    > przeciez ja napisalem, ze wierze
                                                    A ja na początku nie wierzyłam koleżance, choć widziałam efekty. Tamta nigdy
                                                    się mnie nie czepiała, może dlatego, że ja dużo wcześniej się zabezpieczyłam.
                                                    Gdybym tego na własne oczy nie widziała, nadal bym nie wierzyła, że jest zmorą.
                                                    Tak więc po raz kolejny przestrzegam osoby, które dla zabawy chcą się zacząć
                                                    bawić ludzkimi uczuciami. Na pewnym poziomie wiedzy można się tylko
                                                    zabezpieczać. A głębiej wchodzić - trzeba kilo soli zjeśc :))
            • m.malone Re: Wampiry energetyczne w Waszym otoczeniu 27.10.04, 13:43
              wykalaczka napisała:

> No oczywiście środkowy i wskazujący :0 innych nie da się skrzyżować.

Jak to nie da? A duże palce u nóg?
              No chyba, że między nimi swędzi:))))
              • wykalaczka Re: Wampiry energetyczne w Waszym otoczeniu 27.10.04, 13:57
                m.malone napisał:

> Jak to nie da? A duże palce u nóg?
                > No chyba, że między nimi swędzi:))))
                No jak ktoś bez butów chodzi to może :))
                • m.malone Re: Wampiry energetyczne w Waszym otoczeniu 27.10.04, 14:00
                  wykalaczka napisała:

> m.malone napisał:
                  >
                  > > Jak to nie da? A duże palce u nóg?
                  > > No chyba, że między nimi swędzi:))))
                  > No jak ktoś bez butów chodzi to może :))

Raczej bez majtek:))))
                  • Gość: malgo Re krzyzowanie paluchów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.04, 14:21
                    Czy te palce u nóg to z kolanami krzyzowac?
                    A moze nie warto się bronic przed takim
                    wykorzystaniem,bo ono nie polega raczej na
                    wysysaniu..jesli wampir jest chłopcem.Choć
                    osłabiać może..:))
                    • m.malone Re: Re krzyzowanie paluchów 27.10.04, 14:54
                      Małgo:

>Choć osłabiać może..:))

Wampira? Z pewnością:DDDDDD
                      • Gość: malgo Re: zalecam zmianę pozycji.na mniej oslabiającą:). IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.04, 15:47
                        Wampir niech choć Wislocką poczyta,a
                        wybrnie ze slabosci:))))
      • m.malone Re: Wampiry energetyczne w Waszym otoczeniu 27.10.04, 11:54

> łatwo Wam sie smiać. mam niestety tzw. 6 zmysł i wyczuwam takie rzeczy. w
        > intuicję też nie wierzycie??? prosze, potraktujcie to poważnie.

A 7 i 8 zmysł? A może w nie nie wierzysz?
    • Gość: wampirzyca Re: Wampiry energetyczne w Waszym otoczeniu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.04, 22:10
      Znam sposób na sprawdzenie, czy ktoś jet wampirem, czy nie.
      Należy obserwować rośliny w otoczeniu tej osoby.
      Jeśli giną, to na pewno jest wampirem pobierającym energię
      nawet z biedych kwiatków. Jeśli kwiaty kwitną
      to jest to osoba użyczajaca pozytywnej energii otoczeniu.
      Spesób sprawdzony w praktyce.
      • j_ar Re: Wampiry energetyczne w Waszym otoczeniu 27.10.04, 10:05
        ufff.. czyli kaktus mi usechl kiedys (naprawde) dlatego, ze jestem wampirem...
        a ja sie martwilem, ze to z braku wody... kamien z serca ;)
      • Gość: hajo Re: Wampiry energetyczne w Waszym otoczeniu IP: *.mapster / *.mapster-net.com.pl 27.10.04, 18:15
        moze cos w tym jest, bo odkąd zaczęłam sie spotykac z moim chłopakiem zdechły
        mi wszystkie kwiatki ;))
    • ouk Re: Wampiry energetyczne w Waszym otoczeniu 26.10.04, 22:12

> co sądzicie o takich ludziach? jak się przed tym bronic??

parasolem, gazrurką co jest pod ręką... kołkiem osikowym ?
      • Gość: Renka Re: Wampiry energetyczne w Waszym otoczeniu IP: *.home.cgocable.net 27.10.04, 07:54
        Pewnie, zmiany pola elektromagnetycznego daja okreslone objawy.. nawet mdlosci
        i wymioty.Ze nie wspomne o migrenach, ktore chyba musi powodowac cala chmara
        nadlatujacych wampirow :))
        • Gość: malgo Re chmury wampirzowe :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.04, 14:14
          Te wampiry ,o których piszesz to z kazdym
          nizem atmosferycznym nadlatują.Dlatego ja
          taka slaba wtedy,zupełnie wyssana i wyżęta.:)))
    • Gość: ryb Re: Wampiry energetyczne w Waszym otoczeniu IP: *.cable.ubr06.croy.blueyonder.co.uk 27.10.04, 09:01
      Moj brat jest takim wampirem. Zawsze jak do niego pojde, to nie moge do domu
      wrocic o wlasnych silach. Cala energie ze mnie zabiera i pamiec tez. I to zawsze
      sie dzieje wieczorem albo wczesna noca. Potem mam taka straszna luke w pamieci i
      mnie stasznie glowa boli...
      • j_ar Re: Wampiry energetyczne w Waszym otoczeniu 27.10.04, 09:07
        ja zauwazylem, ze odsysaja tez wody
        • Gość: ryb Re: Wampiry energetyczne w Waszym otoczeniu IP: *.cable.ubr06.croy.blueyonder.co.uk 27.10.04, 09:33
          O, to tez i to ile...
          • m.malone Re: Wampiry energetyczne w Waszym otoczeniu 27.10.04, 11:50
            Z wodami to nie problem, bo i tak człowiek ma takiego suszka, że szybko je sobie
            uzupełni:)
            • Gość: ryb Re: Wampiry energetyczne w Waszym otoczeniu IP: *.cable.ubr06.croy.blueyonder.co.uk 27.10.04, 11:56
              Najlepsza jest woda swiecona, przechodzi jak reka odjal :)
              • m.malone Re: Wampiry energetyczne w Waszym otoczeniu 27.10.04, 13:40
                Gość portalu: ryb napisał(a):

> Najlepsza jest woda swiecona, przechodzi jak reka odjal :)

Jak to? A jeśli się mówi: "wody odeszły", no to chyba nie święcone. Aaaa. aha!
                Chyba że TYM kropidłem:DDDDDDDDDDD
      • m.malone Re: Wampiry energetyczne w Waszym otoczeniu 27.10.04, 11:51

> Moj brat jest takim wampirem. Zawsze jak do niego pojde, to nie moge do domu
        > wrocic o wlasnych silach. Cala energie ze mnie zabiera i pamiec tez. I to zawsz
        > e
        > sie dzieje wieczorem albo wczesna noca. Potem mam taka straszna luke w pamieci
        > i
        > mnie stasznie glowa boli...

A Ty jemu nigdy tak nie robisz, Ryb:)?
        • Gość: ryb Re: Wampiry energetyczne w Waszym otoczeniu IP: *.cable.ubr06.croy.blueyonder.co.uk 27.10.04, 11:56
          Nigdy :)))
          • Gość: malgo Rebrat ryba ma odporniejszą glowę na ataki zlego n IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.04, 14:28
    • Gość: mimi Re: Wampiry energetyczne w Waszym otoczeniu IP: *.aster.pl 27.10.04, 09:25
      bylam w sobote na dawno wymarzonej imprezie i trafil sie szczegolnie paskudny
      okaz wampirski. czuje sie jakby mnie ktos w srodku pobil.
    • kryzolia Znalazłam w internecie 27.10.04, 12:09
      Psychiczne wampiry są osobnikami, które wyciągają z innych ich życiową energię.
      Osobę tego typu spotkać można niemal na każdej ulicy. Nie spełniają one żadnych
      pożytecznych zadań w naszym życiu i nie są ani obiektami miłości, ani
      prawdziwymi przyjaciółmi. Co więcej, czujemy się odpowiedzialni wobec
      psychicznego wampira, nie zdając sobie sprawy, dlaczego tak jest."

Wampiryzm psychiczny nie jest kwestią łatwą. Wampir psychiczny znany także jako
      wampir psi nie atakuje wybranych ofiar. Nie stanowi także większego zagrożenia.
      Wampiry energetyczne są ludźmi. Na pierwszy rzut oka nie różnią się niczym od
      zwyczajnych ludzi, których mijamy na ulicy. Niestety pozory częstokroć mylą.
      Różnice dzielące wampira i człowieka tkwią bowiem głębiej, gdyż dotyczą ciała
      astralnego.

Psi-wampir posiada odmienne od innych ludzi ciało astralne. W wyniku bliżej
      niesprecyzowanej przyczyny, ciało to nie jest zdolne do samoistnej produkcji
      energii życiowej, bądź też nie produkuje jej w ilościach wystarczających do
      prawidłowego funkcjonowania. Istnieje także teoria mówiąca, iż ciało astralne
      psi-wampirów nie potrafi utrzymać energii - przecieka, wobec czego wampir
      odczuwa jej niedobór i zmuszony jest uzupełniać ją w oparciu o inne
      źródła.Reasumując, wampir energetyczny to człowiek, który bytuje dzięki energii
      osób postronnych bądź też innych tzw. alternatywnych źródeł energii. Wampir psi
      nigdy nie wymaga niczego. Znalezienie źródła energii bywa niekiedy kłopotliwe.
      W skrajnych wypadkach, osłabiony wampir psi czerpie energię z przypadkowo
      napotkanych osób, nie czyniąc im jednak większej krzywdy. W myśl wampirycznej
      etyki nie są to nigdy dzieci, osoby starsze bądź chore. Wampir psychiczny w
      celu czerpania energii zazwyczaj wybiera osobę, która jest względnie zadowolona
      z życia i usatysfakcjonowana nim - osobę pełną energii.Pojawiają się pogłoski,
      iż wampiry psi "są niezdolne do zdobywania i utrzymywania przyjaciół, gdyż nie
      potrafią nic dać z siebie". Jest to tak błędne, jak i śmieszne stwierdzenie.
      Wampiry psi podobnie jak wampiry emocjonalne, choć zwane
      niekiedy "emocjonalnymi bądź energetycznymi dziurami", należą do nielicznych
      istot znających wartość prawdziwych uczuć, choćby dlatego, iż w znaczny sposób
      odczuwają ich brak. Każdą namiastkę uczucia pielęgnują w nadzwyczajny sposób.
      Nie ukrywam jednak, że fakt ten posiada także drugą swoją stronę. Ten typ
      wampira w doskonały sposób manipuluje otaczającymi go ludźmi. Syci się ich
      kontrolą. Stąd też określenie - wampir emocjonalny. Należy pamiętać, że próba
      skrzywdzenia psi wampira może okazać się fatalną w skutkach i w efekcie
      końcowym doprowadzić do tzw. ataku astralnego. Uszkodzenie aury bywa bolesne i
      groźne, w zależności od stopnia jej naruszenia.

Wiele osób nie zdaje sobie wogóle sprawy, że nagłe pogorszenie samopoczucia,
      boleści, zawroty głowy i inne, jeszcze ciekawsze objawy, są spowodowane przez
      atak astralny. Ludziom bardzo często nie mieści się w głowie, że istota
      człowieka to nie tylko jego bytność fizyczna (dychotomia natury - linka
      powyżej). Szukając w takim przypadku pomocy u lekarza, może się okazać, iż
      jesteśmy całkowicie zdrowi i nie powinno nic nam dolegać. Jeśli odczuwacie
      podobne symptomy, radzę poważnie pomyśleć, czy aby nie macie w
      pobliżu "urażonego" psi.

• Gość: ryb Re: Znalazłam w internecie IP: *.cable.ubr06.croy.blueyonder.co.uk 27.10.04, 12:12
        Matko, to i Rybowa jest wampirem...Jak ona wychodzi to ja odzywam...jak dzdzownica.
        • m.malone Re: Znalazłam w internecie 27.10.04, 13:12

> Matko, to i Rybowa jest wampirem...Jak ona wychodzi to ja odzywam...jak
          dzdzownica.

A jak wychodzi z Twoją kartą kredytową? Wtedy to ssie:))))
          • Gość: malgo Re: Rybowa karty nie ssie,Ryb zarekwirowal:)) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.04, 14:36
            To Ryba ssie w środku coś gdy karta zagrozona ssaniem.
            Ale to nie Rybowa go ssie tylko obcy jakiś zachłanny.:)))
            • m.malone A kto daje obcemu (ssać)?:DDD nt 27.10.04, 14:52

• Gość: malgo Re: obcemu daje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.04, 14:57
                amator mocnych wrażen lub nadessany,czyli za
                słaby by się bronić :))))
      • Gość: hajo Re: Znalazłam w internecie IP: *.mapster / *.mapster-net.com.pl 27.10.04, 18:21
        dzieki. teraz wiem juz coś ięcej :))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka