Gość: Chanel IP: *.suprasl.sdi.tpnet.pl 01.11.04, 21:04 Mam male pytanko...czy możliwa jest przyjaźń miedzy chlopakiem i dziewczyną bez zakochania sie w sobie ??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Imagine Re: A iiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ty! IP: *.unl.edu 01.11.04, 21:58 m.malone, mianuje cie moim zastepca, takiego pieknego A iiiiiiiiiiiii ty! nikt w moim Stanie jeszcze nie wyprodukowal. Hawk ! Odpowiedz Link Zgłoś
m.malone Re: A iiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ty! 01.11.04, 22:17 Dzięki. Zapomniałem tylko dodać copyrighta Twego, bo mi sie potężnie lac chciało, za co przepraszam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Imagine Re: A iiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ty! IP: *.unl.edu 01.11.04, 22:21 nie przepraszaj, tylko zraszaj. najgorsze jest powstrzymywanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Inka Re: A iiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ty! IP: *.szwajcarska.pl 01.11.04, 22:42 Nie zaśmiecajcie wątku tylko wypowiadajcie się na temat. To nie jest wątek "Śmietnik". Załóżcie sobie taki i tam sobie gadajcie nie na temat i bez sensu. A co tematu wątku to sama się właśnie nad tym zastanawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
m.malone Re: A iiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ty! 01.11.04, 22:45 A iiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ty! Przed chwilą był taki wątek. Ile śliny tam przelano. Ile piany ubito. I co? Przychodzi nastepny. Nie czyta tylko od razu zaczyna - "miłość", "przyjaźń" bleeeee Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gf wyluzuj Inka, bo sie zsiusiasz... ;) nt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.04, 22:48 Odpowiedz Link Zgłoś
m.malone Nie, nie ma obawy, Gf... 01.11.04, 22:50 Nie widzisz jak ma zwieracze ściśnięte:DDDDDDDDDDDDDDDD? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gf Re: Nie, nie ma obawy, Gf... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.04, 22:53 to od tej 'przyjazni'? ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
inka_sama formalnie 01.11.04, 22:55 Chciałabym tylko napisać, że ta Inka, która tu ostatnio pisuje, nie jest mną czyli inką_samą. Jeśli się nie loguję to podpisuję sie inka_s To tylko tak dla jasności, żeby nas nie pomylono. Odpowiedz Link Zgłoś
m.malone Re: formalnie 01.11.04, 23:25 Przecież to widać - jesteś w "netii" , a ona szwajcarska. ps. A w markecie Geant sprzedaja sery: "dziurdamer" i "pyszne dziury":DDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alicja Dzieki za wyjasnienie Inko S IP: 5.5R* / *.wlfdle.rnc.net.cable.rogers.com 03.11.04, 19:05 Dzieki za to wyjasnienie. To co pisuje ta Inka zupelnie nie pasowalo mi do ciebie Inko S. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chanel Re: "Milość"?? "Przyjaźń"?? IP: *.suprasl.sdi.tpnet.pl 02.11.04, 10:47 WIELKIE DZIEKI ZA ZROBINIE Z MOJEGO POSTU JAK TO OKRESLILA INKA "ŚMIETNIKA"...MYSLALAM ZE PRZECZYTAM TU WASZE OPINIE NA MOJE PYTANIE ALE SIE ROZCZAROWALAM.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gf no coz, autorko 'pytanka'... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.04, 11:33 postaw moze 'pytanko' na cosmopolitanie - tamtejsze niewiasty do niego dorosly umyslowo, w przeciwienstwie do tutejszych pacjentow ;) Odpowiedz Link Zgłoś
m.malone :)))))))) 02.11.04, 11:38 A po co ma pytać? Zdaje się, że dopiero pisać umie. Czytać chyba jeszcze nie:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gf Re: :)))))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.04, 11:41 boje sie, ze bez moich swiatlych porad mloda zejdzie na zla droge, hihi ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
m.malone Re: :)))))))) 02.11.04, 11:46 Słusznie i chwalebnie czynisz, białogłowo:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gf Re: :)))))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.04, 11:48 taka mię szlachetność ogarnia, ilekroc widze jaki eleganciejszy nick hihi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majka9 Re: :)))))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.04, 12:05 Ale Wy paskudy jesteście :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gf Re: :)))))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.04, 12:06 wrecz gdacze ;) COCOCO... ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majka9 Re: Nie dfa się ukryć:)))) nt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.04, 12:14 Nie przeszkadzjcie sobie. Mój komputer ma doła to się trochę odstresuje:))) Odpowiedz Link Zgłoś
m.malone Re: Nie da się ukryć:)))) 02.11.04, 12:17 A Ty, Majka? Razem z nim siedzisz w dole? Pora roku taka. Uśmiechnij się:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majka9 Re: Nie da się ukryć:)))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.04, 12:24 Ja nie, poszłam cztać głupią książkę, a on se sam czytał wczorajsze smutne posty:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gf MEA CULPA! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.04, 12:16 Daragaja Chanel, mą szeri, doszlam do wniosku, ze my jednak faktycznie jestesmy szwarccharaktery! Chetnie Ci objasnie zycie, jesli tylko zechcesz rozjasnic mi w ciemnym lbie i zeznac, co zacz 'opinia na pytanie'. Czy chodzi o opinie na temat pytania? Bo jesli tak, to ją posiadam.... :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alicja Inka wszedzie robi tylko smietnik IP: 5.5R* / *.wlfdle.rnc.net.cable.rogers.com 03.11.04, 19:02 Gdzie sie nie pojawi ( koniecznie temat milosc albo zdrada) to produkuje sam smietnik. Pisze nie na temat atakuje ludzi personalnie. Tak to juz ma ta biedula Odpowiedz Link Zgłoś