Dodaj do ulubionych

"Milość"?? "Przyjaźń"??

IP: *.suprasl.sdi.tpnet.pl 01.11.04, 21:04
Mam male pytanko...czy możliwa jest przyjaźń miedzy chlopakiem i dziewczyną
bez zakochania sie w sobie ???
Obserwuj wątek
    • m.malone A iiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ty! 01.11.04, 21:55

• Gość: Imagine Re: A iiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ty! IP: *.unl.edu 01.11.04, 21:58
        m.malone, mianuje cie moim zastepca, takiego pieknego A iiiiiiiiiiiii ty!
        nikt w moim Stanie jeszcze nie wyprodukowal. Hawk !
        • m.malone Re: A iiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ty! 01.11.04, 22:17
          Dzięki. Zapomniałem tylko dodać copyrighta Twego, bo mi sie potężnie lac
          chciało, za co przepraszam:)
          • Gość: Imagine Re: A iiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ty! IP: *.unl.edu 01.11.04, 22:21
            nie przepraszaj, tylko zraszaj. najgorsze jest powstrzymywanie.
            • Gość: Inka Re: A iiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ty! IP: *.szwajcarska.pl 01.11.04, 22:42
              Nie zaśmiecajcie wątku tylko wypowiadajcie się na temat. To nie jest
              wątek "Śmietnik". Załóżcie sobie taki i tam sobie gadajcie nie na temat i bez
              sensu.
              A co tematu wątku to sama się właśnie nad tym zastanawiam.
              • m.malone Re: A iiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ty! 01.11.04, 22:45
                A iiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ty!

Przed chwilą był taki wątek. Ile śliny tam przelano. Ile piany ubito. I co?
                Przychodzi nastepny. Nie czyta tylko od razu zaczyna - "miłość", "przyjaźń"
                bleeeee
              • Gość: gf wyluzuj Inka, bo sie zsiusiasz... ;) nt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.04, 22:48
                • m.malone Nie, nie ma obawy, Gf... 01.11.04, 22:50
                  Nie widzisz jak ma zwieracze ściśnięte:DDDDDDDDDDDDDDDD?
                  • Gość: gf Re: Nie, nie ma obawy, Gf... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.04, 22:53
                    to od tej 'przyjazni'? ;))))
                    • m.malone Pewnie tak:))) nt.. 01.11.04, 22:54

• inka_sama formalnie 01.11.04, 22:55
                Chciałabym tylko napisać, że ta Inka, która tu ostatnio pisuje, nie jest mną
                czyli inką_samą.
                Jeśli się nie loguję to podpisuję sie inka_s
                To tylko tak dla jasności, żeby nas nie pomylono.
                • m.malone Re: formalnie 01.11.04, 23:25
                  Przecież to widać - jesteś w "netii" , a ona szwajcarska.

ps. A w markecie Geant sprzedaja sery: "dziurdamer" i "pyszne dziury":DDDDDDDDDD
                • Gość: Alicja Dzieki za wyjasnienie Inko S IP: 5.5R* / *.wlfdle.rnc.net.cable.rogers.com 03.11.04, 19:05
                  Dzieki za to wyjasnienie. To co pisuje ta Inka zupelnie nie pasowalo mi do
                  ciebie Inko S. Pozdrawiam
    • Gość: Chanel Re: "Milość"?? "Przyjaźń"?? IP: *.suprasl.sdi.tpnet.pl 02.11.04, 10:47
      WIELKIE DZIEKI ZA ZROBINIE Z MOJEGO POSTU JAK TO OKRESLILA
      INKA "ŚMIETNIKA"...MYSLALAM ZE PRZECZYTAM TU WASZE OPINIE NA MOJE PYTANIE ALE
      SIE ROZCZAROWALAM....
      • Gość: gf no coz, autorko 'pytanka'... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.04, 11:33
        postaw moze 'pytanko' na cosmopolitanie - tamtejsze niewiasty do niego dorosly
        umyslowo, w przeciwienstwie do tutejszych pacjentow ;)
        • m.malone :)))))))) 02.11.04, 11:38
          A po co ma pytać? Zdaje się, że dopiero pisać umie. Czytać chyba jeszcze nie:(
          • Gość: gf Re: :)))))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.04, 11:41
            boje sie, ze bez moich swiatlych porad mloda zejdzie na zla droge, hihi ;))
            • m.malone Re: :)))))))) 02.11.04, 11:46
              Słusznie i chwalebnie czynisz, białogłowo:)))))
              • Gość: gf Re: :)))))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.04, 11:48
                taka mię szlachetność ogarnia, ilekroc widze jaki eleganciejszy nick hihi...
                • m.malone Re: :)))))))) 02.11.04, 11:59
                  zwłaszcza jak KRZYCZY:))))))))))))))))
                  • Gość: majka9 Re: :)))))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.04, 12:05
                    Ale Wy paskudy jesteście :))))))
                  • Gość: gf Re: :)))))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.04, 12:06
                    wrecz gdacze ;) COCOCO... ;))
                    • m.malone Nie dfa się ukryć:)))) nt 02.11.04, 12:07

• Gość: majka9 Re: Nie dfa się ukryć:)))) nt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.04, 12:14
                        Nie przeszkadzjcie sobie.
                        Mój komputer ma doła to się trochę odstresuje:)))
                        • m.malone Re: Nie da się ukryć:)))) 02.11.04, 12:17
                          A Ty, Majka? Razem z nim siedzisz w dole?
                          Pora roku taka. Uśmiechnij się:)
                          • Gość: majka9 Re: Nie da się ukryć:)))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.04, 12:24
                            Ja nie, poszłam cztać głupią książkę,
                            a on se sam czytał wczorajsze smutne posty:))))
      • Gość: gf MEA CULPA! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.04, 12:16
        Daragaja Chanel, mą szeri, doszlam do wniosku, ze my jednak faktycznie jestesmy
        szwarccharaktery!

Chetnie Ci objasnie zycie, jesli tylko zechcesz rozjasnic mi w ciemnym lbie i
        zeznac, co zacz 'opinia na pytanie'. Czy chodzi o opinie na temat pytania?
        Bo jesli tak, to ją posiadam....

:D
    • Gość: Alicja Inka wszedzie robi tylko smietnik IP: 5.5R* / *.wlfdle.rnc.net.cable.rogers.com 03.11.04, 19:02
      Gdzie sie nie pojawi ( koniecznie temat milosc albo zdrada) to produkuje sam
      smietnik. Pisze nie na temat atakuje ludzi personalnie. Tak to juz ma ta biedula
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka