Dodaj do ulubionych

szukam hipnoterapeuty

08.01.22, 09:13
Dobry,

jak wyżej, szukam hipnoterapeuty, ale naprawdę dobrego.
Problem jest taki, że chcę sobie przypomnieć wydarzenia z trzech miesięcy życia sprzed wielu lat, bo nic nie pamiętam. Pamiętam do pewnego zdarzenia, potem czarna dziura. Wiem, że to bardzo znaczące dla mojego dobrego samopoczucia, to klucz.

Z poważaniem
Obserwuj wątek
    • afq Re: szukam hipnoterapeuty 08.01.22, 12:05
      mogę ci polecić Lecha Dębskiego z Gdyni
      ma trochę szerszą wiedze, bo to z wykształcenia lekarz psychiatra i terapeuta
      znajdziesz w internecie namiary bez problemu
      • adam.eu Re: szukam hipnoterapeuty 10.01.22, 12:57
        Miałbym opory w oddaniu się hipnozie. Przynajmniej na dzień dzisiejszy.
        • afq Re: szukam hipnoterapeuty 10.01.22, 14:43
          to częste, ludzie maja obawy
          a prawda taka że nie ma czego, bo nie jesteś wtedy bez kontaktu i bez wpływu na to co robisz co sie z tobą dzieje
          hipnoterapeuta to tez zazwyczaj nie jest psychopata który ma niecne zamiary wobec ciebie
    • loginxxyyzz Re: szukam hipnoterapeuty 21.01.22, 11:25
      Polecam Ci kontakt z panią Agnieszką, pomoże Ci! psychoterapia Olsztyn
    • elf1235 Re: szukam hipnoterapeuty 11.02.22, 17:40
      Poszukującym wsparcia i skutecznego terapeuty w obszarze leczenia zaburzeń lękowych (nerwice, ataki paniki), fobii, natręctw i dermatillomanii zdecydowanie polecam dr. Krzysztofa Dudzińskiego. To psychoterapeuta, hipnoterapeuta, psychosomatyk, o międzynarodowej renomie, z przeszło 30-letnim doświadczeniem zawodowym. Dr. Dudziński dobiera rodzaj terapii pod kątem pacjenta a nie nagina pacjenta do swojego czy aktualnie modnego „nurtu psychoterapeutycznego”. Motywuje pacjentów do pracy nad sobą. Ma bardzo dobre opinie na różnych portalach medycznych.

Szczegółowe Informacje można znaleźć na stronach www.psychotherapie-live.de oraz www.halodoctor.pl/placowki/psychoterapia-wwa-dudzinski

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka