Gość: ela IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.11.04, 22:19 boli..była taka kochana ,dobra..była moją radością czułością..tyle dobra sparwiła w moim życiu..była cudowną kochaną Mamą..serce pęka.. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Imagine Re: wczoraj umarła moja Mama IP: *.unl.edu 04.11.04, 22:22 nigdy nie zrozumiem sensu umierania. trzymaj sie ela. jestesmy z Toba. Imagine. Odpowiedz Link Zgłoś
komandos57 [...] 04.11.04, 22:23 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
komandos57 [...] 04.11.04, 22:22 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stara baba Re: wczoraj umarła moja Mama IP: *.is.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 04.11.04, 22:44 LUUUUUUUUDZIE!!!! Troche delikatności!!! Te glupawe pogaduchy przeniescie sobie gdzie indziej!!!!!!!!!!!!!!!!!! Elu! Wspolczuje CI! Jestem z Toba!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
procesor Re: wczoraj umarła moja Mama 04.11.04, 22:44 Współczuję ci. I niestety z tego powodu odradzam pobyt na tym forum. Jestes teraz w kiepskim stanie psychicznym i jak się tu paru "dowcipnych" dobierze do ciebie niestety nie poczujesz sie lepiej. Poszukaj wsparcia wśród osob bliskich. Pamiętaj ż eludzie będa sie bali ciebie trochę, bo nie będa wiedzieć co mówić. Mam nadzieje że masz z kim przyżyć te stratę, że masz sie przy kim wypłakac. Bardzo ci współczuję. W twoim sercu ona zawsze będzie z tobą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: wczoraj umarła moja Mama IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.04, 00:19 trzymaj się.nie znam cię,ale jestem z Tobą.Myslami.Tak zwykle.Po ludzku.:) Odpowiedz Link Zgłoś
vielonick Re: wczoraj umarła moja Mama 05.11.04, 02:31 bardzo Ci wspolczuje... :((( Odpowiedz Link Zgłoś
minggu Re: wczoraj umarła moja Mama 05.11.04, 07:45 a czy wiesz, ze ona caly czas przy Tobie bedzie? naprawde :)) wystarczy, ze o niej pomyslisz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ble Re: wczoraj umarła moja Mama IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.04, 13:26 bardzo mi przykro.......... TO zawsze kiedys musi nastapic....niestety...:(( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: wczoraj umarła moja Mama IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.04, 14:00 Elu, dbaj o swoje serce a zawsze Twa mama w nim będzie żyła. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
m.malone Re: wczoraj umarła moja Mama 05.11.04, 14:31 ['] I trochę umarliśmy i my... Odpowiedz Link Zgłoś
mr_lucky I trochę umarliśmy i my... 05.11.04, 14:43 m.malone napisał: > [...] > I trochę umarliśmy i my... To bardzo ważne i mądre słowa. Odpowiedz Link Zgłoś
renia68 Re: wczoraj umarła moja Mama 05.11.04, 16:40 Bardzo Ci współczuję.Ona cały czas będzie z Tobą kochani ludzie tak naprawdę nigdy nie odchodzą.Na pewno nie raz przyjdzie do Ciebie we śnie.Trzymaj się Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ela Re: wczoraj umarła moja Mama IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 05.11.04, 19:33 dziekuje wam wszytskim..tylko jak to przezyć...mój brat pół roku wczesniej odszedł...tak umieramy tez troche..a ja czuję ,ze mnie juz wcale nie ma.. Odpowiedz Link Zgłoś
procesor Re: wczoraj umarła moja Mama 05.11.04, 19:54 Gość portalu: ela napisał(a): > dziekuje wam wszytskim..tylko jak to przezyć...mój brat pół roku wczesniej > odszedł...tak umieramy tez troche..a ja czuję ,ze mnie juz wcale nie ma.. Żadne słowa nie pomogą, nie ma zaklęcia zamieniającego smutek w smiech. Ale Ty jesteś. Pomyśl, że oni chcieliby cię widzieć zdrową, szczęśliwą, chcieliby twojego dobra. Więc nie broń sie przed smutkiem, pozwól sobei na tęsknote i żal - ale dla nich żyj najlepiej jak potrafisz. Tylko czas może cię nauczyc jak sobie z tym radzic. Odpowiedz Link Zgłoś
mglisty_poranek Re: wczoraj umarła moja Mama 06.11.04, 20:55 Elu! moja mama umarla 10 lat temu:( a bol jest wciaz nie do zniesienia:((( i to boli najbardziej ze tego nie mozna zapomniec:( Ja wykreslilam mame z pamieci swiadomie, inaczej nie potrafilabym zyc:(((( BYLA CALYM MOIM SWIATEM! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: wczoraj umarła moja Mama IP: *.inetia.pl 05.11.04, 20:13 przykro mi Odpowiedz Link Zgłoś
polgebek Re: wczoraj umarła moja Mama 06.11.04, 04:40 ela a na co mama umarla i brat? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ela Re: wczoraj umarła moja Mama IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 07.11.04, 09:57 brat wylew ,mama serce Odpowiedz Link Zgłoś
brunonx Re: wczoraj umarła moja Mama 07.11.04, 18:15 bardzo Ci współczuję.. ale pamiętaj kiedyś na pewno ich spotkasz :))) jeszcze trochę.. ale jeszcze nie teraz. Trzymaj się kobieto. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kika jeszcze słońce zaświeci IP: *.chello.pl 07.11.04, 19:59 Cokolwiek napiszę i tak będzie to banalne. Ale uwierz mi doskonale wiem co czujesz. JA mam w teh chwili inny zupełnie problem , bo zostałąm sama z dnia na dzień, a człowiek którego tak bardzo szanowałam, kochałam- nagle odszedł- wiem jest gdzieś tam , daleko ale dla mnie już umarł. Trzymaj się. Odpowiedz Link Zgłoś
alkmaar to zadziwiające, ze 08.11.04, 12:31 smierc osoby bliskiej mozna przezywac teraz na necie. mam nadzieje, że na pogrzeb nie zabierzesz ze soba laptopa. Odpowiedz Link Zgłoś
m.malone Re: to zadziwiające, ze 08.11.04, 12:40 ...są tacy, co nie mogą czasem się zamknąć:( Odpowiedz Link Zgłoś
brunonx Re: to zadziwiające, ze 08.11.04, 12:46 ..dlatego ich bełkot pomińmy milczeniem.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: małgo Re: widze, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.04, 13:49 Dlaczego nie spróbować zrozumiec? Ktos jest sam. Kogos bardzo boli. Ktos chce opowiedziec wszystkim o Osobie, ktora odeszła i o swoim bólu.Bo tyle tego jest,ze musi się wylać. Jaka róznica forum,czy nekrolog? Odpowiedz Link Zgłoś
alkmaar a taka, że ze smierci matki 08.11.04, 14:08 robi się temat kolejnego postu... i te patetyczne wyrazy wspolczucia Wielkich Forumowych Empatow ... no coz - pomylilo nam sie zycie z reality show, pomylilo. Odpowiedz Link Zgłoś
procesor Re: a taka, że ze smierci matki 08.11.04, 20:14 alkmaar napisał: > robi się temat kolejnego postu... i te patetyczne wyrazy wspolczucia Wielkich > Forumowych Empatow ... no coz - pomylilo nam sie zycie z reality show, > pomylilo. Wybacz, chyba bardzo jeszcze mało wiesz o zyciu. Albo o niektórych jego stronach. Do czego może służyć forum? Myślisz że w obliczuy śmierci nie jest przydatne? Nie?? To przeczytaj: serwisy.gazeta.pl/df/1,34467,2378156.html?as=1&ias=5 Odpowiedz Link Zgłoś
alkmaar Re: a taka, że ze smierci matki 09.11.04, 10:17 widze, ze swoja wiedze o zyciu czerpiesz z artykulow prasowych i forumow internetowych. ciekawe, na ile jest ona gleboka. Odpowiedz Link Zgłoś
procesor Re: a taka, że ze smierci matki 09.11.04, 10:24 :) Jeśli lepiej sie czujesz tak uważając - możesz tak myśleć dalej. Nie zamierzam ci udawadniać co i jak mi w życiu sie przytrafiło. I do czego przydało sie forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gf Re: wczoraj umarła moja Mama IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.04, 14:20 Wiesz Ela, to sie po prostu musi przez Ciebie przetoczyc, caly ten zal... Wiem, ze jest Ci trudno. I Ty tez wiesz, ze napewno jeszcze nie raz odejdzie ktos, z kim Cie wiaza, lub beda wiazaly silne emocje. Ale przeciez jedynym lekarstwem byloby nie przywiazywac sie do ludzi. A kto by tak chcial...to by wrecz byla rezygnacja z bycia czlowiekiem, prawda? Nie kochac nikogo to wielki grzech i glupota. Mozna tez sprobowac zerknac z innej perspektywy: to dar od losu, ze byla. Przeciez moglo jej w Twoim zyciu nie byc, wyobraz sobie to - ze mogla Cie w ogole ominac... :)) pozdrawiam serdecznie :)) p.s. Komandos: za szybko oceniamy, oboje. Nie kazdy chyba placze nad soba. Tak mi sie wydaje... I Ciebie tez serecznie pozdrawiam :)) Odpowiedz Link Zgłoś
wanilia1 Re: wczoraj umarła moja Mama 08.11.04, 14:39 4.11.2004 nagle w nocy umarł mój Tata. Nawet nie wiesz, jak Cię rozumiem. Jestem z Tobą. Odpowiedz Link Zgłoś
komandos57 [...] 08.11.04, 21:46 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
kawal Komandos chce zagluszyc swoje wyrzuty sumienia 09.11.04, 04:44 w stosunku do rodziny(rodzenstwa) a konkretnie rodzicow? Dlatego zgrywa cynika zeby ten bol ze skrzywdzil zagluszyc. Odpowiedz Link Zgłoś
lune Re: wczoraj umarła moja Mama 09.11.04, 10:36 kiedy odchodzili moi bliscy bolalo, najbardziej wlasna bezsilnosc ze juz nic, w niczym nie moge pomoc, ulzyc w cierpieniu ; tyle lat - i nadal boli ; gdy odchodza ci ktorych milosc ma sie na codzien swiat sie kurczy, ubozeje ... trudno sie z tym pogodzic badz dzielna, lune Odpowiedz Link Zgłoś
pilot1975 Re: wczoraj umarła moja Mama 09.11.04, 15:12 nie martw się jest i będzie zawsze z Tobą - mama zawsze opiekuje się swoim dzieckiem nawet gdy jest tak daleko... głowa do góry... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Barbara-A Re: wczoraj umarła moja Mama IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.04, 18:23 Serdecznie wpółczuję .Jestem z Tobą. Odpowiedz Link Zgłoś
glassempire Re: wczoraj umarła moja Mama 09.11.04, 18:52 Moja Mama zmarla przed Wigilia, 22 grudnia 2003 - dzien wczesniej przyjechalam na Swieta do Polski. Jak kazdego roku. Jeszcze zdazyla ze mna chwilke porozmawiac... Juz nie mielismy ostatnich swiat. Nie poczekala. Przy naszym stole tak bolesnie puste miejsce... Pewnie jej sie spieszylo spotkac Ojca, rodzicow, bliskich, przyjaciol. Smierc to zmiana stanu skupienia. To nieobecnosc w wielu miejscach na raz. Co roku tak wlasnie myslalam. To moze byc nasza ostatnia Wigilia. Nasz ostatni Nowy Rok. I wciaz za rok spotykalismy sie jakos przy wspolnej wieczerzy... Wiemy, ze odejda. A jednak zawsze tesknota lapie nas cieplym usciskiem za serce. I to pytanie: dlaczego. Przeciez wiemy. Wiek, starosc, choroba, los. Smierc to takze czesc zycia. Elu - to dla naszych wciaz kochanych Wszedzie Nieobecnych ['] Odpowiedz Link Zgłoś
komandos57 [...] 09.11.04, 20:28 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
kawal [...] 09.11.04, 22:28 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
komandos57 [...] 09.11.04, 22:31 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
glassempire Re: wczoraj umarła moja Mama 10.11.04, 12:28 Qrwa, komandos - ja rozumiem wiele i z wielu rzeczy lacha sobie dre - ale mam szacunek do autentycznego ludzkiego cierpienia bo wiem co to znaczy. Przykro mi ze Ty nie wiesz ale kiedys sie dowiesz i bedzie Ci glupio. A jesli sie nie dowiesz i dalej bedziesz tak smigal to sie inni od Ciebie odwroca i nie rznij bohatera - twardziela i samotnika bo na samotnosc nie ma mocnych. To zwykle udawanie i poza. Pamietaj - nie wszystkie chwyty dozwolone. Uszanuj tych ktorzy cierpia a jak juz masz ochote sie gdzies wypowiedziec bo nie wytrzymasz to idz na rozmowy o sexie. Odpowiedz Link Zgłoś
alfika Re: wczoraj umarła moja Mama 10.11.04, 13:12 każdy wedle siebie pisze spokojnie jeśli Eli rzeczywiście umarła Mama, to nietrafione uwagi na jakimś forum naprawdę nie zabolą już bardziej i zawsze można je pominąć Odpowiedz Link Zgłoś
kawal Re: wczoraj umarła moja Mama 10.11.04, 13:25 a ten emocjonalny administrator po jakiego kija usunal moj post???? bo usuwa jak leci? przeciez tam nie bylo NIC obrazliwego Moze bys tak administratorze pomyslal zanim cos zrobisz. Troche opanowania zycze. Odpowiedz Link Zgłoś
eroto Barwami rozkwitał nam mrok..... 10.11.04, 14:05 No, pogadaliście sobie o trolach... m.malone napisał: > myślisz, że warto karmić trolla? ...o tym co się przytrafia w życiu i na forum: procesor napisała: > :) > Jeśli lepiej sie czujesz tak uważając - możesz tak myśleć dalej. > Nie zamierzam ci udawadniać co i jak mi w życiu sie przytrafiło. I do czego > przydało sie forum. ...o moderacji... kawal napisał: > a ten emocjonalny administrator po jakiego kija usunal moj post???? > bo usuwa jak leci? przeciez tam nie bylo NIC obrazliwego > Moze bys tak administratorze pomyslal zanim cos zrobisz. Troche opanowania > zycze. .... i wielu innych sprawach, nawet qrwy lachy się drą: glassempire napisała: > Qrwa, komandos - ja rozumiem wiele i z wielu rzeczy lacha sobie dre – To świetny wątek, dziękujemy Ci Ela, oby te matki częściej umierały.... .... więc może teraz, jak na doskonałą stypę przystało, porozmawiamy sobie z żałobnikami o mosznie Kardiologa, co wstrętne patafiany? Odpowiedz Link Zgłoś