Dodaj do ulubionych

Bufor -spam.

17.07.25, 21:44
Trochę pospamuje.

Jestem buforem, ale i ja potrzebuję gdzieś dalej to podać ... .
Moje kochanie powiedziało mi coś z czego jest bardzo dumny, ale z racji tego że to wielka rzecz za bardzo nie ma komu się tym pochwalić. Więc on potrzebował mi to powiedzieć, ale ... ale ja z tym zostałam i nie mogę o tym nikomu powiedzieć, a jeszcze muszę sobie poukładać w głowie w związku z tą sprawą... Co prawda co jakiś czas uświadamia mnie o podobnych sprawach, więc jakoś to zawsze oswajam ... Ale potrzebuję czasu ...
Nawet tego nie napiszę tu ... Tak pokrótce, żyjemy w dwóch różnych światach, i po takich jego nowościach dowiaduję się jak bardzo są odległe. Chociaż na codzień nie widać tego, jesteśmy na równi, no prawie.

Na szczęście trochę się posprzeczalismy i dzisiaj go nie było u mnie, ale i dzisiaj miał więcej spraw do załatwienia, więc było mi łatwiej przetrwać ten czas przejściowy. Choć może jakby był to by się to rozmyło i może już bym nie miała tego problemu.

Ja rozumiem o trzymaniu w tajemnicy swoich własnych spraw, to jest pikuś w stosunku do tego. Wiem że za kilka dni to przybladnie i już będzie ok, mam tylko nadzieję że dość szybko.
Obserwuj wątek
    • afq Re: Bufor -spam. 17.07.25, 21:54
      no to....
      coś mamy na to zrobić? czy właśnie chodzi teraz o to żebyśmy nic nie robili? ;-)
      • eagle.eagle Re: Bufor -spam. 17.07.25, 22:16
        Nic nie musicie robić (bo niby co ;) ), ani nawet pisać, dlatego od razu napisałam że to spam. Ale musiałam gdzieś to powietrze upuścić, choć trochę. Żeby można było kasować tu swoje posty ...
        • yadaxad Re: Bufor -spam. 17.07.25, 22:24
          Spam czasami jest z dbałości o zdrowie, jak wczoraj, kiedy twierdzeniem spamu odrywano od uzależnienia chwilową abstynencją, w dniu bez telefonu.
        • afq Re: Bufor -spam. 17.07.25, 22:34
          ok, upuszczaj, nie przeszkadzam :-)
    • eagle.eagle Re: Bufor -spam. 18.07.25, 04:45
      Cholercia... Coś do mnie dotarło... To naprawdę ciężkie, a ja dorosła i poukładana jestem, no i to bardzo pozytywna tajemnica...
      • hrasier_2 Re: Bufor -spam. 26.07.25, 16:40
        eagle.eagle napisała:

> Cholercia... Coś do mnie dotarło... To naprawdę ciężkie, a ja dorosła i poukła
        > dana jestem, no i to bardzo pozytywna tajemnica...
        Jak czytam co się teraz odwala tu i na forum moderacyjnym. To jak bym ciągle w spamie był. Zdrówka.
        • eagle.eagle Re: Bufor -spam. 26.07.25, 16:59
          Ja mało tu tego czytam, bo przyznam szczerze ja nic nie rozumiem z tego co się tutaj pisze.
          Na razie odpadam.
          Pozdrawiam z ciepłej Francji 😁🤪
          • hrasier_2 Re: Bufor -spam. 26.07.25, 18:59
            Ja też mało wchodzę w takie wątki.. Po co sobie głowę zaśmiecać. Baw się dobrze.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka