Gość: pola IP: *.net.pl / *.net.pl 25.11.04, 14:57 1.co to znaczy byc zmyslowa? 2.co to znaczy byc namietna? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
arnick_a Re: najkrócej 25.11.04, 15:01 Rwa kulszowa to namiętność czy zmysłowość? Arni Odpowiedz Link Zgłoś
kvinna Brak zrozumienia dla swojego ciała 25.11.04, 15:21 Zapewne nikt, kogo złapało lumbago nie jest w tym ataku seksowny. Ale kobieta tańcząca flamenco czy uprawiająca taniec brzucha zmysłowa jest. kvi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fasola Re: Brak zrozumienia dla swojego ciała IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.04, 19:04 no szczególnie taka 100 kg, mozna dostac wzwodu do wewnątrz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malgo Re: Brak zrozumienia dla swojego ciała IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.04, 20:14 Mylisz się co do ataku lumbago. Może rzeczywiscie ktoś z lumbago nie jest zmysłowy i namiętny, ale seksowny jak najbardziej..tak biernie i bezbronnie seksowny. No i wiązać chłopiny nie trzeba ..i tak nie ucieknie.:) O kobietach z lumbagiem nie piszę,bo nie widziałam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gf Re: zmyslowa...namietna... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.04, 18:00 to znaczy: miec powod (wiedzialam ze kvinia sie tu pierwsza wepchnie ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Richelieu* Re: zmyslowa...namietna... IP: 195.117.90.* 25.11.04, 18:03 a bez powodu to co jest? (też to samo mi się z Kvi skojarzyło) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gf czesc RR :))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.04, 18:05 milo Cie widziec :))) nie mozna byc zmyslowym 'do lustra', mysle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: małgo Re: czesc RR :))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.04, 18:49 A jeśli oczy ukochanego jak zwierciadła?:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gf Re: czesc RR :))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.04, 19:57 o tym mowie - trzeba miec powod :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Richelieu* Re: czesc RR :))) IP: 195.117.90.* 25.11.04, 21:15 wyglądało by na to, że nie mając wlepionych w nas oczu, tracimy 100% zmysłowości, więc to nie my mielibyśmy być zmysłowi tylko spojrzenie zmysłonadawacza Odpowiedz Link Zgłoś
zalozylam_nowe Re: czesc RR :))) 25.11.04, 23:00 Gość portalu: Richelieu* napisał(a): > wyglądało by na to, że nie mając wlepionych w nas oczu, tracimy 100% > zmysłowości, więc to nie my mielibyśmy być zmysłowi tylko spojrzenie > zmysłonadawacza niet! :) nie w tym rzecz, ze ktos sie musi gapic rzecz w tym, ze musi(musial) byc ktos, kto te zmyslowosc wyzwala/wyzwolil, niekoniecznie czynnie albo ja mam omamy albo z rok temu sama splodzilam posta (yagnieszka mnie zaplodnila ;)) co to sie byl rozwinal w przydluga dyskusje o tym Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Richelieu* Re: czesc RR :))) IP: 195.117.90.* 25.11.04, 23:18 wszystko jedno czy się gapi, czy wiemy, że za godzinę, dzień, tydzień będzie się gapił. Nie może zmysłowości wyzwolić własna świadomość? Nie chce mi się, leń jestem;), szukać przydługiego zapłodnionego przez yagę postu, ale mam się czuć nie zmysłowo bo ja, a nie bo on? Zmysłowym się jest, można to nazwać seksapealem (ach te trudne słowa, hehe), a czyjś wpływ na nas ewentualnie zwiększa, ale niekoniecznie, a napewno ukierunkowuje zmysłowość na jeden obiekt. Wtedy wydaje się ona większa niż rozproszona. Bronię swojej zmysłowości, bo nie będzie mi tu nikt imputował, że jej nie mam;)) Odpowiedz Link Zgłoś
zalozylam_nowe Re: czesc RR :))) 25.11.04, 23:19 Gość portalu: Richelieu* napisał(a): > wszystko jedno czy się gapi, czy wiemy, że za godzinę, dzień, tydzień będzie > się gapił. Nie może zmysłowości wyzwolić własna świadomość? Nie chce mi się, > leń jestem;), szukać przydługiego zapłodnionego przez yagę postu, ale mam się > czuć nie zmysłowo bo ja, a nie bo on? Zmysłowym się jest, można to nazwać > seksapealem (ach te trudne słowa, hehe), a czyjś wpływ na nas ewentualnie > zwiększa, ale niekoniecznie, a napewno ukierunkowuje zmysłowość na jeden > obiekt. Wtedy wydaje się ona większa niż rozproszona. > > Bronię swojej zmysłowości, bo nie będzie mi tu nikt imputował, że jej nie mam;) > ) Nie mialabys, gdyby nie istnieli na swiecie mezczyzni. Tak mysle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jago Re: czesc RR :))) IP: *.telsten.com / *.telsten.com 26.11.04, 00:18 A czemu nie? Trzeba tylko wdzieczyc sie do kogos? Odpowiedz Link Zgłoś
zalozylam_nowe Re: czesc RR :))) 26.11.04, 00:20 Gość portalu: Jago napisał(a): > A czemu nie? Trzeba tylko wdzieczyc sie do kogos? absolutnie nie o to chodzi - wulgaryzujesz moja swiatla mysl ;) dobranoc :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krish Polu, IP: *.chello.pl 25.11.04, 20:02 zmyslowa i namietna to znaczy ja taka jestem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: małgo Re: Polu, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.04, 20:17 Ty Krishu jestes zmysłowa,czy Pola?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krish Re: Polu, IP: *.chello.pl 25.11.04, 21:03 poli nie znam ja jestem bardzo zmyslowa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: małgo Re: Polu, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.04, 01:17 Krish ,wierzę,czarnule tak mają,a Ty czarne loki masz podobno:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pola Re: krish IP: *.net.pl / *.net.pl 30.11.04, 16:08 hmmm...ja tez mam czarne loczki...a więc Krish jesli jestes zmyslowa,namietna to napisz skad wiesz ze taka wlasnie jestes,uswiadom mi bo ja nadal nie wiem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krish Re: krish IP: *.chello.pl 30.11.04, 16:21 staje nago przed lustrem i wpadam w samouwielbienie to zmyslowosc :) a namietnosc... coz, wyszlo przy masturbacji... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 123 Re: krish IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.04, 19:16 zmysłowa = pociągająca namiętna = maksymalnie zaangażowana Odpowiedz Link Zgłoś