kwieto 12.05.02, 15:45 Ja to wlasciwie napisalem? Przepraszam, mam niedzielna glupawke. :")) I na rower nikt sie nie chcial umowic :((( (Z chlubnym wyjatkiem roseanne na rolkach) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
olt DLATEGO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 12.05.02, 15:51 ...ze masz niedzielna glupawke. I na rower nikt sie nie chcial umowic (Z chlubnym wyjatkiem roseanne na rolkach) czy to dobra odpowiedz? ;-))) a co do glupawki to i owszem, moge sie zgodzic, czuje w kosciach + duza porcje lenistwa + niemoznosc wziecia sie do roboty ;-( Odpowiedz Link Zgłoś
kwieto Re: DLATEGO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 12.05.02, 15:54 No tak, ja wreszcie zmeczylem dzis cos pewna pracke, a teraz wyszedlem spod prysznica i siedze owiniety w reczniczek... Ech... gdybym jeszcze nie musial sobie samemu obiadu robic, to bylby to szczyt szczescia :"))) Odpowiedz Link Zgłoś
olt Re: DLATEGO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 12.05.02, 16:00 a PO CO (????!!!) jesc obiad w taki upal? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
kwieto Re: DLATEGO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 12.05.02, 16:25 No bo jak sie nie jadlo nic od sniadania (a wstalo sie dzis o upiornie wczesnej osmej) to zaczyna w brzuszku burczec... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kulka Re: Po Co???????!!!!!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 12.05.02, 15:53 Pociesz się,że ja kupiłam sobie rolki a teraz moje dziecko kategorycznie odmówiło uczenia mnie :((( i co teraz? Odpowiedz Link Zgłoś
kwieto Re: Po Co???????!!!!!!! 12.05.02, 15:55 Poszukaj w ogloszeniach, moze ktos udziela korepetycji? ;") Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kulka Re: Po Co???????!!!!!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 12.05.02, 15:56 kwieto napisał(a): > Poszukaj w ogloszeniach, moze ktos udziela korepetycji? ;") Piszesz się???:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kulka Re: Po Co???????!!!!!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 12.05.02, 16:04 Gość portalu: Kulka napisał(a): > kwieto napisał(a): > > > Poszukaj w ogloszeniach, moze ktos udziela korepetycji? ;") > > Piszesz się???:) ...i po co ja to napisałam? chyba mam głupawke do kwadratu:) > Odpowiedz Link Zgłoś
olt Re: Po Co???????!!!!!!! 12.05.02, 16:08 no nie, nie moge sie powstrzymac, bo sprawa mnie mocno ubawila a propos ogloszen. autentyk, swiezutenki. miejsce akcji: budynek lodzkiej filmowki, tablica ogloszen i kartka: NIE BADZ WAJDA!!! naucz sie angielskiego! lekcje indywidualne (tel) + tekst "pszepraszamy autora, ale oryginal ogloszenia zostal zabrany do archiwum uczelni" ;-)) wiec: nie badz Wajda, naucz sie jezdzic na rolkach ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
kwieto Re: Po Co???????!!!!!!! 12.05.02, 16:26 Na rolkach dawno nie jezdzilem... jesli znajde jakies w swoim rozmiarze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kulka Re: Po Co???????!!!!!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 12.05.02, 16:29 zamiesciłam ogłoszenie i nic :((( Odpowiedz Link Zgłoś
pastwa Re: Po Co???????!!!!!!! 12.05.02, 15:54 kwieto napisał(a): > Ja to wlasciwie napisalem? > > Przepraszam, mam niedzielna glupawke. :")) Problem jest poważny, nie wolno go lekceważyć, polecam książkę mistrza Zen A. Głupsona " Jak świadomie opanować niedzielną głupawkę, by nie stała się poniedziałkową " :-) Odpowiedz Link Zgłoś
olt Re: Po Co???????!!!!!!! 12.05.02, 15:57 pastwa napisał(a): > > polecam książkę mistrza Zen A. > Głupsona " Jak świadomie opanować niedzielną głupawkę, by nie stała się > poniedziałkową " > hmm, czy to ten sam ktory napisal " Jak sprawic by kryzys dnia trzeciego nie przeszedl w czwarty dzien kryzysu"??? ;-)) > Odpowiedz Link Zgłoś
pastwa Re: Po Co???????!!!!!!! 12.05.02, 16:00 olt napisała: > hmm, czy to ten sam ktory napisal " Jak sprawic by kryzys dnia trzeciego nie > przeszedl w czwarty dzien kryzysu"??? > ;-)) Tak, to bardzo mądry i wszechstronny pisaż :"))) Odpowiedz Link Zgłoś
olt Re: poprawka 12.05.02, 16:10 pastwa napisał(a): > miało być "pisaż" tak, tak, z francuskiego "pissage", prawda? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
pastwa Re: poprawka 12.05.02, 16:14 olt napisała: > tak, tak, z francuskiego "pissage", prawda? > ;-) Przenajprawdziwsza prawda :"))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasna no dobra IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 12.05.02, 16:29 no dobra ludzie, to gdzie i kiedy na te rolki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kulka Re: no dobra IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 12.05.02, 16:37 Gość portalu: jasna napisał(a): > no dobra ludzie, to gdzie i kiedy na te rolki? NAPRAWDE UMIESZ JEŹDZIĆ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasna Re: no dobra IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 12.05.02, 17:14 Gość portalu: Kulka napisał(a): > NAPRAWDE UMIESZ JEŹDZIĆ??? umiem ;) mam nieco klopotow z hamowaniem, ale generalnie jakos sobie radze ;) a wiesz, gdzie sie uczylam? w moim bloku sa takie korytarze, ze jak wyciagne obie rece w boki, to moge dotknac scian - to byla moja asekuracja, hihi ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kulka Re: no dobra IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 12.05.02, 17:23 no to ci zazdroszcze u mnie korytarz ma 2 metry /sam podest/wiec nie ma gdzie:( a gdzie jeżdzisz po miescie /jesli w ogóle?/zaparlam się, muszę się nauczyc:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasna Re: no dobra IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 12.05.02, 17:34 kwieto napisał(a): > Pola mokotowskie... nie dla poczatkujacych, tam strach isc w zwyklych butach posrod smigajacych rolkowcow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasna Re: no dobra IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 12.05.02, 17:40 kwieto napisał(a): > Az tak zle?? wlasnie takie mialam wrazenie :( Odpowiedz Link Zgłoś
kwieto Re: no dobra 12.05.02, 19:34 To chyba zalezy w ktorym rejonie, w okolicach Bolek-Tola jest zdaje sie luzniej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasna Re: no dobra IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 12.05.02, 17:33 Gość portalu: Kulka napisał(a): > a gdzie jeżdzisz po miescie /jesli w ogóle?/ no wlasnie, w tym problem: nie umiem jak dzieciaki po nierownych chodnikach :( w Gazecie Wyborczej (bodajze w Supermarkecie) byl kiedys artykul z przewodnikiem, gdzie w stolicy da sie pojezdzic poza tym samej to cholernie trudno mi sie zmobilizowac :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kulka Re: no dobra IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 12.05.02, 17:45 To może razem sie zmobilizujemy??? Podobno dość równo jest przed Grobem Nieznanego Żołnierza, ale czy to wypada? hi,hi :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasna Re: no dobra IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 12.05.02, 17:47 Gość portalu: Kulka napisał(a): > Podobno dość równo jest przed Grobem Nieznanego Żołnierza, ale czy to wypada? > hi,hi :)))) a w jakim jestes wieku? hi hi ech, tam to chyba nie wypada niezaleznie od wieku :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kulka Re: no dobra IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 12.05.02, 17:54 no własnie:) w Poznaniu to podobno mają specjalny tor pod dachem z parkietem, ech! Odpowiedz Link Zgłoś
kwieto Re: no dobra 12.05.02, 19:36 W warszawie tez maja, ale wierz mi, nie chcesz po tym torze jezdic. Tam sa gorki, dolki, jakies dziwne przeszkody na drodze... A przed grobem nieznanego zolnierza jezdza! choc cyba przede wszystkim deskorolkarze Odpowiedz Link Zgłoś
pastwa Re: no dobra 12.05.02, 17:56 Gość portalu: jasna napisał(a): > Gość portalu: Kulka napisała: > > Podobno dość równo jest przed Grobem Nieznanego Żołnierza, ale czy to wypa > da? > > hi,hi :)))) > > > a w jakim jestes wieku? hi hi > ech, tam to chyba nie wypada niezaleznie od wieku :( A czy wypada spacerować przed tym Grobem, bo jesli tak, to i jeździć na rolkach chyba wypada. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kulka Re: no dobra IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 12.05.02, 18:06 interesujacy problem,dlaczego mamy takie odczucia? Odpowiedz Link Zgłoś
pastwa Re: no dobra 12.05.02, 18:13 Ludzie w dziwny sposób wiążą swoją radosną obecność w takich miejscach z obrażaniem takowych, tak jakby odpoczynek własny( rolki) był czymś nie godnym. Przecież nikt nie oczekuje łez od ludzi w obliczu Grobu, ale szacunku i zrozumienia dla zasług poległych, natomiast jazda na rolkach jest zajęciem neutralnym, nie powinna zatem być tu krępowana obecnością tego "pomnika". Odpowiedz Link Zgłoś
kwieto Re: no dobra 12.05.02, 19:39 W Warszawie przesadza sie z martyrologia, co druga ulica jest jakis pomnik lub tablica. Nie wariujmy, jak pojdziemy tym tropem, to smiac sie tez nie bedzie wypadalo niedlugo... a przeciez ludzie ktorym wystawiono te pomniki walczyli o to, bysmy mogli sie smiac... nie robmy im zawodu! Odpowiedz Link Zgłoś
zuzannx Kwieto i recznik 12.05.02, 18:36 Kwieto czy Ty nadal siedzisz przy komputerze w samym reczniku??????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
kropel Re: Kwieto i recznik 12.05.02, 18:56 Gdyby siedział, to by Ci odpowiedział już. Odpowiedz Link Zgłoś
kwieto Re: Kwieto i recznik 12.05.02, 19:40 Ech, musialem sie ubrac, bo ktos do mnie przyszedl z wizyta :((( Odpowiedz Link Zgłoś
zuzannx Re: Kwieto i recznik 12.05.02, 19:46 No szkoda. Ale to i tak nie fair poniewaz rozbudziles moja wyobraznie. Znam Cie z juz tyle miesiecy! Ide teraz na spacer, musze ochlonac:-) kwieto napisał(a): > Ech, musialem sie ubrac, bo ktos do mnie przyszedl z wizyta :((( Odpowiedz Link Zgłoś
kwieto Re: Kwieto i recznik 12.05.02, 19:48 No tak, ciekawe co by bylo, gdybym na zywo sie okazal pryszczatym kurduplem.... (nie obrazajac takowych) Odpowiedz Link Zgłoś
pastwa Re: Kwieto i recznik 12.05.02, 19:50 kwieto napisał(a): > No tak, ciekawe co by bylo, gdybym na zywo sie okazal pryszczatym kurduplem.... > (nie obrazajac takowych) My Cię lubimny takim, jakim jesteś rzeczywiście, bez kompleksów zatem :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kulka Re: Zuzanna i recznik IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 12.05.02, 19:55 kwieto napisał(a): > No tak, ciekawe co by bylo, gdybym na zywo sie okazal pryszczatym kurduplem.... > > (nie obrazajac takowych) Zwyciestwo ducha nad materią:) cóż ,szkoda że w życiu tak rzadkie. Zuza :mam recznik w delfiny, istne cudo, co ty na to?:))) Odpowiedz Link Zgłoś
zuzannx Re: Zuzanna i recznik 12.05.02, 20:01 hihi Kulka:-)) > Zwyciestwo ducha nad materią:) cóż ,szkoda że w życiu tak rzadkie. Zuza :mam > recznik w delfiny, istne cudo, co ty na to?:))) Odpowiedz Link Zgłoś
zuzannx Re: Kwieto i recznik 12.05.02, 19:56 eeeeeetam Przeciez wszyscy wiedza ze jestes wysoki i ze nosisz okulary. Poza tym moja wyobraznia nie siega az tak daleko ( mam na mysli spotkanie w rzeczywistosci). kwieto napisał(a): > No tak, ciekawe co by bylo, gdybym na zywo sie okazal pryszczatym kurduplem.... > > (nie obrazajac takowych) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kulka Re: Kwieto i recznik IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 12.05.02, 20:26 kwieto napisał(a): > uffff.... noooooo ,nie wiem czy to ładnie mówić uffff przy blyskach geniuszu niedzielnego??? Odpowiedz Link Zgłoś
kwieto Re: Kwieto i recznik 12.05.02, 20:51 No tak, bo zbyt czeste przeblyski geniuszu szkodza... Odpowiedz Link Zgłoś