Dodaj do ulubionych

I TAK CIE KOCHAM

IP: .48.242.* / 80.51.176.* 17.12.04, 00:40
Obserwuj wątek
    • Gość: Luty Re: I TAK CIE KOCHAM IP: *.ma-cambridg0.sa.earthlink.net 17.12.04, 00:44
      Imagine... obudz sie... dostales telegram...:))))
      • Gość: Imagine Re: I TAK CIE KOCHAM IP: *.adsl.navix.net 17.12.04, 00:58
        aaaaaa ..... ccoooooo , budze sie .................. ojk ! kto, co kiedy ?
        ej tam, mysle, ze to do ciebie luty.
        sam sie obudz ....
        Imagine.
        • Gość: Luty Re: I TAK CIE KOCHAM IP: *.ma-cambridg0.sa.earthlink.net 17.12.04, 01:06
          Gość portalu: Imagine napisał(a):

> aaaaaa ..... ccoooooo , budze sie .................. ojk ! kto, co kiedy ?
          > ej tam, mysle, ze to do ciebie luty.
          > sam sie obudz ....
          > Imagine.

Ty se sam bierz odpowiedzialnosc (czesc azie), za swoja dzielalnosc na
          forumie...
          mnie nic do tego...

• Gość: Imagine Re: I TAK CIE KOCHAM IP: *.adsl.navix.net 17.12.04, 01:29
            a ja juz myslalem, ze mi pomozesz ... to ty tak sie karma dzielisz z
            potrzebujacym ?
            • Gość: Luty Re: I TAK CIE KOCHAM IP: *.ma-cambridg0.sa.earthlink.net 17.12.04, 01:38
              Imagine, przystopuj troche z produkcja tej karmy, bo nadmiar prowadzi do
              dewaluacji...po co nam tyle tego dziadostwa..hihi
              • caroline212 Re: I TAK CIE KOCHAM 17.12.04, 01:42
                Luty , jesteś okrutny ... hihi
                • Gość: Luty Re: I TAK CIE KOCHAM IP: *.ma-cambridg0.sa.earthlink.net 17.12.04, 02:20
                  caroline212 napisała:

> Luty , jesteś okrutny ... hihi

Aaaaa gdzie tam okrutny...zazdrosny jestem tylko...:))
          • Gość: az To ONI...? IP: 62.233.232.* 17.12.04, 01:55
            > Ty se sam bierz odpowiedzialnosc (czesc azie), za swoja dzielalnosc na
            > forumie...
            > mnie nic do tego...

Hello Luty.
            Nie ma letko - jesteś odpowiedzialny za stan swoich wystąpień na forum (jakość,
            tematykę, rozmówców). Zwalanie winy jedynie na Imagine'a jest z Twojej strony
            wykrętem.
            • Gość: Luty Re: To ONI...? IP: *.ma-cambridg0.sa.earthlink.net 17.12.04, 02:23
              Gość portalu: az napisał(a):

> > Ty se sam bierz odpowiedzialnosc (czesc azie), za swoja dzielalnosc na
              > > forumie...
              > > mnie nic do tego...
              >
              > Hello Luty.
              > Nie ma letko - jesteś odpowiedzialny za stan swoich wystąpień na forum
              (jakość,
              >
              > tematykę, rozmówców). Zwalanie winy jedynie na Imagine'a jest z Twojej strony
              > wykrętem.

Za jakosc i tematyke, prosze bardzo, moge wziac odpowiedzialnosc, ale za
              rozmowcow, nie biore...:)

• Gość: az Re: To ONI...? IP: 62.233.232.* 17.12.04, 02:28
                > Za jakosc i tematyke, prosze bardzo, moge wziac odpowiedzialnosc, ale za
                > rozmowcow, nie biore...:)

OK, moja nieścisłość.
                Chciałem powiedzieć, że to Ty dobierasz sobie rozmówców. Nieprawdaż?
                • Gość: Luty Re: To ONI...? IP: *.ma-cambridg0.sa.earthlink.net 17.12.04, 22:19

> > Za jakosc i tematyke, prosze bardzo, moge wziac odpowiedzialnosc, ale za
                  > > rozmowcow, nie biore...:)
                  >
                  > OK, moja nieścisłość.
                  > Chciałem powiedzieć, że to Ty dobierasz sobie rozmówców. Nieprawdaż?
                  Jak widzisz...:)

--------------------------------------------------------------------------------
                  • Gość: az Re: To ONI...? IP: 62.233.232.* 17.12.04, 22:26
                    > Jak widzisz...:)

Tak widzę.
                    A czy Ty widzisz swoją odpowiedzialność doboru rozmówców i konsekwencje z tego
                    płynące?
                    • luty10 Re: To ONI...? 18.12.04, 00:06

> > Jak widzisz...:)
                      >
                      > Tak widzę.
                      > A czy Ty widzisz swoją odpowiedzialność doboru rozmówców i konsekwencje z
                      tego
                      > płynące?
                      Kazdy rozmowca jest dobry, bo kazdy uczy mnie czegos...
                      • Gość: az Re: To ONI...? IP: 62.233.232.* 18.12.04, 00:31
                        > Kazdy rozmowca jest dobry, bo kazdy uczy mnie czegos...

Racja.
                        Ale nie umywaj się od odpowiedzialności za swoje kontakty.
        • Gość: xy2 Re: I TAK CIE KOCHAM IP: *.lubin.dialog.net.pl 17.12.04, 19:29
          do Ciebie
          • Gość: Luty Re: I TAK CIE KOCHAM IP: *.ma-cambridg0.sa.earthlink.net 17.12.04, 22:38
            Wiem, bardzo trudno mnie nie kochac..)
            • Gość: xy2 Re: I TAK CIE KOCHAM IP: *.lubin.dialog.net.pl 18.12.04, 13:07
              a ty jestes Imagine:))?
              • kokesz1 Re: I TAK CIE KOCHAM 18.12.04, 13:25
                Ale mozna sobie imaginowac ze jest sie Imagine'm? ;)
            • Gość: gf Re: I TAK CIE KOCHAM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.04, 13:29
              Odpowiadasz na :
              Gość portalu: Luty napisał(a):

> Wiem, bardzo trudno mnie nie kochac..)

Watpie wrecz, zeby w ogole bylo to mozliwe... ;)

• Gość: ryb A co to? Zgadywanka? IP: *.cable.ubr06.croy.blueyonder.co.uk 17.12.04, 22:40
      Wrzuc jakiegos nicka, bo chlopy spac nie moga...:)
      • Gość: Luty Re: A co to? Zgadywanka? IP: *.ma-cambridg0.sa.earthlink.net 17.12.04, 22:55
        Gość portalu: ryb napisał(a):

> Wrzuc jakiegos nicka, bo chlopy spac nie moga...:)
        Ja Imaginowi to miodzio podkradam...:)))

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka