Gość: xy2 IP: .48.242.* / 80.51.176.* 17.12.04, 00:40 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Luty Re: I TAK CIE KOCHAM IP: *.ma-cambridg0.sa.earthlink.net 17.12.04, 00:44 Imagine... obudz sie... dostales telegram...:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Imagine Re: I TAK CIE KOCHAM IP: *.adsl.navix.net 17.12.04, 00:58 aaaaaa ..... ccoooooo , budze sie .................. ojk ! kto, co kiedy ? ej tam, mysle, ze to do ciebie luty. sam sie obudz .... Imagine. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Luty Re: I TAK CIE KOCHAM IP: *.ma-cambridg0.sa.earthlink.net 17.12.04, 01:06 Gość portalu: Imagine napisał(a): > aaaaaa ..... ccoooooo , budze sie .................. ojk ! kto, co kiedy ? > ej tam, mysle, ze to do ciebie luty. > sam sie obudz .... > Imagine. Ty se sam bierz odpowiedzialnosc (czesc azie), za swoja dzielalnosc na forumie... mnie nic do tego... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Imagine Re: I TAK CIE KOCHAM IP: *.adsl.navix.net 17.12.04, 01:29 a ja juz myslalem, ze mi pomozesz ... to ty tak sie karma dzielisz z potrzebujacym ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Luty Re: I TAK CIE KOCHAM IP: *.ma-cambridg0.sa.earthlink.net 17.12.04, 01:38 Imagine, przystopuj troche z produkcja tej karmy, bo nadmiar prowadzi do dewaluacji...po co nam tyle tego dziadostwa..hihi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Luty Re: I TAK CIE KOCHAM IP: *.ma-cambridg0.sa.earthlink.net 17.12.04, 02:20 caroline212 napisała: > Luty , jesteś okrutny ... hihi Aaaaa gdzie tam okrutny...zazdrosny jestem tylko...:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: az To ONI...? IP: 62.233.232.* 17.12.04, 01:55 > Ty se sam bierz odpowiedzialnosc (czesc azie), za swoja dzielalnosc na > forumie... > mnie nic do tego... Hello Luty. Nie ma letko - jesteś odpowiedzialny za stan swoich wystąpień na forum (jakość, tematykę, rozmówców). Zwalanie winy jedynie na Imagine'a jest z Twojej strony wykrętem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Luty Re: To ONI...? IP: *.ma-cambridg0.sa.earthlink.net 17.12.04, 02:23 Gość portalu: az napisał(a): > > Ty se sam bierz odpowiedzialnosc (czesc azie), za swoja dzielalnosc na > > forumie... > > mnie nic do tego... > > Hello Luty. > Nie ma letko - jesteś odpowiedzialny za stan swoich wystąpień na forum (jakość, > > tematykę, rozmówców). Zwalanie winy jedynie na Imagine'a jest z Twojej strony > wykrętem. Za jakosc i tematyke, prosze bardzo, moge wziac odpowiedzialnosc, ale za rozmowcow, nie biore...:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: az Re: To ONI...? IP: 62.233.232.* 17.12.04, 02:28 > Za jakosc i tematyke, prosze bardzo, moge wziac odpowiedzialnosc, ale za > rozmowcow, nie biore...:) OK, moja nieścisłość. Chciałem powiedzieć, że to Ty dobierasz sobie rozmówców. Nieprawdaż? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Luty Re: To ONI...? IP: *.ma-cambridg0.sa.earthlink.net 17.12.04, 22:19 Gość portalu: az napisał(a): > > Za jakosc i tematyke, prosze bardzo, moge wziac odpowiedzialnosc, ale za > > rozmowcow, nie biore...:) > > OK, moja nieścisłość. > Chciałem powiedzieć, że to Ty dobierasz sobie rozmówców. Nieprawdaż? Jak widzisz...:) -------------------------------------------------------------------------------- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: az Re: To ONI...? IP: 62.233.232.* 17.12.04, 22:26 > Jak widzisz...:) Tak widzę. A czy Ty widzisz swoją odpowiedzialność doboru rozmówców i konsekwencje z tego płynące? Odpowiedz Link Zgłoś
luty10 Re: To ONI...? 18.12.04, 00:06 Gość portalu: az napisał(a): > > Jak widzisz...:) > > Tak widzę. > A czy Ty widzisz swoją odpowiedzialność doboru rozmówców i konsekwencje z tego > płynące? Kazdy rozmowca jest dobry, bo kazdy uczy mnie czegos... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: az Re: To ONI...? IP: 62.233.232.* 18.12.04, 00:31 > Kazdy rozmowca jest dobry, bo kazdy uczy mnie czegos... Racja. Ale nie umywaj się od odpowiedzialności za swoje kontakty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xy2 Re: I TAK CIE KOCHAM IP: *.lubin.dialog.net.pl 17.12.04, 19:29 do Ciebie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Luty Re: I TAK CIE KOCHAM IP: *.ma-cambridg0.sa.earthlink.net 17.12.04, 22:38 Wiem, bardzo trudno mnie nie kochac..) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xy2 Re: I TAK CIE KOCHAM IP: *.lubin.dialog.net.pl 18.12.04, 13:07 a ty jestes Imagine:))? Odpowiedz Link Zgłoś
kokesz1 Re: I TAK CIE KOCHAM 18.12.04, 13:25 Ale mozna sobie imaginowac ze jest sie Imagine'm? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gf Re: I TAK CIE KOCHAM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.04, 13:29 Odpowiadasz na : Gość portalu: Luty napisał(a): > Wiem, bardzo trudno mnie nie kochac..) Watpie wrecz, zeby w ogole bylo to mozliwe... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryb A co to? Zgadywanka? IP: *.cable.ubr06.croy.blueyonder.co.uk 17.12.04, 22:40 Wrzuc jakiegos nicka, bo chlopy spac nie moga...:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Luty Re: A co to? Zgadywanka? IP: *.ma-cambridg0.sa.earthlink.net 17.12.04, 22:55 Gość portalu: ryb napisał(a): > Wrzuc jakiegos nicka, bo chlopy spac nie moga...:) Ja Imaginowi to miodzio podkradam...:))) Odpowiedz Link Zgłoś