Gość: abe IP: *.gdynia.cvx.ppp.tpnet.pl 09.01.05, 00:28 Kochani, nie mogę spać, bo u nas w Trójmieście strasznie wieje... OKROPNIE! A u Was? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: sdf Re: wieje... IP: *.range81-157.btcentralplus.com 09.01.05, 00:30 w lodnynie tak samo p..zdzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: selena Re: wieje... IP: *.kom / *.kom-net.pl 09.01.05, 00:30 no na Dolnym Slasku tez..a pozatym leci fajny film na tvn. kurcze szkoda ze nie mozna sie tu poogladac.tak by bylo najlepiej gadac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: v sztorm? IP: *.bytom.sdi.tpnet.pl 09.01.05, 00:33 ja chce do Trojmiasta!!!! u nas wieje ale bez przesady ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abe Re: sztorm? IP: *.gdynia.cvx.ppp.tpnet.pl 09.01.05, 00:38 nie chciej, duje straszliwie, chyba już mi parę dachówek pospadało (kto to naprawi, jutro niedziela!), a po strychu to jakby tabuny koni przebiegały w te i nazad... Odpowiedz Link Zgłoś
m.malone Re: sztorm? 09.01.05, 00:40 a po strychu to jakby tabuny koni przebiegały w te > > i nazad... Może to Duch Imagina swoje tabuny przepędza:) i proszę nie pisać "tu", tylko gdzie (to nie do Abe) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abe Re: sztorm? IP: *.gdynia.cvx.ppp.tpnet.pl 09.01.05, 00:47 A ten Duch to żywy czy martwy? A jak "nie tu tylko gdzie" to może "dokąd"? Łoj, ja mało kumam o tej porze, brr, dalej wieje.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abe Re: sztorm? IP: *.gdynia.cvx.ppp.tpnet.pl 09.01.05, 00:55 toć Lenin... zgadłam prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abe Re: sztorm? IP: *.gdynia.cvx.ppp.tpnet.pl 09.01.05, 01:07 ja... ja... niedobra? dobram (sic!) Odpowiedz Link Zgłoś
m.malone Re: sztorm? 09.01.05, 01:09 Tak: sic!, paciorek i lulu Dobrej nocy zyczę MM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krish Re: sztorm? IP: *.chello.pl 09.01.05, 00:52 ???? brrrrrrr.... oj wel... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: v hej, ludzie polnocy ;) IP: *.bytom.sdi.tpnet.pl 09.01.05, 01:24 do Trojmiasta to ja chce nieustajaco bez zwiazku ze sztormem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krish Re: hej, ludzie polnocy ;) IP: *.chello.pl 09.01.05, 01:29 brrrrr... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: v Re: hej, ludzie polnocy ;) IP: *.bytom.sdi.tpnet.pl 09.01.05, 02:02 no co Ty...! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krish Re: hej, ludzie polnocy ;) IP: *.chello.pl 09.01.05, 02:07 brrrrr.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: v Re: hej, ludzie polnocy ;) IP: *.bytom.sdi.tpnet.pl 09.01.05, 02:14 e tam ;) miasto pikne morze szumi fajni ludzie tylko daaaaleeeeko... Odpowiedz Link Zgłoś
procesor Re: wieje... 09.01.05, 00:45 Gość portalu: abe napisał(a): > Kochani, nie mogę spać, bo u nas w Trójmieście strasznie wieje... OKROPNIE! > A u Was? Taaa, w Warszawie też. I tez usiałam do kompa coby się uśpić. :) Powoli zaczyna działać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abe Re: wieje... IP: *.gdynia.cvx.ppp.tpnet.pl 09.01.05, 00:50 to może do pomocy sennej piweńka odrobinkę, zdrówko! Odpowiedz Link Zgłoś
procesor Re: wieje... 09.01.05, 01:21 Gość portalu: abe napisał(a): > to może do pomocy sennej piweńka odrobinkę, zdrówko! Piwo wyszło, wino wyszło.. :) Mineralną mogę przepić! Nie, no idę spać , jutro też będzie dzień.. a nie przepraszam - dzisiaj tez będzie dzień.. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: v Re: wieje... IP: *.bytom.sdi.tpnet.pl 09.01.05, 01:25 ja moge herbata :) no i tak to wwialo i wywialo niektorych... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: witch-witch Re: wieje... IP: *.036-52-73746f40.cust.bredbandsbolaget.se 09.01.05, 00:54 W Sztockholmie tez wieje az sie caly dom trzesie tez nie moge spac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abe Re: wieje... IP: *.gdynia.cvx.ppp.tpnet.pl 09.01.05, 01:02 uff, słyszę ciszę, konie na strychu się uspokoiły, Duch Wiecznie Żywy chyba przysnął, na mnie też już pora, dobranoc i dobrych "niewiejnych" snów życzę.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Libra Re: wieje... IP: *.kol.tke.pl 09.01.05, 01:27 A ja nie śpię już kilka nocy, ból po zdradzie jest nie do zniesienia. Pozdrawiam moje kochane Trójmiasto - Gdynianka z podkarpacia Odpowiedz Link Zgłoś
witch-witch Re: wieje... 09.01.05, 01:41 Gość portalu: Libra napisał(a): > A ja nie śpię już kilka nocy, ból po zdradzie jest nie do zniesienia. > Pozdrawiam moje kochane Trójmiasto - Gdynianka z podkarpacia ..... A czy on jest wart takiego bólu? Zdradzany cierpi katusze, ale ten kto zdradził nie przezywa tego tak mocno.W zyciu zawszej est przyszłość i zycie daje nam sznase na rewanż. Pomysl jaki rewanz jest mozliwy w twoim wypadku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Libra Re: wieje... IP: *.kol.tke.pl 09.01.05, 18:20 Ten ból jest tak silny, że nie daje mi myśleć i normalnie funkcjonować. Ale wierzę, że to jak okrutnie mnie zranił odwróci się przeciwko niemu ze zdwojoną siłą. Na razie nie mam sił na rewanż. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abe Re: wieje... IP: *.visp.energis.pl 09.01.05, 09:27 Kochani, słońce dość nieśmiało, lecz wyjrzało; ale, ale, słyszałam, że Holandię zalewa woda (Boże a może mi się śniło????) Odpowiedz Link Zgłoś