lunar1978 12.01.05, 14:37 Słyszałem dzisiaj takie zdanie "Przez seks człowiek udowadnia komuś swoją miłość". Moim zdaniem to strasznie śmieszne. Jak można w ten sposób coś komuś udowodnić? Co o tym myślicie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kvinna Czytaliśmy, żee 12.01.05, 14:51 mężczyźni potrzebują kontaktu skin to skin, gdy kochają. Kobiety też. Czy to coś dziwnego? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lunar Re: Czytaliśmy, żee IP: *.olsztyn.mm.pl 12.01.05, 15:17 Absolutnie nic w tym dziwnego ... ale to żaden dowód. Odpowiedz Link Zgłoś
sol_bianca Re: Czy seks może być "dowodem" miłości? 12.01.05, 15:21 Ale to taki klasyczny wręcz argument (głównie) młodych chłopców, co chcą zaciągnąć dziewczynę do łóżka. Śmieszne, bo powtarzane w milionach wersji przez miliony chłopców. Zazwyczaj takich, co jeszcze sami nie wiedzą co to miłość ;) Oczywiście to żaden dowód, bo może istnieć seks bez miłości (lub miłość bez seksu), chociaż "w sytuacji idealnej" jedno z drugim idzie w parze :) Ale jako naturalna potrzeba, a nie żaden dowód :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Madzia Ja mysle ze milosc mozna udowodnic tylko IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.01.05, 15:27 w jeden sposob kupujac ukochanej/ukochanemu auto... zwykle dostaje samochody slyszalam ze to czeste wrecz pospolite dosc Odpowiedz Link Zgłoś
blue_as_can_be "dowodem" nie, ale przejawem owszem 12.01.05, 16:21 a w ogóle "dowod milosci" to cos jak dowod na istnienie Boga... z natury rzeczy niemozliwe - choc wciaz znajduja sie tacy, ktorzy probuja taki dowod przeprowadzic... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hubert Re: Czy seks może być "dowodem" miłości? IP: *.chello.pl 12.01.05, 16:35 Mozna tez poprzez seks przywiazac, zmanipulowac. To nie jest zaden dowod milosci. Milosc nie potrzebuje dowodow. Pozdrawiam Hubert Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: thistle Re: Czy seks może być "dowodem" miłości? IP: *.crowley.pl 12.01.05, 16:39 Dobrze gada, dać mu wódki ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hubert Re: Czy seks może być "dowodem" miłości? IP: *.chello.pl 12.01.05, 16:44 Ble! Nie chce. Odpowiedz Link Zgłoś
triss_merigold6 Re: Czy seks może być "dowodem" miłości? 12.01.05, 18:04 Ok. nie potrzebuje dowodów. Skąd w takim razie wiesz, że ktoś Cię kocha? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Czy seks może być "dowodem" miłości? IP: *.petrus.com.pl 12.01.05, 22:12 z czasem to się wie poprostu:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hubert Re: Czy seks może być "dowodem" miłości? IP: *.chello.pl 13.01.05, 10:43 Najlepiej samemu czuc czysta milosc w sercu. Wtedy to wszystko jest proste. Pozdrawiam Hubert Odpowiedz Link Zgłoś
procesor Re: Czy seks może być "dowodem" miłości? 12.01.05, 20:59 lunar1978 napisał: > Słyszałem dzisiaj takie zdanie "Przez seks człowiek udowadnia komuś swoją > miłość". Moim zdaniem to strasznie śmieszne. Jak można w ten sposób coś komuś > udowodnić? Co o tym myślicie? Łooo matko, jak w filipince kiedyś.. Nie, seks niczego nie udowadnia. Bo i seks może istnieć bez miłości. Miłość bez seksu.... ponoć tez. :) Przez seks to jedynie udowadnia się swoje pożadanie co najwyżej, sprawność seksualną, no i zdradza pae szczegółów o sobie. :) I nie mam tu natomicznych na myśli. Nieeee, seks miłości nie udowodni.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gf Re: Czy seks może być "dowodem" miłości? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.05, 10:27 Dowodem nie. Wyrazem tak. Odpowiedz Link Zgłoś