kur-w-mor-pier 28.01.05, 20:47 stalem sie lozkowym zbiegiem chlopa cieniem seksoleniem marzycielem i dumaczem przyjacielem miast dymaczem ciulem miekkim i pomietym na jej wdzieki obojetnym ... Imagine. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alicja-ciekawska Re: Z wiosen biegiem 28.01.05, 20:49 kur-w-mor-pier napisał: > stalem sie > lozkowym zbiegiem > chlopa cieniem > seksoleniem > marzycielem > i dumaczem > przyjacielem > miast dymaczem > ciulem miekkim > i pomietym > na jej wdzieki > obojetnym ... > > Imagine. > > > > a mnie na imie Alicja ,milo mi > > > > > > > Odpowiedz Link Zgłoś
kur-w-mor-pier Re: Z wiosen biegiem 28.01.05, 20:51 czesc Alicja, jak tam po drugiej stronie lustra ? Odpowiedz Link Zgłoś
alicja-ciekawska Re: Z wiosen biegiem 28.01.05, 20:54 kur-w-mor-pier napisał: > czesc Alicja, jak tam po drugiej stronie lustra ? a ktora to jest ta druga strona ?pokielbasilo mi sie /jak zwykle/ Odpowiedz Link Zgłoś
kur-w-mor-pier Re: Z wiosen biegiem 28.01.05, 21:00 alicja-ciekawska napisała: > kur-w-mor-pier napisał: > > > czesc Alicja, jak tam po drugiej stronie lustra ? > > > a ktora to jest ta druga strona ?pokielbasilo mi sie /jak zwykle/ ******* ta po ktorej widzisz swoja gebe to nie jest ta ktora jest po drugiej stronie ... Odpowiedz Link Zgłoś
alicja-ciekawska Re: Z wiosen biegiem 28.01.05, 21:05 kur-w-mor-pier napisał: > alicja-ciekawska napisała: > > > kur-w-mor-pier napisał: > > > > > czesc Alicja, jak tam po drugiej stronie lustra ? > > > > > > a ktora to jest ta druga strona ?pokielbasilo mi sie /jak zwykle/ > ******* > ta po ktorej widzisz swoja gebe to nie jest ta ktora jest po drugiej stronie .. > . CHLOPIE!!! JA NIE WIEM KIM TY JESTES .ALE CIE LUBIE, i nie pisz ze jestes nobody bo to nieprawda. a o lustrach,chodzi ci o to w lazience? to tam sa szufladki. Lustro scienne !?z tylu sciana. Odpowiedz Link Zgłoś
lilim Re: Z wiosen biegiem 28.01.05, 21:08 alicja-ciekawska napisała: 0 > Lustro scienne !?z tylu sciana. a w środku? Odpowiedz Link Zgłoś
alicja-ciekawska Re: Z wiosen biegiem 28.01.05, 21:10 lilim napisała: > alicja-ciekawska napisała: 0 > > > Lustro scienne !?z tylu sciana. > > a w środku? foj !!!kurz Odpowiedz Link Zgłoś
alicja-ciekawska Re: Z wiosen biegiem 28.01.05, 21:17 lilim napisała: > odbity? no ja jestem ciekawska,ale Ty to juz wscibski/a powiem Ci w tajemnicy :jeszcze nie. tzn.jutro po widoku sprawdze. Odpowiedz Link Zgłoś
alicja-ciekawska Re: Z wiosen biegiem 28.01.05, 21:25 lilim napisała: > a o której jutro będzie widok? no z ranka,jak mu nic po drodze nie wypadnie. Odpowiedz Link Zgłoś
lilim Re: Z wiosen biegiem 28.01.05, 20:52 nie łam się, kolejna wiosna niedaleko, masz szansę dalej się rozwijać Odpowiedz Link Zgłoś
kur-w-mor-pier Re: Z wiosen biegiem 28.01.05, 20:54 lilim napisała: > nie łam się, kolejna wiosna niedaleko, masz szansę dalej się rozwijać ******** nie lamie sie ale wiedne .... Odpowiedz Link Zgłoś
kur-w-mor-pier Re: Z wiosen biegiem 28.01.05, 21:04 lilim napisała: > podlej się :) ******** leje pod siebie od lat, nie pomaga ... Odpowiedz Link Zgłoś
kur-w-mor-pier Re: Z wiosen biegiem 28.01.05, 21:20 lilim napisała: > to może zraszanie by pomogło? ******** cos w stylu zlotego deszczu (golden shower)? Odpowiedz Link Zgłoś
lilim Re: Z wiosen biegiem 28.01.05, 22:10 myślałam o zwykłym zraszaczu ogrodowym ale może być i forsycja, czemu nie Odpowiedz Link Zgłoś
m.malone Ajajajajaj! 29.01.05, 01:38 lilim napisała: > myślałam o zwykłym zraszaczu ogrodowym > ale może być i forsycja, czemu nie Forsycja to garden shower A Im. mówi o złotym deszczu (chiński na to mówią też, nie wiem dlaczego. Choć może to by tłumaczyło dlaczego Jang-Cy jest taka duża i żółta:). W końcu ich jest już ok. 1 300 000 000. Odpowiedz Link Zgłoś
lilim Re: Ajajajajaj! 29.01.05, 02:44 m.malone napisał: > Forsycja to garden shower po polsku na forsycję mówi się złoty deszcz a także na balkonowy Bidens takie zwały małych żółtych kwiatków > A Im. mówi o złotym deszczu (chiński na to mówią też, nie wiem dlaczego. Choć > może to by tłumaczyło dlaczego Jang-Cy jest taka duża i żółta:). W końcu ich > jest już ok. 1 300 000 000. o chińskim nie słyszałam myślisz, że z Chińczykami to tak jak z Danae? :) Odpowiedz Link Zgłoś
m.malone Re: Ajajajajaj! 29.01.05, 03:17 A wiesz, ze nie pomyslałem, że to może pochodzić od Zeusa. Tzn. "złoty deszcz" Jesli tak, to rzeczywiście znane od dawna:)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
qw5 Re: Z wiosen biegiem 28.01.05, 21:19 Widzę, że Ci Komandos skutecznie wmówił pewne rzeczy :)) Odpowiedz Link Zgłoś
kur-w-mor-pier Re: Z wiosen biegiem 28.01.05, 21:30 qw5 napisała: > Widzę, że Ci Komandos skutecznie wmówił pewne rzeczy :)) ********** tak, jestem otwarty na porady innych, ze skutkiem jak widzisz .... Odpowiedz Link Zgłoś
fleuret Re: Z wiosen biegiem 29.01.05, 21:16 super, zwłaszcza te seksolenie próbujesz jeszcze coś zmienić? fleur Odpowiedz Link Zgłoś
ewa9922 Re: smutne to co napisałeś 29.01.05, 21:21 aale może tak właśnie się czujesz. Są terapie , wiagra, ćwiczenia... a może za dużo wirtalnego świata, a rzeczywistość gdzieś obok Odpowiedz Link Zgłoś