imagiro 02.02.05, 17:46 w jakiej chcielibyscie zyc i dlaczego ? moj wybor ? - glebokie i ponure sredniowiecze - czasy napoleonskie i rewolucji francuskiej - koniec XIX wieku na dzikim zachodzie Imagine. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hubkulik Re: Ulubiona epoka ... 02.02.05, 17:46 Oczywiscie obecna. Bo rzeczywista. Pozdrawiam Hubert Odpowiedz Link Zgłoś
imagiro Re: Ulubiona epoka ... 02.02.05, 17:48 hubkulik napisał: > Oczywiscie obecna. > Bo rzeczywista. > > Pozdrawiam Hubert ******** a iiii ty ... wszystko jest rzeczywiste a liczy sie tylko przeszlosc. Odpowiedz Link Zgłoś
alicja-ciekawska Re: Ulubiona epoka ... 02.02.05, 17:47 imagiro napisał: > w jakiej chcielibyscie zyc i dlaczego ? > moj wybor ? > > - glebokie i ponure sredniowiecze > - czasy napoleonskie i rewolucji francuskiej > - koniec XIX wieku na dzikim zachodzie to ostatnie ,i chcialabym miec pistolet. wiem kogo bym zasczelila!!! > Imagine. Odpowiedz Link Zgłoś
imagiro Re: Ulubiona epoka ... 02.02.05, 17:53 oleena napisała: > w obecnej, bo daje mi wolność ********* a iii ty, jaka wolnosc ? w akwarium ? Odpowiedz Link Zgłoś
hubkulik Re: Ulubiona epoka ... 02.02.05, 17:54 Zyjesz w Busholandii to nie narzekaj, tylko wracaj do PL. My tu mamy wolnosc. Nie slyszales? Odpowiedz Link Zgłoś
mam-darynka Re: Ulubiona epoka ... 02.02.05, 18:37 Miec z 16 lat jak zaczynali Beatlesi i zyc w okolicach Manchesteru. All you need is love ;} Odpowiedz Link Zgłoś
hubkulik Re: Ulubiona epoka ... 02.02.05, 18:40 Kiedys tez mi sie podobala epoka hipisowska, ale ta w Stanach. Duchowa rewolucja! Na szczescie dorosli juz ci hipisi, bo inaczej by sie pocpali na smierc. Odpowiedz Link Zgłoś
imagiro Re: Ulubiona epoka ... 02.02.05, 18:41 mam-darynka napisała: > Miec z 16 lat jak zaczynali Beatlesi i zyc w okolicach Manchesteru. All you > need is love ;} ********* i potem na golasa w blocie w woodstock sie slizgac ? tez tesknie za tymi czasami. to byly czasy ostatniej juz szansy dla swiata. Imagine. Odpowiedz Link Zgłoś
hubkulik Re: Ulubiona epoka ... 02.02.05, 18:43 Eee tam. Ty Epokalipso Ty. Teraz tez mozna pofrunac. Nie mow mi ze nie. Odpowiedz Link Zgłoś
hubkulik Re: Ulubiona epoka ... 02.02.05, 18:46 Znaczy sie poleciec. Ten samolot w Twego dzisiejszego wiersza mi sie przypomnial. Odpowiedz Link Zgłoś
imagiro Re: Ulubiona epoka ... 02.02.05, 18:47 hubkulik napisał: > Eee tam. > Ty Epokalipso Ty. > Teraz tez mozna pofrunac. > Nie mow mi ze nie. ****** buaha, epokalipso, podoba mi sie to ... masz racje, niedlugo wszyscy juz pofruniemy ... Odpowiedz Link Zgłoś
hubkulik Re: Ulubiona epoka ... 02.02.05, 18:48 A wiesz juz gdzie o Aniele Epokalipsy? Odpowiedz Link Zgłoś
r.richelieu Re: Ulubiona epoka ... 02.02.05, 19:28 epoka Ludwika 13. i 14. bo moja, hehe Odpowiedz Link Zgłoś
fleuret Re: Ulubiona epoka ... 02.02.05, 19:29 epoka kamienia łupanego obowiazywały proste formy fleur Odpowiedz Link Zgłoś
hubkulik Re: Ulubiona epoka ... 02.02.05, 19:36 taa... ide cos upolowac bo nie ma czego do gara wlozyc. A zima trwa i zapasy suszonego miesa sie koncza. Grozi glod jak czegos nie upoluje. Przypomina mi moje szukanie pracy. Tylko dlaczego nie ma zwierzyny w tym lesie? Odpowiedz Link Zgłoś
mam-darynka Re: Ulubiona epoka ... 02.02.05, 19:57 Reumatyzm w jaskini by mi nie odpowiadal. Juz predzej okolice Nilu pod warunkiem urodzenia sie jako posiadaczka niewolnikow dobrze-wykwalifikowanych w konstrukcji piramid i nawadnianiu pol. Odpowiedz Link Zgłoś
sweetnighter Re: Ulubiona epoka ... 02.02.05, 20:12 imagiro napisał: > w jakiej chcielibyscie zyc i dlaczego ? ciekawe pytanie. jesli chodzi o mnie to: lata międzywojenne, Europa; lub lata 60., US co łączy te dwa momenty: wielka (zmarnowana) szansa na lepiej urządzony świat. juz ja bym to inaczej rozegrał...:-) chociaz nie, najwazniejsze móc zanurzyć sie w tę atmosferę, bez dzisiejszej wiedzy. poza tym mam ogromną słabośc do estetyki lat 70 (muzyka, film, wystrój wnętrz, moda), której wiele przejawów stało się jak wiadomo symbolem obciachu hehe Odpowiedz Link Zgłoś
xy2 Re: Ulubiona epoka ... 02.02.05, 20:17 brzmi jak temat do wypracowania z j.polskiego:) tylko mając nascie lat trudo sie tak naprawde określic pomimo że ma sie wtedy "wieksza wiedze". ja chce zyc w tej epoce która jest, skąd moge wiedziec co by było gdyby Odpowiedz Link Zgłoś
hubkulik Re: Ulubiona epoka ... 02.02.05, 20:20 Byli tacy co chcieli sie urodzic w epoce powszechnej milosci, wolnosci, dobrobytu. I co sie stalo? Urodzili sie w USA w latach 60. Odpowiedz Link Zgłoś
aretha04 Re: Ulubiona epoka ... 02.02.05, 20:21 lodowcowa:) nie trzeba się rozbierać, ubierać, cały czas człowiek chodzi omotany, tylko oczy widać:))) pozdr. A. Odpowiedz Link Zgłoś