fleuret 03.02.05, 11:08 Jak u Państwa z wrażliwością? Czy krzywda, której doświadczają inni budzi w Was emocje, doprowadza do wrzenia, czy tez jesteście już ugotowani na twardo? Fleur ----------------------------- Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
xy2 Re: wrażliwość 03.02.05, 11:14 mnie sie nie da ugotować na twardo, jestem wrażliwa i wcale sie tego nie wstydze. Uwielbiam dzieci, zwierzaki, placze na filmach, krzywda ludzka budzi emocje, ale jestem bezsilna zeby zminic zly swiat. Odpowiedz Link Zgłoś
paco_lopez Re: wrażliwość 03.02.05, 11:20 Cos ci powiem w sekrecie. Mam piorunochron. Mały jest szybki, chudy, duzo gada, skacze i lubi te same piosenki co ja. Odpowiedz Link Zgłoś
fleuret Re: wrażliwość 03.02.05, 15:27 Senor Lopez teraz ja powiem Ci coś w sekrecie: dobrze do kompletu miec jeszcze piorunochronkę wtedy masz współczynnik bezpieczeństwa 2 i podwójną błogość fleur Odpowiedz Link Zgłoś
baabett Re: wrażliwość 03.02.05, 11:34 [...] Pewien święty, przechodząc kiedyś przez miasto, spotkał dziewczynkę w podartym ubranku, która prosiła o jałmużnę. Zwrócił się wtedy do Boga: - Panie, dlaczego pozwalasz na coś takiego? Proszę Cię, zrób coś. Wieczorem w dzienniku telewizyjnym zobaczył mordujących się ludzi, oczy konających dzieci i ich biedne wycieńczone ciała. I znów zwrócił się do Boga: - Panie, zobacz ile biedy. Zrób coś!. Nocą, święty człowiek usłyszał głos Pana, który mówił: - Zrobiłem już coś: stworzyłem ciebie! Odpowiedz Link Zgłoś
xy2 Re: wrażliwość 03.02.05, 11:49 nie przekonuja mnie te słowa papiezowi z duza charyzma nie udaje sie naprawic swiata, co tam swiata wystarczy popatrzec na polaków i ich zaklamanie. co moze zrobic przecietny czlowiek popatrz na katastrofy: wojny- sprawca jest człowiek, zły człowiek, który potrafi powoływać sie na wartosci, np. tsunami- nazwiesz to selekcja naturalną, bo jest pewnych ludzi za dużo? nie przekonuja mnie "słowa boze" Odpowiedz Link Zgłoś
baabett Re: wrażliwość 05.02.05, 02:18 żeby zwyciężało zło wystarczy, żeby wrażliwi dobrzy ludzie nic nie robili z lęku lub przekonania o własnej bezsilności Odpowiedz Link Zgłoś
hansii Tak toche z innej beczki 03.02.05, 14:22 Pytanie do Holoubka, w jakim live show, ze strony widza: Mistrzu - czy wczuwa sie Pan w te wszystkie role, ktore tak znakomicie Pan odtwarza? Juz dawno bym sie rozchorowal, gdybym sie w nie wczuwal - odrzekl Mistrz. A ja sie zastanawiam, czy to odpowiedz godna Mistrza. bye. Odpowiedz Link Zgłoś
fleuret Re: Tak toche z innej beczki 03.02.05, 15:44 mistrz tak przejmuje się swoimi bohaterami jak uczestnicy forum psy, problemami innych uczestników: teoretycznie fleur Odpowiedz Link Zgłoś
back.door Re: wrażliwość 03.02.05, 18:02 Echhh, jestem juz na najlepszej drodze do pozbycia się Tej wrażliwości. Czas chyba na wrażliwość pod nazwą "troska o siebie samą" :))) Odpowiedz Link Zgłoś