Dodaj do ulubionych

Wybaczcie panowie pewną generalizację....

03.06.02, 20:37
.....ale musze to dziś z siebie wykrzyczeć. Powód? Damsko-męska klasyka...

"Mężczyźni są szalenie nielogiczni. Twierdzą, że wszystkie kobiety są takie
same, lecz to im nie przeszkadza ciągle je zmieniać..."

Sidonie Gabrielle Colette
Obserwuj wątek
    • Gość: Melba Re: Wybaczcie panowie pewną generalizację.... IP: *.chello.pl 03.06.02, 20:40
      Czyli męska logika :)
    • pastwa Re: Wybaczcie panowie pewną generalizację.... 03.06.02, 20:54
      Nalezy pamiętac, że jezeli facet zmienia kobietę(a jest nas mniej więcej, po
      równo z kobietami), to i kobieta zmienia, chcąc nie chcąc mężczyznę, ale to tak
      generalnie tylko.

Generał Pastwa
      • Gość: Melba Re: Wybaczcie panowie pewną generalizację.... IP: *.chello.pl 03.06.02, 21:12
        To juz nie Laufer ?:(
        • pastwa Re: Wybaczcie panowie pewną generalizację.... 03.06.02, 21:24
          Dla Ciebie Królowo, zawsze wierny sługa Laufer (ale moge chyba tez czasami
          sobie podowodzić, co nie ?).

Zrugany Lauferek :-(
          • Gość: Melba Re: Wybaczcie panowie pewną generalizację.... IP: *.chello.pl 03.06.02, 21:45
            Laufrze najwspanialszy! Ja nie rugam, ja się zasmuciłam, że opuścisz szeregi
            Królowej :)Do boju, ku chwale szachownicy, a za zwycięstwo masz u mnie co
            najmniej kolejnego lizaka, a może i medal ?
            • roseanne token of ... 03.06.02, 21:48
              Gość portalu: Melba napisał(a):

> Laufrze najwspanialszy! Ja nie rugam, ja się zasmuciłam, że opuścisz szeregi
              > Królowej :)Do boju, ku chwale szachownicy, a za zwycięstwo masz u mnie co
              > najmniej kolejnego lizaka, a może i medal ?

Buziaka?!
              medal?!

a gdzie te czasy, kiedy to szarfa w kolorze oczu Damy wystarczala?
              • pastwa Re: token of ... 03.06.02, 22:09
                szarfa w zupełności wystarcza,natomiast medal i buziaki są gratis :-)
            • pastwa Re: Wybaczcie panowie pewną generalizację.... 03.06.02, 22:08
              Kiedyś musze wywalczyć coś więcej dla szanownej Królowej, niż to przerabiane na
              morze jezioro, do którego dosypuję soli i mieszać wciąż muszę...
              • Gość: Melba Re: Wybaczcie panowie pewną generalizację.... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 03.06.02, 22:48
                Już się rozmarzyłam...mmmm...a gdzie mój pacyfizm? :) Widział go ktoś?
                • pastwa Re: Wybaczcie panowie pewną generalizację.... 03.06.02, 23:02
                  Z pacyfizmem Królowej nie wywalczę Pacyfiku przecież !
                  • pastwa Dopiseczek 03.06.02, 23:03
                    ..pacynkę co najwyżej :-)
                    • Gość: Melba Re: Dopiseczek IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 04.06.02, 01:03
                      Pacyfik, to by było dopiero!
    • Gość: Ala Re: Wybaczcie panowie pewną generalizację.... IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 04.06.02, 01:05
      Bo oni wiecznie szukaja jednak tej innej.
      • Gość: brunon Re: Wybaczcie panowie pewną generalizację.... IP: *.proxy.aol.com 04.06.02, 05:06
        to mi sie podoba. Panowie sa nielogiczni a panie...logiczne?
        No i kto sie dopasuje do kogo? Ja Pani wybaczam, gdyz jestem bardzo
        nielogiczny...ale co maja robic te nieszczesnice, ktorym w mozgach sie nie
        miesci zmiana, czyli wolnosc?
        • Gość: A27 Re: Wybaczcie panowie pewną generalizację.... IP: *.proxy.aol.com 04.06.02, 06:02
          Wracajac do pani Colette, to i tak chyba nie spasili jej mezczyzni skoro
          zostala lesbijka. I bedac z kobieta to ona ponoc przejela role te, ktora
          przerabiala swoja partnerke.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka