proo 06.06.02, 12:55 Gdzie jesteś?! Nie mam co czytać! Ty się nie kwiecisz .... Mały Książę zmalał (pisemnie objętościowo:) .. , Pastwa się nie pastwi ... Dziewczyny znikają z Forum .... Wiagra króluje ... Jesoo! Kwietooooooooooooooooooo!Wróć! proo Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vicca Re: Kwieto??!!! 06.06.02, 13:24 A konkretnie, które dziewczyny masz na myśli? Pzdr Vicca Odpowiedz Link Zgłoś
kwieto Re: Kwieto??!!! 06.06.02, 13:26 Chwilowo mam ciut duzo problemow w tak zwanym realnym swiecie i jakos nie mam nastroju by sie udzielac na forum. A i w wiekszosci watkow nie mam tak naprawde nic sensownego do powiedzenia :(( Ale czytam forum, pewnie pojawie sie na sobotnim/niedzielnym spotkaniu forumowiczow, wiec nie jest tak zle :") Odpowiedz Link Zgłoś
randia Re: Kwieto??!!! 06.06.02, 13:30 Co do dziewczyn pojawiają się nowe, a wy Panowie tego nie zauważacie:)) Odpowiedz Link Zgłoś
proo Re: Kwieto??!!! 06.06.02, 13:49 Kwieto! ! ! :-))))))))))) Uf ...! Żyć się chce!Za daleko na real , jak dla mnie ... Daj się posmakować w wirtualu! vicco! Wiem ,że jesteś! I chwała Bogu! szczęśliwsza proo. Odpowiedz Link Zgłoś
vicca jestem, jestem 06.06.02, 13:52 bo jak bym mogła odejść? ;)) Jak Ci się będzie nudzić - naskrob słowko na priva - odpiszę, słowo, choć może nie natychmiast bo zaczął się sezon urlopowy i mam mniej czasu, znowu ;)) Pzdr ciepło Vicca Odpowiedz Link Zgłoś
roseanne za daleko na real... 06.06.02, 18:35 to skad piszesz, jesli mozna? mozna nie odpowiadac publicznie ,jeno na priva Odpowiedz Link Zgłoś
proo Re: za daleko na real... 06.06.02, 19:07 Daleko , prawda roseanne? :-)) proo Odpowiedz Link Zgłoś
ta_mar_ta Re: Kwieto??!!! 07.06.02, 21:38 Jestem. Dziewczyna jak się patrzy . Lepiej ? Ta_ Odpowiedz Link Zgłoś
proo Re: Kwieto??!!! 07.06.02, 22:08 I dobrze! I to je ono! :-) Lubię Was czytać .. i nie bądźcie takie drobiazgowe .. :-))))))) Wasza proo Odpowiedz Link Zgłoś