Gość: rerka IP: *.netia.pl 10.06.02, 11:13 Szukam strony lub kontaktu z osoba, ktora posiada spis wszystkich kodow sumarycznych i przyporzadkowanych do niego zawodow- dot. testu na predyspozycje osobowosciowe Johna Hollanda Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Pablo Re: Test Johna Hollanda -predyspozycje osobowosciowe IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 10.06.02, 22:39 Robiłem kiedyś test Hollanda. Są jakieś kody sumaryczne? Możesz napisać coś więcej? Z tego co pamiętam, to wyniki w poszczególnych skalach przedstawiało się na wykresie i można było dostrzec preferencje np. badawcze, społeczne itp. Pozdrowienia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: Test Johna Hollanda -predyspozycje osobowosciowe IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 13.06.02, 17:49 Posiadam takowy. Odpowiedz Link Zgłoś
renata30 Re: Test Johna Hollanda -predyspozycje osobowosciowe 13.06.02, 18:35 Magdusiu, słonko, czy nie byłoby dla Ciebie nadmiernym utrudnieniem wysłanie mi go, albo podanie skąd można sobie takowość znaleźć? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: Test Johna Hollanda -predyspozycje osobowosciowe IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 16.06.02, 10:53 renata30 napisał(a): > Magdusiu, słonko, czy nie byłoby dla Ciebie nadmiernym utrudnieniem wysłanie mi > > go, albo podanie skąd można sobie takowość znaleźć? Renato pisałam do ciebie na maila ale nie było odzewu, czy dostałaś wiadomość? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: Test Johna Hollanda -predyspozycje osobowosciowe IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 18.06.02, 18:22 Renato napisałam do ciebie maila ale nie było odzewu? Odpowiedz Link Zgłoś
renata30 Re: Test Johna Hollanda -predyspozycje osobowosciowe 19.06.02, 15:44 o cholercia, nic nie dostałam, niestety :((( ale dziekuje za dobre chęci, jeżeli podasz mi maila (załóż sobie konto w gazecie), to podam Ci mojego maila, ale niestety nie mogę go podać na forum jeszcze raz dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: Test Johna Hollanda -predyspozycje osobowosciowe IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 19.06.02, 22:31 Hej Renato, napisałam do ciebie maila ale nie było odzewu??? Może nie doszedł? Odpowiedz Link Zgłoś
lena11 Re: Test Johna Hollanda -predyspozycje osobowosciowe 19.06.02, 22:49 Właśnie założyłam sobie konto. Możesz na nie pisać. Pozdrawiam Magda Odpowiedz Link Zgłoś
jana.na Re: Test Johna Hollanda -predyspozycje osobowosciowe 14.06.02, 08:33 Ja tez dolaczam sie z prosba o informacje, tu lub na skrzynke, gdzie mozna go odszukac ???? Pozdrawiam. J-J Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Renka Re: Test Johna Hollanda -predyspozycje osobowosciowe IP: 5.3R* / *.home.cgocable.net 15.06.02, 07:17 Ten test wykazal, ze po wieloletniej karierze jako inzynier chemik, tak naprawde jestem najprawdziwszym artysta i w tym kierunku musze zmierzac :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: Test Johna Hollanda -predyspozycje osobowosciowe IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 15.06.02, 14:52 Odszukać to go tylko można na zajęciach z psychologii, lub w urzędzie pracy. Napisz czy interesują cię tylko kody zawodów, czy masz już jakieś części, a może chcesz sobie go po prostu zrobić? Odpowiedz Link Zgłoś
aniutek Re: Test Johna Hollanda -predyspozycje osobowoscio 15.06.02, 18:06 ciekawe bardzo :) chcialabym sobie zrobic taki test, kto wie co w czlowieku drzemie ? robiono mi takie testy w agencji posrednictwa pracy /czy tak to sie nazywa- zapomnialam / uslyszalam tylko krotkie streszczenie wynikow a chcialabym hmmmm doglebnie sie z n imi zapoznac. Ku memu zdziwieniu - polecano mi kariere nauczyciela /sic!!/ lub osoby zarzadzajacej zespolem :) No to jak mozna gdzies te testy znalesc?? pozdrowki, aniutek Odpowiedz Link Zgłoś
rudziaa Re: Test Johna Hollanda -predyspozycje osobowosciowe 15.06.02, 21:02 Czesc, potrzebuje czegos takiego na zliczenie cwiczen. Jesli masz cos takiego w wersji elektornicznej i nie sprawi Ci problemu przeslanie mi tego na priv, to ja rowniez bardzo prosze. Dzieki. R. Odpowiedz Link Zgłoś
aniutek Re: Test Johna Hollanda -predyspozycje osobowoscio 15.06.02, 18:09 www.collegeview.com/career/career_planning/self_asses/assesstest.html -szukam dalej :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: Test Johna Hollanda -predyspozycje osobowoscio IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 15.06.02, 22:10 Niestety nie mam wersji elektronicznej tego testu. Aniutek napisz mi jaki testy robili ci w tym biurze? Czy to był test Hollanda? Bez sensu będzie ci go wysyłać, gdyż tam nie ma wyników opisowych tzn. wynikiem jest nazwa zawodu i nic poza tym. A rozszerzyć ci dopiero to pojęcie może osoba kompetentna, a najlepiej po zrobieniu wielu testów, bo jak wiecie ,żaden test nie jest doskonały, jest tylko wstępem do poznania i badania osoby. Odpowiedz Link Zgłoś
aniutek Re: Test Johna Hollanda -predyspozycje osobowoscio 16.06.02, 04:59 Magda, dzieki za odpowiedz :) nie mam pojecia jaki byl to test, laik ze mnie w tej dziedzinie. poszperam na interku moze cos mi wpadnie w oko, pozdawiam Odpowiedz Link Zgłoś