Dodaj do ulubionych

Test Johna Hollanda -predyspozycje osobowosciowe

IP: *.netia.pl 10.06.02, 11:13
Szukam strony lub kontaktu z osoba, ktora posiada spis wszystkich kodow
sumarycznych i przyporzadkowanych do niego zawodow- dot. testu na predyspozycje
osobowosciowe Johna Hollanda
Obserwuj wątek
    • Gość: Pablo Re: Test Johna Hollanda -predyspozycje osobowosciowe IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 10.06.02, 22:39
      Robiłem kiedyś test Hollanda. Są jakieś kody sumaryczne? Możesz napisać coś
      więcej? Z tego co pamiętam, to wyniki w poszczególnych skalach przedstawiało
      się na wykresie i można było dostrzec preferencje np. badawcze, społeczne itp.
      Pozdrowienia.
    • Gość: Magda Re: Test Johna Hollanda -predyspozycje osobowosciowe IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 13.06.02, 17:49
      Posiadam takowy.
      • renata30 Re: Test Johna Hollanda -predyspozycje osobowosciowe 13.06.02, 18:35
        Magdusiu, słonko, czy nie byłoby dla Ciebie nadmiernym utrudnieniem wysłanie mi
        go, albo podanie skąd można sobie takowość znaleźć?
        • Gość: Magda Re: Test Johna Hollanda -predyspozycje osobowosciowe IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 16.06.02, 10:53
          renata30 napisał(a):

> Magdusiu, słonko, czy nie byłoby dla Ciebie nadmiernym utrudnieniem wysłanie mi
          >
          > go, albo podanie skąd można sobie takowość znaleźć?
          Renato pisałam do ciebie na maila ale nie było odzewu, czy dostałaś wiadomość?

• Gość: Magda Re: Test Johna Hollanda -predyspozycje osobowosciowe IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 18.06.02, 18:22
            Renato napisałam do ciebie maila ale nie było odzewu?
          • renata30 Re: Test Johna Hollanda -predyspozycje osobowosciowe 19.06.02, 15:44
            o cholercia, nic nie dostałam, niestety :(((
            ale dziekuje za dobre chęci, jeżeli podasz mi maila (załóż sobie konto w
            gazecie), to podam Ci mojego maila, ale niestety nie mogę go podać na forum
            jeszcze raz dziękuję
            • Gość: Magda Re: Test Johna Hollanda -predyspozycje osobowosciowe IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 19.06.02, 22:31
              Hej Renato, napisałam do ciebie maila ale nie było odzewu??? Może nie doszedł?
            • lena11 Re: Test Johna Hollanda -predyspozycje osobowosciowe 19.06.02, 22:49
              Właśnie założyłam sobie konto. Możesz na nie pisać. Pozdrawiam Magda
      • jana.na Re: Test Johna Hollanda -predyspozycje osobowosciowe 14.06.02, 08:33
        Ja tez dolaczam sie z prosba o informacje, tu lub na skrzynke, gdzie
        mozna go odszukac ????
        Pozdrawiam. J-J
        • Gość: Renka Re: Test Johna Hollanda -predyspozycje osobowosciowe IP: 5.3R* / *.home.cgocable.net 15.06.02, 07:17
          Ten test wykazal, ze po wieloletniej karierze jako inzynier chemik, tak
          naprawde jestem najprawdziwszym artysta i w tym kierunku musze zmierzac :)
        • Gość: Magda Re: Test Johna Hollanda -predyspozycje osobowosciowe IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 15.06.02, 14:52
          Odszukać to go tylko można na zajęciach z psychologii, lub w urzędzie pracy.
          Napisz czy interesują cię tylko kody zawodów, czy masz już jakieś części, a
          może chcesz sobie go po prostu zrobić?
          • aniutek Re: Test Johna Hollanda -predyspozycje osobowoscio 15.06.02, 18:06
            ciekawe bardzo :)
            chcialabym sobie zrobic taki test, kto wie co w czlowieku drzemie ? robiono mi takie testy w
            agencji posrednictwa pracy /czy tak to sie nazywa- zapomnialam / uslyszalam tylko krotkie
            streszczenie wynikow a chcialabym hmmmm doglebnie sie z n imi zapoznac. Ku memu
            zdziwieniu - polecano mi kariere nauczyciela /sic!!/ lub osoby zarzadzajacej zespolem :)
            No to jak mozna gdzies te testy znalesc??
            pozdrowki,
            aniutek
      • rudziaa Re: Test Johna Hollanda -predyspozycje osobowosciowe 15.06.02, 21:02
        Czesc, potrzebuje czegos takiego na zliczenie cwiczen. Jesli masz cos takiego w
        wersji elektornicznej i nie sprawi Ci problemu przeslanie mi tego na priv, to
        ja rowniez bardzo prosze. Dzieki. R.
    • aniutek Re: Test Johna Hollanda -predyspozycje osobowoscio 15.06.02, 18:09
      www.collegeview.com/career/career_planning/self_asses/assesstest.html
      -szukam dalej :)
      • Gość: Magda Re: Test Johna Hollanda -predyspozycje osobowoscio IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 15.06.02, 22:10
        Niestety nie mam wersji elektronicznej tego testu. Aniutek napisz mi jaki testy
        robili ci w tym biurze? Czy to był test Hollanda? Bez sensu będzie ci go
        wysyłać, gdyż tam nie ma wyników opisowych tzn. wynikiem jest nazwa zawodu i
        nic poza tym. A rozszerzyć ci dopiero to pojęcie może osoba kompetentna, a
        najlepiej po zrobieniu wielu testów, bo jak wiecie ,żaden test nie jest
        doskonały, jest tylko wstępem do poznania i badania osoby.
        • aniutek Re: Test Johna Hollanda -predyspozycje osobowoscio 16.06.02, 04:59
          Magda,
          dzieki za odpowiedz :)
          nie mam pojecia jaki byl to test, laik ze mnie w tej dziedzinie.
          poszperam na interku moze cos mi wpadnie w oko,
          pozdawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka