alicja-ciekawska 07.03.05, 16:27 zaprzecza opinii -zlych tesciowych. a wasze? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alicja-ciekawska Re: Moja tesciowa 07.03.05, 16:34 alicja-ciekawska napisała: > zaprzecza opinii -zlych tesciowych. > a wasze? naturalnie moja tesciowa jest zaprzeczeniem opinii o zlej tesciowej. Odpowiedz Link Zgłoś
richard_the_taxidriver Re: Moja tesciowa 07.03.05, 16:50 alicja-ciekawska napisała: > zaprzecza opinii -zlych tesciowych. > a wasze? a moja jeszcze żyje Odpowiedz Link Zgłoś
alicja-ciekawska Re: Moja tesciowa 07.03.05, 18:10 richard_the_taxidriver napisał: > alicja-ciekawska napisała: > > > zaprzecza opinii -zlych tesciowych. > > a wasze? > > a moja jeszcze żyje -a to dobrze, czy zle? Odpowiedz Link Zgłoś
lunar1978 Re: Moja tesciowa 07.03.05, 18:22 Ala, Ty to masz szczęście. Nawet na teściową nie możesz ponarzekać :-))) Ja nie mam teściowej, ani tej dobrej, ani takiej z ręczną maszyną do zamitania tzw miotłą w ręku. Odpowiedz Link Zgłoś
alicja-ciekawska Re: Moja tesciowa 07.03.05, 18:38 lunar1978 napisał: > Ala, Ty to masz szczęście. Nawet na teściową nie możesz > ponarzekać :-))) > > Ja nie mam teściowej, ani tej dobrej, ani takiej z ręczną maszyną > do zamitania tzw miotłą w ręku. no, akurat Tesciowa mi sie udala. Powody do nazekania mam,jak kazdy .... -a Ty jeszcze znajdziesz swoja tesciowa , oby dobra.;DDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
procesor Re: Moja tesciowa 07.03.05, 21:34 Moja teściowa jest OK. :) I zyje, co daj Boże oby jak najdłużej i zdrowiu. Zakładam że powiedzenie że każdy ma taką teściową na jaka zasłużył jest prawdziwe. ;P Odpowiedz Link Zgłoś
back.door Re: Moja tesciowa 08.03.05, 13:54 Alicjo, widac jestes dobrą synową, ktora zasluzyla na zaprzeczającą opinii - teściową:) pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
qw5 Re: Moja tesciowa 08.03.05, 14:16 Jakby to dyplomatycznie powiedzieć. Jest z zupełnie innej bajki, ale... robi dobre wino :) Odpowiedz Link Zgłoś