imagiro 01.04.05, 17:21 u bram lasu zapach poziomek i zlotych grzybow by potem wilgoc rosy siegajaca kolan i omszale drzewa i krzewy raniace twarz i pulchne mchy wysnilem sobie ... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
imagiro Re: i jeszcze tylko 01.04.05, 17:26 cicho, wiem ... --- Frankly, there is no hope for anything, anymore. The whole world is an illusion and mystification ... it doesn't mean I am depressed. Oh, no, I am happy year 2012 is coming ... Odpowiedz Link Zgłoś
alicja-ciekawska Re: i jeszcze tylko 01.04.05, 17:28 hi hi hi ,,,Prima aprilis ,,,hi hi hi hi Odpowiedz Link Zgłoś
imagiro Re: i jeszcze tylko 01.04.05, 17:30 i jeszcze tylko u bram lasu ... zapamietaj te slowa ... Odpowiedz Link Zgłoś
alicja-ciekawska Re: i jeszcze tylko 01.04.05, 17:32 imagiro napisał: > i jeszcze tylko u bram lasu ... zapamietaj te slowa ... sorrki,,,ze sobie zarcik zrobilam... ladnie napisales,,,nie bede wiecej przeszkadzac. Odpowiedz Link Zgłoś
imagiro Re: ja tak nie umiem 01.04.05, 17:31 umiesz ... nawet nie wiesz o tym ... Odpowiedz Link Zgłoś
czarny.baca Re: ja tak nie umiem 01.04.05, 17:34 nie chce mi sie, wole przeczytać. ja jestem bardziej bezpośredni i chyba w tym kierunku pójde dalej:) Odpowiedz Link Zgłoś
imagiro Re: ja tak nie umiem 01.04.05, 17:46 nigdzie nie dojdziesz ... ruch jest iluzja ... jestes juz tu, gdzie masz byc ... Odpowiedz Link Zgłoś
czarny.baca Re: ja tak nie umiem 01.04.05, 18:22 wiem, przez to duzo trace, nie umiem podporządkowac sie populizmowi, kurestwu, hipokryzji.. i chyba przez to nie wiem jak zyc Odpowiedz Link Zgłoś