Dodaj do ulubionych

Jak sie odkochac?

20.06.02, 12:56
Obserwuj wątek
    • Gość: Graża Re: Jak sie odkochac? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.06.02, 21:24
      Też chciałabym się dowiedzieć, jak to zrobić!?
      Pozdrawiam
      • papak Re: Jak sie odkochac? 20.06.02, 21:54
        proponuję znienawidzieć .Spos€b mało elegancki i szlachetny acz skuteczny i
        sprawdzony.Szczególnie gdy ta druga osoba daje powody i chyba tylko
        wtedy.Sprawdziłem wyleczyłem się a wcześniej przez ładnych kilka miesięcy
        męczyłem się potwornie .Tylko czy mogę to innym polecić?.Pozdrawiam
        • arek_cz Re: Jak sie odkochac? 21.06.02, 20:54
          To uwazasz ze mozna tak latwo znienawidziec kogos kogo
          sie kocha?
          Moze mozna ale tylko wielkiej krezywdy i bolu.
          Milosc nie jest jak krew z nosa ze tamujesz i po
          klopocie (moze glupie porownanie - sorki).
          Trzeba by chyba przestac miec serce aby od jednego
          momentu przestac ochac.
          • papak Re: Jak sie odkochac? 22.06.02, 16:06
            od miłości do nienawiści jest tylko jeden krok. kiedyś myślałem że to jest
            tylko głupi slogan myliłem się wystarczył tylko ułamek sekundy .Piszesz że
            tylko człowiek bez serca tak może zrobić a co gdy ta druga strona nie ma
            rozumu.Gdy z niewiadomych powodów zatruwa Ci życie podobno tylko by łatwiej jej
            było zapomnieć Gdy niszczy nawet psychikę dziecka żeby przestało mnie
            wspominać .Mnie atakować mogła jak chciała ale nie dziecko.Zrobiła coś co
            przelało tą przysłowiową kroplę .ale i tak czasami wspominam te najlepsze
            chwile .
            ps mój post był bardziej pytaniem czy wołaniem niż odpowiedzią i poradą
    • wieczne_pytanie Re: Jak sie odkochac? 21.06.02, 21:27

A jak się zakochałaś?

• iwa.ja Re: Jak sie odkochac? 21.06.02, 21:29
        Ludzie, weźcie i połączcie te dwa wątki, bo rozdwojenia dostaję! Woman dwa razy
        wysłała, prawdopodobnie przez pomyłkę. Popatrzcie trochę niżej. Tam juz jest
        sporo postów.
    • Gość: atena Re: Jak sie odkochac? IP: *.dyn.optonline.net 23.06.02, 17:28
      czaaasss robi swoje...albo zakochac w kims nowym
      • Gość: simonka Re: Jak sie odkochac? IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 24.06.02, 09:21
        Najpierw poszukać nowej fascnacji. Jak się nie uda to trzeba usiąść, wziąć
        kartkę i długopis i wypisać jesgo wady. Przykleić kartkę nad łóżkiem i czytać,
        czytać, czytać... W końcu stwierdzisz, że nie było warto w ogóle sie
        zakochiwać. Życzę powodzenia. Sposób wypróbowałam i dlatego polecam.
    • Gość: trawka Re: Jak sie odkochac? IP: *.acn.waw.pl 24.06.02, 09:42
      Wydaje mi sie ze czasami lekarstwem na milosc moze byc niestety kolejna
      milosc. Chwilami to pomaga, fakt ze nie zawsze. Ja osobiscie probowalam sobie
      wytlumaczyc pewne rzeczy na niekorzysc mojej milosci. Chyba jestem
      przekonujaca, bo mi sie udalo. Facet nie byl tego wart, ale moze Twoj jest.
      Warto sie zastanowic. Z czasem niektore sprawy przybieraja znosny "wyglad" i
      sami nabieramy do tego dystansu. Dochodzimy do "madrych" wnioskow pozbawionych
      emocji. No wlasnie CZAS proponuje dac sobie duzo czasu...
      Pozdrawiam serdecznie
      trawka
      • Gość: trawka Re: Jak sie odkochac? IP: *.gorlice.sdi.tpnet.pl 02.07.02, 11:23
        Wydaje mi sie , ze masz racje .Ja mialam podobny przypadek .Jednak i tak dalej
        kocham te osobe i nie moge o niej zapomniec . Pomimo , ze wiecej bylo chwil
        cierpienia , niz wspanialych , ale jak sie mowi "milosc nie wybiera".
        • Gość: pon pon Re: Jak sie odkochac? IP: 195.94.206.* 02.07.02, 11:42
          No właśnie. Czy pchać się w nowy związek, gdy jeszcze kocha się tą/tego
          poprzedniego. Czy to jest fair? Czy miłość przechodzi? Ci co przeszli przez coś
          takiego doradzają by szybko rzucić się w nowy związek,...ale założyć od razu,
          że będzie on krótki i raczej nieudany. Dopiero następny ma być tym właściwym.
          Co kobiety myślą o związku z facetem, który się przed chwilą rozstał z inną (a
          faceci)?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka