Gość: Graża Re: Jak sie odkochac? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.06.02, 21:24 Też chciałabym się dowiedzieć, jak to zrobić!? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
papak Re: Jak sie odkochac? 20.06.02, 21:54 proponuję znienawidzieć .Spos€b mało elegancki i szlachetny acz skuteczny i sprawdzony.Szczególnie gdy ta druga osoba daje powody i chyba tylko wtedy.Sprawdziłem wyleczyłem się a wcześniej przez ładnych kilka miesięcy męczyłem się potwornie .Tylko czy mogę to innym polecić?.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
arek_cz Re: Jak sie odkochac? 21.06.02, 20:54 To uwazasz ze mozna tak latwo znienawidziec kogos kogo sie kocha? Moze mozna ale tylko wielkiej krezywdy i bolu. Milosc nie jest jak krew z nosa ze tamujesz i po klopocie (moze glupie porownanie - sorki). Trzeba by chyba przestac miec serce aby od jednego momentu przestac ochac. Odpowiedz Link Zgłoś
papak Re: Jak sie odkochac? 22.06.02, 16:06 od miłości do nienawiści jest tylko jeden krok. kiedyś myślałem że to jest tylko głupi slogan myliłem się wystarczył tylko ułamek sekundy .Piszesz że tylko człowiek bez serca tak może zrobić a co gdy ta druga strona nie ma rozumu.Gdy z niewiadomych powodów zatruwa Ci życie podobno tylko by łatwiej jej było zapomnieć Gdy niszczy nawet psychikę dziecka żeby przestało mnie wspominać .Mnie atakować mogła jak chciała ale nie dziecko.Zrobiła coś co przelało tą przysłowiową kroplę .ale i tak czasami wspominam te najlepsze chwile . ps mój post był bardziej pytaniem czy wołaniem niż odpowiedzią i poradą Odpowiedz Link Zgłoś
iwa.ja Re: Jak sie odkochac? 21.06.02, 21:29 Ludzie, weźcie i połączcie te dwa wątki, bo rozdwojenia dostaję! Woman dwa razy wysłała, prawdopodobnie przez pomyłkę. Popatrzcie trochę niżej. Tam juz jest sporo postów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: atena Re: Jak sie odkochac? IP: *.dyn.optonline.net 23.06.02, 17:28 czaaasss robi swoje...albo zakochac w kims nowym Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: simonka Re: Jak sie odkochac? IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 24.06.02, 09:21 Najpierw poszukać nowej fascnacji. Jak się nie uda to trzeba usiąść, wziąć kartkę i długopis i wypisać jesgo wady. Przykleić kartkę nad łóżkiem i czytać, czytać, czytać... W końcu stwierdzisz, że nie było warto w ogóle sie zakochiwać. Życzę powodzenia. Sposób wypróbowałam i dlatego polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trawka Re: Jak sie odkochac? IP: *.acn.waw.pl 24.06.02, 09:42 Wydaje mi sie ze czasami lekarstwem na milosc moze byc niestety kolejna milosc. Chwilami to pomaga, fakt ze nie zawsze. Ja osobiscie probowalam sobie wytlumaczyc pewne rzeczy na niekorzysc mojej milosci. Chyba jestem przekonujaca, bo mi sie udalo. Facet nie byl tego wart, ale moze Twoj jest. Warto sie zastanowic. Z czasem niektore sprawy przybieraja znosny "wyglad" i sami nabieramy do tego dystansu. Dochodzimy do "madrych" wnioskow pozbawionych emocji. No wlasnie CZAS proponuje dac sobie duzo czasu... Pozdrawiam serdecznie trawka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trawka Re: Jak sie odkochac? IP: *.gorlice.sdi.tpnet.pl 02.07.02, 11:23 Wydaje mi sie , ze masz racje .Ja mialam podobny przypadek .Jednak i tak dalej kocham te osobe i nie moge o niej zapomniec . Pomimo , ze wiecej bylo chwil cierpienia , niz wspanialych , ale jak sie mowi "milosc nie wybiera". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pon pon Re: Jak sie odkochac? IP: 195.94.206.* 02.07.02, 11:42 No właśnie. Czy pchać się w nowy związek, gdy jeszcze kocha się tą/tego poprzedniego. Czy to jest fair? Czy miłość przechodzi? Ci co przeszli przez coś takiego doradzają by szybko rzucić się w nowy związek,...ale założyć od razu, że będzie on krótki i raczej nieudany. Dopiero następny ma być tym właściwym. Co kobiety myślą o związku z facetem, który się przed chwilą rozstał z inną (a faceci)? Odpowiedz Link Zgłoś