golden_lady 06.04.05, 19:51 OK Ustaliliśmy Imagine, że jesteś niewysokim brunetem lub szatynem Co Ty na to ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hsirk Re: Imaginek 06.04.05, 19:56 wyobrazcie sobie otluszczonego karypla siedzacego na brzegu lozka posrod zmietej poscieli... lysinka, przetluszczene resztki wlosow podwijaja sie na koncach. kepki wlosow wystaja spod pach. klata owlosiona jak u austina powersa. ubrany jest tylko w przyszarzale gacie z elastilu i ciemne skarpetki we wzorki... wodz jak zywy Odpowiedz Link Zgłoś
golden_lady Re: Imaginek 06.04.05, 20:04 wystarczy jedno magiczne słowo Krish jak je napiszesz - zapomnimy o całej sprawie Odpowiedz Link Zgłoś
hsirk Re: Imaginek 06.04.05, 20:06 najpierw sie przedstaw, nie nadazam za waszymi nickami nie sadze zebym mial za co cie przepraszac, ale moze... na pewno nie bede przepraszal jak nie wiem kogo i za co Odpowiedz Link Zgłoś
golden_lady Re: Imaginek 06.04.05, 20:15 "Na pewnego endeka, co na mnie szczeka Próżnoś repliki się spodziewał Nie dam ci przytyczka ani klapsa. Nie powiem nawet pies cię j e b a ł Bo to mezalians byłby dla psa" Odpowiedz Link Zgłoś
hansii wiecie 06.04.05, 20:21 wyskakiwanie z ta Sodomia i Gomoria pomiendzy ludziska kulturne to naprawde przesada jezd. Odpowiedz Link Zgłoś
golden_lady Re: wiecie 06.04.05, 20:23 też tak uważam, dlatego nie mogłam zapomnieć.... Odpowiedz Link Zgłoś
hsirk Re: wiecie 06.04.05, 20:26 hansi, to cytat ze mnie ale okolicznosci byly inne nie jestesmy z ta pania z jednej bajki Odpowiedz Link Zgłoś
hsirk Re: Imaginek 06.04.05, 20:23 aaa... asikcostam... wstydzisz sie starego nicka? mialas zniknac na dobre zreszta... ale niewazne nie chcialem cie obrazic tak na dobre, ale sama sie dopraszalas jezeli cos ci to robi to przepraszam, nie sprawia mi przyjemnosci obrazanie natomiast na pewno nie jest nam po drodze bede cie omijal z daleka Odpowiedz Link Zgłoś
czesny mister - nauczcie Wy sie hoociaz 06.04.05, 20:12 pisac poprawnie. jak bylem z delegacja Podhalan, w NY (awaryjne ladowanie w drodze do Chickagou) to one mie uswiadomili, ze nie "WODZ" ino "WUC" pisac nalezy. i tak trzymcie. Odpowiedz Link Zgłoś
hsirk Re: mister - nauczcie Wy sie hoociaz 06.04.05, 20:13 i tak dobrze ze nie WC Odpowiedz Link Zgłoś
imagiro Re: Imaginek 06.04.05, 20:03 a iii ty ... spojrzalem jeszcze raz do lustra i wyszlo mi zem blondynem i to wysokim ... o kims innym tu piszesz ... Odpowiedz Link Zgłoś
golden_lady Re: Imaginek 06.04.05, 20:05 imagiro napisał: > a iii ty ... spojrzalem jeszcze raz do lustra i wyszlo mi zem blondynem i to > wysokim ... o kims innym tu piszesz ... Imaginek - Kitusiu Bajtusiu nie jesteś blondynem :) Odpowiedz Link Zgłoś
cielee Re: Imaginek 11.04.05, 23:28 golden_lady napisała: > OK > Ustaliliśmy Imagine, że jesteś niewysokim brunetem lub szatynem > > Co Ty na to ? Odpowiedz Link Zgłoś