zaba2000 18.04.05, 15:08 Hej, Muszę poprowadzić zajęcia warsztatowe nt "Asertywność. Ćwiczenia w modyfikacji zachowań". Macie jakieś pomysły na ćwiczenia na takie zajęcia?? Albo może znacie jakieś książki, gdzie mogę takie znaleźć?? Z góry dzięki M. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fruwam Re: asertywność - ćwiczenia 18.04.05, 17:12 pewna znana francuska modelka ma taka metode (szczegolnie pomocna przy rozmowie z "waznymi" ludzmi: wyobraza sobie, ze dana osoba siedzi na toalecie i oddaje sie banalnej czynnosci nieobcej nikomu... Odpowiedz Link Zgłoś
svenja1 Re: asertywność - ćwiczenia 18.04.05, 19:36 svenja1@gazeta.pl mam tego trochę, bo sama prowadziłam w pracy :) więc mogę przesłać jakby co :) co prawda to nie olbrzymia ilość ale zawsze "coś" :) Odpowiedz Link Zgłoś
zaba2000 Re: asertywność - ćwiczenia 18.04.05, 21:30 :-)))) Bardzo bym prosiła, jeśli to nie problem. Na maila gazetowego. Buziaki Dzięki wielkie Odpowiedz Link Zgłoś
lizavieta1 Re: asertywność - ćwiczenia 18.04.05, 21:40 ja tez bym prosila jesli mozna. na uzytek prywatny, wyłącznie.... Odpowiedz Link Zgłoś