Dodaj do ulubionych

GDZIE JEST ADMIN TEGO FORUM?! n/t

19.06.05, 11:39
Obserwuj wątek
    • forum.abuse Re: GDZIE JEST ADMIN TEGO FORUM?! n/t 19.06.05, 11:47
      Jeżeli chodzi Ci o moderatora, to nie może być cały czas na forum. Na szczęście
      niekiedy odchodzi od komputera...
      Kiedy forum zarasta trollami użyj ikony kosza albo napisz do
      forum.abuse@gazeta.pl i podaj linki do wypowiedzi. Administracja też tu sprząta ;]
      j/a
      • oleena Re: GDZIE JEST ADMIN TEGO FORUM?! n/t 19.06.05, 11:49
        dzięki
        klikanie na czerwony kosz jest mało skuteczne
      • psychopata.z.borderline Re: GDZIE JEST ADMIN TEGO FORUM?! n/t 19.06.05, 11:50
        ja śmieci wyrzucam tylko w sobote, jak zaczynają śmierdzieć. kiedyś robiła to
        sympatyczna pani
      • oleena dzięki n/t 19.06.05, 11:50
    • oleena Re: GDZIE JEST ADMIN TEGO FORUM?! n/t 19.06.05, 11:49
      no pięknie
      post psychopaty na temat admina już skasowany- szybkość reakcji godna podziwu

a co z pozostałymi wpisami psychopaty, marzennnki, znawcy, xy2 itd?
      • procesor Re: GDZIE JEST ADMIN TEGO FORUM?! n/t 19.06.05, 22:50
        oleena napisała:
        > a co z pozostałymi wpisami psychopaty, marzennnki, znawcy, xy2 itd?

ignorowac, ignorowac..

jak sie wśród śmieci nie da już lawirować - użyc ignora choc na jakiś czas - i
        jaka ulga.. :)
    • rybolog Re: GDZIE JEST ADMIN TEGO FORUM?! n/t 19.06.05, 23:34
      Chyba sie zglosze na moderatora. A co, niech admini tez sie troche posmieja.
      • m.malone Re: GDZIE JEST ADMIN TEGO FORUM?! 20.06.05, 00:10
        A moze i mnie byś zatrudnił. Też się postaram, żeby było śmiesznie:)))
        • jmx Re: GDZIE JEST ADMIN TEGO FORUM?! 20.06.05, 01:09

A co tu się znowu, k... stało???
          Czy tu zawsze już będzie śmietnik?
          • m.malone Re: GDZIE JEST ADMIN TEGO FORUM?! 20.06.05, 01:18
            Ojej, Dżemsiu:) A co Ty tak k... gniewnie???
            • jmx Re: GDZIE JEST ADMIN TEGO FORUM?! 20.06.05, 01:36

A co, nie wolno? ;D

Wściekam się bo kiedyś to było forum z prawdziwego zdarzenia a teraz nie-
              wiadomo-co ;/.
              • m.malone Re: GDZIE JEST ADMIN TEGO FORUM?! 20.06.05, 01:41

Teraz Cię rozumiem. Myslałem, że chodzi tylko o ten watek. Masz rację, tyle że wsciekanie ani cały wór adminów nie pomoże:) niestety
                • jmx "poskarżyłam się" 20.06.05, 02:11
                  na fof-ie
                  forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=299&w=25420637

Trochę głupio ale co zrobić...
                  • zalozylam_nowe Re: "poskarżyłam się" 20.06.05, 10:09
                    och, och, och...jacy Wy jestescie psychologiczni i wrazliwi...och, och, och...

• m.malone Re: "poskarżyłam się" 20.06.05, 12:53
                      zalozylam_nowe napisała:

> och, och, och...jacy Wy jestescie psychologiczni i wrazliwi...och, och, och...
                      >

och, och. Wieczorową porą bywam ogromnie wrażliwy. A co?:))))))
                      • zalozylam_nowe Re: "poskarżyłam się" 20.06.05, 22:22
                        m.malone napisał:

> zalozylam_nowe napisała:
                        >
                        > > och, och, och...jacy Wy jestescie psychologiczni i wrazliwi...och, och, o
                        > ch...
                        > >
                        >
                        > och, och. Wieczorową porą bywam ogromnie wrażliwy. A co?:))))))

Ty tez malone spiewasz w chorze wrazliwych wystawiaczy za drzwi...? E tam :(
                        • m.malone Wiesz dobrze, że nie 21.06.05, 09:18
                          Tyle, ze jeśli np. "cielee" w ciągu 3 minut powtarza ostatnie posty z 80 wątków i po odświeżeniu wyskakują na początek, to też byś się wnerwiła:)))
                          • m.malone PS 21.06.05, 09:20
                            A poza tym naprawdę bywam wrażliwy:(
                          • zalozylam_nowe Re: Wiesz dobrze, że nie 21.06.05, 17:18
                            m.malone napisał:

> Tyle, ze jeśli np. "cielee" w ciągu 3 minut powtarza ostatnie posty z 80
                            wątków
                            > i po odświeżeniu wyskakują na początek, to też byś się wnerwiła:)))
                            >

widocznie cielee ma taka wewnetrzna potrzebe...musisz jej/jemu ja frustrowac? ;)

co Wy tak serio traktujecie to forum? :))
                            • oleena Re: Wiesz dobrze, że nie 21.06.05, 17:25
                              zalozylam_nowe napisała:

>
                              > widocznie cielee ma taka wewnetrzna potrzebe...musisz jej/jemu ja
                              frustrowac? ;
                              > )
                              >
                              > co Wy tak serio traktujecie to forum? :))

forum jakiekolwiek to ostatnia rzecz, jaką traktuję poważnie
                              ale to, co zobaczyłam tu w niedzielne przedpołudnie wyczerpało moje zasoby
                              cierpliwości
                              zakładając ten wątek chciałam tylko uprzątnięcia kilkudziesięciu wpisów
                              psychopatki wystepującej pod różnymi nickami

a jeśli przy okazji można pogadać o tym, co na forum dzieje się od dłuższego
                              czasu, tym lepiej
                              • zalozylam_nowe Re: Wiesz dobrze, że nie 21.06.05, 17:55
                                > zakładając ten wątek chciałam tylko uprzątnięcia kilkudziesięciu wpisów
                                > psychopatki wystepującej pod różnymi nickami

niespecjalnie rozumiem...znaczy ile razy mozna sie wedlug Ciebie wpisac,
                                powiedzmy w ciagu godziny?

a zreszta, nie odpowiadaj, co mnie to :)
                    • jmx Re: "poskarżyłam się" 20.06.05, 17:22

Tjaaa.... Wrażliwośc tutejszych pisarzy (w tym i moja) to betka
                      w porównaniu z wrażliwością administracji tego portalu.
                      Z wrażliwością na krytykę oczywiście ;).

(ciekawe czy ten post też zniknie?)
                      • zalozylam_nowe doprawdy nie ma sensu robic z siebie meczennicy 20.06.05, 22:21
                        zglosilas na FoF cos, czego miejsce jest na forum.abuse - o czym wielokrotnie
                        przypominano, wiec raczej wiesz jako staly bywalec...

wycina sie nie tylko rzeczy szokujaco wulgarne, jak tworczosc pewnego
                        lamentujacego ponizej wcielenia obludy, ale i nie na temat...

przeciez wiesz, wiec o co chodzi?
                        • moc_ca Re: doprawdy nie ma sensu robic z siebie meczenni 20.06.05, 23:04
                          zalozylam_nowe napisała:

> wycina sie nie tylko rzeczy szokujaco wulgarne, jak tworczosc pewnego
                          > lamentujacego ponizej wcielenia obludy, ale i nie na temat...
                          >
                          > przeciez wiesz, wiec o co chodzi?

Gdzie jesteś angiebe? Czy czytasz te słowa mające mnie sprowokować i rozjątrzyć
                          spokojne forum?
                          ad rem
                          Wycinało i wycina się przede wszystkim twórczość pewnego ekshibicjonistycznego
                          wcielenia niewdzięczności wobec najbliższej rodziny np. mamy, babci a także
                          jego (tego wcielenia) niebywale wulgarne posty skierowane do mnie, mogę cytować
                          lub wkleić link pt. "bluzgi zebrane .. vel ..... vel ......_...." jesli mnie
                          bardziej sprowokuje - będą nowi forumowicze mieli miłą lekturę!
                          • zalozylam_nowe nie boisz sie, ze zachorujesz na nowotwor? 20.06.05, 23:11
                            uwazaj, taka ilosc nienawisci, ktora z ciebie wyplywa za kazdym razem, kiedy
                            komentujesz, co napisalam, w koncu zabija...
                            • moc_ca Re: nie boisz sie, ze zachorujesz na nowotwor? 20.06.05, 23:20
                              zalozylam_nowe napisała:

> uwazaj, taka ilosc nienawisci, ktora z ciebie wyplywa za kazdym razem, kiedy
                              > komentujesz, co napisalam, w koncu zabija...

angiebe, gdzie jesteś? Spójrz ile złości w tym potworze ...i ktoś tu mówił o jej
                              dobroci i mądrości???!!!
                              Do gf:
                              Skoro pytasz odpowiadam,
                              o Tobie mówi się na privach że już zachorowałaś właśnie z tego powodu, uważaj
                              żeby Ciebie nie zabił. Nienawiść wycieka z Twoich postów, ilekroć widzisz że
                              jestem na forum natychmiast piszesz coś na mój temat - nie możesz sobie
                              odpuścić, zżera Cię od środka.
                              • alpha01 [...] 21.06.05, 13:14
                                Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
                        • jmx nie robię męczennicy, chcę uzyskać odpowiedź 20.06.05, 23:24

Na forum.abuse zgłasza się prośbę o dodatkowego admina? (bo o zmianie obecnego
                          nawet nie ma co marzyć....) bo nie zgłaszałam konkretnych wątków do usunięcia.
                          Widocznie nie czytałaś skoro tak piszesz.

PS. Fajnie, że mój drugi wątek jest bardziej na temat ;D.
                          • hawronia Re: nie robię męczennicy, chcę uzyskać odpowiedź 20.06.05, 23:28
                            pamietasz psychola, jmx?
                            Poznalam go przypadkiem w Warszawie. Zgadalismy sie w knajpce le Madam:)))))
                            Bardzo fajny gosc:)
                            • jmx Re: nie robię męczennicy, chcę uzyskać odpowiedź 20.06.05, 23:48

Pamętam... "to były czasy" hehehe. A moze to Ty masz tak zbawienny wpływ na
                              ludzi? umów się z angiebe... ;)))
                          • zalozylam_nowe przeciez tebe Ci odpowiedzial nt 20.06.05, 23:35

• jmx Re: przeciez tebe Ci odpowiedzial nt 20.06.05, 23:46

tebe odpowiedział ale nie na moje pytania
                              chyba, ze coś się zmieniło od czasu gdy byłam na fof
                  • procesor Re: "poskarżyłam się" 20.06.05, 10:56
                    jmx napisała:
                    > na fof-ie
                    > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=299&w=25420637
                    > Trochę głupio ale co zrobić...

hm.. cos ty tam napisała że "wiadomość nie istnieje lub została skasowana"??
                    :)
                  • moc_ca Re: "poskarżyłam się" 20.06.05, 16:44
                    jmx napisała:

> na fof-ie
                    > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=299&w=25420637
                    >
                    > Trochę głupio ale co zrobić...
                    #########################################

wklejam cytat z postu jmx na FoFie:

"Wiadomość o podanym numerze nie istnieje lub została skasowana."

Już Ci nie powinno być głupio - wykasowali Cię, potraktowali gorzej niż
                    bluzgającego, ociekającego nienawiścią do człowieka, komandosa a przeciez nie
                    napisałaś nic niezgodnego z netykietą, prawem, savoir-vivre'em.
                    Obrzydliwy staje się ten portal, już od dawna wiem że nie można liczyć na
                    rozsądek administracji, musisz trzymać się we własnych ryzach lub stać się
                    lizodoopcem żeby tu egzystować chyba że ... pogonisz im kota w sposób na który
                    patent ma komandos, he, he , he ..!
                    • oleena Re: "poskarżyłam się" 20.06.05, 16:58
                      komek to jest naprawdę szczyt kultury i inteligencji przy tym śmietniku, który
                      tu był wczoraj rano :)
                    • baba2005 Re: "poskarżyłam się" 20.06.05, 17:30
                      ???!!!
                      :)
    • jmx Re: GDZIE JEST ADMIN TEGO FORUM?! n/t 20.06.05, 17:24

Skoro mój wątek zniknął beż śladu z FOFu będzie powtórka.
      Jestem cierpliwa, wyrozumiała i tolerancyjna. Do czasu :).
      • jmx powtórka 20.06.05, 17:40

nowy wątek:
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=299&w=25447046
        czytajcie szybko bo zniknie ;)))))
        • oleena Re: powtórka 20.06.05, 17:45
          zdążyłam :)
          popieram
        • moc_ca Re: powtórka 20.06.05, 19:13
          jmx napisała:

>
          > nowy wątek:
          > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=299&w=25447046
          > czytajcie szybko bo zniknie ;)))))

Przeczytalam twój nowy wątek(znam równiez ten pierwszy który zniknął bez śladu)
          także odpowiedź tebe i sądzę że administracja nie odpowie bo zwyczajowo nie
          odpowiada na tego typu posty ale gdybym się myliła, bardzo Cię proszę powiadom
          nas, szare żuczki, o tym wiekopomnym wydarzeniu.
    • rybolog JMX na Admina!!! 20.06.05, 19:37
      I jeszcze M.Malone...powaznie mowie:)

Pozdr.

Ryb
      • jmx Re: JMX na Admina!!! 20.06.05, 23:42
        rybolog napisał:

> I jeszcze M.Malone...powaznie mowie:)
        >
        > Pozdr.
        >
        > Ryb

Przestań... chcesz żeby nas na taczkach wywieźli??? ;DD
        • rybolog Re: JMX na Admina!!! 20.06.05, 23:45
          hihihi:) nic sie martw, bede ich laskotal a jak trzeba bedzie to noge podstawie:)
          • jmx Re: JMX na Admina!!! 20.06.05, 23:54

Coś mi przyszło do głowy - a może "angiebe" to nick zbiorowy? parę razy
            zażegnał/a awanturę, więc to wygląda, jakby jedna osoba radziła sobie lepiej a
            inne gorzej. Może tu od dawna jest kilku adminów tylko my, użytkownicy, o tym
            nie wiemy?

A co adminowania - kobiety chyba nienajlepiej się wywiązuja z tego zadania
            (poza chlubnymi wyjatkami :)), ale mmalone jak najbardziej, jestem za :).
            • rybolog Re: JMX na Admina!!! 20.06.05, 23:57
              Moze tak byc, ehh, malone dal mi kiedys do zrozumienia: walnij se chivaska,
              obejrzyj ciekawsze strony www i poloz sie wczesnie spac. Mial racje :)))
              • jmx Re: JMX na Admina!!! 21.06.05, 00:08

Złota rada... Ale jak wszyscy normalni stąd pójdą to... Będę miała więcej
                czasu ;))))
                • m.malone No co Wy tak na mnie??? 21.06.05, 09:33
                  W życiu nie byłem cenzorem, raczej ich ofiarą (albo przeciwnikiem). A Rybowi radziłem tak jak radziłem, bo widziałem, że się niepotrzebnie zdenerwował:)))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka