Dodaj do ulubionych

my-nieobecni- co robimy?

05.07.05, 12:45
chcialbym zapytac, co bedziemy jutro robic pod nieobecnosc naszych
forumowiczek i forumowiczow bedacych na zlocie w gesi?

czy ktos ma jakie ssugestie?

pipilutek
Obserwuj wątek
    • pipilutek Re: my-nieobecni- co robimy? 05.07.05, 12:48
      czy wszyscy z forum "psychologia" beda jutro na zlocie w warszawie?

czy to mozliwe, czy ja snie? :)

pipilutek
      • krtysia Re: my-nieobecni- co robimy? 05.07.05, 12:49
        pipilutek napisała:

> czy wszyscy z forum "psychologia" beda jutro na zlocie w warszawie?
        >
        > czy to mozliwe, czy ja snie? :)
        >
        > pipilutek

ja nie bede;(((
    • ziemiomorze Re: my-nieobecni- co robimy? 05.07.05, 12:55
      Mysle, ze bez rozkosznego szczebiotu o fryzurach, pieskach i tipsach bedziemy
      bardzo, bardzo, bardzo smutni.
      Ja juz placze,
      • krtysia Re: my-nieobecni- co robimy? 05.07.05, 13:04
        ziemiomorze napisała:

> Mysle, ze bez rozkosznego szczebiotu o fryzurach, pieskach i tipsach bedziemy
        > bardzo, bardzo, bardzo smutni.
        > Ja juz placze,

zaczynam zalowac ze nie ide na to spotkanie;)buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
        A Ty Ziemiol uwazaj bo bedzeisz miala kulfonika czerwonego;)))
      • fredron Re: my-nieobecni- co robimy? 05.07.05, 13:06
        ziemiomorze, ale ty bedziesz na zlocie, prawda?

bedziesz, prawda?

prawda?

pipilutek
        • pipilutek Re: my-nieobecni- co robimy? 05.07.05, 13:07
          bedzie:)

hihi fredron
      • bba4 Re: my-nieobecni- co robimy? 05.07.05, 13:06
        cicho;) , nie znasz sie;)

w tym chaosie i trudach dnia codziennego, dobrze jest sie nieco cofnac w
        rozwoju;) do czasow kiedy to sie czytalo cosmopolitam i temu podobne;)

ubolewam,ze Was nie poznam:)
        • psychopata.z.borderline Re: my-nieobecni- co robimy? 05.07.05, 13:09
          a ja nie ubolewam, miałam okazje spotkac sie z jedna osoba, po czym później
          dowiedziałam sie o sobie ze jestem uzależniona, szok normalnie
          • kobieta_po_30tce ja tez jestem uzalezniona :) 05.07.05, 13:11
            BUZIAKI :)
            • pipilutek Re: ja tez jestem uzalezniona :) 05.07.05, 13:15
              sluchajcie, znowu nie bedziemy wyprawiac bogwieco. poczekamy grzecznie na
              nieobecnych, wrzucmy kilka tematow do dyskusji, zeby mieli o czym rozprawiac po
              powrocie.:)

co wy na to? w koncu to tylko JEDEN wieczor, a nas tam nie bedzie.
              moze beda zdjecia puszczac jak we wroclawiu :)?

a moze po prostu usiada nad kieliszeczkiem czegos dobrego, zjedza fajna
              kolacje, porazmawiaja, a my poczekamy?

wprawdzie mialem inne plany na srode, ale w tak wiekopomnej chwili nie moglbym
              was samych zostawic:)

pipilutek
              • psychopata.z.borderline Re: ja tez jestem uzalezniona :) 05.07.05, 13:16
                znajac zycie będą uszy piekły nieobecnych, tak to jest, że nie będzie o czym
                rozmawiać, to będzie o kim rozmawia.
                Samo życie
                • kobieta_po_30tce rozmarzyla sie dziewczyna... :)))) 05.07.05, 13:23
                  Na poczatku ja chce o sobie pomowic :)
                  • psychopata.z.borderline Re: rozmarzyla sie dziewczyna... :)))) 05.07.05, 13:24
                    jaki masz proble, powiedz
                    masz grupe wsparcia, ciesz sie;)))
                    • kobieta_po_30tce powiem w srode... 05.07.05, 13:26
                      jeszcze sie wstydam... ;)))
                      • psychopata.z.borderline Re: powiem w srode... 05.07.05, 13:27
                        nie wstydź sie, tu nawet majtki ściągaja i opowiadaja jak to im w seksie
                        idzie:))))
                        • kobieta_po_30tce a mi jeszcze nie sciagneli... :( 05.07.05, 13:28
                          ;)))
                          • psychopata.z.borderline Re: a mi jeszcze nie sciagneli... :( 05.07.05, 13:31
                            nie sprawdzili, kiedy ostatnio odbyłaś stosunek seksualny?
                            ojoj, coz za strata;)))
                            • kobieta_po_30tce nie powiem im prawdy, 05.07.05, 13:38
                              to beda chcieli moze dla pewnosci swoich danych odbyc ze mna ;))))))
                              hihihihihi ;))))
                              • psychopata.z.borderline Re: nie powiem im prawdy, 05.07.05, 13:55
                                forumowe statystyki stosunków seksualnych
                                • kobieta_po_30tce w warszawie sa tera krowy... 05.07.05, 13:59
                                  duzo rycza...
                                  ale mleka nikt nie widzial do tej pory
                                  • psychopata.z.borderline Re: w warszawie sa tera krowy... 05.07.05, 14:01
                                    też mnie to lotto;)
                                    • kobieta_po_30tce no.... 05.07.05, 14:04
                                      zle trafilas
                                      Ale to nie koniec swiata przeciez.
                                      Ja tam bede w Krakowie juz nie dlugo :)
                                      Lubisz rozkapryszone bachory?
                                      • psychopata.z.borderline Re: no.... 05.07.05, 14:06
                                        pewnie że lubie, zawsze najlepiej sie rozumiałam z rozpieszczonymi bachorami:)))
                                        • kobieta_po_30tce to co? 05.07.05, 14:06
                                          znajdziesz czas po 15-stym w tym Krakowie?
                                          Tam chyba bywasz? :)
                                          • psychopata.z.borderline Re: to co? 05.07.05, 14:08
                                            po 17
                                            • kobieta_po_30tce sie jeszcze w tej sprawie 05.07.05, 14:09
                                              skontakcimy :)
                                              To Ci opowiem o tej srodzie :)
                                              Jak bede cos pamietac ;))))
                                              • psychopata.z.borderline Re: sie jeszcze w tej sprawie 05.07.05, 14:14
                                                powiem Ci, że jakos mnie to w ogóle nie interesuje
                                                • kobieta_po_30tce :P 05.07.05, 14:16
                                                  • kobieta_po_30tce Re: :P 05.07.05, 14:21
                                                    najpierw mnie uzalezniasz od siebie
                                                    a potem odtracasz... :((((
                                                    powiem babie!
                                                    wypijemy w Twej intencji! :)
                                                  • bba4 Re: :P 05.07.05, 14:23
                                                    ja sie jeno moge za WAS I ZA SIEBIE POMODLIC

no dobra i upic rzecz jasna mnisim winem ;)

a w ogole to kto tam sie pojawi oprocz nas 3?:)
                                                  • kobieta_po_30tce ale po ktorym winie??? 05.07.05, 14:24
                                                    ;))
                                                  • psychopata.z.borderline Re: :P 05.07.05, 14:24
                                                    błagam, wszystko tylko nie to!!!
                                                  • kobieta_po_30tce co??? 05.07.05, 14:24
                                                  • psychopata.z.borderline Re: co??? 05.07.05, 14:29
                                                    nie pij z baba w mojej intencji, bo jeszcze mi życie miłe, nie chce zeby mi sie
                                                    cos stało, jak baba będzie trunek przełykać...
                                                  • bba4 Re: co??? 05.07.05, 14:34
                                                    nie pekaj:)

ja tylko boski trunek pijam, spijam ;)

z baby taka pijaczka jak z koziej dupy trabka:)
                                                  • psychopata.z.borderline Re: co??? 05.07.05, 14:35
                                                    nie obchodzi mnie jaka z niej pijaczka, moja prosba jest taka, zeby nie piła w
                                                    mojej intencji, to wszystko
                                                  • bba4 Re: co??? 05.07.05, 14:37
                                                    i tak wypije :)

bo Twoje chcenie nic dla mnie nie znaczy:)
                                                  • psychopata.z.borderline Re: co??? 05.07.05, 14:40
                                                    nie boisz sie, że moze Ci w gardle stanąć?
                                                  • bba4 Re: co??? 05.07.05, 14:41
                                                    hahaha

ide sie jednak POLMODLE:)
                                                  • kobieta_po_30tce babao zanim odejde od butli netu 05.07.05, 14:36
                                                    powiem Ci,
                                                    ze byl tu u mnie taki,
                                                    co mi przy nim riposty braknie...
                                                    ojajajajajaj...
                                                    zobacze sie z nim jeszcze w tym tygodniu...
                                                    dokumenty przyniesie...
                                                    albo... ja pojde...

Stara jestem a jeszcze takie rzeczy sie we mnie dzieja... :)
                                                    CUDOWNIE!!!!
                                                    Upije sie ze szczescia w srode :)
                                                  • bba4 Re: babao zanim odejde od butli netu 05.07.05, 14:38
                                                    no to super kobieto
                                                    ja dalej ZAKON heheh:)

• kobieta_po_30tce Re: babao zanim odejde od butli netu 05.07.05, 14:41
                                                    nogi mnie sie uginaja...
                                                    czy to wypada?
                                                    To kontrahent...
                                                    rany boskie!
                                                    (.......)
                                                    musze sie napic!!!
                                                    Ale jak to zrobic zeby i z nim...? ;))))
                                                  • bba4 Re: babao zanim odejde od butli netu 05.07.05, 14:43
                                                    hahha

no ja nie wiem bom niedoswiadczona;)

kus go poki co, z grubej rury chyba jeszcze nie czas:)

badz cierpliwa co ma byc to bedzie, samo sie obroni i takie tam:)
                                                  • kobieta_po_30tce ja tez tak pierwszy raz... 05.07.05, 14:48
                                                    Tak se mysle...
                                                    Moze to jego emocje na nie sie przenosza...
                                                    No do facetow to mnie nigdy riposty nie zabraklo...
                                                    Jako zyje!
                                                    Smieszy mnie to i zenuje!
                                                    Zamierzam sie poddac temu
                                                    cos nowego :)
                                                    jakie fajne :)
                                                  • bba4 Re: ja tez tak pierwszy raz... 05.07.05, 14:50
                                                    gadasz jak moj byly

byl niezrowazony psychicznie ;)))))

OPANUJ SIE I wloz spowrotem majtki;)
                                                  • kobieta_po_30tce teraz to Ciebie ponioslo :))) 05.07.05, 14:54
                                                    wyobrazilas sobie mnie bez majtek???
                                                    Chcesz o tym porozmawiac? ;))))
                                                  • kobieta_po_30tce e-tam :) 05.07.05, 14:34
                                                    buzka Ci daje Sloneczko
                                                    musze na rodzine zarobic :)
                                                    w tym celu zakrecam butelke z internetem ;)

bba jak widzisz widziala sie ze mna
                                                    i ja nie widze zadnych negatywow tego wydarzenia :)
                                                    ona baba chiba tyz
                                                    bo glowa to i moja mame tego dnia bolala ;)
                                                  • psychopata.z.borderline Re: e-tam :) 05.07.05, 14:38
                                                    uważaj, bo jeszcze Twoja mama zostanie określona alkoholiczka, czego Ci akurat
                                                    nie zycze
                                                  • kobieta_po_30tce psyska! 05.07.05, 14:40
                                                    co sie przejmujesz czyms tam?
                                                    Daj buzka i juz.
                                                    Przemien zle na dobre
                                                    na pochybel.
                                                    Zawistnych ludzi najbardziej martwi, gdy ich zle intencje
                                                    obieraja inny bieg.
                                                    No - usmiechnij sie :)
                                                  • psychopata.z.borderline Re: psyska! 05.07.05, 14:48
                                                    od dłuższego czasu nie jest mi do śmiechu
                                                  • kobieta_po_30tce za powaznie bierzesz 05.07.05, 14:52
                                                    Ja zawsze mowie:
                                                    "Wez do glowy
                                                    a nie do serca."
                                                    To moje wlasne :)
                                                    Postaraj sie Ty tez.
                                                    Tu kupa nadwrazliwych ludzi i wiekszosc Cie rozumie.
                                                  • psychopata.z.borderline jaaaaaasne, śmiech mnie ogarnął 05.07.05, 14:54
                                                    tym razem na poważnie
                                                  • psychopata.z.borderline Re: jaaaaaasne, śmiech mnie ogarnął 05.07.05, 14:58
                                                    i jeszcze raz prosze, wyrzuc babo posty na mój temat ze swojego forum
                                                    (szczególnie jeden).
                                                    i zapamietaj sobie, do zmywania wez sobie swoich bliskich czy kogokolwiek
                                                    chcesz...
                                                    a jakbym była facetem to jedyne co bym zrobiła po twojej plenerowej imprezie,
                                                    to odsikalabym sie na ognisko, nic wiecej
                                                  • kobieta_po_30tce buzka! 05.07.05, 15:00
                                                  • bba4 Re: jaaaaaasne, śmiech mnie ogarnął 05.07.05, 15:01
                                                    eee ja czy kobieta?

• pipilutek Re: jaaaaaasne, śmiech mnie ogarnął 05.07.05, 15:06
                                                    no co z wami ksiezniczki, nic nie wymyslicie :)?

pipilutek
                                                  • bba4 Re: e-tam :) 05.07.05, 14:40
                                                    jak ktos chce znalezc negatywny to je znajdzie

amen:)
                                                  • kobieta_po_30tce a jaki ten men? :) 05.07.05, 14:42
                                                    wysoki ciemny blond...
                                                    w okularkach przeciwslonecznych do mnie tu przyszedl....
                                                    achhhh.... ;))))
                                                  • bba4 Re: a jaki ten men? :) 05.07.05, 14:44
                                                    zwariowala:)
                                                  • kobieta_po_30tce zaraz przejdzie... 05.07.05, 14:45
                                                    AAAAAA!!!!
                                                    Jestem sama tu!
                                                    Nie ma na kogo przejsc!!!!
                                                    Bede dusic w sobie
                                                    az w piatek nie wytrzymam i sie rzuce na niego!!!!
                                                    AAAAAAAAAAAAAAA!!!!
                                                    On tez tak by krzyczallll..... ;)))
                                                  • bba4 Re: zaraz przejdzie... 05.07.05, 14:46
                                                    jeju!

to powazna sprawa!;)

OPANUJ SIE KOBIETO
                                                  • kobieta_po_30tce AAAAAAAAAAAAAAAAA!!!! 05.07.05, 14:49
                                                    juz lepiej...
                                                    juz lepiej.....
                                                    alez emocje..
                                                    dziekuje Ci babo, ze jestes przy mnie... :))))

• bba4 Re: AAAAAAAAAAAAAAAAA!!!! 05.07.05, 14:51
                                                    Bog mnie wysluchal;)))
                                                  • kobieta_po_30tce Bog? 05.07.05, 14:53
                                                    To ja dla Ciebie jestemmm...??? ;))
                                                  • bba4 Re: Bog? 05.07.05, 14:56
                                                    reasumujac

cicho baby:)

• kobieta_po_30tce i cisza... 05.07.05, 14:59
                                                    zapadla!
            • psychopata.z.borderline Re: ja tez jestem uzalezniona :) 05.07.05, 13:15
              musze sie napic, bo w klawiature nie trafie, tak mi sie rece trzesa;)
              • kobieta_po_30tce sa rozne formy uzaleznien... 05.07.05, 13:22
                powinnismy sie wspierac! :)
                • psychopata.z.borderline Re: sa rozne formy uzaleznien... 05.07.05, 13:23
                  kochamy Ci AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA;) i brawo!!!!

(a żeby cie szlag trafił pomyślimy)
                  • kobieta_po_30tce nie wazne co pomysla inni 05.07.05, 13:27
                    ja pomysle:
                    ale jestem fajna
                    umiem tak zainteresowac innych mna :)
                    • psychopata.z.borderline Re: nie wazne co pomysla inni 05.07.05, 13:29
                      zalezy Ci na tym?
                      bo mnie to LOTTO (moze trafie 6) ;)
                      • kobieta_po_30tce to zalezy... 05.07.05, 13:35
                        Nie obwiniam sie cudza glupota. (hihihihihi)
                        Jesli ktos mnie ignoruje lub wysmiewa
                        to chyba nie o mnie zle swiadczy.
                        Jestem dosc dojrzala kobieta :)
                        Krytyke zawsze uznaje, ze moze miec szczypte prawdy.
                        Nikt Ci lepiej nie wskaze Twoich wad niz otwarty wrog :)
                        Jesli boli: musisz wzmocnic w tym miejscu :)
                        • psychopata.z.borderline Re: to zalezy... 05.07.05, 13:57
                          mnie nie chodzi o wrogów, tylko o to, że po 10 minutach rozmowy w realu, na
                          forum poszła o mnie fama.
                          • kobieta_po_30tce a mnie ominelo :( 05.07.05, 13:59
                            ja niczego nie wiem..... :(
                            Z kim sie spotkalas?
                            Szybko nawijaj :)
          • bba4 Re: my-nieobecni- co robimy? 05.07.05, 13:12
            mialas pecha

ja Cie lubie z uzaleznieniem czy tez bez, to dla mnie nie ma znaczenia:)
            • psychopata.z.borderline Re: my-nieobecni- co robimy? 05.07.05, 13:14
              w tym momencie jestem uzależniona, uwierz na słowo. I to bardzo poważnie
              uzalezniona
              • pipilutek Re: my-nieobecni- co robimy? 05.07.05, 13:16
                jak nie pojdziesz na zlot, to przytakniemy, ze jestes uzalezniona.
                ja bym poszedl, ale mam daleko.

pipilutek
                • psychopata.z.borderline Re: my-nieobecni- co robimy? 05.07.05, 13:17
                  a ja bym nie poszła
                • fredron Re: my-nieobecni- co robimy? 05.07.05, 13:20
                  pipilutek,
                  sami forumowicze opowiedza kto byl na zlocie, kto zostal i pisywal na forum w
                  srode wieczorem. zajrzyj w srode wieczorem lub w czwartek, wszystko bedziesz
                  mial na monitorze

fredron
              • bba4 Re: my-nieobecni- co robimy? 05.07.05, 13:16
                a kto nie jest?

sa rozne uzaleznienia
                ja jestem od fajek:)
                kupowania bielizny czy mi trza czy nie.
                i bleee jednego pana ble , bek, smark i temu podobne:)

• psychopata.z.borderline Re: my-nieobecni- co robimy? 05.07.05, 13:18
                  ja od wszystkiego, ale silna ze mnie cholera, inny by takiej dawki nie
                  wytrzymał...
                  • kobieta_po_30tce to typowa kobieta :) 05.07.05, 13:28
                    kobiety sa takie silne... :)
                    • psychopata.z.borderline Re: to typowa kobieta :) 05.07.05, 13:32
                      co mnie nie zabije to mnie wzmocni, tylko ze ja nie próbuje rzucac bumerangiem
                      bo jest to niebezpieczna zabawka;)))
                      • kobieta_po_30tce hihihihhi 05.07.05, 13:36
                        wie, ze gupio robi i dalej rzuca -
                        no to sie znaczy - ma problem
                        uzalezniona
                        lub niedosyla samobojcyzni... :)))
                        • psychopata.z.borderline Re: hihihihhi 05.07.05, 13:58
                          a ja dalej będę walcem jeździć;)
                          • kobieta_po_30tce do walca zapraszam... :) 05.07.05, 14:00
                            • psychopata.z.borderline Re: do walca zapraszam... :) 05.07.05, 14:04
                              to Ty też walcem jeździsz?;)
                              • kobieta_po_30tce zalezy po kim :)))) 05.07.05, 14:05
                                • psychopata.z.borderline Re: zalezy po kim :)))) 05.07.05, 14:07
                                  a ja zamierzam tylko asfalt zrównać;)
                                  • kobieta_po_30tce rasistka??? 05.07.05, 14:08
                                    ja mam czarnoskorych znajomych - przyzwoite czlowieki :)
                                    • psychopata.z.borderline Re: rasistka??? 05.07.05, 14:09
                                      czy ja to powiedziałam?
                                      czy wspomniałam o kolorze skóry?
                                      chyba nie
                                      • kobieta_po_30tce a to pewnie ja... 05.07.05, 14:10
                                        przepraszam... ;))
                                        • psychopata.z.borderline Re: a to pewnie ja... 05.07.05, 14:13
                                          ja miałam na myśli tylko mentalność bambusa...
                                          • kobieta_po_30tce ludzie sa rozni 05.07.05, 14:16
                                            a mama zawsze mowila, ze madrzejszy pierwszy mowi
                                            przepraszam...
                                            I tak zostalam najmadrzejsza sfrustrowana kobieta... ;))))
                                            • psychopata.z.borderline Re: ludzie sa rozni 05.07.05, 14:20
                                              grałaś w Quake'a? Tam na końcu był taki potwór, którego sie budziło...;)
                                              • kobieta_po_30tce nie gralam 05.07.05, 14:22
                                                nie poswiecam duzo czasu komputerowi....
                                                poza ostatnim uzaleznieniem :)
                                                • psychopata.z.borderline Re: nie gralam 05.07.05, 14:27
                                                  a ja bardzo załuje ze mam stary komp. Z wieka chęcia zagralabym np. w call of
                                                  duty, w unreal itp. jest to genialny sposób na rozladowanie negatywnych emocji
          • swierszczzakominem Re: to widac, ze jestes uzalezniona, 06.07.05, 05:49
            nie trzeba sie z toba spotykac.
        • krtysia Re: my-nieobecni- co robimy? 05.07.05, 13:10
          bba4 napisała:

> cicho;) , nie znasz sie;)
          >
          > w tym chaosie i trudach dnia codziennego, dobrze jest sie nieco cofnac w
          > rozwoju;) do czasow kiedy to sie czytalo cosmopolitam i temu podobne;)
          >
          > ubolewam,ze Was nie poznam:)
          a ja jakos ,nie;)
    • fredron Re: my-nieobecni- co robimy? 05.07.05, 13:44
      pipilutek napisała:

> chcialbym zapytac, co bedziemy jutro robic pod nieobecnosc naszych
      > forumowiczek i forumowiczow bedacych na zlocie w gesi?
      >
      > czy ktos ma jakie ssugestie?
      >
      > pipilutek

musze pomyslec, moze przeczytam jakas zalegla ksiazke bukowskiego, moze pojde
      do kina, prawdopodobnie na proszona kolacje, ale tematy mozemy juz dzis podac,
      zeby forumowicze wiedzieli o czym bedzie jutro sie rozprawialo

fredron
      • kobieta_po_30tce nie ma szans! 05.07.05, 13:47
        do jutra nie zdaze przeczytac zadnej ksiazki...
    • pipilutek Re: my-nieobecni- co robimy? 05.07.05, 14:54
      wy kompletnie nie trzymacie sie tematu czyli co robimy jutro podczas
      nieobecnosci niektorych forumowiczow!

nigdy nie uwierze, ze z wypracowania z jezyka polskiego na zadany temat
      otrzymaliscie chociaz trzy z minusem. toz to nawet nie wodolejstwo, to
      rozminiecie sie z wodospadem o 180 stopni. :(

czy to znaczy, ze nie macie pomyslu czym wypelnic czas?

pipilutek
      • bba4 Re: my-nieobecni- co robimy? 05.07.05, 14:57
        normalnie sie z Toba ozenie:)

buhaha:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka