Dodaj do ulubionych

Nieśmiałość w sieci

IP: *.zgora.cvx.ppp.tpnet.pl 04.08.02, 17:29
Mam mały problem. Zwykle to wygląda odwrotnie, ale ja nie mam problemów z
nawiązywaniem kontaktów z żywymi ludźmi, za to nie mogę słowa wydusić(z
klawiatury) kiedy wejdę na jakiegoś czata. Nie wiem z kąd to się może brać i
czy mogę coś z tym zrobić.
Obserwuj wątek
    • Gość: Merlin Re: Nieśmiałość w sieci IP: *.compower.pl / 192.168.1.* 04.08.02, 18:22
      hymm dziwne zawsze mi sie wydawalo ze przez neta rozmawia sie łatwiej i
      swobodniej siec gwarantuje anonimowosc a to sprzyja kontaktom ja np czuje sie
      bezpieczna w sieci jesli chodzi o facetow potrafie byc otwarta ciepla co w
      realu nie przychodzi mi łatwo cały czas zastanawiam sie jak wypadlam a tu tego
      nie ma jest swoboda
      • Gość: soso Re: Nieśmiałość w sieci IP: *.ppp.get2net.dk 04.08.02, 19:38
        kokieteria i tyle :-)

pzdrw

soso

• Gość: Monika Re: Nieśmiałość w sieci IP: *.zgora.cvx.ppp.tpnet.pl 05.08.02, 19:28
        Nie wiem. Może lubię wiedzieć z kim mam do czynienia? Nie potrafię tego
        sprecyzować. W sieci czuję się bardzo niepewnie. Też mi się wydaje, że to
        powinno być odwrotnie, ale tak nie jest. Właśnie staram się przełamać.
        • lilablue Re: Nieśmiałość w sieci 06.08.02, 11:22
          I może dlatego właśnie że lubisz wiedzieć z kim masz do czynienia nie potrafisz
          otwarcie i szczerze rozmawiać z kimś o kim nie wiesz w zasadzie nic, nie ufasz
          komuś kogo nie widziałaś. Może i dobrze, mnie denerwuje na przykład gdy ktos po
          15 minutach rozmowy zrzuca z siebie wszelkie żale i pretencsje do świata jakie
          ma albo zadaje mi pytania o charakterze intymnych, a już wychodzę z siebie gdy
          mnie ktoś pyta o nu,mer telefonu, obcemu dać numer telefonu?? - paranoja.
          Nie przejmuj się tym, skoro nie masz problemu w realu, nie jesteś nieśmiała
          wobec ludzi których widzisz, znasz, albo chcesz poznać to nie ma się czym
          przejmować, to cenniejsze niż gdybyś na odwrót, nie miała oporów aby flirtować
          na czacie z 10 facetami naraz a na ulicy nie śmiała popatrzeć ciekawemu
          męźczyźnie w oczy.

pzdr
          lilablue
    • Gość: Erykah Re: Nieśmiałość w sieci IP: *.compower.pl / 192.168.1.* 05.08.02, 21:24
      Moniko z tego co mowisz nie masz problemow z nawiazywaniem kontaktow w realu
      super! Chcialabym byc smiała niestety nie umiem wiec moi przyjaciele to glownie
      netowi przyjaciele jestem ładna ale kompletnie nieprzystosowana masz lepiej !

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka