yasemin 16.07.05, 20:57 ...może się podobać, czy na ogół odstrasza facetów swoim dziwnym, odbiegającym od normy sposobem bycia? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
triss_merigold6 Re: czy kobieta z problemami emocjonalnymi... 16.07.05, 23:37 Tak samo jak facet. Chciałabys się spotykać z kimś kto sprawia wrażenie świra? To jezszce zależy jakie problemy. Odpowiedz Link Zgłoś
jan_stereo Re: czy kobieta z problemami emocjonalnymi... 17.07.05, 01:57 Niektorych zachowanie odbiegajace od normy wrecz pociaga,chyba ze nazbyt odbieglas,ale nie wyglada. Odpowiedz Link Zgłoś
andy_b Re: czy kobieta z problemami emocjonalnymi... 17.07.05, 12:33 yasemin napisała: > ...może się podobać, czy na ogół odstrasza facetów swoim dziwnym, > odbiegającym od normy sposobem bycia? Nie, niektórych przyciąga. Niestety, zazwyczaj są to faceci których własny zestaw problemów emocjonalnych pasuje do jej zestawu. Niekoniecznie pozytywnie. Odpowiedz Link Zgłoś
lizavieta1 Re: czy kobieta z problemami emocjonalnymi... 17.07.05, 21:00 Tak, ze smutkiem zgadzam isę z kolegą. a na pytanie kolezanki po częsci odpowiem twierdząco. Faceci lubią najbardziej miłe, słodkie, nieskomplikowane kobietki. Faceci generalnie mają tendencję do upraszczania sobie życia-racjonalizm, a kobiety do komplikowania go już na etapie analizowania czegoś. Odpowiedz Link Zgłoś
maleslonko Re: czy kobieta z problemami emocjonalnymi... 18.07.05, 16:41 A ja jestem miła , słodka i skomplikowana jak cholera, ale faceci mnie lubia niestety albo stety (gorzej ze mną, ale to odrębny temat).Uważam osobiscie, że takie kobiety są zdecydowanie bardziej interesujące. Odpowiedz Link Zgłoś
xy2 co to są problemy emocjonalne? 18.07.05, 16:48 mnie wmawialy szanowne kolezanki i nie tylko ze je mam, bo lubiłam lustro, kosmetykyki, przegladałam sie w kazdej witrynie sklepowej i szybie samochodowej, ze nie wchodziłam w dupe. madra Dana, Beatka, Ania, pani psychiatra, Imagine, Ryb pokazali mi ze jestem normalna (kolejnosc nie wazna) Odpowiedz Link Zgłoś
xy2 Re: co to są problemy emocjonalne? 18.07.05, 16:49 a mama to juz w ogóle wszystko tolerowała:))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
krtysia Re: co to są problemy emocjonalne? 18.07.05, 16:50 xy2 napisała: > mnie wmawialy szanowne kolezanki i nie tylko ze je mam, bo lubiłam lustro, > kosmetykyki, przegladałam sie w kazdej witrynie sklepowej i szybie > samochodowej, ze nie wchodziłam w dupe. madra Dana, Beatka, Ania, pani > psychiatra, Imagine, Ryb pokazali mi ze jestem normalna (kolejnosc nie wazna) ja tez jestem przekonana o Twojej normalnosci;))serio;) Odpowiedz Link Zgłoś
xy2 Re: co to są problemy emocjonalne? 18.07.05, 16:53 a ze nie cierpie kure.wstwa, za duzo przez nie płakałam, a kur.wy maja to, na co zasłuzyły i wcale mi ich nie żal Odpowiedz Link Zgłoś
xy2 Re: co to są problemy emocjonalne? 18.07.05, 16:57 a ja nic w tym kierunku nie zrobiłam... i ciesze sie Odpowiedz Link Zgłoś
lizavieta1 Re: co to są problemy emocjonalne? 18.07.05, 23:38 zgadzam się z pierwszą częśćią Twojej wypowiedzi, niestety nie zawsze mają to na co zasługują. Sprawiedliwośc to deficytowy towar. Odpowiedz Link Zgłoś
xy2 Re: co to są problemy emocjonalne? 19.07.05, 00:21 no..., moze jest delikatny deficyt, ale jak dla mnie sama świadomość bycia k.wą myśle, że jest wystarczająco bolesna. Bo wyobraź sobie np. sytuacje, k. nie ma gdzie sie podziać (ma z kim nie ma gdzie- układ akademicki)wiec wynajmuje jej gosc pokój w tanim hotelu i ja brzydko mówiąc rznie jak bura suke (sorry, ale taki mam dzis dzień na refleksje, bilans zycia i naiwnosci). I mam nadzieje,ze takie wycieruchy maja świadomość Odpowiedz Link Zgłoś
xy2 Re: co to są problemy emocjonalne? 19.07.05, 00:33 wiesz, ja jestem na łzy ku.rewskie czuła... do czasu Odpowiedz Link Zgłoś
b-beagle Re: czy kobieta z problemami emocjonalnymi... 18.07.05, 23:38 odstrasza Odpowiedz Link Zgłoś