moki-73 26.07.05, 19:11 chyba po raz pierwszy wyjeżdżam z ludźmi ale bez faceta. już nie pamiętam jak to kiedyś było...teraz - same pary... dostaję roztroju żołądka jak sobie pomyślę! samotność niczym piętno. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
po_godzinach Re: "sama"w góry 26.07.05, 19:14 Ojojoj, lepiej zostań w domu. Roztrój żołądka w górach to katastrofa. Odpowiedz Link Zgłoś
laura38 Re: "sama"w góry 26.07.05, 19:38 co za biedactwo bez faceta tragedia. jak czytam takie wypowiedzi to mnie krew zalewa. pomyslalas, ze niektorzy musza jechac na wczasy zupelnie sami bo nie maja z kim? a swoja droga to ciekawe, ze bedziesz z samymi papuzkami nierozlaczkami.pewnie tacy przyjaciele i czujesz niekompletna. Odpowiedz Link Zgłoś
alaaa6 Re: "sama"w góry 26.07.05, 19:47 ja tam bym bez faceta ,nigdzie nie ruszala;) Odpowiedz Link Zgłoś
moki-73 Re: "sama"w góry 26.07.05, 22:52 nie chodzi, że bez faceta, ale że same parki i właśnie czuję, że zawadzam. może to tylko nadinterpretacja? ale i tak nie daje mi to spokoju. Odpowiedz Link Zgłoś
caprissa Re: "sama"w góry 26.07.05, 22:59 moki-73 napisała: > nie chodzi, że bez faceta, ale że same parki i właśnie czuję, że zawadzam. może > to tylko nadinterpretacja? ale i tak nie daje mi to spokoju. Skoro Cie tam buora to nie zawadzasz:) Usmiech i super wypoczynek:) Odpowiedz Link Zgłoś
andy_b Re: "sama"w góry 26.07.05, 23:09 imagiro napisał: > w morde ... ale temat w morde ... powtarzasz się, misiu. Odpowiedz Link Zgłoś
imagiro Re: "sama"w góry 26.07.05, 23:11 andy, tendy i owendy ... nie badz taki misiaczek .... ja tez jestem andy, jakby co ... Odpowiedz Link Zgłoś
alfika Re: wiesz, Andymagiro 27.07.05, 12:13 jesteśmy na forum, gdzie jedna pani skarży się, że się wstydzi wyglądu swojego ukochanego, którego raczej nie kocha, więc ma poradzone, żeby go do wizażysty wysłać i pisma z modą mu podrzucać... jak rany... idę chyba na forum ciąża tam dziewczyna za godzinę jedzie usunąć martwy płód Odpowiedz Link Zgłoś
andy_b Re: "sama"w góry 26.07.05, 23:10 moki-73 napisała: > chyba po raz pierwszy wyjeżdżam z ludźmi ale bez faceta. już nie pamiętam jak > to kiedyś było...teraz - same pary... dostaję roztroju żołądka jak sobie > pomyślę! samotność niczym piętno. Rozumiem cię. Musisz, że tak powiem, wrócić do obiegu. Nie będzie łatwo. Odpowiedz Link Zgłoś
basia7799 Re: "sama"w góry 27.07.05, 12:09 Trzeba przełamać boleści gastryczne, bo gorsza jest sytuacja kiedy te "pary" z którymi jedziesz jechałyby gdzieś - każda sobie. Pojechałabyś naprawde sama w góry? ..a te pary chyba nie jada w gory zeby przelezec w łóżku? Baw sie dobrze! forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=210&w=26988881 Odpowiedz Link Zgłoś