Gość: Imagine IP: *.unl.edu 21.08.02, 16:49 od dzisiaj zmieniam skore na Imagine, choc pod tym nickiem znanym w Aktualnosciach. Imagine to tytul mojej ulubionej piosenki Lennona. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: maly.k Re: Andrzej=Imagine od dzisiaj. IP: 139.57.24.* 21.08.02, 16:52 Teraz jeszcze podstempluj to stara pieczatka, tak, zebysmy wiedzieli. Pozdrawiam, mk. (ktory wlasnie przyjechal...) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Imagine Re: Andrzej=Imagine od dzisiaj. IP: *.unl.edu 21.08.02, 16:55 Gość portalu: maly.k napisał(a): > Teraz jeszcze podstempluj to stara pieczatka, tak, zebysmy wiedzieli. > > Pozdrawiam, > > mk. (ktory wlasnie przyjechal...) a skad przyjechal, jesli mozna zapytac ? P I E C Z E C (nieczytelna) A /d/698 N ,.../ DRZ .....EJ. PS. Lepiej teraz i powazniej to wyglada ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maly.k Re: Andrzej=Imagine od dzisiaj. IP: 139.57.24.* 21.08.02, 17:02 Przyjechal z wakacji, oczywiscie. Montreal, panie, to piekne miasto. Ja chce tam mieszkac... Pozdrawiam, mk. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Imagine Re: Andrzej=Imagine od dzisiaj. IP: *.unl.edu 21.08.02, 17:18 Gość portalu: maly.k napisał(a): > Przyjechal z wakacji, oczywiscie. Montreal, panie, to piekne miasto. Ja chce > tam mieszkac... > > Pozdrawiam, > > mk. a ja chce mieszkac w Wisle (tej od Malysza). Imagine. Odpowiedz Link Zgłoś
roseanne Re: Andrzej=Imagine od dzisiaj. 21.08.02, 17:29 tez ladnie :o) a tekst piosenki jest SUPER i Montreal tez Odpowiedz Link Zgłoś