arek_cz 06.09.02, 09:22 Jak to jest u was? Czy juz w piatek macie poczucie wiekszego luzu ze leszcze do konca dnowki dotrwac i juz weekend, czy nie ma to zadnego znaczenia? Czy dopiero rano w sobote to odczuwacie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
klaryska Re: Weekend taki tez istnieje 06.09.02, 10:32 kiedy bylam sama weekend to byly najgorsze dni. jezeli niczego nie zaplanowalam ladowalam w zamknietym mieszkaniu sama. Myslalam wtedy o weekendzie z lekkim przestrachem. Teraz mnie nie obchodzi bo jestem do tylu z praca wiec weekend nie -weekend musze pracowac. Odpowiedz Link Zgłoś
naturella Weekend świetna sprawa 06.09.02, 10:44 ...o ile jest wolny. W sierpniu miałam dwa weekendy wolne - reszta wyjazdy służbowe. Po tygodniu pracy, kiedy nierzadko pracuję 10 godzin, a potem godzinę docieram do domu robiąc po drodze zakupy, a potem już tylko padam na pysk, weekend jest dla mnie czymś tak wyczekanym i wytęsknionym, że nie chcę zmarnować ani chwili. W efekcie zrywam się co świt, targam mojego chłopa za uszy i jedziemy gdzieś - znów się nie wysypiam, a kiedy weekend się kończy, to żałuję, że się nie wyspałam i nie wybyczyłam za wszystkie czasy. Ale jakoś nie potrafię spędzać weekendów przed telewizorem :) Odpowiedz Link Zgłoś
arek_cz Re: Weekend świetna sprawa 06.09.02, 11:30 Tylko ze trzeba miec wolny :( Ja ma rtaka prace ze niezaleznie co to za dzien to pracuje. Srednio 12-14h. przed kompem. Ale i tak staram sie choc wtedy wyskoczyc na rower lub do kina - tylko ze czasami to nie ma juz sil. Ale i tak weekend tojest to co tygryski lubia najbardziej :)) Odpowiedz Link Zgłoś
dzonka Re: Weekend 08.09.02, 20:50 O macie racje, weekend to jest to co tygrysy kochaja najbardziej;-))) Ja tam juz w srode ciesze sie ze jeszcze dzisiaj (tj sroda) potem czwartek, no piatek zleci ze sie nawet nie obejrze,sobota? no moze ta sobie odpuszcze a zreszta co mi tam jak ta odbebnie to caly miesiac mam spokoj. Jeju uwielbiam weekendy, nawet jesli musze isc w sobote do pracy, to i tak pozniej, wiec moge sie wyspac na dowolnie wybranym boku. Tak wiec ja kocham srode, bo wiem ze juz nie dlugo weekend. Ale nie myslcie ze nie lubie pracowac. Ja uwielbiam chodzic do pracy, ale tak jak wsponiali moi przedmowcy pracujemy coraz dluzej i czasami musimy odsapnac. A weekend sie do tego wspaniale nadaje. Odpowiedz Link Zgłoś
klaryska Re: Weekend i praca to chore 09.09.02, 15:29 idziemy do tej pracy a potem znow praca i znow praca.. i w pewnym momencie symulujemy prace bo sie nie da tylko pracowac organizm mowi nie? macie tak Odpowiedz Link Zgłoś
arek_cz Re: Weekend i praca to chore 10.09.02, 08:14 Oj znam to doskonale :( Z racji zawodu spedzamsrednio 12-14h dziennie przed kompami. I wlasciwie juz tylko pracuje. A czy to symulacja - nie wiem? Moze? Odpowiedz Link Zgłoś