blue_a 14.09.05, 21:37 Zdenerwowałam się. Czy takie "reklamy" są normalne? Dopuszczalne? Tu: www.filmweb.pl Wrażliwe jednostki proszone o ściszenie dźwięku. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
blue_a nie sprawdzę 14.09.05, 21:57 Skutecznie mnie odrzuciło. Poszukam "grzeczniejszego" portalu filmowego :) Odpowiedz Link Zgłoś
getting_better Re: nie sprawdzę 14.09.05, 21:59 teraz nie powinno Cię już odrzucać. No chyba że pisk jest porównywalny z facjatą Bruce'a Willisa :) Odpowiedz Link Zgłoś
blue_a Dlaczego 14.09.05, 22:02 przyciąga się ... kinomanów w sposób hm chamski? Odpowiedz Link Zgłoś
getting_better Re: Dlaczego 14.09.05, 22:06 trudne pytanie. za trudne na tą porę. Chamstwo to chyba taki chwyt reklamowy. Odpowiedz Link Zgłoś
zonk.you Re: Dlaczego 14.09.05, 22:11 słyszałam, że to ponoc droga na skróty ale my nie lubimy chodzić na łatwiznę ;) ale bardziej lubimy owijać w bawełne, zwłaszcza chamstwo łatwiej się wtedy przyjmuje i łatwiej jest je przyjąc do wiadomości w nieco zmiękczonej formie Odpowiedz Link Zgłoś
blue_a Ładnie powiedziane :) 14.09.05, 22:14 Ale ja w takim razie chrzanię portal, który straszy w miejsce przyciągania. Nie przejmuj się mną - zachciało mi się portalu "dla koneserów" ;) Kiedyś sama sobie go zrobię. Metodą Adama Słodowego ;) Odpowiedz Link Zgłoś
zonk.you Re: Ładnie powiedziane :) 14.09.05, 23:14 blue_a kochaniutka, a nizepomniej jeszcze podłozyć kliku swoich nóg swoim najlepszym pseudoprzyjaciołom i podłozyć im na talerzyku względnie tacy gotową receptę. Tylko potem nie zapomniej także podać im osobno w słoiczku syropku do popicia. Klonowego;) Odpowiedz Link Zgłoś
leopold_stuff Re: Ładnie powiedziane :) 14.09.05, 23:15 klonowy jest najlepszy z orzechami (różnymi) w karmelu rozmarzyłam sie:) Odpowiedz Link Zgłoś
tingel Re: Kurde 14.09.05, 22:11 Haha, a ja mam FireFoxa z AdBlockiem i nie wiedziałem, że mi nawet to blokuje! Odpowiedz Link Zgłoś