byk_kowalski 15.09.05, 16:38 jeb nie we mnie kamieniem lub słowem Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alaaa6 Re: Kto jest bez grzechu niech pierwszy 15.09.05, 16:56 byk_kowalski napisał: > jeb nie we mnie kamieniem lub słowem noooo!!to fru go... w czolko;)) Odpowiedz Link Zgłoś
byk_kowalski Re: Kto jest bez grzechu niech pierwszy 15.09.05, 17:06 alaaa6 napisała: > byk_kowalski napisał: > > > jeb nie we mnie kamieniem lub słowem > > noooo!!to fru go... > w czolko;)) Byłaś u spowiedzi córko? Wyspowiadałaś się wprzódy ze swoich wszeteczeństw? Odpowiedz Link Zgłoś
alaaa6 Re: Kto jest bez grzechu niech pierwszy 15.09.05, 17:11 byk_kowalski napisał: > alaaa6 napisała: > > > byk_kowalski napisał: > > > > > jeb nie we mnie kamieniem lub słowem > > > > noooo!!to fru go... > > w czolko;)) > Byłaś u spowiedzi córko? Wyspowiadałaś się wprzódy ze swoich wszeteczeństw? nie synu ,nie spowiadam sie;)) Odpowiedz Link Zgłoś
zonk.you Re: Kto jest bez grzechu niech pierwszy 15.09.05, 20:21 wszyscy jestesmy zwinni:),kazdy cegielke odklada do swojego pudelka, o kamieniach nie wspominajac Odpowiedz Link Zgłoś