nikt_osia 18.09.05, 13:03 jak sobie radzić z tym uczuciem? jak zagłuszyć? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
solaris_38 Re: a ja znów tęsknię........ 18.09.05, 16:10 nie zagłuszac tęsknić całym sercem :) Odpowiedz Link Zgłoś
nikt_osia Re: a ja znów tęsknię........ 18.09.05, 16:18 solaris_38 napisała: > nie zagłuszac > > tęsknić całym sercem :) ale po co? Odpowiedz Link Zgłoś
solaris_38 Re: a ja znów tęsknię........ 18.09.05, 16:44 tęknota jerst przpieknym uczuciem np wilki wyja a nie pytają po co pyta po co ktoś kto ma mało energii tymczaem jak powyjesz trochę to ci będzie lepiej mozna tez stosowac inne metody w kończu powinnismy szukać własnych rozwiązań i postepwania z tęsknotą serce pownno zyc a kto zyje ten teskni bo w istote świata wpisane jest niespełnienie i niedoskonałośc i smutek ale jest także radość spełnienie i doskonałośc nie zwracaj na jednbą strobne świata wiekszej uwagi niż na druga bo obie ważne dobre i potrzebne Odpowiedz Link Zgłoś
olimpia-e nie tęsknic 20.09.05, 15:05 isc na impreze, napic sie i sam zjawi sie taki, za ktorym nie trzeba bedzie tesknic. a jesli nawet nie bedzie interesujacy, to zabawka pomoze sie troche oderwac od siedzenia i rozmyslania,tesknoty Odpowiedz Link Zgłoś
nabij_faje Re: nie tęsknic 20.09.05, 19:26 gorzej, jeśli sami staniemy się zabawką, to się przecież zdarza problem się namnoży. Odpowiedz Link Zgłoś
rakel Re: a ja znów tęsknię........ 18.09.05, 16:31 jakos na to jeszcze nie wpadlam a tesknota jak ocean i bol Odpowiedz Link Zgłoś
getting_better Re: a ja znów tęsknię........ 18.09.05, 18:36 Obłoki, co z ziemi wstają I płyną w słońca blask złoty, Ach, one mi się być zdają Skrzydłami mojej tęsknoty. Te białe skrzydła powiewne Często nad ziemią obwisną, Łzy po nich spływają rzewne, Czasem i tęczą zabłysną. Gwiazdy, co krążą w przestrzeniach Po drogach nieskończoności, Są one dla mnie w marzeniach Oczami mojej miłości. Patrzą się w ciemne odmęty Te wielkie ruchome słońca... I ja miłością przejęty, Patrzę i tęsknię bez końca. Odpowiedz Link Zgłoś
nikt_osia Re: a ja znów tęsknię........ 18.09.05, 18:42 nikt_osia napisała: > czyje? już wiem, Asnyka Odpowiedz Link Zgłoś
procesor Re: a ja znów tęsknię........ 18.09.05, 21:55 nikt_osia napisała: > nikt_osia napisała: > > > czyje? > > już wiem, Asnyka a jak to brzmi zaśpiewane przez "Przyjaciół Maksyma" :) Odpowiedz Link Zgłoś
wichrowe_wzgorza Re: a ja znów tęsknię........ 18.09.05, 19:35 Tez kiedys chcialam znalezc recepte na tesknote... Jest nia chyba zycie, zmierzanie sie z codziennymi obowiazkami itp. Jesli ma sie tylko chwil kilka dziennie, zeby tesknic, to naprawde milo jest. Nie ma pustki, ot:) Odpowiedz Link Zgłoś
nikt_osia Re: a ja znów tęsknię........ 18.09.05, 19:40 wichrowe_wzgorza napisała: > Tez kiedys chcialam znalezc recepte na tesknote... Jest nia chyba zycie, > zmierzanie sie z codziennymi obowiazkami itp. Jesli ma sie tylko chwil kilka > dziennie, zeby tesknic, to naprawde milo jest. Nie ma pustki, ot:) cały w tym szkopuł, aby umieć tęsknotę rozłożyć równomiernie nie daje się Odpowiedz Link Zgłoś
wichrowe_wzgorza Re: a ja znów tęsknię........ 18.09.05, 19:48 Nauczysz sie, a tymczasem sie przytul:) Odpowiedz Link Zgłoś
paulula Re: a ja znów tęsknię........ 18.09.05, 20:32 aby kiedyś było dobrze teraz trzeba płakać i tęsknić aż do bólu, jak tego etapu się nie przejdzie o nie mozna zacząć niczego nowego... Odpowiedz Link Zgłoś
getting_better Re: a ja znów tęsknię........ 19.09.05, 18:35 Zgadzam się z Paululą. Moja ulubiona poetka napisała kiedyś tak: "(...)Jest coś w rodzaju prostej - choć nie z liczby faktów- pociechy: że każdy ma swą pulę smutku i radości -jeśli tę pierwszą już się wycierpiało zostaje druga -niewyczerpana Spełnienie- wcześniej lub później nadchodzi..." Każdy ma swój czas. Odpowiedz Link Zgłoś
procesor Re: a ja znów tęsknię........ 18.09.05, 21:57 jedyna metoda - pokochac :) z tęsknotą da się żyć, szkoda sił na walke Odpowiedz Link Zgłoś
psychopata.z.borderline Re: a ja znów tęsknię........ 18.09.05, 22:00 jakie to fajne uczucie tesnic i nie myslec o tym codziennym k Odpowiedz Link Zgłoś
plazmodama Re: a ja znów tęsknię........ 19.09.05, 18:21 po co chesz sobie radzić? ja tam sobie na to pozwalam Odpowiedz Link Zgłoś