komandos57 05.10.05, 23:32 "zabiore cie wlasnie tam gdzie jutra slodki smak gdzie slonce dla nas wschodzi gdzie wolniej plynie czas gdzie szczesciu nic nie grozi" yeahhhhh...super Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
imagiro komek, co ty na te klacze ? 05.10.05, 23:34 www.free-beauty-tips.com/images/asses.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
komandos57 zabiore cie wlasnie tam 06.10.05, 00:03 miedzy nami jest cos nie zaprzeczaj mi tyle moge ci dac sola zycia jest milosc boisz sie wielikich slow to nie wstyd ............zabiore cie wlasnie tam.....gdzie wolniej plynie czas czekam na jeden gest wiara jest moja sila jestem pewnien ze wciaz potrzebujesz mnie dzien przemija za dniem znow nam siebie ubylo zycie zbyt krotko trwa wiec decyduj sie zabiore cie.....wlasnie tam.... gdzie jutra slodki smak ........ Odpowiedz Link Zgłoś
zza_krzaka Re: zabiore cie wlasnie tam 06.10.05, 00:29 No i kto za chłopami nadąży? Sorry:) Odpowiedz Link Zgłoś
marusia-ogoniok Komek ! Ty gnomie mrugaty ! 06.10.05, 06:33 Wziąłbyś się, qrde, do roboty miast tworzyć tu to disco polo. W chałupie nie posprzątane. Kury nie wydojone. Koza nie zaspokojona. A ty tu klecisz te częstochowskie rymy. Ty masz coś z makówką conie. No. Buzi ! - Twoja na wieki Maruś. Odpowiedz Link Zgłoś
psychopata.z.borderline i do tego Erich Fromm 08.10.05, 01:16 "potrzebuję cie ponieważ cie kocham, a nie kocham cie bo cie potrzebuje" Odpowiedz Link Zgłoś
amelie.poulain Re: zabiore cie wlasnie tam 06.10.05, 09:39 Spleen Baudelaire Charles "Kiedy niebo, jak ciężka z ołowiu pokrywa, Miażdży umysł złej nudzie wydany na łup, Gdy spoza chmur zasłony szare światło spływa, Światło dnia smutniejszego niźli nocy grób; Kiedy ziemia w wilgotne zmienia się więzienie, Skąd ucieka nadzieja, ten płochliwy stwór, Jak nietoperz, gdy głową tłukąc o sklepienie, Rozbija się bezradnie o spleśniały mur; Gdy deszcz robi ze świata olbrzymi kryminał I kraty naśladuje gęstawa wodnych smug, I w mym mózgu swe lepkie sieci porozpinał Lud oślizgłych pająków - najwstrętniejszy wróg; Dzwony nagle z wściekłością dziką rozdzwonią, Śląc do nieba rozpaczą szalejący głos Jak duchy potępieńców, co od światła stronią I nocami się skarżą na swój straszny los. A w duszy mej pogrzeb bez orkiestr się wloką, W martwej ciszy - nadziei tylko słychać jęk, Na łbie zaś mym schylonym, w triumfie, wysoko, Czarny sztandar zatyka groźny tyran - Lęk. " Odpowiedz Link Zgłoś
zaslona3 Re: zabiore cie wlasnie tam :) 06.10.05, 15:33 Zabierz mnie właśnie tam, tam gdzie łabędzie śpią o świcie I pokaż mi właśnie tam żeś ze mną jest na całe życie Odpowiedz Link Zgłoś
alaaa6 Re: zabiore cie wlasnie tam 06.10.05, 16:59 zakochal sie nieboraczek..;) ten watek bede zawsze w gore podnosic;)) Odpowiedz Link Zgłoś
back.door Re: zabiore cie wlasnie tam 06.10.05, 17:07 Aluu, bede Cie wspierac, tymbardziej, ze baaaardzo lubie te piosenke...:) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
psychopata.z.borderline Re: zabiore cie wlasnie tam 06.10.05, 22:27 bo "życie jest piękne" Odpowiedz Link Zgłoś
komandos57 Re: zabiore cie wlasnie tam 06.10.05, 22:28 malvvina napisała: > zakochac sie w ...zyciu xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx tez....tez.p Odpowiedz Link Zgłoś
marusia_ogoniok Landrynki Wam:) i... 07.10.05, 11:46 malvvina napisała: > zakochac sie w ...zyciu -------------------------------- komandos57 napisał: > "zabiore cie wlasnie tam > gdzie jutra slodki smak > gdzie slonce dla nas wschodzi > gdzie wolniej plynie czas > gdzie szczesciu nic nie grozi" > > > yeahhhhh...super ---------------------------- ... Jasia z trzema żonami:) "Pożółkły znużone pola, Niebiosa coraz to bledsze, Żądnymi piersiami chłonę Ciche, jesienne powietrze. Rozglądam się naokoło - Niebujnie tu, niebogato, A przecież mi nie żal dzisiaj, Że się prześniło lato. W tej pustce, w tym wyczerpaniu, Które mi w oczach rośnie, To samo odczuwam życie, Jak w pełnej, kwitnącej wiośnie. Przystaję na długiej miedzy, Ku rżyskom nakłaniam lica, Z powiędłych kępek ta sama Wyziera mi tajemnica... ##### Urocza, smętna martwota, Zda się, iż śmierć jest gdzieś bliska, Na pochyłościach wierchu Jesienne dymią ogniska. Nieletni, wątły pastuszek Okiem mnie wita lękliwie - Jeszcze się bydło pasie Na tej wychudłej niwie. Jeszcze jest jakaś czerstwość Na niwie tej wypalonej - Z wrzaskiem niesamowitym W krąg się zwołują wrony. Gdzieś lecą, gdzieś giną w dali, Wzięły ze sobą zmorę - Garść pełną zoranej gleby Do chciwej ręki biorę. Upajam się jej zapachem, I dzisiaj tak samo on świeży - O rodzicielko żywota, O święta, płodna Macierzy! O skarbie ty mój najdroższy, Rozstać się z tobą nie mogę - Zielone jeszcze sitowie Z uśmiechem zaszło mi drogę. Na gruzem zasłanej miedzy Jałowiec krzewi się młody, Dziś barwy mu odmieniły Fijoletowe jagody. Skąpo się fala toczy Potokiem, co wysechł w lecie, Spomiędzy chwastów nad brzegiem Samotne żółcieje kwiecie. Ostatnie to już - zapewne! O innych nie usłyszycie, Lecz ja w tej pustce dzisiejszej To samo odczuwam życie. W tym wyczerpaniu, co dzisiaj Świat tak cudownie mroczy, Ta sama wszak tajemnica Dziwem otwiera mi oczy. Powiędły, przymarły pola, Niebiosa coraz to bledsze, Żądnymi piersiami chłonę Ciche, jesienne powietrze." :D Odpowiedz Link Zgłoś
triss_merigold6 Re: zabiore cie wlasnie tam 06.10.05, 22:28 Moje ulubione ostatnio (...) Wtańcz mnie w swoje piękno, póki nikt nie widzi nas W twoich ruchach odżył chyba Babilonu czas Pokaż wolno to, co wolno widzieć tylko mnie Tańcz mnie po miłości kres (...) Wtańcz mnie w swoje piękno i niech skrzypce w ogniu drżą Przez paniczny strach aż znajdę w nim bezpieczny port Pieść mnie nagą dłonią albo w rękawiczce pieść Tańcz mnie po miłości kres L. Cohen, Dance me to the and of love Odpowiedz Link Zgłoś
komandos57 Re: zabiore cie wlasnie tam 06.10.05, 22:34 triss_merigold6 napisała: > W twoich ruchach odżył chyba > > Pieść mnie nagą dłonią albo > w rękawiczce pieść xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx tak.....Cohen jest swietny.......tez slucham..czesto.yeah........nawet Iglsiasa...ale tego OJCA posluchuje..Heja Tobie Odpowiedz Link Zgłoś
marusia-ogoniok Komek! Ty kiczowaty poqrczu ! 06.10.05, 22:59 Kury głodne ! Kozy nienasycone. Krowy nie wypasione. A ty ćwierkasz tu jak pijany wróbel. Do roboty bys sie wziął zamiast obnosić się ze swoimi gejowskimi upodobaniami do szansonisty Hujljo Plexiglasa. Co ja się z tobą mam, gnomie walnięty. Buzi - Twoja Marusia Odpowiedz Link Zgłoś
jmx Re: zabiore cie wlasnie tam 07.10.05, 00:21 dla rozmarzonych Lady Pank: "Już teraz wiem, że dni są tylko po to, by do ciebie wracać każdą nocą złotą Nie znam słów, co mają jakiś większy sens Jeśli tylko jedno - jedno tylko wiem: Być tam, zawsze tam, gdzie ty..." :) Odpowiedz Link Zgłoś
baba_ta_sama Re: zabiore cie wlasnie tam 07.10.05, 14:46 Gałczyński Konstanty Ildefons Siódme niebo I Zima była, gdy wysiadłem z autobusu i rzuciłem się w twoje ramiona, i twych włosów, twych wieczornych włosów ogarnęła mnie woń niezmierzona. Księżyc zniżył się, błysnął nad klamką, potem odszedł i wplątał się w drzewo. Pierścień nocy nad nami się zamknął i zaczęło się siódme niebo. II Choć godzina trochę późna, jeszcze świecą twoje okna, więc wołamy: - Hola, wpuść nas, wpuśćże nas, pochmurnooka - nie będziemy spać na dachu, otwórz drzwi i wprowadź w nocy w twe mieszkanie pełne ptaków, instrumentów, świec płonących. Przelecimy przez pokoje wiatrem, walcem, tłumem szumnym, ozłocimy loki twoje dźwiękiem gitar siedmiostrunnym. III To było wieczorem w Europie, może w Holandii, może w Belgii, gwiazdy lśniły jak lampki na grobie i szumiał wiatr. Taki wielki. Bo już jesień grała, coraz szybciej, na akordeonie złotym i leciały nad dachami skrzypce, liście, klarnety i fagoty. A gdy deszcz bulwarami popłynął, zaczynała się chwila szalona. Bo na przedmieściu było male kino (i pamiętasz? - kasjerka Simona). I wieczorem każdym po ciemku - i wieczorem każdym jak requiem, z tulipanem czerwonym w ręku przez bulwary do ciebie biegłem. A tam było jasno w małym kinie... Ej, wesoło w kinie "Olimpia"! Piękny kwiat najpiękniejszej dziewczynie - to dla ciebie ten czerwony tulipan. Ja dla ciebie bym truciznę wypił, chcę być z tobą duszą i ciałem - l wyrzucali mnie z tej "Olimpii", bo za głośno o miłości krzyczałem. Ale raz, rozpaczy na przekór, przyszła noc najwyższa, natchniona. Coś się stało: cud w XX wieku - poszłaś ze mną ty, nie Simona. Wtedy dłoń twą wziąłem w dłonie moje, w oczach naszych wieczny blask zaświecił i przez świat obłąkany od wojen szliśmy razem jak dwoje dzieci. IV Ty jesteś najpiękniejsze zwierzęta, twoje włosy o świcie są modre, tyś wysoko jak światła na okrętach, do oddechu twojego się modlę. Tobiem wszystkie zbudował instrumenty, wszystkie owoce zniósł, wszystkie kwiaty, ciebie ścigam przez wszystkie firmamenty, wszystkie światy, wszystkie klimaty. V Zadzwoniły zausznice z miedzi, zadzwoniły jak dzwony Bizancjum, wicher śnieżny za oknem zabredził nad Grenoblą, nad górzystą Francją. Na paznokciach twych, na włosów splotach ptaki świateł gubiły swe pióra. Nagle ptaki zgasły. Ciemnozłota nadciągała miłość jak chmura. Odpowiedz Link Zgłoś
mi-123 Re: zabiore cie wlasnie tam 07.10.05, 16:36 Na włóczęgę już wyruszyć przyszła pora, las nas goni śpiewem ptaków, szumem drzew. I wołają nas już pola i jeziora, zeszłoroczny nasz wesoły pomnąc śpiew. Ludzie maja swoje sprawy, ludzie lubią się bogacić, pełne brzuchy mają, chcą mieć pełen trzos. A ja gonię, a ja gonię swe marzenia.... Szczęścia szukam, gdzie kaczeńce i gdzie wrzos. Tym co iść nie lubią mówię: "do widzenia", za dni kilka może znów powrócę tu, idę w świat, by tam dogonić swe marzenia, Aby spełnić kilka swoich złotych snów. Więc z Marusią:) swą pod rękę i z gitarą, i z piosenką. Precz mi troski, przecz przykrości, słońce świeć. Idę gonić, idę gonić swe marzenia i spokoju szukać pośród starych drzew. Tak to proste, że i gadać szkoda czasu, lepiej plecak wziąć i iść przed siebie wprost, szukać wiatru i zapachu szukać lasu, Jak najdalej zadymionych wielkich miast. Zrozum bracie, tak to trzeba, łóżkiem trawa, dachem drzewa. Z wiatrem biegać i z ptakami śpiewać w głos. Trzeba gonić, trzeba gonić swe marzenia, A nie czekać ile trosk przyniesie los. Kiedy z nami pognasz w knieje? Pozdrówka. Mi Odpowiedz Link Zgłoś
psychopata.z.borderline Re: zabiore cie wlasnie tam 08.10.05, 00:17 "Gdy płacze Amor, płaczcie, kochankowie" Dante Alighieri "Gdy płacze Amor, płaczcie, kochankowie, Poznawszy powód, co mu szlochać każe: Widzi wszak kobiet załzawione twarze, Ich zawodzenie resztę mu dopowie: To Śmierć grubiańska w misternej budowie Serca swe strzały zatopiła wraże, Niszcząc to właśnie, co z czystością w parze U pań szlachetnych sławią prostaczkowie. Patrzcie, jak Amor szacunkiem ją darzy: Oto w swej zwykłej postaci się wzrusza Nad jej przecudnym pochylon obrazem; Oczy ku niebu zwraca raz za razem, Gdzie już swe miejsce zajęła jej dusza, Bo miała uśmiech wyryty na twarzy." Odpowiedz Link Zgłoś
wichrowe_wzgorza :) 08.10.05, 00:23 Ile? Pierwszy raz zakochałam się w Tobie ze śmiechu – najszczerszego... Drugi – z powodu bliskości, która zjawiła się po raz pierwszy z siłą, nakazującą przełamywanie strachu. Trzeci raz zakochałam się w sposobie, w jaki patrzyłeś na mnie – całą... Czwarty – z Twojej za mną tęsknoty. Piąty raz pokochałam Twój podziw dla pozostałości dawnych kultur... Szósty - gdy uświadomiłam sobie, iż zabierasz mnie ze sobą wszędzie... Siódmy... nie pamiętam, z jakiego powodu... Wciąż zakochuje się w jakiejś cząstce Ciebie, nie mając pojęcia, ile jeszcze razy mogę zakochać się w tej samej osobie... Odpowiedz Link Zgłoś
psychopata.z.borderline Re: :) 08.10.05, 00:30 pierwszy raz zakochałam sie w obrazie i tak mi zostało Odpowiedz Link Zgłoś
wichrowe_wzgorza Re: :) 08.10.05, 00:36 mozna zakochiwac sie w tym samym obrazie bez konca i tak ostaje:) Popatrz, obraz zmienia siez kazdym ustawieniem sie swiatla - mam na mysli to naturalne nasze - slonce;) Odpowiedz Link Zgłoś
psychopata.z.borderline Re: :) 08.10.05, 00:38 na niektóre obrazy żadne światło nie ma wpływu Odpowiedz Link Zgłoś
wichrowe_wzgorza Re: :) 08.10.05, 00:42 nie znam takich obrazow i mysle tez, ze nie mozna uciec od naturalnego swiatla - jakim jest slonce, daje ono cienie o kazdej porze inne... cien jest nieodzownym elementem swiatla:) pozdrawiam Cie Odpowiedz Link Zgłoś
psychopata.z.borderline Re: :) 08.10.05, 00:47 cien jest potrzebny, żeby d0ostrzec światło:) Odpowiedz Link Zgłoś
psychopata.z.borderline Re: :) 08.10.05, 01:04 najgorsze jest we mnie to, że te cienie próbuje zniszczyc, robiac przynete "tam jest światło". i cień idzie jak cień i widzi cien kim jest mówisz widziałas tam jest cien a tam razi światło i niech spali szmatom oczy Odpowiedz Link Zgłoś
psychopata.z.borderline Re: :) 08.10.05, 01:12 mam to do siebie, ze lubie je zebrać ide spac, nie chce narozrabiać w takim ładnym wątku:) dobranoc Odpowiedz Link Zgłoś
malgos36 Re: zabiore cie wlasnie tam 08.10.05, 01:31 Ale dawno tego nie słyszałam. I chyba się rozmarzyłam... Godzina wprawdzie nie "ku temu" ale płyta w ruch pójdzie Odpowiedz Link Zgłoś
komandos-57 Maróś !!!! Ty kobyło ohfacona ! Co pszut ma jusz 08.10.05, 23:04 zdarty ale tył jeszcze ofszem ofszem. Ty wy włoko jedna ....,,,, ty szmatłafcu pszy drożny!!! Zostaf jusz ty te pociny sfego horego łumysłu ji pszyjeć szypko do naszy hałupy...!!! Czeka tu pszesz na cjebje 347 mojich brudnyh skarpet ji 148 sztuk galotuf.. conie. Buzi! Odpowiedz Link Zgłoś
wichrowe_wzgorza Komek..... 09.10.05, 01:13 Qurka mac, nie badz szowinista i sam sobie TO wypierz!!!!!! Daj odetchnąc Marusi:) Odpowiedz Link Zgłoś
psychopata.z.borderline Re: zabiore cie wlasnie tam 09.10.05, 00:50 "Jak niebo wzrok twój rozświetlony" Lermontow Michaił "Jak niebo wzrok twój rozświetlony Błękitem lśni pogody, Jak pocałunek słodko dzwoni I cichnie głos twój młody. Za jeden dźwięk czarownej mowy, Spojrzenie jedno twoje Gruziński bułat dam stalowy, Młodzieńcze oddam boje. I on czasami błyśnie pięknie, I jeszcze piękniej dzwoni, Dreszcz duszę przejmie, gdy on brzeknie, I w żyłach krew zapłonie. Lecz dni mych zbrojnych i swobodnych Radości się skończyły, Gdym głos usłyszał twój łagodny I wzrok napotkał miły." Odpowiedz Link Zgłoś
psychopata.z.borderline Re: zabiore cie wlasnie tam 09.10.05, 01:06 Robbie Williams "Supreme" "Oh it seemed forever stopped today All the lonely hearts in London Caught a plane and flew away And all the best women are married All the handsome men are gay You feel deprived Yeah are you questioning your size? Is there a tumour in your humour, Are there bags under your eyes? Do you leave dents where you sit, Are you getting on a bit? Will you survive You must survive When there's no love in town This new century keeps bringing you down All the places you have been Trying to find a love supreme A love supreme Oh what are you really looking for? Another partner in your life to abuse and to adore? Is it lovey dovey stuff, Do you need a bit of rough? Get on your knees Yeah turn down the love songs that you hear 'Cause you can't avoid the sentiment That echoes in your ear Saying love will stop the pain Saying love will kill the fear Do you believe You must believe When there's no love in town This new century keeps bringing you down All the places you have been Trying to find a love supreme A love supreme I spy with my little eye Something beginning with (ah) Got my back up And now she's screaming So I've got to turn the track up Sit back and watch the royalties stack up I know this girl she likes to switch teams And I'm a fiend but I'm living for a love supreme When there's no love in town This new century keeps bringing you down All the places you have been Trying to find a love supreme A love supreme Come and live a love supreme Don't let it get you down Everybody lives for love" Odpowiedz Link Zgłoś
psychopata.z.borderline Re: zabiore cie wlasnie tam 09.10.05, 01:20 "Nie, ja nie ciebie kocham tak szalenie" Lermontow Michaił "Nie ,ja nie ciebie kocham tak szalenie, Nie dla mnie blaski piękna twego płoną: Miłuję w tobie dawne me cierpienie I moją młodość dawno utraconą. Kiedy na ciebie spoglądam czasami I gdy zaglądam głęboko w twe oczy, Tajemna wtedy rozmowa się toczy, Ale nie z sobą mówimy sercami. Rozmawiam z lubą młodych dni szczęśliwych, W twoich rysach szukam rysów innej twarzy, Ust, co już nieme, w twoich ustach żywych, W oczach płomienia, co już się nie żarzy..." Odpowiedz Link Zgłoś
wichrowe_wzgorza everybody's changing 09.10.05, 02:01 "Everybody's Changing" You say you wander your own land But when I think about it I don't see how you can You're aching, you're breaking And I can see the pain in your eyes Says everybody's changing And I don't know why So little time Try to understand that I'm Trying to make a move just to stay in the game I try to stay awake and remember my name But everybody's changing And I don't feel the same You're gone from here And soon you will disappear Fading into beautiful light Cause everybody's changing And I don't feel right So little time Try to understand that I'm Trying to make a move just to stay in the game I try to stay awake and remember my name But everybody's changing And I don't feel the same So little time Try to understand that I'm Trying to make a move just to stay in the game I try to stay awake and remember my name But everybody's changing And I don't feel the same ( zespol Keane, pikne, nooo) Odpowiedz Link Zgłoś
psychopata.z.borderline Re: zabiore cie wlasnie tam 09.10.05, 02:07 "(Posłuchaj: gdy los nam porzucić pozwol" Lermontow Michaił "Posłuchaj: gdy los nam porzucić pozwoli Ten świat, gdzie tak duszą stygniemy powoli, Być może w krainie, gdzie kłamstwo nie znane, Ty będziesz aniołem, ja będę szatanem! Przysięgnij, że raju szczęśliwość porzucisz I że do dawnego kochanka powrócisz! Wygnaniec skazany przez los na zatratę, Niech będzie ci rajem, a ty mi wszechświatem."" Odpowiedz Link Zgłoś
wichrowe_wzgorza Re: zabiore cie wlasnie tam 09.10.05, 02:16 Spojrz! Rosną mi skrzydła Nie Ikarowe Wisz? Całkiem już dojrzałe uwierają mnie pod luźną bluzą Wiesz? Czekam na właściwą by wzbić się chwilę Wierzysz? Dość silne są by każdy lot był bezpieczny dla mnie jests...??? tak łatwo, tak trudno Odpowiedz Link Zgłoś
psychopata.z.borderline Re: zabiore cie wlasnie tam 09.10.05, 02:23 you are the best i wiesz o tym od dawna:) Odpowiedz Link Zgłoś
psychopata.z.borderline Komandos, dostaje jebla 09.10.05, 02:31 "Posłuchaj: gdy los nam porzucić pozwoli" Lermontow Michaił "Posłuchaj: gdy los nam porzucić pozwoli Ten świat, gdzie tak duszą stygniemy powoli, Być może w krainie, gdzie kłamstwo nie znane, Ty będziesz aniołem, ja będę szatanem! Przysięgnij, że raju szczęśliwość porzucisz I że do dawnego kochanka powrócisz! Wygnaniec skazany przez los na zatratę, Niech będzie ci rajem, a ty mi wszechświatem" Odpowiedz Link Zgłoś
psychopata.z.borderline Re: zabiore cie wlasnie tam 09.10.05, 10:12 "Nie można iść w spokoju własną drogą, przynajmniej w dzisiejszych czasach. Chyba, że ktoś się ugnie. Może kiedyś, dawno temu, w okresie pionierów, człowiek mógł robić w spokoju to, co chciał. Ale wtedy miał lasy, mógł iść do lasu i żyć sam jeden. W lasach mógł wyżyć całkiem dobrze. A jeżeli szukali go tam za to czy owo, po prostu przenosił się dalej. Zawsze miał przed sobą dalsze lasy. Ale dziś nie można tego robić. Trzeba się ugiąć. " James Jones "stąd do wieczności" org. "from here to eternity" Odpowiedz Link Zgłoś
psychopata.z.borderline Re: zabiore cie wlasnie tam 09.10.05, 10:26 "Gwiazdka " Lermontow Michaił "Samotna w niebie Gwiazdka się pali, Wabi do siebie Mój umysł z dali; Mkną do niej w gości Sny moje z ziemi, Bo blask radości Z wysoka śle mi ! Blask ten widziałem W żrenic spojrzeniu, Które kochałem Wbrew przeznaczeniu; Dla cierpień były Najsłodszym lekiem, A blaskiem lśniły Równie dalekim. Sen oczy kleił, Lecz nie zmrużyłem, I bez nadziei Ku nim patrzyłem." Odpowiedz Link Zgłoś
psychopata.z.borderline Re: zabiore cie wlasnie tam 09.10.05, 10:41 *** (Bóg mnie opuścił - nie wiem czemu...) Leśmian Bolesław "Bóg mnie opuścił - nie wiem czemu... " "Źle Mu w niebiosach! Wiem, że źle Mu... Ojciec mój tak swą śmierć przeoczył, Że idąc do dom - w grób się stoczył. Siostra umarła z łez i z głodu, A wszyscy mówią: "Bez powodu!" A brat mój tak się z bólem ścierał, Żem nasłuchiwał, gdy umierał... Kochanka moja teraz ginie, Żem ją pokochał w złej godzinie. A ja - nim miasto w mroku zaśnie - Idę ulicą, idę właśnie... " Odpowiedz Link Zgłoś