wichrowe_wzgorza 09.10.05, 01:09 wyznanie I Cóż bym chciała wyznać? Ano, że nie chcę juz węcej wqurzać się na siebie i robić ze złości,która się we mnie zbiera zła - przeciwko sobie... :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wichrowe_wzgorza Re: wyznania 09.10.05, 01:13 wyznanie II kocham radość:) zwyczajną taką Odpowiedz Link Zgłoś
solaris_38 paradoks złości 09.10.05, 01:17 faktycznie w kazdym systemie wojny wewnętrzne sa wyniszczające a złość ma wiele wspólnego z wewnętrzną wojną podobno złościmy sie )na kogoś lub cos głównie kiedy to MY nie jesteśmy z siebie zadowoleni Odpowiedz Link Zgłoś
solaris_38 prawda wielokrotnego uzytku 09.10.05, 01:44 świadomosc tego bardzo pomaga ale niestety nie pomaga raz na zawsze tylko trzeba sobie to za każdym razem przypomniec :) Odpowiedz Link Zgłoś
psychopata.z.borderline Re: prawda wielokrotnego uzytku 09.10.05, 01:46 o czym rozmawiaja piloci? spytaj mojego ojca Odpowiedz Link Zgłoś
wichrowe_wzgorza Re: prawda wielokrotnego uzytku 09.10.05, 01:51 o cyckach? :))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
psychopata.z.borderline Re: prawda wielokrotnego uzytku 09.10.05, 01:55 nie tylko i dlatego dostaje pie..a Odpowiedz Link Zgłoś
psychopata.z.borderline Re: prawda wielokrotnego uzytku 09.10.05, 01:59 i co, pije piwo, żre co chce Odpowiedz Link Zgłoś
wichrowe_wzgorza Re: wyznania 09.10.05, 01:46 wyznanie III Nie potrafie, boje sie - okazywac uczuc, o!!! Nie umiem tez przyjac okazywania uczuc mnie...:) Odpowiedz Link Zgłoś
solaris_38 Re: wyznania 09.10.05, 01:57 uczucia to moce jesli sie jest odizolowanym od świata faktycznie trudno w którąkolwiek stronę ale to mądra taktyka obronna organizmu zanim nie osiagnie wiedzy z jakich źródeł i w jakich sytuacjach i ile korzystnie można czerpać i przede wszystkim komu warto dawac mamy tak mało czasu i energii że trzeba je traktowac jak cenny dar za kóry NICZEGO nie pragniesz Odpowiedz Link Zgłoś