Dodaj do ulubionych

3-miasto, szukam pomocy

10.10.05, 23:07
ja miewam ataki obzarstwa, wtedy wymiotuje.....na codzien ciagle cos jem
ostatnimi czasy cale dnie skubie slonecznik. oczywiscie ciagle tyje....chce to zmienic
Obserwuj wątek
    • herbatazcytryna Re: 3-miasto, szukam pomocy 11.12.05, 21:00
      I co u Ciebie?
    • ania7364 Re: 3-miasto, szukam pomocy 13.05.06, 18:36
      to ja, motylek_41 ale pod innym nickiem bo do tamtego loginu zapomnialam hasla.
      nie wiem czy to ma jakis zwiazek ale napisze. jakis czas temu okazalo sie ze mam niedoczynnosc tarczycy i hashimoto (strasznie brzmi ale mozna z tym nawet dobrze zyc) i odkad robie z tarczyca porzadek to zapomnialam o swoim odzarstwie. prawie nie mam juz napadow glodu. jem normalnie. czasem zdazy mi sie duzy glod i usmaze sobie np jajecznicze na maselku z 4 jajek ale nie moge ich zjesc. nie mam zadnej diety bo pani doktor kazala jesc normalnie i co tydzien sie wazyc.
      moze sprawdzcie swoja tarczyce bo mi minelo duzo roznych dolegliwosci, ktorych nigdy w zyciu nie wiazalabym z tarczyca. moze poczytajcie forum o chorobach tarczycy.
      no a z jedzeniem to sie zupelnie uspokoilo.
      • purecharm Re: 3-miasto, szukam pomocy 13.05.06, 18:40
        czesc,

Ja tez podejrzewam u siebie niedoczynnosc tarczycy. Mozesz powiedziec, jakie sa glowne objawy?
        • ania7364 Re: 3-miasto, szukam pomocy 13.05.06, 19:16
          mi podpadlo przede wszystkim nasilajace sie oslabienie, zupelny brak energii. no i ciagle tycie, caly czas powoli waga szla do gory. [poza tym stany lekowe, okresy duzego pobudzenia nerwowego,i do tego depresja, zaparcia, sucha skora, wysuszona skora lokci i kolan, opuchniecie twarzy, rak i stop, czasem poranne drzenia wewnetrzne podobne jak przy hiopglikemii ale badalam cukier i byl ok), mrowienie wokol ust. tak bylo u mnie i powoli mi wszystko mija. musze dodac ze moja doktor pierwszego kontaktu , nawet po zrobieniu badan powiedziala ze jestem zdrowa. ja zrobilam badania prywatnie i poszlam do endo.
          tak bylo u mnie
          Tobie radze, poczytaj najpierw na forum o chorobach tarczycy
          pozdrawiam:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka