imagiro 25.10.05, 01:17 na tym forum. nowy prezydent, nowe czasy, nowe wyzwania ... moge tylko sam do siebie powiedziec ... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sprawdzilem.to mlody the jestes... 25.10.05, 01:39 dzieci dorosna, a za piec lat bedziesz mogl znowu kandydowac :) a w tkzw. miedzyczasie zycze przyjemnego lowienia ryb :) Odpowiedz Link Zgłoś
jmx Re: moja the kadencja skonczyla sie 25.10.05, 02:27 nieeee! nie dosc ze drob panuje o jeszcze i Ty sie chcesz wyniesc? za duzo nieszczesc jak na jeden raz.... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ala-a Re: moja the kadencja skonczyla sie 25.10.05, 15:02 nie wypada Cie nie pozegnac.. good bay Odpowiedz Link Zgłoś
yoosh Re: moja the kadencja skonczyla sie 25.10.05, 15:18 Moze cukiereczka na good-bye? W sumie zajefajny kolo z ciebie:))) Odpowiedz Link Zgłoś
moc_ca Fenix 25.10.05, 17:49 Oj oj oj ....:-))) Ja nie wierzę w te Twoje odejścia. Przeżyłam ich tu, na forum Psychologia, kilka Zawsze się odradzałeś , jak fenix, wstawałeś z popiołów z jeszcze bardziej strojnymi pióry .. Tylko nick Twój umiera, dusza leciutko zmienia kierunek dryfu i jakaś siła odradza Cię w nowym nicku, znowu zostajesz z nami. .... jak Fenix ..... Odpowiedz Link Zgłoś
spiral_architect Re: Fenix 25.10.05, 17:52 KAzdy ma jakiegos bzika, kazdy jakies hobby ma, jak pouczał niegdysiejszy muzyczny hit. Chcialbym zobaczyc konfrontacje Komandosa z Wodzem Bizonim. Tak na zywo. Odpowiedz Link Zgłoś
ala-a Re: Fenix 25.10.05, 18:01 spiral_architect napisał: > KAzdy ma jakiegos bzika, kazdy jakies hobby ma, jak pouczał niegdysiejszy > muzyczny hit. Chcialbym zobaczyc konfrontacje Komandosa z Wodzem Bizonim. Tak n > a > zywo. i nic ciekawego bys nie ujrzal.. Wodz jest czlowiekiem niewulgarnym i zalatwilby Komandosa inteligencja.. Jezeliby takie spotkanie kiedykolwiek mialo miejsce.. Tchorzem bylby Komandos...moge sie zalozyc ze tak by bylo... Odpowiedz Link Zgłoś
spiral_architect Re: Fenix 25.10.05, 18:07 całą zawartość portfela postawiłbym na mojego faworyta, Komandosa. Czy my sie naprawde znamy ? Jesli tak, to skad jesli mozna wiedziec ? Odpowiedz Link Zgłoś
ala-a Re: Fenix 25.10.05, 18:08 spiral_architect napisał: > całą zawartość portfela postawiłbym na mojego faworyta, Komandosa. > > Czy my sie naprawde znamy ? Jesli tak, to skad jesli mozna wiedziec ? tajemnica;) nie powiem.. a zaklad stoi... tylko jak go zrealizujemy????? Odpowiedz Link Zgłoś
spiral_architect Re: Fenix 25.10.05, 18:14 ala-a napisała: > tajemnica;) > nie powiem.. > a zaklad stoi... > tylko jak go zrealizujemy????? > Zanim przystapimy do realizacji prosze o jakas podpowiedz. Odpowiedz Link Zgłoś
ala-a Re: Fenix 25.10.05, 18:21 spiral_architect napisał: > ala-a napisała: > > > tajemnica;) > > nie powiem.. > > a zaklad stoi... > > tylko jak go zrealizujemy????? > > > > Zanim przystapimy do realizacji prosze o jakas podpowiedz. trzeba umowic spotkanie.. czyli musimy byc my oboje tam i nasze "ofiary" jako ze Ty ladniej piszesz i sie wyslawiasz napisz do nich maile.. Kiedy dysponuja czasem? Ja wybiore miejsce w swiecie ,gdzie moze takie spotkanie sie odbyc.. Odpowiedz Link Zgłoś
spiral_architect Re: Fenix 25.10.05, 18:30 > > Zanim przystapimy do realizacji prosze o jakas podpowiedz. Mialem na mysli to skąd się znamy. > trzeba umowic spotkanie.. > czyli musimy byc my oboje tam i nasze "ofiary" > jako ze Ty ladniej piszesz i sie wyslawiasz napisz do nich maile.. > Kiedy dysponuja czasem? > Ja wybiore miejsce w swiecie ,gdzie moze takie spotkanie sie odbyc.. Nie bedzie latwo, ale mozna sprobowac. jakie miejsce wybierasz ? Odpowiedz Link Zgłoś
ala-a Re: Fenix 25.10.05, 18:32 spiral_architect napisał: > > > > Zanim przystapimy do realizacji prosze o jakas podpowiedz. > > Mialem na mysli to skąd się znamy. > > > trzeba umowic spotkanie.. > > czyli musimy byc my oboje tam i nasze "ofiary" > > jako ze Ty ladniej piszesz i sie wyslawiasz napisz do nich maile.. > > Kiedy dysponuja czasem? > > Ja wybiore miejsce w swiecie ,gdzie moze takie spotkanie sie odbyc.. > > Nie bedzie latwo, ale mozna sprobowac. jakie miejsce wybierasz ? > > to zalezy Panowie od pory roku..w jakiej ustalicie termin... Odpowiedz Link Zgłoś
spiral_architect Re: Fenix 25.10.05, 18:39 Pora roku bieżąca oczywiscie. My sie chyba jednak nie znamy, bo sobie Cie znikad nie przypominam. Odpowiedz Link Zgłoś
ala-a Re: Fenix 25.10.05, 18:42 spiral_architect napisał: > Pora roku bieżąca oczywiscie. My sie chyba jednak nie znamy, bo sobie Cie znika > d > nie przypominam. oj ..a cos sie tak uparl..na to "skad sie znamy" jak biezaca!!!! nie mam urlopu..a skad wiesz czy oni maja.. rozmawiales juz z nimi? Odpowiedz Link Zgłoś
mica1 Re: moja the kadencja skonczyla sie 25.10.05, 18:11 Hej Imagiro to bylo -" spieprzaj dziadu,"slyszalam i widzialam na wlasne,czyzbys juz byl w denial? A to gdzie teraz sie wybierasz,chetnie podaze Twoim tropem,nie mow tylko ,ze zapadasz w milczenie, zlamiesz serca wielu,wielu fanom. Odpowiedz Link Zgłoś
spiral_architect Re: moja the kadencja skonczyla sie 25.10.05, 18:14 mica1 napisała: > zlamiesz serca wielu,wielu > > fanom. Ooooooo taaaaak !!! Moje złamiesz na części trzy. Odpowiedz Link Zgłoś
hsirk hhhhaaa...hhhhhhhhaaaa... 25.10.05, 18:28 p i e r d o l baka, a bak brzdaka... to juz przerabiales kilka razy i zawsze myslales ze juz dosc oswiecony jestes by odejsc czas weryfikowal twoje zludzenia jako i tym razem sie stanie Odpowiedz Link Zgłoś