kobieta49 27.10.05, 19:01 Co myślicie na temat związku z mężczyzną prawie 20 lat starszym? Czy któraś z was ma jakieś doświadczenia? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ala-a Re: Poważne pytanie!!! 27.10.05, 19:02 ojciec by mnie zabil... nie mialam takich doswiadczen.. Odpowiedz Link Zgłoś
hsirk Re: Poważne pytanie!!! 27.10.05, 19:03 ja! ja! on zaczepil mnie dawno temu na centralnym, kiedy mlodym chlopcem bylem... no i teraz prawica w polsce mnie nie lubieje... Odpowiedz Link Zgłoś
cham.taki.zwyczajny Re: Poważne pytanie!!! 27.10.05, 19:04 okradli mnie na centralnym nie raz Odpowiedz Link Zgłoś
jonaszkowalski Re: Poważne pytanie!!! 27.10.05, 19:05 poważna odpowieć spore ryzyko , bo możesz się nie zdążyć nacieszyć i tylko będziesz zawiedziona i rozczarowana Odpowiedz Link Zgłoś
jula09 Re: w bliskim otoczeniu jest 27.10.05, 19:15 Najaważniejsze by Cię szczerze kochał. Odpowiedz Link Zgłoś
hsirk Re: w bliskim otoczeniu jest 27.10.05, 19:17 nie. najwazniejsza jest obfitosc zywnosci i latwosc defekacji Odpowiedz Link Zgłoś
carillon Re: Poważne pytanie!!! 27.10.05, 19:14 Dość powszechnie spotykane. Znałam parę osób w takich związkach. Wszytskie się rozpadły w przeciągu kilku lat. Zazwyczaj potrzeby i mozliwości osób były rózne i nie zgadzały się charaktery. Myślę,ze w takich zwiazkach facet jako ten starszy nie traktuje zwiazku serio. Odpowiedz Link Zgłoś
jonaszkowalski Re: Poważne pytanie!!! 27.10.05, 19:20 a to niby dlaczego , starszy facet . np . 70 letni nie traktuje serio związku ? bo co , bo ma jeszcze czas , czy jak Odpowiedz Link Zgłoś
ala-a Re: Poważne pytanie!!! 27.10.05, 19:21 a moze to w zaleznosci od wieku... przypomnalo mi sie ze znam taki przypadek.. Koebieta miala 45 a facet 70 z hakiem.. i zyja sobie,, Odpowiedz Link Zgłoś
jonaszkowalski Re: Poważne pytanie!!! 27.10.05, 19:30 a jak . dziadek daje rade . ryzyko , a co tam ... Odpowiedz Link Zgłoś
ala-a Re: Poważne pytanie!!! 27.10.05, 19:34 jonaszkowalski napisał: > a jak . dziadek daje rade . > ryzyko , a co tam ... ;)) no nie smiej sie... podobno sex-u nie uprawiaja.. tak slyszalam... to jest naturalnie zwiazek "finansowy" ten dzidzi jest nadziany.. ale chociaz kobieta przy nim zwiedzi caly swiat.. Odpowiedz Link Zgłoś
dziki.macho Re: Poważne pytanie!!! 27.10.05, 19:36 pamietasz kiedys ktos mial w miare poukladane zycie Odpowiedz Link Zgłoś
ala-a Re: Poważne pytanie!!! 27.10.05, 19:43 dziki.macho napisał: > pamietasz kiedys ktos mial w miare poukladane zycie pamietam...sa okresy w zyciu ze mamy poukladane zycie.. ale one trwaja krotko.. Odpowiedz Link Zgłoś
jonaszkowalski Re: Poważne pytanie!!! 27.10.05, 19:41 to masakra , rany taka łapa , plamy opadowe , sucha . obejmuje . głaszcze. odkrywa się kawałek szlafroka . widać kawałek - mumia nadchodzi . brrrrrrrrrrr . taki widok , co rano może przesłonić cały świat . budzisz się , a tu wita cię suchy pocałunek . nie da rady . świat , to za mało :( Odpowiedz Link Zgłoś
ala-a Re: Poważne pytanie!!! 27.10.05, 19:45 jonaszkowalski napisał: > to masakra , > rany taka łapa , plamy opadowe , sucha . obejmuje . głaszcze. > odkrywa się kawałek szlafroka . widać kawałek - mumia nadchodzi . > brrrrrrrrrrr . > taki widok , co rano może przesłonić cały świat . > budzisz się , a tu wita cię suchy pocałunek . > nie da rady . świat , to za mało :( oj..kazdy lubi co innego.. Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta49 Re: Poważne pytanie!!! 27.10.05, 19:39 Po co te złośliwości? Nie rozumiem was. Zadaję proste pytanie, oczekuje sensownych odpowiedzi, na temat. Jeśli ktoś nie ma ochoty na to pytanie normalnie odpowiedzieć to niech nie pisze wcale! Odpowiedz Link Zgłoś
jonaszkowalski Re: Poważne pytanie!!! 27.10.05, 19:45 bez obrazy , wygłupiamy się a , tak poważnie , to po mojemu jak jesteś zakochana to pewnie że warto nad czym tu myśleć . miłość to miłość , co za różnica ile ma się lat . Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta49 Re: Poważne pytanie!!! 27.10.05, 19:46 Własnie o takie odpowiedzi mi chodzi. szczere i na temat :) Odpowiedz Link Zgłoś
ala-a Re: Poważne pytanie!!! 27.10.05, 19:46 kobieta49 napisała: > Po co te złośliwości? > Nie rozumiem was. Zadaję proste pytanie, oczekuje sensownych odpowiedzi, na tem > at. Jeśli ktoś nie ma ochoty na to pytanie normalnie odpowiedzieć to niech nie > pisze wcale! a co mielbysmy napisac.. i czemu odbierasz to jako zlosliwosc.. o co Ci chodzi.. sama jestes za takimi zwiazkami czy jestes przeciw...? Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta49 Re: Poważne pytanie!!! 27.10.05, 19:49 Jestem w takim związku tylko że większość osób które mnie zna uważają że popełniam błąd, że marnuję czas. Nie chce z tego rezygnować bo wiem że jestem szczerze kochana i ja też kocham. Dlatego pytam o doświadczenia innych i o to co myslicie na ten temat. Odpowiedz Link Zgłoś
ala-a Re: Poważne pytanie!!! 27.10.05, 19:51 kobieta49 napisała: > Jestem w takim związku tylko że większość osób które mnie zna uważają że popełn > iam błąd, że marnuję czas. Nie chce z tego rezygnować bo wiem że jestem szczerz > e kochana i ja też kocham. > Dlatego pytam o doświadczenia innych i o to co myslicie na ten temat. czemu chcesz opinie innych.. kochasz jestes szczesliwa i nie rezygnuj z tego.. Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta49 Re: Poważne pytanie!!! 27.10.05, 19:55 Może dlatego że czasem potrzebne mi takie wsparcie. Czasami mam za dużo różnych nieciekawych mysli w głowie i boję sie że coś popsuje. Dzięki za wypowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
ala-a Re: Poważne pytanie!!! 27.10.05, 19:48 pewnie najwazniejsze jest uczucie a nie wiek... starsi mezczyzni sa madrzejsi ...i dlatego mnie nikt z nich nie chcial. Odpowiedz Link Zgłoś
amaterasu1 Re: Poważne pytanie!!! 27.10.05, 19:57 Jestem dzieckiem z takiego związku. Myślę, że poza dużym uczuciem konieczna jest duża dojrzałość obu stron. Albo szybko muszą dojrzeć, jeśli jeszcze dojrzali nie są. Przy takiej różnicy wieku naturalne jest, że starsza osoba będzie chciała dominować z racji większego doświadczenia, no i o potencjalne konflikty nie trudno. Moi rodzice np. kompletnie nie umieli ze sobą rozmawiać - ja służyłam jako bufor. Codziennie od nowa gierki - kto sobie bardziej dziś dopieprzy. Pod przykrywką 'ach, jak my się bardzo kochamy' Bo chyba nawet się kochają. Mnie instytucję małżeństwa obrzydzili skutecznie, w każdym razie. Ale - na pocieszenie - moja ciocia stworzyła cudowny, bardzo ciepły związek przy podobnej różnicy wieku. Więc tak naprawdę to kwestia doboru dwojga ludzi jest istotna, związki rówieśników też są przecież różne. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
cham.taki.zwyczajny Re: Poważne pytanie!!! 27.10.05, 19:59 a moja ciocia wojciowi podobno loda robila 3 razy w tygodniu o godz 5.37 Odpowiedz Link Zgłoś