spiral_architect 28.10.05, 23:31 Imagiro, Ty wszaku. Blyskotliwe, nieprawdaż ? Za inspirację dziękuję solaris_38. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
spiral_architect Re: Wszak Imagiro 28.10.05, 23:36 czy Ty sie zawsze musisz mnie czepiac, nawet gdy w mej nieocenionej łaskawości zaszczycam Cie jakims skromnym postem lub tematem ? Odpowiedz Link Zgłoś
spiral_architect Re: Wszak Imagiro 28.10.05, 23:41 Imagiro, mniemam, ze wiesz co to wszak. Odpowiedz Link Zgłoś
imagiro Re: Wszak Imagiro 29.10.05, 00:59 podpowiedz cos ... zanim luty tu wejdzie z szerokim usmiechem ... Odpowiedz Link Zgłoś
psychcio Re: Wszak Imagiro 29.10.05, 09:18 imagiro napisał: > podpowiedz cos ... Ja ci podpowiem - wszak to: wesz samiec! Odpowiedz Link Zgłoś
m.malone Re: Wszak Imagiro 30.10.05, 01:57 psychcio napisał: > imagiro napisał: > > podpowiedz cos ... > > Ja ci podpowiem - wszak to: wesz samiec! Zanim napiszesz - poczytaj klasykę. Samiec wszy to wsik. Odpowiedz Link Zgłoś
spiral_architect Re: Średni... 28.10.05, 23:50 Oj Malone, Malone. Problem, ktory dotyczy Twojej osoby w kontekscie wtrącania się, jest taki, że jesteś nad wyraz subiektywny. Spróbuj zmienić punkt widzenia, nazwać Imagiro wszakiem, powinno to poskutkować zmianą hipotetycznego "środka cięzkości" w Twojej glowie. Konsekwencja i kumulacja wspomnianego problemu jest to, ze uparcie i pewnie nie do konca swiadomie go manifestujesz. Nazwij Imagina wszakiem, odkryj nowy punkt widzenia, jak ten Pan Satori z najslynniejszej powiesci Dicka. A jesli nie potrafisz, to bardzo delikatnie zaproponuje Ci "forum koszykowka". Odpowiedz Link Zgłoś
spiral_architect Re: Średni... 28.10.05, 23:55 I co wiecej Malone, pouczyc Cie pragne, ze gdzie jak gdzie ale na forum psychologia akurat, powinna panowac zasada "nie oceniaj". Odpowiedz Link Zgłoś
m.malone Re: Średni... 29.10.05, 00:26 Taaa...Nie prosiłem o pouczenie. Ale skoro jestesmy juz przy tym - wczytaj się w swoja sygnaturkę. i jeszcze. Malone bez Imagima może istnieć, Spiral_Architect widać nie...przykre Odpowiedz Link Zgłoś
spiral_architect Re: Średni... 29.10.05, 00:38 m.malone napisał: > > i jeszcze. Malone bez Imagima może istnieć, Spiral_Architect widać nie...przykre > Skarbie, motywacja ma to do siebie, ze jest, delikatnie mowiac, dość złożona, nawet w tak prościutkich przypadkach jak kto, co, jak i dlaczego z niejakim Imagiro. Nie świadczy dobrze o Tobie takie wyrokowanie, bowiem zakładasz jednoznacznie i wybiórczo, że moja aktywność tutaj łączy sie "nieodłącznie z" i "postępuje krok w krok za" wspomnianym dziadem z Nebraski. Pisalem nie tak dawno drogi Malonie - "nie oceniaj". A juz na pewno nie pochopnie Odpowiedz Link Zgłoś