Dodaj do ulubionych

Czy jesteś perfekcjonistą w pracy?

31.10.05, 12:14
Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
Obserwuj wątek
    • czarna_iza Re: Czy jesteś perfekcjonistą w pracy? 05.12.05, 12:13
      świetny test
      • bena1209 Re: Czy jesteś perfekcjonistą w pracy? 08.02.06, 11:44
        bez sensu! nic się nie zgadza,bzdura totalna:/
        • ala-a Re: Czy jesteś perfekcjonistą w pracy? 08.02.06, 19:56
          Twój wynik: 18. W pracy jesteś roztrzepany. Masz wiele pomysłów i zapału, ale
          nie zawsze starcza ci czasu i siły, żeby je zrealizować. Rzucasz się w wir
          pracy bez konkretnego planu, zdajesz się na żywioł. Nie zawsze dajesz sobie
          radę ze wszystkimi obowiązkami. Nieraz przerywasz pracę, aby wykonać prywatne
          telefony lub załatwić jakieś sprawy. Pracę traktujesz w głównej mierze jako
          konieczność. Jeśli tylko możesz, bierzesz zwolnienia i wychodzisz wcześniej.
          Nie martwisz się też nadmiarem pracy, kiedy bierzesz w wakacje trzytygodniowy
          urlop. Jeśli nie zaczniesz bardziej się starać lub chociaż sprawiać wrażenie
          osoby zorganizowanej, ktoś może zauważyć, że nie jesteś efektywnym pracownikiem
          i nic nie wyjdzie z podwyżki.
      • hieroglif1 Re: Czy jesteś perfekcjonistą w pracy? 22.08.06, 16:07
        trzy tygodniowy urlop? wolne żarty.
    • vanilka9 Re: Czy jesteś perfekcjonistą w pracy? 08.02.06, 20:39
      Przy dobrej organizacji nie można być nieperfekcjonistą..
    • gappa1 Re: Czy jesteś perfekcjonistą w pracy? 08.02.06, 23:49
      mi tez nie wychodzi :/
    • bluwe Re: Czy jesteś perfekcjonistą w pracy? 10.03.06, 09:07
      test jest super, prawie wszystko co mi wyszło to prawda
    • enikka śmieszne 20.08.06, 16:53
      jestem przeciwieństwem tego co tu wyszło :|
    • joankawi perfekcjonista 23.09.06, 07:55
      Nie zabardzo podoba mi sie ten test, jest ogólnikowy. Mi wyszło z testów u
      psychologa ze jestem perfekcjoniską i to z najwyzsza liczba punktów, ale nie
      czytam umowy w te i na zad, nie mysle o wyjściu z pracy wcześniej, nie planuje
      sobie za dań względem tygodnia a nawet dnia czasami... nie mysle w sposób który
      przedstawia ten test. Mam zadanie do wykonania np. kamapania reklamowa, osoba
      która zajmuje sie kontaktami i akcjom dostarcza mi listę zadań do wykonania,
      wiem że mam na to czas t tego a tego dnia i ruszam z robotą. Pracuje tylr ile
      musze do wykonania zadania.
    • anzelika2 Czy jesteś perfekcjonistą w pracy? 07.11.06, 22:28
      swietny test:-)mialam wrazenie, ze czytam o sobie:-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka