vauxhall1 31.10.05, 12:14 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bena1209 Re: Czy jesteś perfekcjonistą w pracy? 08.02.06, 11:44 bez sensu! nic się nie zgadza,bzdura totalna:/ Odpowiedz Link Zgłoś
ala-a Re: Czy jesteś perfekcjonistą w pracy? 08.02.06, 19:56 Twój wynik: 18. W pracy jesteś roztrzepany. Masz wiele pomysłów i zapału, ale nie zawsze starcza ci czasu i siły, żeby je zrealizować. Rzucasz się w wir pracy bez konkretnego planu, zdajesz się na żywioł. Nie zawsze dajesz sobie radę ze wszystkimi obowiązkami. Nieraz przerywasz pracę, aby wykonać prywatne telefony lub załatwić jakieś sprawy. Pracę traktujesz w głównej mierze jako konieczność. Jeśli tylko możesz, bierzesz zwolnienia i wychodzisz wcześniej. Nie martwisz się też nadmiarem pracy, kiedy bierzesz w wakacje trzytygodniowy urlop. Jeśli nie zaczniesz bardziej się starać lub chociaż sprawiać wrażenie osoby zorganizowanej, ktoś może zauważyć, że nie jesteś efektywnym pracownikiem i nic nie wyjdzie z podwyżki. Odpowiedz Link Zgłoś
hieroglif1 Re: Czy jesteś perfekcjonistą w pracy? 22.08.06, 16:07 trzy tygodniowy urlop? wolne żarty. Odpowiedz Link Zgłoś
vanilka9 Re: Czy jesteś perfekcjonistą w pracy? 08.02.06, 20:39 Przy dobrej organizacji nie można być nieperfekcjonistą.. Odpowiedz Link Zgłoś
gappa1 Re: Czy jesteś perfekcjonistą w pracy? 08.02.06, 23:49 mi tez nie wychodzi :/ Odpowiedz Link Zgłoś
bluwe Re: Czy jesteś perfekcjonistą w pracy? 10.03.06, 09:07 test jest super, prawie wszystko co mi wyszło to prawda Odpowiedz Link Zgłoś
joankawi perfekcjonista 23.09.06, 07:55 Nie zabardzo podoba mi sie ten test, jest ogólnikowy. Mi wyszło z testów u psychologa ze jestem perfekcjoniską i to z najwyzsza liczba punktów, ale nie czytam umowy w te i na zad, nie mysle o wyjściu z pracy wcześniej, nie planuje sobie za dań względem tygodnia a nawet dnia czasami... nie mysle w sposób który przedstawia ten test. Mam zadanie do wykonania np. kamapania reklamowa, osoba która zajmuje sie kontaktami i akcjom dostarcza mi listę zadań do wykonania, wiem że mam na to czas t tego a tego dnia i ruszam z robotą. Pracuje tylr ile musze do wykonania zadania. Odpowiedz Link Zgłoś
anzelika2 Czy jesteś perfekcjonistą w pracy? 07.11.06, 22:28 swietny test:-)mialam wrazenie, ze czytam o sobie:-) Odpowiedz Link Zgłoś