13.11.05, 19:52
jest forum psychologia ,jak jest forum depresja?
Obserwuj wątek
    • evilessence Re: a po co 13.11.05, 19:54
      forum psychologia jest do wyklocania sie z dowolnie wybrana osoba/ami. :)
      • ala-a Re: a po co 13.11.05, 19:56
        evilessence napisała:

> forum psychologia jest do wyklocania sie z dowolnie wybrana osoba/ami. :)

i tylko po to?
        • evilessence Re: a po co 13.11.05, 19:58
          nie, czasem trafi sie zlote ziarno. i fajna dyskusja, i cieplo sie czlowiekowi
          zrobi. :)
          • ala-a Re: a po co 13.11.05, 19:59
            evilessence napisała:

> nie, czasem trafi sie zlote ziarno. i fajna dyskusja, i cieplo sie czlowiekowi
            > zrobi. :)

i o czym sa te dyskusje?
            • evilessence Re: a po co 13.11.05, 20:05
              za zwyczaj o dupie maryni :)
              • ala-a Re: a po co 13.11.05, 20:09
                evilessence napisała:

> za zwyczaj o dupie maryni :)

no ...widzisz to ja tak bardzo sie nie mylilam ,w moich podejrzeniach..
    • cham.zawsze.ten.sam Re: a po co 13.11.05, 19:55
      jest pokojowe forum -my i wszystko-
      wiec wypier dalac
      • ala-a Re: a po co 13.11.05, 19:56
        ;-)
        • spiral_architect Re: a po co 13.11.05, 20:01
          alu, forum jest tylko po to by polaczyc nas dwoje na wieki :)))
          • evilessence Re: a po co 13.11.05, 20:03
            a nie mowilam, juz sie sym i anty zlatuja!
            • ala-a Re: a po co 13.11.05, 20:07
              evilessence napisała:

> a nie mowilam, juz sie sym i anty zlatuja!

;)))i jak szybko ...coooo?
              • evilessence Re: a po co 13.11.05, 20:14
                bo taki watek to jak swieze mieso w komunizmie :)
                • ala-a Re: a po co 13.11.05, 20:19
                  evilessence napisała:

> bo taki watek to jak swieze mieso w komunizmie :)

czyzby,byl tak ciekawy?
                  • evilessence Re: a po co 13.11.05, 20:23
                    otwarty na wpisy roznych madrasow :)
                    • ala-a Re: a po co 13.11.05, 20:30
                      evilessence napisała:

> otwarty na wpisy roznych madrasow :)

acha...
                      • evilessence Re: a po co 13.11.05, 20:32
                        takich jak i ja :)
                        • ala-a Re: a po co 13.11.05, 20:33
                          evilessence napisała:

> takich jak i ja :)

wlasnie widze ze jestes ,bardzo pilna pisarka..
                          milo mi...)
                          • evilessence Re: a po co 13.11.05, 20:38
                            hi hi guilty as charged :)
                            • ala-a Re: a po co 13.11.05, 20:41
                              evilessence napisała:

> hi hi guilty as charged :)

piekny jest ten jezyk,,ale ja znam tylko niemiecki,rosyjski,wloskiego troche,no i podstawy angielskiego..
                              a zapomnialabym ,,,polski jeszcze znam,w podstawowym zakresie;))
                              • evilessence Re: a po co 13.11.05, 20:43
                                przepraszam, forum jest jedynym miejscem gdzie polskim sie posluguje, czasem
                                slow brak, ale bede sie pilnowala.
                                a swoja droga poliglotka z ciebie!
                                • ala-a Re: a po co 13.11.05, 20:50
                                  evilessence napisała:

> przepraszam, forum jest jedynym miejscem gdzie polskim sie posluguje, czasem
                                  > slow brak, ale bede sie pilnowala.
                                  > a swoja droga poliglotka z ciebie!

eee..tam..
                                  dobrze byloby gdybym jeden z nich perfekt opanowala;))
                                  • evilessence Re: a po co 13.11.05, 20:58
                                    lepiej pare niz jeden, zawsze cos tam zrozumiesz :) juz mozesz w 80 dni do okola
                                    swiata jechac.
                                    ach moje talerze!
          • ala-a Re: a po co 13.11.05, 20:07
            spiral_architect napisał:

> alu, forum jest tylko po to by polaczyc nas dwoje na wieki :)))

wysle Ci jednak tego maila..
            i Ala pisze sie z duzej litery..
            ;))a tak aprporo ,to dzwoni ktos do Ciebie jak ja sie na forum pojawie;)))?
            dziwne ;)))))
      • evilessence Re: a po co 13.11.05, 19:57
        bo co ? no co? no co? moze wyjedziemy na zewnatrz?:)
        • cham.zawsze.ten.sam Re: a po co 13.11.05, 19:58
          przez was qrwiszony nie mozna pokera rozegrac w dobrym towarzystwie:)
          • evilessence Re: a po co 13.11.05, 19:59
            do pokera to trzeba miec kamienna twarz a ty z ta szklaneczka miodu to chyba
            wymiekasz :)
            • cham.zawsze.ten.sam Re: a po co 13.11.05, 20:00
              do pokera sa potrzebne oczy "bez zrenic"
              • evilessence Re: a po co 13.11.05, 20:01
                to sie zalatwia ciemnymi okularami, w dalszym ciagu twierdze ze kamienna twarz.
                • cham.zawsze.ten.sam Re: a po co 13.11.05, 20:02
                  pokerzysta gra bez okularow
                  • evilessence Re: a po co 13.11.05, 20:03
                    nie na mojej kablowce.
                    • cham.zawsze.ten.sam Re: a po co 13.11.05, 20:06
                      widzisz jakby kobieta na mojej kablowce zagrala w brydza leb bym jej upie..l
                      • evilessence Re: a po co 13.11.05, 20:08
                        no to sie wyjasnilo co z tymi kobietami, nie zadna tam taksowka tylko im lby
                        po..les. a swoja droga z glowkami robisz? zastawe stolowa?
                        • cham.zawsze.ten.sam Re: a po co 13.11.05, 20:09
                          kobieta ma byc kobieta nie qrwa do cholery
                          • evilessence Re: a po co 13.11.05, 20:13
                            to zdecyduj sie do cholery co ty od tych kobiet chcesz?
                            tego nie tamtego nie, tu lby up..dalasz, jak sie nie podoba to taksowki wzywasz.
                            ja tu nie widzie twojego zaangazowania. :D
                            • cham.zawsze.ten.sam Re: a po co 13.11.05, 20:17
                              widzisz u mnie to jest tak
                              podobnie jak z alkoholem
                              kobieta ma inne kobki smakowe i inna tolerancje na alkohol
                              wiec niemozliwym jest zeby kiniaki whisky czy wodka smakowaly
                              niech pije likier ktory smakuje przegnie to pojdzie sie wyrzygac ale nic jej
                              sie nie stanie
                              • evilessence Re: a po co 13.11.05, 20:22
                                ty mi napisz cos o swoim dziecinstwie, bo masz ciekawy stosunek do kobiet.
                                • cham.zawsze.ten.sam Re: a po co 13.11.05, 20:24
                                  normalny
                                  ojciec zawsze matke szanowal a matka ojca
                                  a jak jest okazja to zadne nie odmowi
                                  • evilessence Re: a po co 13.11.05, 20:28
                                    no to kochaj te kobity, a nie lby im urywaj,
                                    dobrze dobrana kobieta to lepsza niz sprana para jeansow.
                                    • cham.zawsze.ten.sam Re: a po co 13.11.05, 20:39
                                      na dzien dzisiejszy mi sie nie chce
                                      co bedzie pozniej czas pokaze
                                      • evilessence Re: a po co 13.11.05, 20:40
                                        zlamal ci ktos serce! chodz to cie przytule...
                                        • cham.zawsze.ten.sam Re: a po co 13.11.05, 20:42
                                          nie urodzila sie taka
                                          • evilessence Re: a po co 13.11.05, 20:44
                                            taaa, juz ci wierze, takis ty mocarz. i pewno slabosci u siebie nie uznajesz.
                                            • cham.zawsze.ten.sam Re: a po co 13.11.05, 20:50
                                              trudne kwestie chcesz poruszac
                                              czasem jest jak jest i tak jest najlepiej
                                              • evilessence Re: a po co 13.11.05, 20:54
                                                nie chce poruszac nic, tylko jakbym slyszala mojego ex, wiec sie domyslam wiele.
                                                wy jednak wszyscy jestescie tacy sami ;)
                                                • cham.zawsze.ten.sam Re: a po co 13.11.05, 20:58
                                                  to nie tak
                                                  ja obecnie z moja eks nie moglbym byc bo bysmy sie zapili na amen
                                                  a dawniej nie moglismy byc ze soba bo eks nie tolerowala alkoholu
                                                  zycie
                                                  • evilessence Re: a po co 13.11.05, 21:01
                                                    no to u mnie tak, pilam okazyjnie, rozpilam sie przy ex. a przestalam po. zycie.
                                                    a serce zlamane mialam ale posklejalam.
                                                  • cham.zawsze.ten.sam Re: a po co 13.11.05, 21:03
                                                    nie rozpilas sie przy eks tylko bylo ci zle
                                                  • evilessence Re: a po co 13.11.05, 21:06
                                                    na jedno i to samo wychodzi, ale serce mi zlamal (patrz watek zoska-79)
                                                  • cham.zawsze.ten.sam Re: a po co 13.11.05, 21:07
                                                    serce ci zlamal
                                                    widocznie to nie to
                                                    po co kogos winic
                                                    lepiej rozstac sie przyjaznie, nawet jak sie zdarzy pojsc do lozka trudno zycie
                                                  • evilessence Re: a po co 13.11.05, 21:10
                                                    nie wiesz i nie powiem co bylo zwiazane z tym wszystkim. wiec sie nie madrzyj.
                                                    ja go nie winie, mnie obwiniano.
                                                  • cham.zawsze.ten.sam Re: a po co 13.11.05, 21:14
                                                    ja nie chce byc strona
                                                    ale pomimo wszystkiego uwazam ze jestes fajna dziewczyna a widzilem cie w
                                                    roznych sytuacjach, a nie lubie cie
                                                    niech bedzie ze znamy sie z warzywniaka
                                                    ale takie jak twoja nowa przyjaciolka to dno i dlatego mowilem ze z ciebie
                                                    jeszcze cos bedzie
                                                  • evilessence Re: a po co 13.11.05, 21:26
                                                    sluchaj, az musialam wrocic i sie zalogowac ponownie bo mnie wpieniles.
                                                    nie znasz mnie, i nie znales a zatem strona nie musisz byz zadna.
                                                    a jaka moja nowa przyjaciolka? Shanon czy Emily?
                                                  • cham.zawsze.ten.sam Re: a po co 13.11.05, 21:28
                                                    Joanna czytaj Dzołen
                                                  • evilessence Re: a po co 13.11.05, 21:29
                                                    przyjaciolke mialam joasie jakis rok temu, raczej juz nia nie jest. nie dzolen.
                                                  • cham.zawsze.ten.sam Re: a po co 13.11.05, 21:30
                                                    o ty wstretna klamczucho
                                                  • evilessence Re: a po co 13.11.05, 21:34
                                                    i w ogole to jest swinstwo co napisales. bo to jest igranie, a moze?
                                                    nie kolego nie masz prawa fizycznego znac mnie.
                                                    i kto cie prosil o branie stron w czym kolwiek.
                                                  • evilessence Re: a po co 13.11.05, 21:40
                                                    i nie lubisz mnie, to po cholere rozmawiasz ze mna?
                                                    no a teraz pora aby dzieci poszly spac...
                                                  • cham.zawsze.ten.sam Re: a po co 13.11.05, 21:27
                                                    wiesz
                                                    jakby twoj eks przyszedl do mojej eks z preensjami ze jest glodny
                                                    bylby glupi usmiech i informacja ze nie bronila mu jesc
                                                  • evilessence Re: a po co 13.11.05, 21:32
                                                    a ja tak powinnam robic jak twoja ex. szybciej by sie skonczylo.
                                                  • cham.zawsze.ten.sam Re: a po co 13.11.05, 21:34
                                                    mnie informowano ze chonczyk otwarty
                                                  • evilessence Re: a po co 13.11.05, 21:37
                                                    a ja lecialam i dokarmialam, a on i tak mial to w d... co w ogole nie jest w
                                                    moim stylu. a ty bys na pewno docenil gdyby ona ci 2 daniowy obiad serwowala?
                                                    watpie.
                                                  • cham.zawsze.ten.sam Re: a po co 13.11.05, 21:39
                                                    nie wiem
                                                    eks umiala zrobic jedzenie ale gary pozniej tydzien lezaly
                                                  • evilessence Re: a po co 13.11.05, 21:41
                                                    a znasz takie slowo jak rownouprawnienie? trzeba bylo zmyc samemu.
                                                    ona gotuje ty zmywasz. mnie sie wydaje fair.
                                                  • cham.zawsze.ten.sam Re: a po co 13.11.05, 21:43
                                                    nikt nie zmywal bo nie bylo czasu
                                                  • evilessence Re: a po co 13.11.05, 21:44
                                                    nie widze problemu w zwiazku, tylko problemy techniczne.
                                                    przepraszamy za usterki.
                                                  • evilessence Re: a po co 13.11.05, 21:45
                                                    i odpowiedz mi na powyzsze bo mnie zdenerwowales, a z rownowagi mnie trudno
                                                    wyprowadzic ostatnio.
                                                  • cham.zawsze.ten.sam Re: a po co 13.11.05, 21:46
                                                    splycasz pojecie zwiazku
                                                  • evilessence Re: a po co 13.11.05, 21:49
                                                    nie, ja usprawniam i na ziemie zawracam. Zwiazek to uczucia reszta to
                                                    technikalia do uregulowania. jesli brak uczuc, to i technikali nie mozna uregolowac.
                                                  • cham.zawsze.ten.sam Re: a po co 13.11.05, 21:52
                                                    oczywiscie
                                                    jednak nalezy odrozniac uczucie od sentymentu
                                                  • evilessence Re: a po co 13.11.05, 21:56
                                                    milosc ma wiele twarzy, nie jest uczuciem ktore jest takie samo przez caly czas od
                                                    poczatku trwania zwiazku, ono zmienia sie, transformuje sie jak wolisz.
                                                    moze mylisz sentyment z uczuciem ktore przychodzi po pierwszej fazie zakochania
                                                    np. po pierwszych paru latach?
                                                    a w ogole nie mam zamiaru wiecej z toba pisac bo mi nie odpowiadasz na pare
                                                    pytan wyzej. i nie jestes w zwiazku z tym szczery, tyle.
                                                  • cham.zawsze.ten.sam Re: a po co 13.11.05, 21:59
                                                    milosc to milosc a sentyment to jest to co po ponad 10 latach sprawia ze cos do
                                                    siebie ciagnie
                                                    ale jak jest fajnie to nie ciagnie
                                                  • evilessence Re: a po co 13.11.05, 22:00
                                                    to ja wole sentyment od milosci wg. twojego opisu.
                                                  • cham.zawsze.ten.sam Re: a po co 13.11.05, 22:02
                                                    a ja ide spac bo zostalem podstepnie upity
                                                  • evilessence Re: a po co 13.11.05, 22:03
                                                    to idz bo sam jestes podstepny i cie nie lubie.
                                            • evilessence Re: a po co 13.11.05, 20:51
                                              dobra buzka i nie placz jeszcze ci nie jedna serce zlamie :D
                                              ja musze isc, zly kolor talerzy nabylam, musze zwrocic.
                                              • cham.zawsze.ten.sam Re: a po co 13.11.05, 20:53
                                                nie mam zlamanego serca tylko nie wiem czego chce
                                                • evilessence Re: a po co 13.11.05, 20:55
                                                  a to jest klamstwo na twoje i moje potrzeby.
                                                  • evilessence Re: a po co 13.11.05, 21:16
                                                    pa, talerze czekaja, same sie nie odniosa, a swieto dziekczynienia tuz tuz.
                                                    milo mi bylo. i chcesz tego samego co inni, czuc ze jest sie kochanym i kochac.
    • solaris_38 tu inny rodzaj pomocy 13.11.05, 22:14
      a ja lubię depreśników co TU przychodzą

widac na depresji gada się z kolegami po cierpieniu a tu z nieco lepszym
      nastrojem :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka