ala-a 13.11.05, 19:52 jest forum psychologia ,jak jest forum depresja? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
evilessence Re: a po co 13.11.05, 19:54 forum psychologia jest do wyklocania sie z dowolnie wybrana osoba/ami. :) Odpowiedz Link Zgłoś
ala-a Re: a po co 13.11.05, 19:56 evilessence napisała: > forum psychologia jest do wyklocania sie z dowolnie wybrana osoba/ami. :) i tylko po to? Odpowiedz Link Zgłoś
evilessence Re: a po co 13.11.05, 19:58 nie, czasem trafi sie zlote ziarno. i fajna dyskusja, i cieplo sie czlowiekowi zrobi. :) Odpowiedz Link Zgłoś
ala-a Re: a po co 13.11.05, 19:59 evilessence napisała: > nie, czasem trafi sie zlote ziarno. i fajna dyskusja, i cieplo sie czlowiekowi > zrobi. :) i o czym sa te dyskusje? Odpowiedz Link Zgłoś
ala-a Re: a po co 13.11.05, 20:09 evilessence napisała: > za zwyczaj o dupie maryni :) no ...widzisz to ja tak bardzo sie nie mylilam ,w moich podejrzeniach.. Odpowiedz Link Zgłoś
cham.zawsze.ten.sam Re: a po co 13.11.05, 19:55 jest pokojowe forum -my i wszystko- wiec wypier dalac Odpowiedz Link Zgłoś
spiral_architect Re: a po co 13.11.05, 20:01 alu, forum jest tylko po to by polaczyc nas dwoje na wieki :))) Odpowiedz Link Zgłoś
evilessence Re: a po co 13.11.05, 20:03 a nie mowilam, juz sie sym i anty zlatuja! Odpowiedz Link Zgłoś
ala-a Re: a po co 13.11.05, 20:07 evilessence napisała: > a nie mowilam, juz sie sym i anty zlatuja! ;)))i jak szybko ...coooo? Odpowiedz Link Zgłoś
evilessence Re: a po co 13.11.05, 20:14 bo taki watek to jak swieze mieso w komunizmie :) Odpowiedz Link Zgłoś
ala-a Re: a po co 13.11.05, 20:19 evilessence napisała: > bo taki watek to jak swieze mieso w komunizmie :) czyzby,byl tak ciekawy? Odpowiedz Link Zgłoś
ala-a Re: a po co 13.11.05, 20:30 evilessence napisała: > otwarty na wpisy roznych madrasow :) acha... Odpowiedz Link Zgłoś
ala-a Re: a po co 13.11.05, 20:33 evilessence napisała: > takich jak i ja :) wlasnie widze ze jestes ,bardzo pilna pisarka.. milo mi...) Odpowiedz Link Zgłoś
ala-a Re: a po co 13.11.05, 20:41 evilessence napisała: > hi hi guilty as charged :) piekny jest ten jezyk,,ale ja znam tylko niemiecki,rosyjski,wloskiego troche,no i podstawy angielskiego.. a zapomnialabym ,,,polski jeszcze znam,w podstawowym zakresie;)) Odpowiedz Link Zgłoś
evilessence Re: a po co 13.11.05, 20:43 przepraszam, forum jest jedynym miejscem gdzie polskim sie posluguje, czasem slow brak, ale bede sie pilnowala. a swoja droga poliglotka z ciebie! Odpowiedz Link Zgłoś
ala-a Re: a po co 13.11.05, 20:50 evilessence napisała: > przepraszam, forum jest jedynym miejscem gdzie polskim sie posluguje, czasem > slow brak, ale bede sie pilnowala. > a swoja droga poliglotka z ciebie! eee..tam.. dobrze byloby gdybym jeden z nich perfekt opanowala;)) Odpowiedz Link Zgłoś
evilessence Re: a po co 13.11.05, 20:58 lepiej pare niz jeden, zawsze cos tam zrozumiesz :) juz mozesz w 80 dni do okola swiata jechac. ach moje talerze! Odpowiedz Link Zgłoś
ala-a Re: a po co 13.11.05, 20:07 spiral_architect napisał: > alu, forum jest tylko po to by polaczyc nas dwoje na wieki :))) wysle Ci jednak tego maila.. i Ala pisze sie z duzej litery.. ;))a tak aprporo ,to dzwoni ktos do Ciebie jak ja sie na forum pojawie;)))? dziwne ;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
evilessence Re: a po co 13.11.05, 19:57 bo co ? no co? no co? moze wyjedziemy na zewnatrz?:) Odpowiedz Link Zgłoś
cham.zawsze.ten.sam Re: a po co 13.11.05, 19:58 przez was qrwiszony nie mozna pokera rozegrac w dobrym towarzystwie:) Odpowiedz Link Zgłoś
evilessence Re: a po co 13.11.05, 19:59 do pokera to trzeba miec kamienna twarz a ty z ta szklaneczka miodu to chyba wymiekasz :) Odpowiedz Link Zgłoś
cham.zawsze.ten.sam Re: a po co 13.11.05, 20:00 do pokera sa potrzebne oczy "bez zrenic" Odpowiedz Link Zgłoś
evilessence Re: a po co 13.11.05, 20:01 to sie zalatwia ciemnymi okularami, w dalszym ciagu twierdze ze kamienna twarz. Odpowiedz Link Zgłoś
cham.zawsze.ten.sam Re: a po co 13.11.05, 20:06 widzisz jakby kobieta na mojej kablowce zagrala w brydza leb bym jej upie..l Odpowiedz Link Zgłoś
evilessence Re: a po co 13.11.05, 20:08 no to sie wyjasnilo co z tymi kobietami, nie zadna tam taksowka tylko im lby po..les. a swoja droga z glowkami robisz? zastawe stolowa? Odpowiedz Link Zgłoś
cham.zawsze.ten.sam Re: a po co 13.11.05, 20:09 kobieta ma byc kobieta nie qrwa do cholery Odpowiedz Link Zgłoś
evilessence Re: a po co 13.11.05, 20:13 to zdecyduj sie do cholery co ty od tych kobiet chcesz? tego nie tamtego nie, tu lby up..dalasz, jak sie nie podoba to taksowki wzywasz. ja tu nie widzie twojego zaangazowania. :D Odpowiedz Link Zgłoś
cham.zawsze.ten.sam Re: a po co 13.11.05, 20:17 widzisz u mnie to jest tak podobnie jak z alkoholem kobieta ma inne kobki smakowe i inna tolerancje na alkohol wiec niemozliwym jest zeby kiniaki whisky czy wodka smakowaly niech pije likier ktory smakuje przegnie to pojdzie sie wyrzygac ale nic jej sie nie stanie Odpowiedz Link Zgłoś
evilessence Re: a po co 13.11.05, 20:22 ty mi napisz cos o swoim dziecinstwie, bo masz ciekawy stosunek do kobiet. Odpowiedz Link Zgłoś
cham.zawsze.ten.sam Re: a po co 13.11.05, 20:24 normalny ojciec zawsze matke szanowal a matka ojca a jak jest okazja to zadne nie odmowi Odpowiedz Link Zgłoś
evilessence Re: a po co 13.11.05, 20:28 no to kochaj te kobity, a nie lby im urywaj, dobrze dobrana kobieta to lepsza niz sprana para jeansow. Odpowiedz Link Zgłoś
cham.zawsze.ten.sam Re: a po co 13.11.05, 20:39 na dzien dzisiejszy mi sie nie chce co bedzie pozniej czas pokaze Odpowiedz Link Zgłoś
evilessence Re: a po co 13.11.05, 20:40 zlamal ci ktos serce! chodz to cie przytule... Odpowiedz Link Zgłoś
evilessence Re: a po co 13.11.05, 20:44 taaa, juz ci wierze, takis ty mocarz. i pewno slabosci u siebie nie uznajesz. Odpowiedz Link Zgłoś
cham.zawsze.ten.sam Re: a po co 13.11.05, 20:50 trudne kwestie chcesz poruszac czasem jest jak jest i tak jest najlepiej Odpowiedz Link Zgłoś
evilessence Re: a po co 13.11.05, 20:54 nie chce poruszac nic, tylko jakbym slyszala mojego ex, wiec sie domyslam wiele. wy jednak wszyscy jestescie tacy sami ;) Odpowiedz Link Zgłoś
cham.zawsze.ten.sam Re: a po co 13.11.05, 20:58 to nie tak ja obecnie z moja eks nie moglbym byc bo bysmy sie zapili na amen a dawniej nie moglismy byc ze soba bo eks nie tolerowala alkoholu zycie Odpowiedz Link Zgłoś
evilessence Re: a po co 13.11.05, 21:01 no to u mnie tak, pilam okazyjnie, rozpilam sie przy ex. a przestalam po. zycie. a serce zlamane mialam ale posklejalam. Odpowiedz Link Zgłoś
cham.zawsze.ten.sam Re: a po co 13.11.05, 21:03 nie rozpilas sie przy eks tylko bylo ci zle Odpowiedz Link Zgłoś
evilessence Re: a po co 13.11.05, 21:06 na jedno i to samo wychodzi, ale serce mi zlamal (patrz watek zoska-79) Odpowiedz Link Zgłoś
cham.zawsze.ten.sam Re: a po co 13.11.05, 21:07 serce ci zlamal widocznie to nie to po co kogos winic lepiej rozstac sie przyjaznie, nawet jak sie zdarzy pojsc do lozka trudno zycie Odpowiedz Link Zgłoś
evilessence Re: a po co 13.11.05, 21:10 nie wiesz i nie powiem co bylo zwiazane z tym wszystkim. wiec sie nie madrzyj. ja go nie winie, mnie obwiniano. Odpowiedz Link Zgłoś
cham.zawsze.ten.sam Re: a po co 13.11.05, 21:14 ja nie chce byc strona ale pomimo wszystkiego uwazam ze jestes fajna dziewczyna a widzilem cie w roznych sytuacjach, a nie lubie cie niech bedzie ze znamy sie z warzywniaka ale takie jak twoja nowa przyjaciolka to dno i dlatego mowilem ze z ciebie jeszcze cos bedzie Odpowiedz Link Zgłoś
evilessence Re: a po co 13.11.05, 21:26 sluchaj, az musialam wrocic i sie zalogowac ponownie bo mnie wpieniles. nie znasz mnie, i nie znales a zatem strona nie musisz byz zadna. a jaka moja nowa przyjaciolka? Shanon czy Emily? Odpowiedz Link Zgłoś
evilessence Re: a po co 13.11.05, 21:29 przyjaciolke mialam joasie jakis rok temu, raczej juz nia nie jest. nie dzolen. Odpowiedz Link Zgłoś
evilessence Re: a po co 13.11.05, 21:34 i w ogole to jest swinstwo co napisales. bo to jest igranie, a moze? nie kolego nie masz prawa fizycznego znac mnie. i kto cie prosil o branie stron w czym kolwiek. Odpowiedz Link Zgłoś
evilessence Re: a po co 13.11.05, 21:40 i nie lubisz mnie, to po cholere rozmawiasz ze mna? no a teraz pora aby dzieci poszly spac... Odpowiedz Link Zgłoś
cham.zawsze.ten.sam Re: a po co 13.11.05, 21:27 wiesz jakby twoj eks przyszedl do mojej eks z preensjami ze jest glodny bylby glupi usmiech i informacja ze nie bronila mu jesc Odpowiedz Link Zgłoś
evilessence Re: a po co 13.11.05, 21:32 a ja tak powinnam robic jak twoja ex. szybciej by sie skonczylo. Odpowiedz Link Zgłoś
cham.zawsze.ten.sam Re: a po co 13.11.05, 21:34 mnie informowano ze chonczyk otwarty Odpowiedz Link Zgłoś
evilessence Re: a po co 13.11.05, 21:37 a ja lecialam i dokarmialam, a on i tak mial to w d... co w ogole nie jest w moim stylu. a ty bys na pewno docenil gdyby ona ci 2 daniowy obiad serwowala? watpie. Odpowiedz Link Zgłoś
cham.zawsze.ten.sam Re: a po co 13.11.05, 21:39 nie wiem eks umiala zrobic jedzenie ale gary pozniej tydzien lezaly Odpowiedz Link Zgłoś
evilessence Re: a po co 13.11.05, 21:41 a znasz takie slowo jak rownouprawnienie? trzeba bylo zmyc samemu. ona gotuje ty zmywasz. mnie sie wydaje fair. Odpowiedz Link Zgłoś
cham.zawsze.ten.sam Re: a po co 13.11.05, 21:43 nikt nie zmywal bo nie bylo czasu Odpowiedz Link Zgłoś
evilessence Re: a po co 13.11.05, 21:44 nie widze problemu w zwiazku, tylko problemy techniczne. przepraszamy za usterki. Odpowiedz Link Zgłoś
evilessence Re: a po co 13.11.05, 21:45 i odpowiedz mi na powyzsze bo mnie zdenerwowales, a z rownowagi mnie trudno wyprowadzic ostatnio. Odpowiedz Link Zgłoś
evilessence Re: a po co 13.11.05, 21:49 nie, ja usprawniam i na ziemie zawracam. Zwiazek to uczucia reszta to technikalia do uregulowania. jesli brak uczuc, to i technikali nie mozna uregolowac. Odpowiedz Link Zgłoś
cham.zawsze.ten.sam Re: a po co 13.11.05, 21:52 oczywiscie jednak nalezy odrozniac uczucie od sentymentu Odpowiedz Link Zgłoś
evilessence Re: a po co 13.11.05, 21:56 milosc ma wiele twarzy, nie jest uczuciem ktore jest takie samo przez caly czas od poczatku trwania zwiazku, ono zmienia sie, transformuje sie jak wolisz. moze mylisz sentyment z uczuciem ktore przychodzi po pierwszej fazie zakochania np. po pierwszych paru latach? a w ogole nie mam zamiaru wiecej z toba pisac bo mi nie odpowiadasz na pare pytan wyzej. i nie jestes w zwiazku z tym szczery, tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
cham.zawsze.ten.sam Re: a po co 13.11.05, 21:59 milosc to milosc a sentyment to jest to co po ponad 10 latach sprawia ze cos do siebie ciagnie ale jak jest fajnie to nie ciagnie Odpowiedz Link Zgłoś
evilessence Re: a po co 13.11.05, 22:00 to ja wole sentyment od milosci wg. twojego opisu. Odpowiedz Link Zgłoś
cham.zawsze.ten.sam Re: a po co 13.11.05, 22:02 a ja ide spac bo zostalem podstepnie upity Odpowiedz Link Zgłoś
evilessence Re: a po co 13.11.05, 22:03 to idz bo sam jestes podstepny i cie nie lubie. Odpowiedz Link Zgłoś
evilessence Re: a po co 13.11.05, 20:51 dobra buzka i nie placz jeszcze ci nie jedna serce zlamie :D ja musze isc, zly kolor talerzy nabylam, musze zwrocic. Odpowiedz Link Zgłoś
cham.zawsze.ten.sam Re: a po co 13.11.05, 20:53 nie mam zlamanego serca tylko nie wiem czego chce Odpowiedz Link Zgłoś
evilessence Re: a po co 13.11.05, 20:55 a to jest klamstwo na twoje i moje potrzeby. Odpowiedz Link Zgłoś
evilessence Re: a po co 13.11.05, 21:16 pa, talerze czekaja, same sie nie odniosa, a swieto dziekczynienia tuz tuz. milo mi bylo. i chcesz tego samego co inni, czuc ze jest sie kochanym i kochac. Odpowiedz Link Zgłoś
solaris_38 tu inny rodzaj pomocy 13.11.05, 22:14 a ja lubię depreśników co TU przychodzą widac na depresji gada się z kolegami po cierpieniu a tu z nieco lepszym nastrojem :) Odpowiedz Link Zgłoś