imagiro 22.11.05, 21:48 bo sie pewnie za kutasa trzymales - powiedzial mi kolega na dzien dobry przychodzac z wizyta do mojego pokoju w akademiku ... a wy co myslicie o podawaniu reki ... za i przeciw ... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czarnycharakter ano myslimy, 22.11.05, 23:40 ze dobierales sobie kolegow o zblizonych mozliwosciach, zwlaszcza intelektualnych... Odpowiedz Link Zgłoś
hsirk Re: nie podam ci reki 23.11.05, 15:43 podobno cyganie trzymaja kutasa lewa reka i podcieraja tylek tez lewa. bo prawa do podawania jest Odpowiedz Link Zgłoś
trollalolla Re: nie podam ci reki 23.11.05, 16:00 a idioci podobno sikaja pod wiatr Odpowiedz Link Zgłoś
iberia29 Re: nie podam ci reki 23.11.05, 15:45 to masz "fajnego" kolege. No coz przywitanie sie to kwestia kultury osobistej. Odpowiedz Link Zgłoś
imagiro Re: nie podam ci reki 23.11.05, 16:40 przynajmniej koles byl szczery ... a co by bylo, gdyby byl takim jak ty bys chciala zeby byl i nie podal reki milczac a wtedy ja podalbym mu swoja, ciepla od kutasa ... ? Odpowiedz Link Zgłoś
trollalolla Re: nie podam ci reki 23.11.05, 16:44 chamstwa i prostactwa tez nie bedzie Odpowiedz Link Zgłoś
imagiro Re: nie podam ci reki 23.11.05, 16:46 to sa zyciowe sprawy ... podajesz reke ludziom ? Odpowiedz Link Zgłoś
trollalolla Re: nie podam ci reki 23.11.05, 16:48 dla takich tematow prosze zainstalowac gadu gadu czy inny komunikator Odpowiedz Link Zgłoś
imagiro Re: nie podam ci reki 23.11.05, 16:48 a co ty taka przez bibulke ... ha ? Odpowiedz Link Zgłoś
trollalolla Re: nie podam ci reki 23.11.05, 16:49 tak juz jestem nie twoja sprawa tak poza tym i takich tu trzeba Odpowiedz Link Zgłoś
ala-a Re: nie podam ci reki 23.11.05, 16:50 trollalolla napisała: > tak juz jestem nie twoja sprawa tak poza tym > i takich tu trzeba co to wladza robi z milych ludzi? Odpowiedz Link Zgłoś
trollalolla Re: nie podam ci reki 23.11.05, 16:51 ja nie mowie o wladzy tylko o realiach jakie powinny tu od dawna panowac Odpowiedz Link Zgłoś
ala-a Re: nie podam ci reki 23.11.05, 17:34 trollalolla napisała: > ja nie mowie o wladzy tylko o realiach jakie powinny tu od dawna panowac rozumiem Twoj problem.. Odpowiedz Link Zgłoś
ala-a Re: nie podam ci reki 23.11.05, 17:39 trollalolla napisała: > i ktore wkrotce zapanuja tak... tez mam taka nadzieje.. chociaz dzisiaj jedna mysl mi sie w glowie kolata.. ja p...le my wszyscy jestesmy Trolle;))) Odpowiedz Link Zgłoś
zalozylam_nowe Re: nie podam ci reki 23.11.05, 16:52 imagiro napisał: > przynajmniej koles byl szczery ... a co by bylo, gdyby byl takim jak ty bys > chciala zeby byl i nie podal reki milczac a wtedy ja podalbym mu swoja, ciepla > od kutasa ... ? moze skocz na jakis czat z nastolatkami...to ci moze nawet pelna satysfakcje przyniesie... Odpowiedz Link Zgłoś
trollalolla Re: nie podam ci reki 23.11.05, 16:52 prosze nie powielac moich postow i nie modyfikowac ich Odpowiedz Link Zgłoś
imagiro do gf 23.11.05, 17:00 lalka, nie denerwuj mnie ... kolko rozancowe rusza za godzine ... pastor luty juz szykuje mowe ... Odpowiedz Link Zgłoś
zalozylam_nowe Re: do gf 23.11.05, 17:03 sam jestes lalka...nie watpie, ze jestes gotowy do pikiety, nazbierales kamieni, ale mozesz sie nie doczekac dzis...taki lajf... Odpowiedz Link Zgłoś
trollalolla Re: do gf 23.11.05, 17:06 life is life a ja jestem m in polonistka wiec styl pisania poszczegolnych osob wyczuwam na odleglosc dlatego prosze za czesto nie zmieniac loginow Odpowiedz Link Zgłoś
ala-a Re: do gf 23.11.05, 17:08 trollalolla napisała: > life is life a ja jestem m in polonistka wiec styl pisania poszczegolnych osob > wyczuwam na odleglosc > dlatego prosze za czesto nie zmieniac loginow ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
imagiro Re: do gf 23.11.05, 17:13 lalka, ty masz kamienie nie tylko w nerkach ale w slowach .... to najbardziej boli Odpowiedz Link Zgłoś
zalozylam_nowe Re: do gf 23.11.05, 17:15 nie rozsmieszaj mnie 'niewiniatko'... a twojego nowego watku nie skomentuje, bo dales ostateczne swiadectwo zlej woli albo glupoty...albo jednego i drugiego... Odpowiedz Link Zgłoś
luty10 Re: do gf 23.11.05, 17:15 zalozylam_nowe napisała: > sam jestes lalka...nie watpie, ze jestes gotowy do pikiety, nazbierales > kamieni, ale mozesz sie nie doczekac dzis...taki lajf... zara bendem, zerkne tylko do katalogu swoich uczuc, bo sie cos dzisiaj na zadne zdecydowac nie mogie... Odpowiedz Link Zgłoś
luty10 Re: do gf 23.11.05, 17:19 zalozylam_nowe napisała: > zawod? aptekarz...a co? Odpowiedz Link Zgłoś
luty10 Re: do gf 23.11.05, 17:32 zalozylam_nowe napisała: > a nie pielegniarz...? wlasnie porzucilem ten zawod...:) Odpowiedz Link Zgłoś
ala-a Re: do gf 23.11.05, 17:33 luty10 napisał: > zalozylam_nowe napisała: > > > a nie pielegniarz...? > > wlasnie porzucilem ten zawod...:) przepraszam ze sie wtrace... a czy oblatywaczem tez juz nie bedziesz? Odpowiedz Link Zgłoś
luty10 Re: do gf 23.11.05, 17:37 ala-a napisała: > luty10 napisał: > > > zalozylam_nowe napisała: > > > > > a nie pielegniarz...? > > > > wlasnie porzucilem ten zawod...:) > > przepraszam ze sie wtrace... > a czy oblatywaczem tez juz nie bedziesz? oblatywaczem bede, jak najbardziej, ale to nie zawod, to moje hobby... Odpowiedz Link Zgłoś
trollalolla Re: do gf 23.11.05, 17:39 dyskusje osobiste prosze prowadzic poza forum lub na wspomnianym przeze mnie towarzyskim, na luzie czy na pogaduszkach Odpowiedz Link Zgłoś
luty10 Re: do gf 23.11.05, 17:44 trollalolla napisała: > dyskusje osobiste prosze prowadzic poza forum lub na wspomnianym przeze mnie > towarzyskim, na luzie czy na pogaduszkach dostosuje sie... Odpowiedz Link Zgłoś
luty10 Re: do gf 23.11.05, 17:39 imagiro napisał: > chyba zalatywacz ... a moze zalutowywacz...? Odpowiedz Link Zgłoś
imagiro Re: do gf 23.11.05, 17:41 tez passa ... jak tam dzionek traktuje naszego passtora ? Odpowiedz Link Zgłoś
luty10 Re: do gf 23.11.05, 17:34 luty10 napisał: > zalozylam_nowe napisała: > > > a nie pielegniarz...? > > wlasnie porzucilem ten zawod...:) no nie, jak zwykle sklamalem... prawda jest taka, ze komek wygnal mnie z Tworek... Odpowiedz Link Zgłoś
imagiro Re: do gf 23.11.05, 17:44 to tak zawsze jak sie nie ma co do powiedzenia oprocz inwektyw ... Odpowiedz Link Zgłoś
zalozylam_nowe Re: do gf 23.11.05, 17:46 czyzby moj udzial byl ci potrzebny w roztrzasaniu twoich problemow fizjologicznych? niestety to nie wchodzi w gre klaniam sie Odpowiedz Link Zgłoś
imagiro Re: do gf 23.11.05, 17:49 calkiem dobrze sobie radzilem bez twego udzialu ... albo tu zostan albo daruj sobie role uzdrawiacza z doskoku ... Odpowiedz Link Zgłoś
zalozylam_nowe Re: do gf 23.11.05, 17:58 imagiro napisał: > calkiem dobrze sobie radzilem bez twego udzialu ... albo tu zostan albo daruj > sobie role uzdrawiacza z doskoku ... wybieram to drugie wszystkiego dobrego Odpowiedz Link Zgłoś
poprawnyinaczej Re: do gf 23.11.05, 17:44 luty10 napisał: > no nie, jak zwykle sklamalem... > prawda jest taka, ze > komek wygnal mnie z Tworek... Sam jestes sobie winien, ze zostales bez dachu nad glowa. Trza bylo nie wzbraniac mu wstepu do lozka :) Odpowiedz Link Zgłoś
luty10 Re: do gf 23.11.05, 17:47 poprawnyinaczej napisał: > luty10 napisał: > > no nie, jak zwykle sklamalem... > > prawda jest taka, ze > > komek wygnal mnie z Tworek... > > Sam jestes sobie winien, ze zostales bez dachu nad glowa. > Trza bylo nie wzbraniac mu wstepu do lozka :) madry Polak po szkodzie...:( Odpowiedz Link Zgłoś
poprawnyinaczej Re: do gf 23.11.05, 17:56 luty10 napisał: > madry Polak po szkodzie...:( Niniejszym zaliczyles sie do lepszej polowy Narodu. Ja tam po szkodzie dalej glupi jestem :) Odpowiedz Link Zgłoś
vvitch Re: Ano trzeba było mu spokojnie 23.11.05, 15:55 powiedzieć,że kutas to małe piwo, ale w toalecie właśnie rurę prawą reką przetykałeś, co on na to? Odpowiedz Link Zgłoś