stary_aniol 06.01.06, 15:07 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=25670&w=22593523 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mezczyzna.prawdziwy Re: Dla A............:) 06.01.06, 15:14 Naszej A ...... czyli moderatorko-admince na nic sie juz nie zda pozytywne myslenie ani modlitwy. Jak jest wina to jest kara Odpowiedz Link Zgłoś
ala-a Re: Dla A............:) 06.01.06, 15:56 wierze tylko w upadle anioly i w ufo;) Odpowiedz Link Zgłoś
wwladyslaww Re: Dla A............:) 06.01.06, 15:58 a uwierzysz jak przyjada po ciebie i na pewno nie bedzie to ufo:) Odpowiedz Link Zgłoś
ala-a Re: Dla A............:) 06.01.06, 16:00 wwladyslaww napisał: > a uwierzysz jak przyjada po ciebie i na pewno nie bedzie to ufo:) Błędne określenie przyczyn pobudzenia - w psychologii społecznej przypisanie błędnych źródeł swemu pobudzeniu, czego konsekwencją jest błędna interpretacja emocji.(..) Odpowiedz Link Zgłoś
wwladyslaww Re: Dla A............:) 06.01.06, 16:01 Aluu bylas juz przeciez karana, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
ala-a Re: Dla A............:) 06.01.06, 16:03 wwladyslaww napisał: > Aluu bylas juz przeciez karana, prawda? Schizofrenia zdezorganizowana (przestarzałe hebefrenia) - to podtyp schizofrenii, który charakteryzuje się przede wszystkim niespójnością, absurdalnością zachowania oraz nieadekwatnością reakcji emocjonalnych lub ich całkowitym brakiem; ponadto obserwuje się wzmożoną wrażliwość na bodźce wewnętrzne, przy jednoczesnym osłabieniu wrażliwości na bodźce zewnętrzne. Mogą występować halucynacje oraz urojenia, ale nigdy nie tworzą one usystematyzowanej całości. Charakterystyczne dla chorych jest także zaniedbanie higieny osobistej, a niekiedy koprofagia). Odpowiedz Link Zgłoś
wwladyslaww Re: Dla A............:) 06.01.06, 16:05 ze swojego malzonka tez probowalas zrobic schizofrenika, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
wwladyslaww Re: Dla A............:) 06.01.06, 16:08 Luty10 tez byl dla ciebie schizofrenikiem, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
wwladyslaww Re: Dla A............:) 06.01.06, 16:10 kto jeszcze? pan z telewizji zapomnialbym z choroba afektywna i niewyksztalcona sfera emocjonalna, czyz nie? Odpowiedz Link Zgłoś
caprissa Re: Dla A............:) 07.01.06, 20:15 wwladyslaww napisał: > kto jeszcze? pan z telewizji zapomnialbym z choroba afektywna i niewyksztalcona > > sfera emocjonalna, czyz nie? Małe słowo:) Oceniamy według siebie, czujemy sie niedojrzali tak nazywamy innych, gramy i tak osądzamy innych. Trzeba miec dar, aby widziec wiecej niz własne emocje:))) Odpowiedz Link Zgłoś
wwladyslaww Re: Dla A............:) 06.01.06, 16:16 zapomnialbym o sieciowym, stricte autystyczny gosc:) zleje sie Odpowiedz Link Zgłoś
ala-a Re: Dla A............:) 06.01.06, 16:04 stary_aniol napisał: > to nie dla ala-i przepraszam;) Odpowiedz Link Zgłoś
wwladyslaww Re: Dla A............:) 06.01.06, 16:22 Ani babie juz nic nie pomoze Odpowiedz Link Zgłoś
wwladyslaww Re: Dla A............:) 06.01.06, 16:22 no moze psychiatra wiezienny:) Odpowiedz Link Zgłoś
stary_aniol Re: Dla A............:) 06.01.06, 16:33 nikt_osia napisała: > wiemy, wiemy, że dla Ani-baby nie dla Ani-baby i nie dla Ani Bystron Odpowiedz Link Zgłoś
nikt_osia Re: Dla A............:) 06.01.06, 16:43 stary_aniol napisał: > nie dla Ani-baby > i nie dla Ani Bystron dla K-----si, nie zgrywaj się i nie dotrzymujesz słowa Odpowiedz Link Zgłoś
stary_aniol Re: Dla A............:) 06.01.06, 16:48 nikt_osia napisała: > stary_aniol napisał: > > > nie dla Ani-baby > > i nie dla Ani Bystron > > dla K-----si, nie zgrywaj się > i nie dotrzymujesz słowa Ja jestem bardzo stary_aniol i mam prawo miec kiepska pamiec. Odpowiedz Link Zgłoś
nikt_osia Re: Dla A............:) 06.01.06, 16:53 stary_aniol napisał: > > > > dla K-----si, nie zgrywaj się > > i nie dotrzymujesz słowa > > Ja jestem bardzo stary_aniol to też wiemy, a ona pierwsza zauwazyła i mam prawo miec kiepska pamiec. wygodna wymówka Odpowiedz Link Zgłoś
wwladyslaww Re: Dla A............:) 06.01.06, 16:57 znowu masz postawe roszczeniowa? jakim prawem i do czego te twoje roszczenia? Odpowiedz Link Zgłoś
stary_aniol Re: Dla A............:) 06.01.06, 17:14 wwladyslaww napisał: > znowu masz postawe roszczeniowa? jakim prawem i do czego te twoje roszczenia? Swietna uwaga! Odpowiedz Link Zgłoś
nikt_osia Re: Dla A............:) 06.01.06, 17:21 uważaj, bo z nadmiaru emocji ci żyłka pęknie Odpowiedz Link Zgłoś
caprissa Re: Dla A............:) 07.01.06, 20:13 > Ja jestem bardzo stary_aniol i mam prawo miec kiepska pamiec. pewnie jak kazdy:) cmok:))) A jelsi chodiz o Anioły... ja nie prosiłam ich, nie modliłam sie do nich, nie prosiłam oto Boga, nie smiałam... Ale w sercu zagoscił ktos Najpierw takie uniesienie dusyz w 00, potem zasłuchanie, zapatrzenie w 02, a w koncu 02, byłam jego, serce, ciałem, potem rzekał ze daleko szkoda nas... A potem w dalszych kolejach nie szukajac znalezlismy siebie:)))) w 03 miałam mysl i sprawdziła sie:) To piekne i nie wiem czy by sami Anieli w Niebie uwiezyli w to:) A moze to moj Anioł stroz, a moze serce moje:))) Bez wyboru człowieka nie było nic, Anieli w niebie nie pomoga:) Nie prosiłam, ale mam za co dziekowac:)) Odpowiedz Link Zgłoś
wwladyslaww Re: Dla A............:) 06.01.06, 16:28 wniosek jest nastepujacy: odrzucenie przez mezczyzne uczucia Anny Bystron jest dodowem choroby psychicznej Odpowiedz Link Zgłoś
mademoisell.ell Do WWladyslawwa:-) 06.01.06, 19:14 Obiektywnie jedno jej trzeba przyznać, ma dobry gust:-) Odpowiedz Link Zgłoś
mademoisell.ell Re: Do WWladyslawwa:-) 06.01.06, 19:18 Co by nie było wątpliwości i niedomówień, opinia na podstawie zdjęć i wypowiedzi Odpowiedz Link Zgłoś
kvinna Re: Dla A............:) 07.01.06, 03:47 Dla...mnie? Rok temu przyleciał do mnie ktoś, kto się nazwał moim Aniołem. Dotąd nie wiem, kim naprawdę był. Zjawił się w momencie, gdy potrzebowałam wsparcia. Teraz...mam czas, gdy... (jeśli jest moim Aniołem, zna mnie i wie...) Odpowiedz Link Zgłoś
ramadann Re: Dla A............:) 07.01.06, 05:11 Jak sie pozbywac takieo gowna jak moderatorka betty? Poczekac jak zaschnie, na lopate i daleko w pole ... Odpowiedz Link Zgłoś
luty1o Re: Dla A............:) 07.01.06, 13:30 kvinna napisała: > Dla...mnie? > > Rok temu przyleciał do mnie ktoś, kto się nazwał moim Aniołem. Dotąd nie wiem, > kim naprawdę był. Zjawił się w momencie, gdy potrzebowałam wsparcia. Teraz...ma > m czas, gdy... > > (jeśli jest moim Aniołem, zna mnie i wie...) > nie daj sie na to nabrac luty Odpowiedz Link Zgłoś
luty1o Re: Dla A............:) 07.01.06, 13:40 najpierw wsparcie, a potem kop dobry w tym jestem luty Odpowiedz Link Zgłoś
kvinna tak byście zrobili? 07.01.06, 13:53 diabły wcielone ;) opiekował się mną tyle, ile potrzebowałam i więcej o tym nie będzie (cut) Odpowiedz Link Zgłoś