melaska1 07.01.06, 13:08 czy trudno jest sie dostac?wiem ze jest test z polskiego oraz np z historii- czy poziom liceum wystarczy?napiszcie prosze jesli wiecie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mroziaczek Re: Psychologia UKSW 08.01.06, 16:06 a nie możesz wybrać czegoś porządniejszego ? tzn psychologii na innym uniwerku Odpowiedz Link Zgłoś
melaska1 Re: Psychologia UKSW 08.01.06, 16:19 a dlaczego tak uwazasz?nie mozna rzucac hasel niepoparly ich jakas argumentacja.co jest zlego w tej uczelni?o psychologii uksw slyszlalm ze jest na dobrym poziomie.pytam czy ktos mzoe studiuje,wie jaki jest poziom egz wstepnego itd. Odpowiedz Link Zgłoś
modrooka Re: Psychologia UKSW 11.01.06, 22:16 Zazwyczaj startuje tam bardzo duża liczba osób, ze względu na dwa egzaminy. Zdaje się polski i jakiś przez siebie wybrany przedmiot. Ale tak było przed reformą. Ponieważ zazyczaj było ok. 20 os. na jedno miejsce ciężko się tam dostać. Egzaminy same w sobie nie są najtrudniejsze, chociaż nie zaszkodzi szersza wiedza niż ta z liceum. Odpowiedz Link Zgłoś
zeussss Re: Psychologia UKSW 11.01.06, 22:17 telefon do sekretariatu uczelni znajdziesz na stronie internetowej Odpowiedz Link Zgłoś
melaska1 w dziakanacie nic nie wiedza wiec was pytam 11.01.06, 22:27 nie ma dostepnych testow z lat ubieglych!to starszne.moze wy studiujecie tam i je macie pomozcie prosze Odpowiedz Link Zgłoś
zeussss Re: w dziakanacie nic nie wiedza wiec was pytam 11.01.06, 22:31 sa testy z lat ubieglych, jak nie uczelnia to studenci udostepniaja za drobna oplata Betty, nigdy nie studiowalas, to widac:) Odpowiedz Link Zgłoś
melaska1 Re: w dziakanacie nic nie wiedza wiec was pytam 11.01.06, 23:23 powtarzam!w dziekanacie wyslali mnie do wydawnictwa UKSW a tam dowiedzialam sie ze nie maja ani jednego egzemplarza!kuriozum ale tak jest.daruj wiec sobie te swoje uwagi.gdybym wczesniej cos ustalila nie pytalambym forumowiczow prawda? swoja droga jak to studenci sprzedaja?ktorzy?mam stanac na dziedzincu i zapytac??probowalal szukac w necie ale nie udaje sie.czy macie mzoe tye testy?? na uksw z poslkiego i historii? Odpowiedz Link Zgłoś
20052006s cudowna psychologia na UKSW 12.01.06, 09:50 Ja jestem na V roku tej uczelni, na zaocznych - i odradzam. Ale wczoraj usłyszałam, że dzienna psychologia tam jest ogólnie chwalona i wszyscy chcą się tam właśnie dostać. Co do testów... nie wydaje mi się żeby studenci mieli testy kwalifikacyjne, bo przecież po egzaminie oddają je, a uczelnia na pewno nie udostępni takich testów, mimo że je ma. Odpowiedz Link Zgłoś
melaska1 potrzebuje testow 12.01.06, 10:46 a uksw nie sprzedaje ich w tym roku!!wiec chce kupic od studenta Odpowiedz Link Zgłoś
jasmine1444 ja studiuje na UKSW... 16.01.06, 19:02 jestem na I roku UKSW...co do egzaminow to nie potrafie powiedziec, bo pisalam nowa mature a dla tych kandydatow w 2005 roku nie bylo egzaminu tylko liczyli punkty z matury biorac pod uwage wszystkie przedmoty...co do poziomu...nie mam porownania jesli chodzi o innne uczelnie...ale powiem szcerze, ze ja jestem bardzo zadowolona jak na razie:D ze studiow, bardzo mi sie podoba i polecam. Chwale sobie wykladowcow bo sa bardzo przyjazni, przynajmniej ja trafilam na takowych, jak dotad..:D jesli uwazasz, ze moglabym sluzyc Ci jakas pomoca, to bardzo chetnie , napisz na GG 4473092 pozdro Odpowiedz Link Zgłoś