to_ta_tola Re: witam was,pazdziochy 20.02.06, 22:27 buźka i klap w siedzisko na dobranoc Odpowiedz Link Zgłoś
alpha01 Re: witam was,pazdziochy 20.02.06, 22:30 to_ta_tola napisała: > buźka i klap w siedzisko na dobranoc xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx no buska......i gumowy ogor pod koldre Odpowiedz Link Zgłoś
alpha01 Re: witam was,pazdziochy 20.02.06, 22:34 rtz.rtz napisała: > Komandos? Mam się bać?:-) xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx nie musisz........przeciez nie strasze..... swedzi cie pazdzioch? Odpowiedz Link Zgłoś
alpha01 Re: witam was,pazdziochy 20.02.06, 22:36 rtz.rtz napisała: > Nie, dbam o higiene:-) xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx wiem......ale sopel ci z dupska wystaje Odpowiedz Link Zgłoś
to_ta_tola Re: witam was,pazdziochy 20.02.06, 22:36 alpha01 napisał: > nie musisz........przeciez nie strasze..... > swedzi cie pazdzioch? Nie rozpoznałes po zapachu naszej psychci koffanej?! xy2? buźka i klap! Odpowiedz Link Zgłoś
alpha01 Re: witam was,pazdziochy 20.02.06, 22:42 to_ta_tola napisała: > alpha01 napisał: > > > nie musisz........przeciez nie strasze..... > > swedzi cie pazdzioch? > > Nie rozpoznałes po zapachu naszej psychci koffanej?! xy2? > > buźka i klap! xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xy2....juz po terapii? bezsprzecznie...tworki to oaza dla AZa i xy2. Odpowiedz Link Zgłoś
alpha01 Re: witam was,pazdziochy 20.02.06, 22:40 r.richelieu napisała: > ja też mam się bać? ;) xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx Moj Boze...kogo to moje sliczne oczy widza!!!!Witaj Rachelo.Jakos tak czesto wspominalem Ciebie......Szmat czasu........Pozdrowki od serducha Tobie. Odpowiedz Link Zgłoś
rtz.rtz Re: witam was,pazdziochy 20.02.06, 22:41 Cieszyc sie ze starych klonow, tez cos:-) Odpowiedz Link Zgłoś
r.richelieu Re: witam was,pazdziochy 20.02.06, 22:53 Mój Boże, Komek, a moja skrzynka pocztowa moja świeci pustkami, od szmatu/szmata, no jak to się mówi, czasu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
alpha01 Re: witam was,pazdziochy 20.02.06, 23:01 r.richelieu napisała: > Mój Boże, Komek, a moja skrzynka pocztowa moja świeci pustkami, od > szmatu/szmata, no jak to się mówi, czasu ;) xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx te pazdziochy pizdziochowate zablokowali mnie nika i poczte......i juz tak naprawde........do rzeczy zupelnie prywatnych....tylko zostaje poczta na innym portalu...... rapacka i michnik...no i betty.....ta wiesz...ta niby moderatorka co wszystkich w czlona walnela....oni moga uposledzic skrzynke na poczcie tutejszej gazetki i pipa zimna...... kupe lat......milo Cie widziec..... Odpowiedz Link Zgłoś
alpha01 Re: witam was,pazdziochy 20.02.06, 23:10 r.richelieu napisała: xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx Rachelo,nie zwracaj uwagi na te mentalne suczki.....no wiesz jak to jest... cos wymodze......w rybniku......tym suczkom wiez ze bylem tam ostatnio.....w Rybniku.....na Gliwickiej tez...hahahahaha. Odpowiedz Link Zgłoś
r.richelieu Re: witam was,pazdziochy 20.02.06, 23:25 Więc jaki miałby być moderator żeby nie był mentalną suczką? W Rybniku? No pacz, a ja nic nie wiem! Odpowiedz Link Zgłoś
rtz.rtz Re: witam was,pazdziochy 20.02.06, 23:27 Moc_ca, ch.. Ci w dupę odebrałabyś jako życzliwość, a że czytasz w moich myślach więc dobranoc:-) Odpowiedz Link Zgłoś