Dodaj do ulubionych

dlaczego sama?

01.05.06, 19:30
mam 20 lat a wciąz jestem sama, jakoś wszyscy znajomi podobierali się juz w pary, tylko ja jeszcze dryfuję samotnie, nie chce żeby to zabrzmiało jak problem nastolatki, która pisze do bravo girl, bo tak nie jest, ja nie potrzebuję "miłości" z którą chodziłabym tylko do kina i raz w tygodniu spotykałabym się w celu zaspokojenia potrzeb seksualnych- jak w większości związków moich rówieśników, czy w tym może być problem? i czy dlatego odrzucam każdego zainteresowanego moją osobą, bo widzę w nim nieodpowiedzialnego dzieciaka, wiem tez ze problem nie leży w moim wyglądzie-choc dla niektórych to bardzo ważne- potrafie spojrzec na siebie obiektywnie, wiem ze nie zasługuje na to by stac na piedestale kanonu piękna, ale zdaję sobie sprawę ze jestem całkiem fajna;) charakterek też mam znosny- swiadczy o tym ilośc znajomych, to co moze byc nie tak?!
Obserwuj wątek
    • varia1 Re: dlaczego sama? 01.05.06, 19:33
      odrzucam każdego zainteresowanego moją osobą, bo widzę w nim
      nieodpowiedzialnego dzieciaka,
      - no to masz odpowiedź - twoi rówieśnicy są jeszcze dość niedojrzali

myślę że kiedy spotkasz odpowiednio starszego , nie tyle wiekiem, co charakterem, chłopaka - przestaniesz się bronić

warto czekać na miłość:)
      nie spiesz się

• trollllllllllllllllllllll [...] 01.05.06, 19:52
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • maureen2 Re: taka z ciebie krolowa, z tym ze latek wiecej 01.05.06, 20:09
        no to trzeba kupić sobie wreszczie pralkę i dezodorant i po problemie.
    • nom73 Re: dlaczego sama? 03.05.06, 00:09
      crulowa napisała:

> mam 20 lat a wciąz jestem sama, jakoś wszyscy znajomi podobierali się juz w par
      > y, tylko ja jeszcze dryfuję samotnie,

Czuję tutaj presję otoczenia. :-)
      Wszystko zalezy od tego, czy chcesz sprostać swoim oczekiwaniom czy oczekiwaniom
      równieśników, społeczenstwa.
      Ja pierwszy raz umówiłem się z dziewczyną (właściwie to ona się ze mną umowiła
      :-) ) jak miałem 26 lat. Nie uważam, że wcześniejsze życie było gorsze czy
      lepsze bez dziewczyny, po prostu było inne, ale równie ciekawe. :-)

A tak poza tym, może Twoje potrzeby seksualne nie są u Ciebie na tyle duże, żeby
      przełamać się kontakty z chłopcami. Seks jest całkiem fajny, przyjemny, zdrowy,
      oczywiście jeżeli obydwoje ludzi tego chce (nic na siłę). :-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka